Het is rustig rondom Máxima, dus daarom blikken we in de blog van vandaag terug op haar outfits van de Bhutan-reis in 2007. Naast een kleurrijke lok van Missoni wist Máxima ook te verrassen met een kleurrijke maxi-jurk en een chique deux-pieces met interessante details. 

Laten we bij het begin beginnen. Tijdens de aankomst in Bhutan droeg Máxima een geel/beige ensemble met zwarte accenten. Naar verluidt is de tweedelige combinatie een ontwerp van Alberta Ferretti, maar overtuigend bewijsmateriaal heb ik hier nog niet voor kunnen vinden. Het zou mij dan ook niet verbazen als het gewoon een ontwerp van Natan zou zijn. Hoe dan ook draagt Máxima bij haar outfit een haarband van Fabienne Delvigne en perfect matchende muiltjes. 

Look 2: Voor de officiele ontvangst verruilde Máxima haar deux-pièces om voor een mintgroene jurk en een cognackleurig jasje van Natan. De breedgerande hoed kwam onlangs nog in beeld tijdens het staatsbezoek aan Italië. 

Look 3: De eerste dag van het bezoek werd afgesloten met een besloten diner. Máxima droeg tijdens de gelegenheid een groene japon en fluwelen overjas van Benito Fernandez. Helaas waren er geen Nederlandse fotografen aanwezig bij de aankomst, maar gelukkig heeft Máxima de jurk wel vaker gedragen. Klik hier voor beter beeld van het avondtoilet. 

Afbeeldingsresultaat voor maxima 2007 bhutan

Look 4: Op de tweede dag van het bezoek kregen we opnieuw een heel bijzondere jurk te zien. Ditmaal een kleurrijke en handgemaakte jurk, die Máxima naar verluidt cadeau heeft gekregen tijdens een bezoek aan Australie. Weet iemand hier toevallig meer van? 

Look 5: Voor een wandeling door de bergen en een bezoek aan het Boeddhistische Tango Klooster op de derde dag koos Máxima een minder kleurrijke look uit., bestaande uit een zwart/bruin jasje en een zwarte pantalon. Na het bezoek in 2007 heb ik Máxima niet meer gezien met het jasje, maar haar moeder Maria wél. Het zou me dus niet verbazen als het jasje -en wellicht ook de broek- niet meer in Máxima's kast hangt. 

Look 6: De laatste look van de reis viel op door het gebreide zigzag-patroon. Het label achter de outfit was dan ook niet zo moeilijk te vinden: Missoni. Máxima heeft het ook na de reis aan Bhutan nog meerdere keren gedragen, met name privé. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 10 apr 2018 - 09:16

Eigenlijk allemaal wel gedateerd. De haarband van outfit 1 vind ik echt vreselijk tuttig. Ik hou ook niet van de schoenen met enkelbandjes. Men klaagt altijd over hoe dun haar haren tegenwoordig zijn, maar ik zie dat het hier niet veel beter is. Bovendien hier wat te blond, wat mij betreft! Ik zie liever de huidige Maxima :)

afbeelding van Margriet76

Margriet76

zondag 08 apr 2018 - 20:09

Excuses ik bedoelde modekoningin.

afbeelding van gambetta

gambetta

zondag 08 apr 2018 - 21:20

Dacht ik al.

afbeelding van gambetta

gambetta

zondag 08 apr 2018 - 16:02

Ik denk dat je 'modekoningin' bedoelt Magda i.p.v. modekoning?

afbeelding van Margriet76

Margriet76

zondag 08 apr 2018 - 07:30

@ Magda helemaal met je eens. Wat was ze daar en natural beauty. Tegenwoordig vaak te veel van het goede, beetje movie star gehalte. Ik vond haar in 2007 een echte modekoning door de eenvoud en haar afwisseling. Tegenwoordig veel nathan:-(

afbeelding van Maribrune

Maribrune

zondag 08 apr 2018 - 02:39

Look nr 6 : mooi jurkje in frisse kleuren staat haar goed en idd, zij ziet er erg natuurlijk en "fris" uit. Zoals toen ze aankwam in nederland.....

afbeelding van jeanine68

jeanine68

zaterdag 07 apr 2018 - 23:44

Ik vind look 6 erg leuk! Heel apart! Maar zooo vrolijk! En ook look 1 is erg leuk!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 07 apr 2018 - 22:54

Wat een leuk blog. Jammer dat we Máxima niet zoveel zien deze week, zou ze nog vakantie hebben?
Outfit 1 en 6 kan ze zo weer dragen wat mij betreft. De handgemaakte jurk (4) en de mooie avondkleding (3) zie ik heel graag nog eens terug. De rest is wat gedateerd, op de prachtige hoed van outfit 2 na. Die mag ze vaker herdragen.

Komt er nog een poll mbt de outfits van maart, of heb ik die gewoon gemist?

afbeelding van Mijtje

Mijtje

zaterdag 07 apr 2018 - 21:45

Volgens mij was Máxima hier net zwanger van Ariane toch? Ze is hier duidelijk niet haar stralende zelf. Beetje pips en bleekjes.... Qua mode en make-up: interessant hoe tijdsbepalend sommige looks kunnen zijn.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

zaterdag 07 apr 2018 - 21:25

Onwillekeurig denk ik terug aan wat ik zelf in 2007 droeg en het was wel de tijd van de deux-pièces met broek of rok. Alles overziend vind ik eigenlijk alleen de mintkleurige jurk en het donkerbruine blouse-jasje met broek goed zitten, de rest trekt of zwabbert en het cognackleurige jasje heeft enorme schoudervullingen. Van Missoni moet je houden en dat doe ik niet, m.u.v. de jurk van Laurentien met blauw leren jasje.

afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 07 apr 2018 - 17:38

Leuk om terug te zien.
Wat mij opvalt is dat Máxima er toen veel meer naturel uitzag en ook geen overdaad aan sieraden. Dat is veel mooier, dan hoe zij er tegenwoordig uitziet.
Leuke kleding, behalve de laatste jurk. Die maakt haar heel erg bleek.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

zaterdag 07 apr 2018 - 18:35

Geen overdaad aan sieraden» , heeft waarschijnlijk mede te maken dat de, toen nog koningin Bestrix, over de juwelenkluis ging. Met de troonwisseling heeft Alexander de «sleutel» gekregen. Maar prive gezien heeft ze inmiddels ook flink haar centjes laten rollen voor glinstertjes.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

zaterdag 07 apr 2018 - 17:32

Waarom is het eigenlijk zo rustig?

Mode en de vrouw veranderen beide dus sommige dingen zijn gedateerd of passen niet meer bij haar. Het eerste pakje is echt niet (meer)
mooi en met die haarband een hoog bimbogehalte. Mintgroen en cognacbruin is beter als het beige waar ze nu in veel in rondloopt, al is deze look wel veel cognac met grote hoed en jasje. Dit soort bruin is niet zo mooi voor haar in het gezicht, het koelere bruin van het jasje bij het klooster staat haar, mede door de v-hals beter. De Australische jurk en de jurk van Missoni zou ik nu overdoen aan Amalia. Voor een koningin zijn ze voor officiële gelegenhedenwat te casual. En haar haar was toen wel erg geel.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 07 apr 2018 - 16:45

Het was leuk voor toen. Maar zo zie je dat mode en fit toch in de loop der jaren verandert. Ze was in die tijd al van het combineren van bijzondere kleuren: dat mintgroen met bruin. Moet ik onthouden....Die lange jas over eveningdress kan nog wel een keer.

afbeelding van karpathos

karpathos

zaterdag 07 apr 2018 - 15:55

Look 4, de handgemaakte lange jurk, is echt een kunstwerk! De broek van look 5 staat haar duizend maal beter dan die lange broeken met die wijde flodderpijpen die ze al jaren draagt.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zaterdag 07 apr 2018 - 15:04

Ik wil die haarband van de eerste foto!

afbeelding van car

car

zaterdag 07 apr 2018 - 14:52

Ik vind 2 en 5 eigenlijk best heel leuk....2 zou je nog prima aankunnen met haar prachtige rossi pumps! De rest en zeker het eerste pakje is echt niet meer van nu en totaal niet maxima , (lelijk zelfs)

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?