De tweede dag van het staatsbezoek aan Denemarken is aangebroken! Na het fantastische modesucces van gisteravond moest koningin Máxima zojuist weer op de rode loper verschijnen in tenue de ville, maar gelukkig heeft ze ook voor vandaag weer uitgepakt met een beige robe manteau van de Nederlandse ontwerper Claes Iversen en een bruine borsalino. Meer nieuws over accessoires en ontwerpers volgt zo spoedig mogelijk. 

advertentie

Mantel van Claes Iversen:

Pumps van LK Bennett:

Foto: RVD
Ambassadeur Eddy 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 20 mrt 2015 - 10:38

Ik vind deze hoed niet zo heel mooi staan bij Maxima. Lijkt een beetje verfrommeld.
De jas vind ik wel heel mooi, kleed heel mooi af! Deze schoenen vind ik echt fantastisch!
Wat ik ook jammer vind is de felle lipstick, dit vind ik absoluut niet mooi staan bij Maxima! Liever dan het naturel van Mary!

afbeelding van Nova

Nova

donderdag 19 mrt 2015 - 07:22

Dit vind ik zoveel mooier dan de grijze mantel! Wat zag Maxima er mooi verzorgd tijdens dit staatsbezoek. Wat zij bij 'gewone' optredens hier in Nederland aan minpuntjes opbouwt, voor mij komt dat neer op (geen) kapsel, te strakke kleding en te veel sieraden, wordt altijd ruimschoots goedgemaakt met buitenlandse bezoeken. Voor nu: trots op dit mooie paar.

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 19 mrt 2015 - 06:51

Wat me nog inviel: bij deze robe manteau had de 'pinda' ketting ook geweldig gestaan! En dan combineren met donkerblauwe laarzen, hoed, handschoenen en tas. Was een leuke NL toets geweest! (En iets pittiger).

afbeelding van zara

zara

woensdag 18 mrt 2015 - 20:37

Het model van deze jas is geweldig, maar ik snap niet waarom Máxima de laatste tijd zo vaak beige/camel draagt. Ik vind deze kleur zwaar maar flets, en het maakt haar hard in het gezicht. (Van een afstand vind ik het dan weer wel mooi.)

afbeelding van juliette

juliette

woensdag 18 mrt 2015 - 19:17

Weer Cleas volgens mij

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 18 mrt 2015 - 19:15

Eerste indruk, PRACHTIG!!!
Ik ben benieuwd naar meer foto,s want ik denk dat ik een broche mooier vind dan een ketting bij deze halslijn .
Kapsel ook leuk met de losse krullen, heel jong en goed verzorgd.
Wat is het toch een mooi paar als je ze zo ziet.........

afbeelding van juliette

juliette

woensdag 18 mrt 2015 - 19:09

Eerste foto binnen , dat oranje staat haar prachtig !
En haar haren zijn geweldig

afbeelding van zara

zara

woensdag 18 mrt 2015 - 20:32

Ja! helemaal mee eens! Een plaatje!

afbeelding van marinde

marinde

woensdag 18 mrt 2015 - 20:10

Helemaal eens, Josine!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

woensdag 18 mrt 2015 - 19:42

ja, verrukkelijk asymmetrisch, prachtige kleur, en die losse krullen : héél chic !

afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

woensdag 18 mrt 2015 - 19:09

WoW, zeker weten!

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 18 mrt 2015 - 19:05

De jas vind ik Máxima goed staan, haar 'curves' komen er prachtig in uit (en dat bedoel ik positief). De kleur vind ik niet echt geweldig bij haar, het maakt haar een tikje flets. Ook hinkt ze wat op twee gedachten door enerzijds chique sieraden en schoenen te kiezen maar juist weer een vrij casual model hoed. Ik zou de jas graag in een pittiger kleur willen zien, zwart, donkerbruin of zelfs rood. Maar het totaalplaatje is OK, ze slaat zeker een goed figuur hiermee.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 18 mrt 2015 - 19:01

Ze ziet er mooi uit, maar de hoed, die is te klein.
Het lijkt wel alsof ze het afgesproken hebben: 1e dag allemaal een pillbox en dan doet maxima iets grijs aan en de Deense dames in het Camel en de 2e dag allebei en borsalino en dan doet maxima iets camels aan en May iets grijzige hahha

afbeelding van car

car

woensdag 18 mrt 2015 - 18:34

Ik vind het wel geinig dat ze beiden gisteren een dopje op hadden en vandaag beide een cowboyhoedje op
hebben ;) toevallig of afgesproken?
En maxima gisteren wijd en mary strak in de kleren en vandaag andersom hahaha

afbeelding van BeccaD

BeccaD

woensdag 18 mrt 2015 - 18:26

Ik ben ook niet helemaal weg van maxima's outfit.. De hoed en kapsel vind ik prachtig.. De felle lippenstift en het totaalplaatje op de foto's op de boot doen mij denken aan verkleed partijtjes van vroeger..daarbij lijkt de robe idd behoorlijk te trekken.. In een flits mooi maar beter kijkend, mwah..
Mary vind ik er dan juist weer super uitzien! Idd gekleed naar de gelegenheid met prachtige cape en laarzen. Ik vind Mary echt een prachtige vrouw en hier totaal njet wegvallen naast maxima en mocht dat al zo zijn, maxima staat hier natuurlijk wel als koningin en Mary is "gewoon" prinses..:-)

afbeelding van Marije

Marije

woensdag 18 mrt 2015 - 17:43

Sorry, de meesten zijn heel erg positief over Maxima, maar ik niet zo. Ik vind de kleur van de mantel echt niet mooi bij haar staan en ik vind de make-up te heftig. Mary daarentegen vind ik wel heel erg mooi. Klein beetje aan de simpele/saaie kant, maar qua kleur veel mooier!

afbeelding van Stijl

Stijl

woensdag 18 mrt 2015 - 18:40

Ik wil niet altijd negatief zijn, maar ben het wel met je eens. Maxima Ziet er als een plaatje uit , ondanks de te strakke jurk, maar altijd een beetje té, beetje fotomodel.
Mary met haar naturel maakt op mij meer indruk.

afbeelding van Liesbeth64

Liesbeth64

woensdag 18 mrt 2015 - 17:41

Ik vind Maxima er prachtig uit zien! De sieraden vind ik juist heel mooi, simpel, maar toch duidelijk aanwezig. Een lage paardenstaart had misschien mooier gestaan onder dit model hoed, maar toch vind ik het mooi staan. Geeft het geheel iets stoers. Ik vind de cape van Mary ook érg mooi, maar wat een gefrutsel eronder...wijde rok, knieën, te wijde laarzen...nee, denk dat het met een strakke zwarte broek veel mooier had geweest. Je ziet trouwens op één van de foto's bij RU dat Maxima wel een omslagdoek omdoet, dus wellicht was het idd te koud.

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 18 mrt 2015 - 16:22

Ik vind deze mantel echt super mooi. Ik vind hem wel een beetje trekken rondom haar buik/heupen, maar ik vind het echt stukken beter dan gisteren.
De borsalino vind ik ook erg leuk, maar haar kapsel vind ik er niet erg mooi bij passen en daarom vind ik hem ook wat vreemd zitten. Zelf vind ik het meer een hoed voor mooi los haar, bijv. een lichte krul/slag erin, omdat ik de hoed ook wat meer casual vind. Zoals ze hem op prinsjesdag droeg een paar jaar terug, vond ik het wel mooi.
Wat een leuke sieraden draagt ze hier! Ik denk dat het nieuwe zijn...

Volgensmij heeft ze een heerlijke shop-sessie achter de rug ofzo...

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 18 mrt 2015 - 16:09

Ik zie op de foto's bij Robin dat Maxima een klein blauw strikje op haar linkerschouder heeft. Weet iemand wat dit betekent?

afbeelding van Sofia

Sofia

woensdag 18 mrt 2015 - 16:58

Iris.Kan te maken hebben met de "orde van de olifant" het blauwe lint dat werd gedragen tijdens de gala avond. Vaak hoort bij zo'n onderscheiding een strikje wat overdag gedragen wordt.Ik zou het op moeten zoeken.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 18 mrt 2015 - 15:57

Gisteren zag onze koningin er subliem uit. Geweldig om de japon nogmaals te dragen, mooi om het borduurwerk goed te kunnen bewonderen, kapsel en makeup alles subliem.
Vandaag iets minder enthousiast. De jurk trekt op sommige punten bij de rits en bij de heupen, de makeup is wat zwaar voor overdag en opnieuw de kleur panty: te licht. Maar het blijft een beauty natuurlijk! En Mary trouwens ook, met zo'n figuur kun je alles aantrekken - ook een cape die je minstens tien kilo zwaarder doet lijken ;-)

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 18 mrt 2015 - 15:42

Maxima ziet er echt prachtig uit vandaag. Ik ben echt verliefd op de jas en zeker ook in combinatie met de hoed. Hoewel ik de rand van de hoed graag strakker had gezien, nu vind ik hem een beetje op een zomerhoed lijken.

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 18 mrt 2015 - 15:22

Ik vind het een mooi totaalplaatje, al vind ik het op sommige foto's lijken alsof het toch net iets te strak zit, maar aan alle reacties te lezen ben ik de enige :)
Eens kijken waar ze ons straks mee gaat verrassen!

afbeelding van Sofia

Sofia

woensdag 18 mrt 2015 - 15:31

Carmen. Nee hoor ,ik vind de jas ook aan de strakke kant maar wilde er niet over beginnen.Trouwens ...de prachtige hoed staat te hoog op haar hoofd, zal wel komen door het opgestoken haar.

afbeelding van Janna

Janna

woensdag 18 mrt 2015 - 17:31

Ik vind de jas ook aan de strakke kant. Je ziet goed de bolling van haar maagstreek en buikje. De kleur lippenstift past overigens goed bij haar huidkleur.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 18 mrt 2015 - 14:56

Prachtige robe manteau, wat een pasvorm, zit als gegoten. En geweldige details. De halslijn super elegant, maar wel koud inderdaad! De hoed vind ik eigenlijk net niet elegant (te hoog en slap); het model van Mary vind ik mooier. En de combinatie camel-donkerbruin is mooi, maar het had van mij net wat pittiger gemogen. Camel met zwart of met rood vind ik altijd erg mooi. Zwarte borsalino, zwarte glimmende laarzen met hoge hak... De ketting vind ik vreselijk, net een hondenband. Ik vind de wat uitgesprokener lipstick haar heel mooi staan.

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 18 mrt 2015 - 14:43

heel mooi maxima de schoenen en de robe manteau ik vind maxima mooier in herfstkleuren zoals vandaag gisteren grijs is niet haar beste kleur
van mary denk ik al de hele tijd dat ze ofwel ziekjes is ofwel zwanger maar die is niet in haar gewone doen met die witte jurk was ze toch zo bleekjes en anders bloost ze
ze lijkt me echt verkouden

afbeelding van Joris

Joris

woensdag 18 mrt 2015 - 14:18

Ja, modern ballet in het supermoderne gebouw van de Koninklijke Bibliotheek, ook De Zwarte Diamant genoemd. Ik hoop dat ze vanavond geen hergebruikje doet maar een nieuwe Taminiau draagt (hoewel de inhuldigingsjurk, nu volledig zichtbaar, spectaculair stond). Onkosten staatsbezoeken worden ook vergoed... ;) Ik hoop op een rode (Deense vlag) of een zwarte outfit (zwarte diamant...).. De balletgroep is ICKAmsterdam.

afbeelding van Christa

Christa

woensdag 18 mrt 2015 - 14:35

Dank je wel Joris, voor de toelichting!!
;-))

afbeelding van Fina

Fina

woensdag 18 mrt 2015 - 14:14

Hebben jullie de foto's al gezien bij royalsbyrobin.com, meer dan de moeite waard.
Wat een prachtige sieraden draagt Maxima die heb ik nog nooit gezien.
Misschien heb ik het mis maar het lijkt wel of er en deuk in haar hoed zit of dat het door de licht inval komt.
De hoed vind ik trouwens erg passen bij wat ze draagt.

afbeelding van amybb

amybb

woensdag 18 mrt 2015 - 14:32

Jas en schoenen erg mooi, mag ze vaker gaan dragen! De hoed vind ik niet zo heel erg mooi, ben nooit zo'n fan geweest van die soort 'hogehoedhoedjes'. De lippen vind ik trouwens wel te rood of roze (niet goed kunnen zien). De kleding is een niet te felle kleur, dus vind ik de felle lippen niet echt heel mooi erbij.

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 18 mrt 2015 - 15:39

Ik vind juist als de kleding niet fel van kleur is er een knallende kleur lippenstift bij past. Ik vind dat altijd prachtig staan als Maxima dat heeft.

afbeelding van amybb

amybb

woensdag 18 mrt 2015 - 16:00

Meningen verschillen :-). Dat is juist het leuke hier!

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 18 mrt 2015 - 13:51

Heel mooi en prachtige schoenen. Is het nu een mantel of een robe-manteau? Stoere hoed.

afbeelding van Christa

Christa

woensdag 18 mrt 2015 - 14:34

Is duidelijk een robe-manteau! Maar ze zal het best koud hebben op die boot.....als je ziet wat Mary draagt.......bij Máxima een open hals, brrrrrrr!!
Wel een práchtige outfit weer en mooie sieraden (Deens ontwerp misschien?), ik ben tevreden!
Heel benieuwd naar vanavond!
;-))

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 18 mrt 2015 - 15:35

Idd prachtige gouden ketting/ halsband. Wat ziet ze er slank uit in deze outfit. Is die hoed niet de hoed van Prinsjesdag icm de groene japon?
Wellicht draagt ze vanavond de zwarte jurk van Ralph Lauren?

afbeelding van Christa

Christa

woensdag 18 mrt 2015 - 13:45

Is er vanavond ook een contraprestatie? Ik zie nl. in de agenda dat ze morgen al in Sleeswijk-Holstein worden verwacht....

;-))

afbeelding van amybb

amybb

woensdag 18 mrt 2015 - 13:56

Ja dat klopt!

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 18 mrt 2015 - 13:31

Geweldig en die schoenen WOW.......... zijn voor haar voeten heel wat beter geschikt.

afbeelding van Kaatje

Kaatje

woensdag 18 mrt 2015 - 13:23

Stoer! Mooi plaatje!!

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

woensdag 18 mrt 2015 - 13:11

Zo wonderlijk dat Maxima er zo goed uitziet gedurende de staatsbezoeken. Ik heb het idee dat ze dan (en tijdens de voorbereiding) zulke professionals om haar heen heeft die een prachtige look afleveren. Het is eigentijds, creatief en zeer stijlvol. Inclusief de kapsels. Iets wat ze in Nederland vaak lijkt te missen. Beatrix was daarin veel standvastiger. Daarnaast valt me op dat Maxima wel steeds meer een koninklijke krachtige stijl ontwikkeld die Beatrix de laatste jaren ook had. Ik hoop dat Beatrix haar er eens op aanspreekt dat ze in Nederland als ze op bezoek gaat ook de koningin is. En dat er een team komt die haar in Nederland ook zo verfraaid als nu in het buitenland. Want Maxima laat zien dat het wel kan!!! Kortom, ik ben zeer enthousiast. Mocht ik ooit Jan, Claes of Marthijs ontmoeten dan fluister ik ze wel even in het oor dat ze Maxima eens goed toe moeten spreken. Naar hen luistert ze vast!

afbeelding van Sofia

Sofia

woensdag 18 mrt 2015 - 15:26

MrQQQU: Ben het hier ook mee eens. Maxima straalt maturiteit uit. Prinses Mary ziet er vaak heel mooi uit maar heeft nog steeds dat meisjesachtige.

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 18 mrt 2015 - 14:45

Helemaal mee eens, maar we zijn in ieder geval deze dagen allemaal trots op Maxima!! (op WA natuurlijk ook)

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 18 mrt 2015 - 13:52

Ik deel je commentaar!

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

woensdag 18 mrt 2015 - 13:10

Waanzinnige mooie outfit vandaag. Noch mooier dan gisteren overdag!

afbeelding van Stijl

Stijl

woensdag 18 mrt 2015 - 12:59

Een robe-manteau is een prachtige dracht.
Leuk natuurlijk dat onze Koningin in Denemarken voor Deense ontwerpen kiest, maar wanneer gaat ze in Nederland eens naar Nederlandse ontwerpen zoeken in plaats van de eeuwige Belgische Nathan?
Ik vind dat zolangzamerhand niet meer kunnen.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 18 mrt 2015 - 13:03

Het afgelopen jaar zien we haar steeds vaker in Nederlandse mode, dus ik geef de hoop nog niet op dat we steeds vaker Dutch Design bij Máxima gaan zien. Claes Iversen is in ieder geval een schot in de roos en perfect voor gelegenheden overdag, dus daar mag ze van mij veel vaker heen. Overdag naar Claes, voor 's avonds naar Jan Taminiau :)

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

woensdag 18 mrt 2015 - 13:12

Jaja... en Matthijs!

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?