President Mauricio Macri van de Argentijnse Republiek brengt maandag 27 en dinsdag 28 maart 2017 een staatsbezoek aan Nederland. Hij wordt vergezeld door zijn echtgenote Juliana Awada.

Nederland en Argentinië werken nauw samen op tal van internationaal politieke onderwerpen en trekken samen op bij multilaterale thema's als bevordering van de internationale rechtsorde en duurzame economische ontwikkeling. Nederland behoort tot de grootste investeerders en is een belangrijke handelspartner van Argentinië, de 21e economie van de wereld. Als lid van de G20 vervult Argentinië in 2018 het voorzitterschap van dit forum. De hernieuwde internationale oriëntatie van Argentinië biedt wederzijdse handels- en investeringskansen, met name in de sectoren watermanagement, landbouw en logistiek. Tijdens het bezoek worden samenwerkingsovereenkomsten getekend tussen Nederlandse en Argentijnse bedrijven en instellingen. Daarnaast is er tijdens het staatsbezoek aandacht voor sport en de sociale dialoog.

President Macri wordt vergezeld door de Argentijnse minister van Buitenlandse Zaken Susana Malcorra en andere bewindspersonen en vertegenwoordigers uit het Argentijnse bedrijfsleven. Nederlandse bewindspersonen nemen deel aan diverse onderdelen van het staatsbezoek.

Maandag 27 maart
Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima heten president Macri en zijn echtgenote officieel welkom op de Dam in Amsterdam. Na de inspectie van de erewacht vindt in het Koninklijk Paleis Amsterdam een ontvangst plaats met Nederlandse en meegereisde Argentijnse autoriteiten. Na de ontvangst legt president Macri een krans bij het Nationaal Monument op de Dam. President Macri brengt vervolgens een bezoek aan het Anne Frank Huis. Samen met het 'Centro Ana Frank Argentina' in Buenos Aires zet het Anne Frank Huis zich in voor educatie van jongeren in de strijd tegen discriminatie en geweld.

In de middag wonen president Macri en zijn echtgenote samen met Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima een deel van het 'Business Forum' bij, dat die dag wordt gehouden in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Nederlandse en Argentijnse deelnemers uit de publieke en private sector nemen deel aan dit platform ter bevordering van de economische samenwerking. Zo zijn er diverse paneldiscussies op het gebied van landbouw, watermanagement, logistiek en energie. Daarnaast is er een bijeenkomst waarin de sociale dialoog, goed bestuur en het functioneren van ons poldermodel centraal staan. President Macri, mevrouw Awada en het Koninklijk Paar nemen deel aan een CEO-rondetafelbijeenkomst.

Aan het einde van de middag staan de positieve sociale aspecten van sport centraal in de Beurs van Berlage. De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond en de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond tonen hoe beide sporten kunnen bijdragen aan samenwerking, kennisuitwisseling en sociale ontwikkeling. Tijdens een hockey clinic voor jonge Argentijnse en Nederlandse hockeyspelers geven trainers demonstraties en krijgt president Macri een toelichting op de activiteiten van onder andere de Cruyff Foundation en One Million Hockey Legs.

De eerste dag wordt afgesloten met een staatsbanket in het Koninklijk Paleis Amsterdam.

Outfit koningin Máxima: Koningin Máxima draagt een nieuwe driedelige combinatie van Mattijs van Bergen en een bekende hoed van Fabienne Delvigne. 


Foto: Monarchypress.com

Máxima's outfit is een ontwerp van Mattijs van Bergen. Het betreft een sterk getailleerde kraagloze colbert, die is versierd met een hand geborduurde zwart/wit lelie met koperdraad details. De afgeronde schouders lopen door in de slanke mouwen, die net boven de pols ophouden. De rok met lelieprint met een wit satijnen organza bies is gevouwen op zwartzijden tailleband waardoor het geheel een verfijnde Japanse belijning krijgt. 

Het ontwerp van Mattijs komt uit de collectie Photo to Fashion. Voor deze collectie zijn Mattijs van Bergen en het Nederlands Fotomuseum een interdisciplinaire samenwerking aangegaan. Van Bergen heeft zich laten inspireren door de fotocollectie van het museum om een prikkelende nieuwe modecollectie van zestien ontwerpen te creëren: de collectie ZWART. Door de geselecteerde zwart-witfoto’s van bekende fotografen als Ed van der Elsken, Cas Oorthuys en Richard Tepe te vertalen naar patronen en stoffen, gaat Van Bergen een dialoog aan met iconische beelden uit de Nederlandse fotografiegeschiedenis. Het resultaat is een verfijnde modecollectie waarin op verrassende wijze fotografische beelden worden toegepast en de grenzen van zowel mode als fotografie worden opgezocht. Het Nederlands Fotomuseum heeft vervolgens drie hedendaagse Nederlandse modefotografen – Wendelien Daan, Sacha van Dorssen en Petrovsky & Ramone – de vrije opdracht gegeven om deze nieuwe collectie in een voor hen unieke stijl te fotograferen. De collectiestukken van Van Bergen dienen zo op hun beurt als inspiratiebron en vertrekpunt voor nieuwe fotografische creaties. 

Máxima's hoed zagen we eerder in 2011 tijdens het staatsbezoek aan Qatar. Asymmetrische hoeden horen over rechts gedragen te worden, zoals we hier zien bij Máxima. Benieuwd waarom?Klik dan hier.

 
Foto: Monarchypress.com

Outfit koning Willem-Alexander: koning Willem-Alexander draagt een donkerblauw pak met een krijtstreepje, een overhemd met een klassieke puntboord en een lichtblauwe das van Salvatore Ferragamo.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

maandag 27 mrt 2017 - 22:14

Ik weet niet of anderen het ook is opgevallen, maar ik vind de hoed niet mooi aan de onderzijde. Alsof het de binnenvoering van een jasje is. Het oogt geknutseld... maar misschien ligt het aan de foto's. Dat hoop ik maar. Erg lelijk.

afbeelding van Channa

Channa

maandag 27 mrt 2017 - 19:51

Ik vind het wel een mooi geheel, op de wat zware make-up na.
De kleuren van het ensemble zijn moeilijk te beoordelen.
De rok lijkt een blauwig grijs. De top is zwart, maar het jasje dat ik prachtig vind, lijkt een mooi blauw. En zo passen zandkleurige accessoires wel.

Mevrouw Awada vind ik minder chicque. Het lijkt bovendien of ze blote benen heeft.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 27 mrt 2017 - 19:46

Verzorgd, maar niets bijzonders. Ik vind de kleurencombi somber. Zeker voor de tijd van het jaar. Een kleur grijs in de rok voor het jasje en de top was mooier en frisser. De stijl van de hoed, de kleur hiervan en van de schoenen begrijp ik niet. Het haar zit erg mooi. Ben benieuwd naar vanavond.

afbeelding van Johannetta

Johannetta

maandag 27 mrt 2017 - 19:44

Grappig, mijn eerste reactie was ook: oei! Die hoed! Maar nu ik er langer naar kijk, vind ik het toch wel goed gevonden. Het maakt het zwart/grijze pakje minder zwaar. En vooral van dichtbij gezien valt-ie mee. Wat mij meer stoort is de parelketting. Ik vind het niet mooi om een korte ketting bij een redelijk diep decolleté te zien. Die verhouding klopt niet. Ander puntje: de schoenen. Jammer dat je in de binnenkant kijkt. Maxima ziet er verder stralend en mooi uit wat mij betreft en steekt zeker in tweede instantie positief af bij haar gast.

afbeelding van Paula

Paula

maandag 27 mrt 2017 - 19:28

Het pak van Willem-Alexander en de Argentijnse president lijken wel hetzelfde.

afbeelding van Philip

Philip

maandag 27 mrt 2017 - 19:13

Onbeleefd denk ik het niet...Er zijn vaker weleens presidentvrouwen die zonder hoed op zulke ceremonies als deze hebben gestaan.

Wat betreft de looks van de Koningin vind ik neigen naar Nederlands calvinisme uiterlijk en het doet voor mij niet veel blijf lekker de flamboyante Maxima dat staat haar ook veel beter. Juliana ziet understated minimalitisch uit maar wel mooi, als ik naar beiden vrouwen kijk is de Koningin toch wel meer ''front person''

afbeelding van Mary

Mary

maandag 27 mrt 2017 - 18:56

Ik gok dat de kleur van de accessoires is gekozen op basis van het takje/steel op haar colbert.
Het geheel is niet zo mijn smaak. Maar gelukkig wel weer van anderen gezien een aantal reacties.

afbeelding van Liz

Liz

maandag 27 mrt 2017 - 18:44

Ik vind het pakje heel mooi en ik vind vooral het getailleerde colbert Maxima goed staan.
Ik had het denk ik echter voor een andere gelegenheid uitgekozen, want ik snap de overweging om niet voor zwarte of grijze accesoires te gaan, maar ik vind deze combinatie niet zo geweldig.
Ik had het denk ik mooier gevonden als ze vandaag alles lichtgrijs of wellicht zachtroze had afgestijld.
Toch hoop ik dit pakje snel terug te zien bij een herdenking met zwarte accesoires.

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

maandag 27 mrt 2017 - 18:28

Er is al veel commentaar gegeven, toch doe ik ook nog een duit in het zakje.
Ik vind de kleding van Máxima prachtig! Inhetogen, stijlvol, prima geschikt voor de gelegenheid met een bezoekje aan het Anne Frank Huis op het programma.
Het kapsel is netjes verzorgd, het hoofddeksel zie ik als een luchtig gevalletje om het af te maken, niks mis mee. Een koningin om mee voor de dag te komen.
Ben erg benieuwd hoe ze nog meer gaat uitpakken deze dagen.....

afbeelding van Fina

Fina

maandag 27 mrt 2017 - 17:53

Wat een prachtige outfit.
Het jasje zit zo mooi en het strakke shirt er onder geweldig!
Alleen op de foto's van Robin lijkt de kleur donkerblauw maar op het model zwart.....
Ook de hoed vind ik goed gekozen een kleur die overal bij kan. Ik ben meer dan tevreden.

afbeelding van Merel123

Merel123

maandag 27 mrt 2017 - 16:47

Ben toch zo benieuwd naar vanavond.
Omdat ze vandaag zo ingetogen gekleed was heb ik hoge verwachtingen voor vanavond.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

maandag 27 mrt 2017 - 16:25

Wat leuk ned. design.
Top met jasje mooi getailleerd en goede kleur.
Alleen.... de rok haalt het gehele plaatje naar beneden. Omdat ik van de combi van wijd op wijd niet te spreken ben.
Ik ben ervan overtuigd dat een kokerrok van deze stof veel pittiger staat bij een uitlopend jasje. En dat toch passend bij de gelegenheid is.
Daarom vind ik het super dat ze een leuk pittig hoedje opgezet hebt. Anders werd het geheel wel erg degelijk.

afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

maandag 27 mrt 2017 - 15:52

Mooi, verzorgd, stijlvol en passend bij de gelegenheid van kranslegging en bezoek aan Anne Frank huis. Ik ben benieuwd naar vanavond!

afbeelding van Stijl

Stijl

maandag 27 mrt 2017 - 15:25

Wat een wonderlijke keuze!
Prachtig zomers weer en dan een zwart jasje op een grijs-zwarte rok?
Om het " op - te -zomeren" een strooien hoedje, strooien tasje en lichte schoenen?
Neen, dit is weer eens een van Máxima's missers.
Neem een van de lichtere kleuren uit de rok en maak dáár een jasje van, wordt het toch nog een combi.
Een grijssuède schoentje, klein dopje op het hoofd zodat de mensen je gezicht kunnen zien, et voilà, het zou zo simpel kunnen zijn......

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 27 mrt 2017 - 21:15

Ik neem aan dat dergelijke kleding niet pas 1 dag van tevoren 'besteld' wordt. Ze weten toch niet dat het zulk stralend weer wordt?

afbeelding van Iris

Iris

maandag 27 mrt 2017 - 19:36

Precies wat ik ook dacht Stijl!

afbeelding van Liz

Liz

maandag 27 mrt 2017 - 18:58

Helemaal omdat ze die schoenen en dat dopje gewoon al in de kast had liggen!

afbeelding van Agnes

Agnes

maandag 27 mrt 2017 - 15:14

Laat ik positief beginnen; het haar van Maxima zit prachtig en ze ziet er verzorgd uit!
Het jasje is ook mooi getailleerd en de stof (beter te zien op de foto's bij RR) is sjiek. Alleen de combi met de gebloemde uitlopende rok, vind ik geen succes. Erg tuttig en de rok net te kort. Ze kan dit setje ook aan naar een begrafenis en ook nog over 15 jaar. Het is een beetje nietszeggend en niet sprankelend. Als dit dan ons Dutch Design moet uitstralen dan mag ze van mij snel weer gaan shoppen in het buitenland. Hebben we echt niets beters in huis? De hoed vind ik echt lelijk, de eerste keer al. Die mag van mij weg. De clutch en de geweldige schoenen matchen niet... (en ze heeft zo'n mooie clutch bij deze schoenen) en ook eigenlijk niet niet bij de hoed. Ze overruled de Argentijnse zeker niet, maar ze heeft zoveel beters in de kast. Juliana vind ik een Letizia en Trump dame, gekopieerde exemplaren :-). Allemaal strakgetrokken gezichten, ik heb daar niet zoveel mee. Haar jurk en jas hangen een beetje en hoewel ze het prima kan hebben, vind ik het een bekende look, ook zn beste tijd gehad. Hmm nee ik ben dus niet echt positief. Helaas.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

maandag 27 mrt 2017 - 15:01

Ik ben niet zo weg van de outfit van Maxima, hoewel ik het geheel wel erg verzorgd vind!
Maar het oogt wat somber en de combi jasje/top/rok hoeft van mij niet en zeker niet als de rok uitlopend is. Het jasje op zich is wel mooi. Het grijs/zwart met beige snap ik ook niet.
De outfit van de vrouw van de president vind ik heel mooi, ik hou zelf meer van de combi jurk met (lange) jas. Ook al wordt dat al vaak gedragen door royals zoals hierboven ergens opgemerkt wordt. Verder had ze wel een hoed op mogen doen

afbeelding van orchidee

orchidee

maandag 27 mrt 2017 - 14:57

In een woord: prachtig.
Wat leuk dat ze nog een creatie uit de bijzondere collectie van Mattijs van Bergen heeft gekozen. De rok en het jasje vormen zo'n mooi geheel, mede door die mooie applicatie. Goed dat ze niet zo uitpakt dat ze de gast ondersneeuwt.

afbeelding van Paula

Paula

maandag 27 mrt 2017 - 14:48

Het blauwe setje vind ik best leuk maar die hoed haalt het haar beneden. Die kleur matcht met de schoenen, maar daar heb ik wel even op moeten puzzelen. Het lijkt wel een Japans model en dan die schoenen met dikkere hak... het past gewoon echt niet.
Mw. Juliana ziet er verzorgd uit maar ik begrijp dat het erg onbeleefd is om geen hoed te dragen tijdens deze ceremonie. Dan vraag ik mij af waarom ze er geen draagt.

afbeelding van Els

Els

maandag 27 mrt 2017 - 14:40

Eerste indruk: Wat somber. Had meer kleur verwacht. Japanse belijning snap ik niet, het zijn toch Argentijnen? Had kleding wat flamboyanter gedacht, meer Argentijnse expressie. Wie weet komt het nog. Hopelijk gaat ze niet haar Argentijnse roots verloochenen voor Nederlands calvinisme, dat zou ik echt zonde vinden. Het mag in dit geval best wat meer salsa en sensuele tango hebben.

afbeelding van Marja

Marja

maandag 27 mrt 2017 - 15:09

Met een bezoek aan "Het Achterhuis" en een kranslegging in het achterhoofd vind ik het juist niet gepast om heel flamboyant uit de hoek te komen.
Ik hoop met je mee dat het nog komt.

Is er ook een staatsbanket?

afbeelding van Els

Els

dinsdag 28 mrt 2017 - 13:43

Marja, wist niet dat ze bezoek aan Anne Frank huis zouden brengen. Dan nog hoeft het niet zo somber te zijn. Vrolijke kleur hoed en schoenen mogen best wat mij betreft.

afbeelding van Agnes

Agnes

maandag 27 mrt 2017 - 15:16

Marja, zo had ik het nog niet bekeken, maar ze heeft idd wel stemmige kleding aan voor deze bezoeken. Maar de Argentijnse dame dan niet echt...

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 27 mrt 2017 - 18:42

Toch vraag ik me af hoe het geheel er uit zou zien als Maxima d'r hoed en schoenen de gelige kleur van de clutch zouden hebben gehad, die kleur zou het geheel plaatje opgehaald hebben als jullie begrijpen wat ik bedoel, nu komt het wat somber over!

afbeelding van Suus

Suus

maandag 27 mrt 2017 - 20:36

Dat is precies wat ik dacht! Gele hoed en schoenen zouden het net wat meer opvrolijken. Het pakje zit op zich mooi, ik vind het op de een of andere manier alleen wat tuttig staan.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 27 mrt 2017 - 14:29

Royal Ellen@ Ik vind het ook een onhandige hoed!

afbeelding van Marja

Marja

maandag 27 mrt 2017 - 14:15

Mooi, ik vind het mooi, ik vind het heel goed staan zelfs.
Als je er donkere accesoires bij zou doen zou het een zeer elegant begravenis pakje zijn, maar het is een staatsbezoek.

Belijning is ook heel mooi. Ok, die ufo op haar hoofd had een ander modelletje mogen zijn en het had leuker geweest als ze net anders om hadden gestaan zodat iedereen in haar gezicht keek ipv in haar hoed maar dat mag de pret niet drukken.

De argentijnse first lady: nee, vind ik niet mooi, ik houd niet van die rafelige randen. Dat is toch al weer een tijdje uit en zeker niet tijdloos.

afbeelding van Mijtje

Mijtje

maandag 27 mrt 2017 - 14:52

Met je eens dat de outfit van de first lady enigszins gedateerd overkomt. Komt vooral omdat we zowel Máxima als Letizia zo vaak met deze stijl hebben gezien. Dit pakje zou zo van Letizia hebben kunnen zijn.
En wie Máxima's parels t(r)uttig vind, n hele rij nepparels op n jas geborduurd vind ik eigenlijk nog veel t(r)uttiger....

afbeelding van Merel123

Merel123

maandag 27 mrt 2017 - 13:33

Moet zeggen dat mijn eerste reactie niet positief was. Maar na de foto's een paar keer te hebben bekeken kom ik daar op terug.
Jammer dat de kleuren zo somber zijn en een vreemde combinatie met dat beige.
Maar al met al een verzorgde outfit die haar goed staat.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

maandag 27 mrt 2017 - 13:03

Leuk dat ze Dutch Design draagt. Elise zal wel blij zijn! :)

Dat gezegd hebben is het niet de mooiste outfit, vind ik. Niet echt sprankelend, en doet een beetje belegen aan, ook door de parelketting.

Deze schoenen mogen nu wel weg van mij; de grijze Gianvito Rossi schoenen zouden echt veel eleganter hebben gestaan. Ik hou ook niet zo van deze hoed; ik vond ook bij het eerdere staatsbezoek al niet geweldig.

Eerlijkheidshalve komt het ook minder elegant over in de foto hierboven omdat haar taille niet te zien is door de plaatsing van haar armen. In andere foto's (Robin), waar je de taille (en dus taillering) wel ziet, komt het iets beter over. Blijft dat iemand van tien jaar ouder dit ook nog makkelijk had kunnen dragen.

De first lady van Argentinië zag er erg elegant uit op de foto. Ze doet me wat aan Letizia denken qua postuur.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

maandag 27 mrt 2017 - 12:19

Dutch design en nieuw! Ze ziet er gepast gekleed uit zonder de presidentsvrouw te overschaduwen. Zeer geschikt voor ontvangst en het dagprogramma. Alleen de beige accessoires (hoed, schoenen, handschoenen) vind ik er minder mooi bij. Überhaupt (-oeps- duits) handschoenen...

afbeelding van elise1

elise1

maandag 27 mrt 2017 - 19:05

Helemaal mee eens!

afbeelding van Maxi

Maxi

maandag 27 mrt 2017 - 12:18

Ik vind de outfit van Maxima een absolute misser: het zwart flatteert haar niet, het kraagloze jasje evenmin, maar bovenal vind ik de proporties van rok en jasje niet kloppen. Hoe heeft Matthijs haar dit geheel kúnnen verkopen. Verder vind ik de schoenen belachelijk hoog.

afbeelding van karpathos

karpathos

maandag 27 mrt 2017 - 12:01

De hoed zou ik eerder in een Aziatisch land herdragen hebben. De kleur van de hoed staat van geen meter bij de rest van de kleding, evenals de kleur van de schoenen en de kleur van de tas. Met de kleur van de kleding, gecombineerd met de parelsieraden, lijkt het wel of Máxima in rouwstemming is. Het kapsel zit trouwens uitstekend en goed dat ze voor Dutch Design gekozen heeft.

afbeelding van marianne

marianne

maandag 27 mrt 2017 - 11:53

Er is altijd een verschil, vind ik, tussen netjes en verzorgd, en mooi.
Ik vind de outfit zeker netjes, en ze ziet er verzorgd uit. Tot zover prima, dus.
Vind ik de outfit mooi? Nee eigenlijk niet. Het jasje vind ik mooi, ik hou sowieso van jasjes. De rok vind ik niet mooi, een beetje erg grijs. De schoenen vind ik ook niet mooi, want klein plateautje, en de kleur vind ik niet bij de outfit passen. Gelukkig zijn de hoed en de schoenen wel in dezelfde kleur.
Heb nu dus best wel een negatief verhaal geschreven, maar wil toch nogmaals benadrukken, dat dat komt doordat het mijn smaak niet is. Netjes en verzorgd, representatief, goed voor de gelegenheid, 'koninginwaardig', ja dat allemaal wel. Dus dat maakt veel goed.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 27 mrt 2017 - 12:54

Wat ziet Maxima er prachtig verzorgd uit! Ik ben zeer tevreden over deze kleding! Het kapsel zit echt geweldig!
Alleen jammer dat haar make-up zo nadrukkelijk zichtbaar is. Vooral bij foto 102 bij RR is dit duidelijk te zien.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 27 mrt 2017 - 16:52

Wauw wat een mooie goed!! Dat was inderdaad een betere keus geweest.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 27 mrt 2017 - 12:07

Oh ja, die is mooi!

afbeelding van Mijtje

Mijtje

maandag 27 mrt 2017 - 11:33

Geweldige look van onze koningin! Nederlands ontwerp, goed verzorgd. En wat leuk om haar weer eens in een mooie jasje te zien!

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

maandag 27 mrt 2017 - 11:28

Haar kapsel zit prachtig, volume en geen overdaad aan hulphaar. Verfrissende keuze. Ik had gekozen voor wat sophisticatere accessoires qua hoed, pumps en sieraden (minder en/of geen parels). Vooral mooi als wat zakelijkere/stemmige outfit.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 27 mrt 2017 - 11:21

Ik vind Máxima er veel beter uitzien dan Juliana. Haar mantel hangt niet recht, het kapsel vind ik te nonchalant voor het moment en het weglaten van een hoed vind ik een belediging voor de gastvrouw. Smaken verschillen, zullen we maar zeggen.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?