Vrijdagmiddag 8 juli 2016 vindt in de omgeving van Den Haag een fotosessie plaats met Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, Prinses Catharina-Amalia, Prinses Alexia en Prinses Ariane.

 

 

 


Foto: Rick Evers


Foto: RVD/Patrick van Katwijk


Foto: RVD/Patrick van Katwijk

Outfit koning Willem-Alexander: 

Koning Willem-Alexander draagt -net als vorig jaar- een donkerblauw colbert. De slang om zijn nek is thuisgebleven en natuurlijk zien we weer een kleurrijke broek. Ik vermoed dezelfde broek als tijdens de fotosessie van 2013. 

Outfit koningin Máxima:
Koningin Máxima draagt een nieuwe top met peplum van COS. Geen peperduur item, want momenteel is de top in de uitverkoop voor 40 eur0. Máxima's pantalon is van modehuis Natan. 

Top van COS, à 40 euro.

 

De broek hebben we al minimaal vijf keer gezien bij de koningin. Voor het eerst in 2009 tijdens een bezoek aan Vietnam. 

Het collier zagen we onlangs nog bij de koniginin:

Sleehakken van Jimmy Choo:

Armband van Francesca Romana Diana:

REAGEREN OP DE KLEDING VAN DE PRINSESSEN KAN IN DEZE LOG!

Ps. Willen jullie bij het reageren rekening houden met de kwetsbaarheid van de prinsesjes? Bij voorbaat hartelijk dank. 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Paula

Paula

zondag 10 jul 2016 - 23:57

Toen de meisjes kleiner waren was het erg leuk om hen in dezelfde kleding te zien maar ze krijgen nu echt alle drie een eigen gezicht, letterlijk en figuurlijk. En daar past ook eigen gekozen kleding bij.
Ze kiezen kennelijk graag voor los haar; ik zou ze ook eens met vastgezet haar willen zien. En zonder ballerina's.

afbeelding van Margreet

Margreet

zondag 10 jul 2016 - 20:06

Beetje laat, met mijn reactie... Ga niet eerst de commentaren hierboven lezen, doe ik later nog.
Ik vind het wel een mooi plaatje. Ondanks Maxima's mogelijke hoofdpijn en Amalia's ongemak vind ik dat ze er bijna allemaal relatief ontspannen uitzien. Amalia wat minder spontaan en ietwat ongemakkelijk, deze keer, logisch. Onze koning lijkt wel blij te zijn met zijn vier meisjes! Maxima, ik weet het niet zeker, maar, afgezien van haar mooie make-up en redelijk goed kapsel, toch niet helemaal relaxed. Haar kleding boeit me niet zo, deze keer. De ketting is niet mijn smaak maar voegt wel wat pep toe aan de nogal herfstige kleding. Haar broek vind ik minder maar ze kan het wel hebben, zo'n geval, met haar lengte.
De meisjes.....niks bijzonders qua kledingkeuze. Zie vaak wel leukere dingen hangen, in de etalages, maar ze zien er wel happy uit al is het een nogal onsamenghangend geheel. Maar ja, wat willen we zien? Een super gestyled groepje òf vijf mensen die gekozen hebben voor iets persoonlijks? Okay, dat kan ook samengaan maar daarvoor kiezen ze blijkbaar niet. Dus, aardig geheel, fashionwise, maar niet spectaculair, vind ik.

afbeelding van Helena

Helena

zaterdag 09 jul 2016 - 22:50

Juist dat vind ik ook. De kleurencombinatie wordt mooi door de ketting,omdat de kleuren erin terugkomen.
En Maxima kan toch voor de foto niet van die strakke broeken aantrekken, dat doet ze straks als ze zich weer omkleed.
En wat een prachtringen heeft ze toch.
De jurkjes zijn wel leuk van de prinsessen. En de koning ziet het er het leukst uit deze keer.

afbeelding van Henny

Henny

zondag 10 jul 2016 - 20:59

Het hoeft ook geen skinny te zijn, maar als ze dan toch een wijde broek wilt dragen, kies er dan een die van nu is. Bijv. de broek van het model.:-)

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

zaterdag 09 jul 2016 - 22:37

Mooie foto's! Ik vind WA en Maxima er leuk en vrolijk uitzien. Máxima's haar zit echt verzorgd.
Alle 5 zien ze er leuk uit!
Wat mij opvalt is, dat bij WA zijn haar meer van zijn voorhoofd weggekamd is, zo vind ik het vlotter staan! Nu nog wat korter en met een beetje gel naar opzij stylen ;)

afbeelding van Johannetta

Johannetta

zaterdag 09 jul 2016 - 20:33

Maxima trekt zich eigenlijk niets aan van de mode. Ze lijkt zo haar eigen associaties te hebben bij de kledingstukken die ze kiest, waar ze zich fijn in voelt. Wat broeken betreft, is dat dus dit soort wijde broeken. Jammer dat ze niet hip zijn en we er kennelijk wat vreemd tegenaan kijken, omdat ze niet in de mode zijn. Maar zij trekt zich daar niets van aan of is daar niet mee bezig.
Dat vind ik eigenlijk wel een sterk punt. Bovendien zijn hele strakke broeken in haar positie niet zo'n goede keuze. De kleuren van de top en de broek worden bijeen gehouden door de ketting. Dat maakt de combinatie van deze schurende kleuren wel spannend vind ik.

afbeelding van Maxi

Maxi

zaterdag 09 jul 2016 - 22:43

De ketting, doet inderdaad veel goeds aan het geheel, Johanetta. En inderdaad kun je de combi ook schurend en spannend vinden, dat spreekt me wel aan.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

zaterdag 09 jul 2016 - 20:24

Ik vind Maxima er tot haar middel prima uitzien!! Kapsel is aandacht aan besteed. Ketting heeel leuk!
WA ziet er ook goed uit. Stoer!
De prinsesjes heel leuk,lief,ondeugend!

afbeelding van Carmen

Carmen

zaterdag 09 jul 2016 - 19:56

Ik vind het een mooi plaatje. De kleding van Máxima vind ik prima en ook de kleuren kunnen goed bijelkaar. Misschien een tikkie herfstachtig, maar je hoeft ook niet krampachtig bepaalde kleuren te vermijden omdat je geacht wordt in de zomer alleen maar felle en lichte kleuren te dragen. Bovendien was het hier in het zuiden des lands gisteren bepaald geen weer om een wit luchtig zomerjurkje uit de kast te trekken, maar wellicht was het in Wassenaar warmer, dat weet ik niet. Verder zijn de schoenen niet mijn ding, maar eraan storen kan ik me ook niet bij deze outfit.
De hele discussie over de broek begrijp ik niet zo heel goed om eerlijk te zijn. Ik vind hem redelijk klassiek ogen en ik zou niet weten waarom iedereen altijd de laatste trends achterna moet hollen. Blijkbaar voelt ze zich prettig in dit soort broeken en ze kan het model ook goed dragen vind ik. Ze ziet er mooi en slank in uit. Deze broek vind ik haar beter staan dan bijvoorbeeld die smalle blauwe (of groene, weet ik niet meer precies) glimmende broek die ze een paar keer gedragen heeft. Maar goed, dat is mijn mening :)
De koning ziet er leuk uit. Prinsesjes ook prima. Wat worden ze groot!

afbeelding van Iris

Iris

zondag 10 jul 2016 - 13:36

Ik ben het met je eens Carmen inzake de broek. Ik heb al eerder gezegd dat deze broek nooit 'uit de mode' is geweest. Dit is een bepaalde stijl broek die altijd zal blijven, klassiek inderdaad, en je vindt het mooi of niet mooi. Maxima heeft er het perfecte figuur voor.

afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 09 jul 2016 - 16:24

De meisjes zien er lief en leuk uit, ieder op haar eigen manier. Ook de koning ziet er prima uit.
Maar Maxima vind ik er verschrikkelijk uitzien, Sorry, fans maar dat vind ik echt.
Een top en broek die qua kleur niet bij elkaar passen. En te veel van alles: èn een peplum, plus zo'n grote ketting, plus nogal nadrukkelijke oorbellen, plus een vracht armbanden en ringen, plus zo'n floepert van een broek met zo'n lelijke omslag onderaan!
En dan ook nog dat haar: helemaal afgebroken, ongelijke lengte, en doodgeverfd.

Maar een mooie lach, ondanks de hersenschudding. Dat is dan wel weer dapper!

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 09 jul 2016 - 14:06

Leuke ketting. Punt.

Jammer dat ze zo'n zomer foto moment niet wat meer stylen. Voor de fans is dit vast leuk, maar mooie plaatjes kan ik dit niet vinden. Outfits die bijelkaar passen, en in Maxima's geval een wat meer zomerse uitstraling hebben, en geen 'containertje' op de achtergrond had al geholpen.

afbeelding van orchidee

orchidee

zaterdag 09 jul 2016 - 15:59

Wat ben je negatief.
PPE heeft 140 foto's geplaats, waarvan 2 met het "containertje". Bij Robin Utrecht, die 296 foto's plaats, zien we dat "containertje: 9 keer. Dat is nog geen 3% van de foto's.
Dat betekend dus dat het op meer dan 97% van de foto's niet te zien is. En waar klaag je dan nog over. Zij zien het elke dag, want hoe je het draait of keert, het staat wel in hun tuin en het is vanuit een kamer te zien. Eigenlijk is het bijzonder dat ze het niet tot een later moment uitgesteld hebben, met de hersenschudding van Maxima en de gekneusde enkel van Amalia.
En outfits die bij elkaar passen: wat is er niet gemopperd toen de meisjes in dezelfde kleding kwamen.
Vind je de ketting van Maxima met al die schelpen niet zomers? Hij staat prachtig op de olijfkleur van de top.
Maar ja, jij, maar ook ik, we mogen gewoon onze mening geven, nietwaar :):)

afbeelding van Merel

Merel

zondag 10 jul 2016 - 12:10

Met de ketting is niets mis, heel leuk. En ik heb alleen de foto's hierboven bekeken. Volgende keer zal ik me weer beter verdiepen ;)

afbeelding van orchidee

orchidee

zondag 10 jul 2016 - 12:34

Het is toch gewoon jou mening, niet waar.
Vaak vind ik de foto's die hier geplaatst worden, niet de mooiste. Maar dat heeft zeker te maken met rechten en dergelijke. Daarom probeer ik meestal eerst op andere sites wat foto's te bekijken, voordat ik mijn mening geef. En elders zag ik zulke leuke foto's. Ik zag b.v. een foto van Maxima met haar dochters, waarop een van de dochters de zelfde houding aannam als haar moeder. Of een foto van een opwaaiende rok, foto's van de prinsesjes apart in plaats van steeds samen. Dat vind ik, maar ja, dat is ook maar een mening, veel leuker, veel spontaner dan steeds allemaal tegelijk op de foto.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 09 jul 2016 - 14:44

Weet je hoeveel kritiek er hier in het verleden kwam op het dragen van dezelfde kleding? En dat de fotosessies van het Belgische Koninklijke gezin geregeld saai gevonden werden? Niet omdat ze hetzelfde droegen, maar de kleding was te veel bij elkaar gezocht. Dus ja, in dat opzicht maken ze het toch nooit iedereen naar de zin.

afbeelding van Merel

Merel

zondag 10 jul 2016 - 12:08

Ik beoordeel ook niet of ze het goed doen voor iedereen, maar geef gewoon mijn hoogstpersoonlijke eigen mening ;)

Dezelfde kleding vind ik niet zo leuk, maar bijelkaar passende kleuren en stijl wel. Mijn familie laat eens in de ca 5 jaar familiefoto's maken bij mijn ouders thuis of in de tuin door een bevriende fotograaf, en dan overleggen we wel over de kleding. En bij trouwerij van naaste familie en vrienden ook. Maar ws zijn wij nogal esthetisch ingesteld. Ik heb altijd idee dat de Zweden en Denen dat ook doen. En dan een mooie locatie kiezen, vind ik ook helpen. Strand vond ik al mooier. Over een paar jaar zijn misschien de tuinen van Oudolf bij Huis ten Bosch prachtig. Of tuinen van het Loo misschien? Kerstkaart in het paleis. Etc. Ik houd daar gewoon van.

En die modderkleuren die Maxima aanhad vind ik niet mooi, zeker niet in juli. De rest can de familie was rood wit blauw. Was mooier geweest voor de plaatjes als ze dat thema had gevolgd. Vind ik.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zaterdag 09 jul 2016 - 12:14

Prachtige top en inderdaad op een witte broek zou deze top met peplum nog mooier en meer zomers hebben gestaan, de ketting staat er ook geweldig op en wat een mooie armband draagt zij hierbij! Ik heb wel te doen met Maxima, het is niet niks om met een lichte hersenschudding hier toch te staan, ik hoop dat zij het echt rustig aan gaat doen zodat zij er niet blijvend last van houdt!
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3681119/Dutch-royals-pose-annu...

afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 09 jul 2016 - 10:42

Ik vind Maxima er spetterend uitzien. Ben ook geen fan van de broek maar de top en de ketting staan haar erg goed. Ze is ook bruin en haar haar zit geweldig. De meisjes: ik zie alleen maar als eerste hoe ze weer gegroeid zijn en dat ze steeds meer een eigen gezicht krijgen. Opvallend is dat ze alledrie hun haar altijd los dragen, net als Maxima.

Net een filmpje bekeken: die meisjes, wat worden ze mooi, wát enig om te zien. Als ik naar Amalia kijk, zie ik altijd Beatrix in haar gezicht, al gelijk nadat ze geboren was. Het is een genoegen om de meisjes groot te zien worden.

afbeelding van Jannie

Jannie

vrijdag 08 jul 2016 - 22:25

De top in combinatie met de ketting staan haar prima. Ik vind het ook leuk dat ze weer iets van COS aanheeft. Als ik in de webshop kijk, zie ik nog meer tops die haar goed zouden staan, ben benieuwd of we binnenkort meer zien!

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 08 jul 2016 - 21:35

Zo is loshangend haar bij Maxims pas echt mooi!! WA en de prinsesjes zien er qua kleding fleurig uit, maar Maxima vind ik eeeerg saai. De kleuren die ze draagt vind ik bij niemand mooi, omdat ik niet van die kleuren hou. Een kwestie van smaak. Maar zowel top als broek in twee saaie kleuren, die ook nog eens net niet bij elkaar passen, begrijp ik niet. De peplum vind ik overdone.
Het model van haar broek vind ik tuttig. Echt jaren 80. Ik begrijp niets van haar broekkeuze in zijn algemeenheid.
De ketting daarentegen vind ik erg apart. Hou ik wel van.

Maar wat maakt het uit wat ik en de rest ervan vindt. Ze zien er gelukkig en gezond uit. Beterschap voor Maxima en Amalia (gelukkig zijn ze niet ziek van harte) en een fijne zomervakantie.
Ook voor de anderen hier een fijne zomervakantie.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 08 jul 2016 - 23:40

Ik houd ook niet van dit type broeken... Maar wellicht toch weer in de mode als je kijkt naar foto van t model. Ook COS deze broeken....

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 09 jul 2016 - 09:21

@Siobhan, ik vind het wel een verschil; de broek van het model is van deze tijd en vind ik zelf erg mooi en de broek van Maxima niet. :-)
Het loshangend haar van Maxima ziet er mooi gestyled uit. Een zijscheiding staat haar veel beter dan een middenscheiding.

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 09 jul 2016 - 00:31

Dit soort broeken is niet echt uit de mode geweest (misschien met enkele aanpassingen), het ligt er aan welke stijl je kiest.

afbeelding van Arianne

Arianne

vrijdag 08 jul 2016 - 21:13

Wat heeft Maxima een mooie peplum aan! Super. Een witte broek was inderdaad mooier geweest, maar ja, smaken verschillen. WA ziet er goed uit.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 08 jul 2016 - 19:43

Er volgen zo nog foto's van Yvonne van Woudenberg :)

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 08 jul 2016 - 19:13

De kleding van Maxima, vind ik echt heel mooi, schoenen vind ik ook niet lelijk, typisch voor Maxima. Onstpannen vind ik ze ook niet, geef mij de drie A's maar in hun eigen puberkleding (zoals iemand het hier noemde). Ik zag op een foto ergens anders dat Amalia poseert als een echt model, hand in de zij en een been een beetje naar voren.

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

vrijdag 08 jul 2016 - 20:57

Je bedoelt Alexia?

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 08 jul 2016 - 21:39

Ja inderdaad, Alexia! Excuses! ;-)

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

vrijdag 08 jul 2016 - 22:51

Niet nodig hoor Iris. ;-)

afbeelding van car

car

vrijdag 08 jul 2016 - 18:21

Prachtig....enn mooiste kleur haar tot nu toe..bij Maxima!!
Hou wel van deze kleurencombies qua kleding....en de prinsjes zien er gewoon, leuk uit! Alexia is echt een beauty...en wat leuk dat amalia chinees dr bij gaat leren!

afbeelding van car

car

vrijdag 08 jul 2016 - 18:25

En jurkje van amalia van de zara .nu in de uitverkoop 19.95

afbeelding van zara

zara

vrijdag 08 jul 2016 - 18:06

Ondanks de hersenschudding en de verstuikte enkel vind ik het toch een prima fotosessie ook al is het wat meer ingetogen dan anders. De ketting van Máxima vind ik waanzinnig mooi. Zoals ze hem nu draagt, op een neutrale top met een peplum, vind ik ook heel mooi staan. Helemaal haar stijl. De broek heeft een nét iets donkerder kleur, maar wat mij betreft prima gecombineerd. Van de schoenen zie ik op de foto's bijna niets.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 08 jul 2016 - 20:18

Oh wat ziet Máxima er gaaf uit zo. Snel naar COS voor deze mooie peplum (maar die zal wel gauw uitverkocht zijn). Ben nog steeds heel benieuwd waar de prachtige ketting vandaan komt. En leuk dat ze de mooie armband weer draagt!
Leuke foto's maar wat een pech dit jaar voor de koninklijke familie: nu weer een verstuikte enkel voor Amalia... Hoop dat ze een fijne vakantie hebben!

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 08 jul 2016 - 17:38

Willem Alexander ziet er heel goed uit! Maxima, mooie top, staat haar mooi maar de broek en vooral de schoenen, afschuwelijk! die tenen eroverheen, nee zeg.
Wat was die peplum leuk geweest op een witte smalle broek of een mooie donkere spijkerbroek met ballerina's eronder! die ketting veel te veel bij die top, nee al met al geen succesnummer.

Ik vind het er ook heel verkrampt uit zien maar goed, ze heeft dan ook een hersenschudding

afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 08 jul 2016 - 17:19

Wat een leuke peplum heeft Maxima aan, de keuze voor deze kleur broek erbij snap ik niet ,maar smaken verschillen,schoenen vreselijk!! Kapsel mooi verzorgd .
Prinsesjes in gezellige zomerjurken, Leuk zo als Alexia al bezig met haar uiterlijk, mooi gekrulde haren.
Ariane is een schatje om te zien, En Amalia is echt de grote zus!!
Ik hoop dat Maxima en Amalia snel opknappen en kunnen genieten van de vakantie !
Trouwens...........WA ziet er heel goed uit in deze combi !!

afbeelding van Maxi

Maxi

vrijdag 08 jul 2016 - 17:00

Vinden jullie hen er echt zo ontspannen uitzien? Ik vind de lachjes eerder verkrampt. En de kleding vind ik niet om over naar huis te schrijven.

afbeelding van Maxi

Maxi

vrijdag 08 jul 2016 - 17:00

Vinden jullie hen er echt zo ontspannen uitzien? Ik vind de lachjes eerder verkrampt. En de kleding vind ik niet om over naar huis te schrijven.

afbeelding van Marrigje

Marrigje

vrijdag 08 jul 2016 - 16:35

Ik vind het een mooi plaatje! De kleuren staan Maxima goed...en het is herfstweer toch?

afbeelding van Gerdien

Gerdien

vrijdag 08 jul 2016 - 16:32

Ik word blij van het totaalplaatje; veel beter dan vorig jaar. De kleding van de prinsessen vind ik mooi. Maxima met haar plooibroek:-( het peplum vind ik leuk en de ketting ook. Een heeeel positief punt : het haar van maxima zit verzorgd!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 08 jul 2016 - 16:19

Ik hartje peplums. Net weer zitten zoeken en ik ben weer zo verliefd. Het mag uit de mode zijn, maar na de bevalling draag ik de komende tijd peplums :P

afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 08 jul 2016 - 16:55

Peplums vind ik ook helemaal geweldig, zo ook deze van Maxima. Qua kleuren is het idd een beetje herfstig. De anderen zien er leuk uit!

Josine, wanneer ben je eigenlijk uitgerekend? Ik wist helemaal niet dat jullie weer een kindje krijgen... Gefeliciteerd!:) Gaat het goed met je?

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 08 jul 2016 - 15:58

Fijn dat ze er toch allemaal bij zijn. Ondanks alle blessures.
Mummy in haar favoriete broekformaat en de little ladies in jurk en niet in puberoutfit.
Ik wens ze een goede vakantie en misschien duiken ze nog met pa op in Rio. Als iedereen weer hersteld is.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 08 jul 2016 - 15:10

WA ziet er fris uit. Mooie kleurencombi. Maxima in een herfstoutfit qua kleur. Jammer. De kleur van de top is anders dan kleur dan de broek, lijkt het. Ze heeft helaas echt de voorkeur voor dit model broeken. De prinsessen zien er leuk uit. :-)

Verder zien ze er heerlijk ontspannen uit. Ik wens ze een fijne vakantie.

afbeelding van JoJo

JoJo

vrijdag 08 jul 2016 - 15:05

Wat zien ze er heerlijk, leuk, ontspannen uit!
De prinsesjes gewoon allemaal in hun eigen stijl, mooi! Ik moet altijd een beetje lachen om Alexia zonder vestje/jasje... Die heeft echt het warme bloed van haar moeder!
Máxima haar kleding kan ik nog niet echt wild van zijn, ik zou zelf die kleuren nooit met elkaar combineren.. Maar misschien verandert mijn mening nog wel :)

afbeelding van Anneke Bouman

Anneke Bouman

vrijdag 08 jul 2016 - 15:01

Loopt nu Amalia met krukken?

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

vrijdag 08 jul 2016 - 15:25

Prinses Amalia loopt dankzij een verstuikte enkel op krukken.

afbeelding van nettyroyal

nettyroyal

vrijdag 08 jul 2016 - 15:32

Nou, ik hoop dat ze een stuk sneller geneest dan ik. Loop al acht weken met een verstuikte enkel + voet, en het gaat echt stapje voor stapje vooruit.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zaterdag 09 jul 2016 - 10:24

nettyroyal@ Da's niet best, ik wens je van harte beterschap toe!

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?