Het eerste beeld van ons Koningspaar op de tweede dag van het Staatsbezoek aan Canada is weer binnen! Het programma begon vandaag om 11:00 uur, en dat is pas om 17:00 uur in Nederland. Fijn dat er al zo snel een foto beschikbaar is!

The King and Queen meet with former #UWaterloo student & @Blackberry founder Mike Lazaridis and other special guests. pic.twitter.com/lzzoAR5fL4De Koningin draagt zo te zien een olijfgroene/khakikleurige rok met top. Het pakje dat ze draagt lijkt veel op het pakje dat ze droeg bij het huwelijk van William en Catherine in 2011 (van Valentino). De halslijn is echter anders, en het soort kant lijkt meer op het kant van Dolce & Gabbana. Maxima's hoed is een bekende hoed van Fabienne Delvigne.

Update: We zijn er uit! Navraag gedaan bij Natan, en ja: Maxima's pakje is een ontwerp van Natan Couture!

Maxima's handtas heeft ze eerder gedragen. Deze is van Uterque.

De schoenen droeg ze eerder tijdens het huwelijk van Prins Albert en Prinses Charlene van Monaco. Deze zijn van Sergio Rossi.

Beelden: screenshot archief, ©Uterque, ©Sergio Rossi

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - [email protected].

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Mar

Mar

vrijdag 29 mei 2015 - 22:56

Ik vind de kleur van het pakje niet echt zomers, meer geschikt voor de herfst. Verder is de hoed veel te groot, mensen willen graag haar gezicht zien en dat is met zo'n grote hoed bijna onmogelijk!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

vrijdag 29 mei 2015 - 19:14

Ze ziet er prachtig uit. Vind de laatste tijd dat ze zich, wat uiterlijk betreft, meer inleeft in haar rol als koningin. Mooi gekleed, prachtige hoeden, niet teveel sieraden en een verzorgd kapsel.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 29 mei 2015 - 16:45

Het pakje van Maxima vind ik echt heel mooi, een van mijn favoriete kleuren, zie je ook best veel deze zomer. Ik hou ook van kant. De schoenen vind ik ook fantastisch. Alleen elke keer die handschoenen...... er is hier wel eens over de handschoenen gediscussieerd en wat de uitkomst was weet ik meer, maar ik vind het echt niet mooi staan, zeker niet in deze tijd van het jaar. Blote benen (toch?) en handschoenen, nee sorry, kan er niks mee, ik vind het ook overdreven.

afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 29 mei 2015 - 16:08

Ik houd erg van kanten stoffen, maar deze kleur vind ik niet geschikt voor Maxima, het maakt haar flets en wat ouder. Ik zie haar liever in het roze kanten pakje.
De hoed is heel erg leuk, maar niet geschikt bij deze stof, hier had ze een mooie pillbox of turban bij moeten dragen, zie je ook meer van haar gezicht.

afbeelding van Lisanne

Lisanne

vrijdag 29 mei 2015 - 15:48

Ohhh, dit pakje zou ik zo in mn kast hebben willen hangen.... Geweldig!
Schoenen vind ik met bandje om de enkel het mooist, zou er niet aan moeten denken op zulke hakken zonder het bandje.
Het haar vind ik wel erg mooi, en de hoed geeft de outfit een retro, "paardrij" look

afbeelding van Merel123

Merel123

vrijdag 29 mei 2015 - 15:26

Maxima draagt haar schoenen zowel met als zonder enkelbandje.
Op de foto's van PPE zie je maxima zonder het enkelbandje.

afbeelding van Arianne

Arianne

vrijdag 29 mei 2015 - 14:33

Geweldig mooi dit. Ze heeft zo te zien hier geen hoedenspeld(en) in. Ze moet de hoed goed vast houden. Kleur kan beter. Maar je kan niet altijd dezelfde kleuren dragen. Ze varieert in ieder geval goed.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 29 mei 2015 - 11:55

Nog steeds wat problemen met de site ivm de server. Het kan dus af en toe wat langer duren voor jullie de wijzigingen zien. Maar met de systeembeheerder komen we er wel uit! Bedankt voor jullie geduld!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 29 mei 2015 - 11:53

Ik ben er uit! Maxima's olijfgroene kanten pakje is van Natan Couture, zo bevestigd een medewerkster en een persvoorlichter van Natan! Op maat gemaakt dus!

afbeelding van Kaatje

Kaatje

vrijdag 29 mei 2015 - 11:31

Haha, wat een wisselende reacties hier. Leuk om te lezen. Ik vind het heel erg mooi, maar ik hou zelf van deze kleur. Ik vind de accessoires er mooi bij gekozen. Ik leg (wb kleur en leer) geen link met safari maar meer met leger. En juist vanwege dit bezoek toch toepasselijk.

afbeelding van WA

WA

vrijdag 29 mei 2015 - 13:38

Ja mooi, al die verschillende reacties. En iedereen wil onze koningin aankleden zo zij/hij het wil. Ik geniet altijd als ik haar zie met hoed of mooi opgestoken kapsel, zo weinig mogelijk make-up, met zwier gedragen omslagdoek, geen blinkende stoffen of leer enz enz. Koninklijk, vrouwelijk, charmant. En ik geniet als ik zie dat ze armbandjes draagt die haar dochters hebben gemaakt. We willen natuurlijk ook nog dat ze, tussen alle verplichtingen door, een lieve moeder is voor onze prinsesjes. Pfft, wat willen we toch veel .... Laat ze maar lekker zichzelf blijven. Haar leven zal al zoveel anders gelopen zijn dan ze verwacht had, misschien veel andere toekomstdromen gehad. Wie kan er nu verwachten dat je ooit koningin zal worden. Daarnaar kijkend: ze doet het samen met onze koning ontzettend goed!

afbeelding van Kaatje

Kaatje

vrijdag 29 mei 2015 - 16:24

en leuk dat juist WA dat zegt! ;-)

afbeelding van BeccaD

BeccaD

vrijdag 29 mei 2015 - 09:09

Ik hou wel van dit soort kanten pakjes, maar deze vind ik het toch net niet.. De bloem is erg groot en aan de achterkant een beetje blouzend in het riempje gestopt.. Nee.. De rok op zich vind ik prachtig. De hoed icm schoenen en riempje vind ik allemaal net niet matchen.. Vandaag gelukkig minder zware lipstick. Ik kan er niks aan doen maar maxima's uitbundige (wijdopen mond) lach op sommige foto's gecombineerd met knalrode lippen geven mij een clown gevoel.. Ik ben meer voor zwaardere oogmake up en meer neutrale lippen..

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 29 mei 2015 - 09:05

De kleur groen ....... mmm dat gaat, maar het kleurt wel prachtig bij de hoed, die overigens ook prachtig en speels is. Het model pakje en stof erg mooi. De roklengte ook weer perfect. Valt me op dat dit de laatste tijd het geval is. Een minpuntje vind ik dat de top iets te rommelig valt bij de taille door het riempje. Haar oorbellen matchen qua vorm en kleur erg goed. Mooie make-up en kapsel. De tas vind ik niet zo, qua kleur past het goed, maar ik hou niet van het model. Schoenen op zich ook mooi, maar maken door de enkelbandjes haar benen wat plomper.
Het totaalplaatje is super elegant :))

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 29 mei 2015 - 08:26

Mooie jurk maar ben niet zo enthousiast over de kleur. De hoed is super.
Zag ook foto's op ANP van het concert met Maixima in de rode Valentino. De jurk is mooi natuurlijk maar ik vind het niet mooi gecombineerd: grote parels om de nek en in de oren, ook nog de korenaren in het haar dat los hangt en in mijn ogen AFSCHUWELIJK zit. Staat rommelig allemaal, te veel van het goed
Bij zo'n hoge halslijn was opgestoken haar veel mooier geweest, leent zich dan ook beter om de korenaren er in te verwerken. En dan gecombineerd met diamanten oorbellen.en een diamanten broche. Nu zitten alle juwelen aan de bovenkant en dan zo'n groot rood vlak daaronder. Een broche breek al dat roods wat meer..
En hallo Maxima: je had toch nog wel een jurk van Nederlandse makelij in de kast hangen?. Je bent op staatsbezoek om Nederland op de kaart te zetten! Gemiste kans dus.

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 29 mei 2015 - 08:06

Aardig plaatje, maar geen vergelijk met het zachtroze pakje dat ze in Londen droeg. Dat vond ik zo prachtig! Ik wacht nog steeds op het moment dat ze het weer uit de kast haalt.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 29 mei 2015 - 07:52

Ik heb inmiddels de info en het beeldmateriaal voor een log over de kleding van gisteravond. Ik moet eerst mn kinderen naar school brengen, daarna hoop ik de log te openen. Eventjes geduld dus nog ;-).

afbeelding van Mary

Mary

vrijdag 29 mei 2015 - 05:17

Vannacht de rode jurk van Prinsjesdag?

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

vrijdag 29 mei 2015 - 01:15

De grote hoeden bewijzen de foto's ook geen dienst.

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 29 mei 2015 - 08:31

Idd, dan had ze beter de jurk van mathijs Vd bergen kunnen dragen. Maar dit staat mooi! Ellenlange benen. Maar mag wel iets ingenomen worden, beetje meet scherpe lijnen rond de buste zou mooier zijn.
Het haar met die grove highlights vind ik ook niet mooi, ouwelijk en heel Amerikaans dynasty/Dallas

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 29 mei 2015 - 01:03

De stof is mooi, maar deze kleur in combinatie met de wat wijdere top, en de cognackleurige accessoires..., ik vind het een wat tuttig geheel. De hoed vind ik super, maar hier totaal niet bij passen.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 29 mei 2015 - 16:42

Ben ik met je eens, ik vind de hoed ook mooi maar matcht echt niet met het pakje.

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

vrijdag 29 mei 2015 - 00:52

De massieve hoed haalt het voor mij naar beneden. Schoenen fris en modern en bijvoorbeeld een leuke turban had het net wat strakker gemaakt allemaal. Deze grote hoeden v gisteren en vandaag in combinatie met die grote knot flateren haar allerminst.

afbeelding van Philip

Philip

vrijdag 29 mei 2015 - 12:43

Ik hou van massieve hoeden die bij Maxima staan. Maar er zijn inderdaad grote missers zoals deze inderdaad vind ZO erg op een strandhoed lijken en lijkt ze meer een celebrity zo...Inderdaad het haalt echt heel erg naar beneden :-(

afbeelding van WA

WA

vrijdag 29 mei 2015 - 08:57

Ik zou bijna zeggen: hoe kun je nu zoiets vinden? Zo zie je maar dat smaken sterk kunnen verschillen. Ik vind dat juist die grote hoeden onze koniging enorm goed staan. Lekker supervrouwelijk, ze draagt ze ook met flair. Charmante verschijning zo.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 29 mei 2015 - 09:57

Eens! Ik vind die grote hoeden ook geweldig staan bij Maxima. Eigenlijk vind ik dat alle hoeden haar wel staan!

afbeelding van WA

WA

vrijdag 29 mei 2015 - 13:18

Ja, vind ik ook. Het ideale hoedenhoofd, denk ik.

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 28 mei 2015 - 23:41

Wat een prachtige kleur, dit groen. Natuurlijk moet je er van houden, maar ik vind dit stukken beter dan de jurk met kan van gisteren. De dubbele laag kant vond ik echt niet mooi.

afbeelding van karpathos

karpathos

donderdag 28 mei 2015 - 23:09

Volgens mijn draagt Máxima de groene bloemmotief oorbellen van Simons juwelier. De oorbellen zijn al tien jaar in haar bezit.

afbeelding van Emmy

Emmy

donderdag 28 mei 2015 - 21:53

Ge.wel.dig!

afbeelding van Janna

Janna

donderdag 28 mei 2015 - 21:52

Sorry, maar wat een belachelijke grote hoed! Mensen willen toch haar gezicht zien? Waarom verbergen achter zo'n grote rim?

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 28 mei 2015 - 21:47

Beeldschoon! Wat mij opvalt is dat de laatste tijd haar roklengte heel mooi is! Niet meer zo kort!
Ook vaak beter passend rond de buste

Dit is erg mooi!

afbeelding van Maria

Maria

donderdag 28 mei 2015 - 21:38

They are lucky, the temperature and humidity have dropped so much compared to the last few days.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 28 mei 2015 - 21:34

Niet heel geweldig dit. De kleur doet helemaal niets voor Maxima. Niet de beste keuze.

afbeelding van Maria

Maria

donderdag 28 mei 2015 - 21:12

Kleur hoed is net niet 'het' bij kleur van het pakje.

afbeelding van karpathos

karpathos

donderdag 28 mei 2015 - 21:10

Er is nu een duidelijke foto van het groene pakje te zien op vorsten.nl

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 28 mei 2015 - 21:02

Ik ben blijkbaar de enige die het pakje niet mooi vind. Het pakje op zich is wel leuk , maar de kleur vind ik echt niet mooi. Ik vraag me trouwens af of de schoenen wel de schoenen zijn die ze droeg in Monaco. Op de foto's lijken ze eerder bruin/cognac, aangezien ze ook een ceintuurtje draagt in bruin/cognac . Maar het kan ook de lichtval zijn, natuurlijk.

afbeelding van Marieke123

Marieke123

vrijdag 29 mei 2015 - 00:06

Nee, ik vind het ook niet echt mooi, kleur niet en ook vind ik de pasvorm van de top te ruim, zeker aan de achterkant.
Handtas, schoenen, hoed en sieraden wel mooi.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 29 mei 2015 - 09:56

Eerlijk gezegd vind ik deze kleur over het algemeen echt niet mooi. Hier ook niet. Het pakje zelf en de rest vind ik wel mooi, maar de kleur: nee!

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 28 mei 2015 - 21:11

Nee Magda, hier nog één :D Ik ben ook niet weg van de kleur, het geheel doet me aan een safari denken: die kleur groen en die kleur bruin. Ja... tja... nee, ben er niet weg van. Het patroon vind ik ook niet mooi.

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 28 mei 2015 - 21:03

Ja bedankt, ik had ze inmiddels ook gevonden.

afbeelding van marinde

marinde

donderdag 28 mei 2015 - 20:42

Heb nog geen duidelijk beeld van het pakje. De kleur vind ik in ieder geval mooi!

afbeelding van karpathos

karpathos

donderdag 28 mei 2015 - 20:22

De halslijn van dit groene pakje is hoger dan die van het pakje tijdens het huwelijk van William en Kate.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

donderdag 28 mei 2015 - 20:25

Hm, je hebt gelijk.

Pagina's

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?