Tijdens de fotosessie in 2011 verscheen prinses Máxima in een groene jurk met een opvallende print. Ook tijdens het bezoek aan Saba in november dat jaar droeg de prinses de jurk opnieuw. Voor de jurk ging Máxima langs bij een nieuwe designer, die voornamelijk bekend staat om de ontwerpen voor prinses Charlene: Akris! Ik vermoed dat Máxima de jurk heeft gekocht op de dag voor de fotosessie. Toen was Máxima namelijk nog in Monaco vanwege het huwelijk van Albert en Charlene. De dag na het huwelijk is Máxima samen met Willem-Alexander, Mette Marit en Haakon gaan shoppen in Monte Carlo en de kans is groot dat Máxima toen de boetiek van Akris heeft gevonden. Dat zou wel betekenen dat de keuze voor het groene jurkje een last minute keuze was, die wat mij betreft erg geslaagd is. Wat vinden jullie van de jurk?

Tijdens de fotosessie, juli 2011:

In Saba, november 2011:

De jurk van Akris bij een model:

Foto's met dank aan: 

DPP

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Anoniem

Anoniem

zondag 01 sep 2013 - 00:26

Charlene is gewoon de mooiste prinses;)
Maxima is ook mooi maar deze jurk flatteert haar niet, ze is niet slank genoeg hiervoor.

afbeelding van Mary

Mary

zaterdag 24 aug 2013 - 10:37

Ik was gelijk 'weg' van dit jurkje!

afbeelding van BeccaD

BeccaD

vrijdag 23 aug 2013 - 09:48

Poeh poeh.. Nou gelukkig lopen er op de wereld dan nog altijd genoeg hartelijke meelevende sociale mensen rond zoals jij ongetwijfeld zelf bent "Roelinda"...

On topic: prachtig jurkje en hij valt super! Ik vind m met deze hoed ook mooi staan maar de hakken maken te grof idd en grappig idd Akris, ik ben ook meestal niet weg van de outfits van Charlene maar dat zal ook te maken hebben met haar bouw en verschijning..

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 22 aug 2013 - 17:32

Erg leuk jurkje, maar allebei de combinaties staan Maxima niet echt goed. In de eerste foto (Toscane) vind ik de platte sandalen er bij vreselijk onflatteus. In de tweede foto vind ik de sandalen eerlijk gezegd ook al helemaal niet mooi. Weliswaar hakken, maar erg lomp en onelegant.Hoed past er ook niet bij.

Als ik nog eens terug naar boven scrol naar de bovenste foto, dan vind ik perfect (zeker voor die gelegenheid) als ik de het beeld van de foto stop voordat de sandalen te zien zijn. Zelfs Willem-Alexander ziet er hier heel aantrekelijk uit!

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 22 aug 2013 - 15:21

Ik vind dit ook een super mooi jurkje. Ik vind hem het mooist zonder hoed en met sandalen, dus zoals ze hem tijdens de fotosessie in Toscane droeg. Ik had niet verwacht dat dit jurkje bij Akris weg zou komen, omdat ik de meest kleding van Akris niet mooi vind. Ik hoop dat ze hem nog vaker gaat dragen.

afbeelding van Els

Els

donderdag 22 aug 2013 - 14:24

Jurk erg leuk voor vrije tijd en vakanties. Niet voor officieel bezoek. Dat vergt meer decorum, hoedje tasje etc. en dan is het effect van het mooie print weg. Gewoon lekker in Griekenland dragen, heerlijk zomers.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 22 aug 2013 - 17:28

Eens!

afbeelding van Emmy

Emmy

donderdag 22 aug 2013 - 11:26

Jaloersmakend mooie jurk...!
Ik vind zowel de sandalen als de hakken er niet mooi onder, mooier zou ik schoenen vinden die geen bandjes hebben en daardoor de benen langer en daarmee slanker laten lijken. Ach, dat klinkt alsof ze dikke benen heeft, onzin natuurlijk! Maar ik vind het mooier als ze geen bandjes draagt bij de schoenen, gewoon een lekker teen-decolleté ;-),
Het lijkt overigens alsof ze op de Saba-foto vocht vasthoudt.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 22 aug 2013 - 10:39

Heel mooi jurkje in combinatie met de sandalen. De hoed past er niet bij. Een modemisser wat mij betreft.

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 22 aug 2013 - 08:36

Van een afstand vind ik het heel leuk, van dichtbij is de print op de rok niet mijn ding. Het jurkje staat haar verder prima en ook ik vind het mooier met de platte sandalen. De schoenen die ze erop draagt tijdens het bezoek aan Saba vind ik niet mooi en flatteren haar ook helemaal niet. Zo zie je dat hakken niet automatisch mooiere benen maken, ondanks dat dit wel vaker het geval is.

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

woensdag 21 aug 2013 - 23:31

Dit vind ik nou hoewel hij niet doodgewoon is een doodgewoon leuk jurkje van Maxima. Maar dan zonder die sandaalschoenen,want ik vind Maxima in die schoenen dikke voeten hebben. Althans zo vind ik het op het eerste gezicht lijken.

afbeelding van Sanne

Sanne

woensdag 21 aug 2013 - 23:16

Echt een super mooi en vlot jurkje! :D En wat knap dat je gevonden hebt waar 'ie vandaan komt! Dat was een behoorlijke zoektocht volgens mij! Leuk, ik denk dat dit het enige Akris-jurkje is dat ik mooi vindt, de jurken/pakken/etc. van Akris die Charlene draagt vind ik negen van de tien keer niet mooi en bovendien onflatteus!

afbeelding van Karin

Karin

woensdag 21 aug 2013 - 22:58

Wat een leuk jurkje het staat Maxima perfect.

afbeelding van Julia

Julia

woensdag 21 aug 2013 - 20:59

Wat goed gevonden!!!
Zonder kraagje is 'ie ook het mooist, maar zouden er twee versies in de winkel hebben gehangen? Je zou denken van niet, maar dan zou Máxima hem niet op de dag van shoppen in Monaco gekocht kunnen hebben, toch?
Overigens is die hoed wel veel van het goede, ik denk dat het wat mooier was geweest als ze enkel de bloemen van de hoed in had gehad, wat Marietje ook al zegt in een reactie.
De jurk is echt heel gaaf, die zal ze vast privé ook regelmatig dragen.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 22 aug 2013 - 07:03

Ik denk niet dat de jurk vermaakt is, want jurken met print en hetzelfde model waren ook volop te zien op de catwalk :)

afbeelding van elise

elise

woensdag 21 aug 2013 - 20:37

Erg leuk jurkje. Vind ook de sandalen (foto Toscane) erg mooi. Josine, weet je ook waar die vandaan komen?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 21 aug 2013 - 20:38

Ja, Salvatore Ferragamo :)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 21 aug 2013 - 20:11

Oh wat vind ik dit een mooi jurkje! Helemaal Máxima en zowel met sandaaltjes als hoge hakken helemaal top. Van mij mag ze meer Akris dragen, ik vind Charlene er altijd super in uit zien. Zoveel origineler dan Natan. Willem Alexander ziet er ook erg goed uit op deze foto's.

afbeelding van Marietje

Marietje

woensdag 21 aug 2013 - 20:03

Waarom vergeet ik dat nou? Stom! WA ziet er super uit in zijn witte broek met leuk zomers shirt. Hij kan het wel!

afbeelding van Marietje

Marietje

woensdag 21 aug 2013 - 20:00

Super jurk, en al eerder opgemerkt mooi met de sandaaltjes. Het model heeft evenwel hetzelfde soort schoeisel aan als Maxima, maar ik kan enkel opmerken dat dit soort schoenen haar niet echt flatteert.
Ze krijgt er te dikke benen door. Mijn idee. Dat hoedje bij die jurk? Carnaval.! Niet meer doen, casuel kleding met hoed, hoe luchtig ook is geen item. In al zijn eenvoud is die jurk prachtig, mooi dessin en ontwerp. Less is more, ook voor Maxima.
Goed gevonden overigens, Josine. Je blog blijft meer dan geweldig! Complimenten en complimenten!! Dank.

afbeelding van myriam

myriam

woensdag 21 aug 2013 - 22:12

Ik vraag me af waarom Maxima haar benen altijd zo wijd uit elkaar zet. Ziet erop foto's zo raar uit.

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 21 aug 2013 - 19:47

Grappig dat zoveel mensen op zoek waren naar waar de jurk vandaan kwam, ik dus ook. Ik vind het een super jurk en zou hem graag willen hebben!

afbeelding van Marleen Dreesens

Marleen Dreesens

woensdag 21 aug 2013 - 19:41

Ik vind de jurk erg leuk en was altijd al benieuwd waar de jurk vandaan kwam. De combinatie met de sandaaltjes vind ik leuker dan die met de schoenen met hoge hakken en het hoedje. Het hoedje vind ik niet leuk. Eén van haar weinige missers.

afbeelding van Lisanneo

Lisanneo

woensdag 21 aug 2013 - 19:40

Geweldig! Deze mag ze echt nog een aantal keer aantrekken!

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 17 jul 2019 - 08:20

Josine, geweldig dat je ontdekt hebt dat deze jurk van Akris is. Groen staat Máxima goed. De jurk heeft een schitterende print. Máxima droeg de jurk voor het eerst bij het vertrek uit Monaco op 3 juli 2011.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?