Morgen vindt het elfde streekbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima plaats. Het koningspaar bezoekt het Eemland in de provincie Utrecht, een gebied waarin dorpen en steden van verschillende grootte en karakter omgaan met veranderingen in de streek. Bij het streekbezoek hoort natuurlijk nette kleding. Koningin Máxima heeft in de afgelopen jaren steeds gekozen voor een deux-pièces of japon, gecombineerd met een hoed. In deze blog zie je de tien looks van 2014 - 2017. Ik ben benieuwd welke outfit favoriet is én welke outfit Máxima morgen van jullie wel uit de kast mag halen. Ik zou de camel robe manteau van Claes Iversen wel willen zien of de robe manteau van het staatsbezoek aan Frankrijk. 

De poll:

Foto's met dank aan Monarchypress.com

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 24 okt 2017 - 10:34

Heb gestemd voor 9 maar eigenlijk vind ik 1 net zo mooi. 1,9 en 10 zijn het voor mij. De jurk van 8 is ook heel mooi maar niet zo met die harige mantel gedragen, zeer overdreven en niet toegankelijk. 5 blijft mij een doorn in het oog, echt niet geschikt en ja sorry, ik gebruik het woord maar weer: ordinair, ik kan er niets anders van maken.

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 24 okt 2017 - 10:28

Koppen:
1. Zuster Klivia op z'n koninklijk
2. Spreekstalmeester(es) in het roze
3. Klant eist geld terug van stomerij
4. Meubelmaker probeert het als couturier
5. Country zangeres op bezoek in de mijnen
6. Beatrix onherkenbaar. Botox?
7. Hoe draag ik de nieuwe oranje XXL iPods?
8. De marmot is weer gesignaleerd in de Achterhoek
9. Signature style*: jumpy claps jumpy claps jumpy claps.
10. zie 4.

* Oversized hoed + oorbellen: check. Zijknot: check. Jurk in fel kleurtje: check. Bijzondere ketting: check. Spannende kleurcombinatie: check. Torenhoge hak: check.

Zonder gekheid: 8 en 9 vind ik zo prachtig. Die kleurcombinaties! Die materialen (mooi contrast, en niets glimt (hoera!))! Zonder flap op jurk en met jas aan vind ik 8 perfect, en 9 is perfect zoals het is.

afbeelding van Frederike

Frederike

maandag 23 okt 2017 - 22:30

De meeste outfits doen wat zomers aan en spreken me daarom voor nu wat minder aan. Outfit 6 vind ik wat ouwelijk overkomen en outfit 8 is mooi maar was onpraktisch ( ze verloor een schoen en de mantel hing soms maar om 1 schouder). Outfit 5 is daarom hier mijn favoriet. Tijdens het staatsbezoek van België, vorig jaar november, droeg ze 2 outfits die ook nu passen bij de tijd van het jaar: 1 combinatie rok/top met een camel mantel (https://www.google.nl/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fscontent.cdninstagram.c...) en een aubergine japon/combinatie met dito mantel (zie verwijzing MrQQQU — 1https://www.google.nl/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fs-media-cache-ak0.pini...) Eén van deze twee zou ik morgen wel willen zien. Grote kans op regen, dus lederen ( geen suède) pumps en het waait stevig, dus geen grote hoed die wind vangt.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

maandag 23 okt 2017 - 20:06

9! Super vrouwelijk en ze knalt eruit in het te bezoeken landschap.

afbeelding van car

car

maandag 23 okt 2017 - 19:48

Brrr Brrr 7! Ritueel verbranden!

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 24 okt 2017 - 10:04

Ik heb net voor nummer 7 gekozen! Dat knaloranje jurkje, zo nauw aanzittend (hoe noem je dat?) en dan het gehaakte vest in nude-kleur er over heen. Enig, nog nooit gezien. Dan de grote hoed en de superschoentjes. Ik vind dit ook heel anders dan anders en erg vrouwelijk. Nummer 10, de 'Diorlook' is ook schitterend. Een goede tweede. Het valt me nu pas op dat ik nauw aansluitende jurken bij Maxima geweldig vindt staan. Haar lengte heeft ze ook mee en dan de accessoires erbij, dan zie je er goed uit hoor.
Mijn minst favoriete is nummer 6, de tijgerprint van Natan met omslagdoek. Ik vind het te donker, ook door die omslagdoek en wat mij betref mag de jurk echt wel langer. Of in ieder geval een donkere panty dan.

afbeelding van petra

petra

maandag 23 okt 2017 - 19:07

Ik vind nr 1 heel mooi en compleet. Ze ziet er mooi bruin uit en alles past perfect bij elkaar.....

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 23 okt 2017 - 18:25

Máxima zoet er altijd heel mooi uit tijdens de streekbezoeken. Lastig dus om een keuze te maken. Outfit 7, 8 en 9 vind ik super mooi. Ik heb voor outfit 8 gekozen. Geweldige kleur en prachtig ontwerp (waarom hebben we dat nog niet terug gezien?) en mooie accessoires.
Voor morgen hoop ik op de robe manteau van het Franse staatsbezoek. Maar ook de paarse outfits van Claes Iversen of Natan zouden een goede keuze zijn. Hopelijk hebben ze een beetje mooi weer...

afbeelding van jeannine

jeannine

maandag 23 okt 2017 - 18:11

ik vind nr 2 de mooiste ,maar niet voor morgen morgen zie ik ze graag in bordeau legging en een jas van de zara die met open mouwen.

afbeelding van elise1

elise1

maandag 23 okt 2017 - 17:03

Ik kies voor nummer 2, vanwege de symboliek/achtergrond van de jurk. Mooi gebaar!

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

maandag 23 okt 2017 - 15:57

Grappig dat veel dames nummer 9 mooi vinden en 5 niet. Ik kan de magie van de kleurencombinatie bruin/fuchsia niet ontdekken, terwijl ik de look van nummer 5 elegant en toch ook een keurig tikkeltje sexy vind. Ik hou hier wel van.

afbeelding van pieternelh

pieternelh

dinsdag 24 okt 2017 - 20:39

Ik ben ook verbaasd dat zo weinig mensen voor nummer 5 kiezen. Ik had die als favoriet, om precies dezelfde reden als die jij hierboven noemt!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 24 okt 2017 - 07:47

Ha ha! Ik heb op nr. 5 gestemd. :) Prachtig zag ze er uit. Ik zou zo graga zien dat ze dat nog een keer draagt.

Inderdaad nr. 9 meer geschikt voor een streekbezoek, vond ik ook echt prima staan. Wat ik wel aardig vind van de combinatie fuchsia en cognac is dat dat het bruine het felle van het roze een kleine beetje dempt. Hierdoor komt het net wat minder schreeuwend over. Heel knap gekozen combinatie vind ik dus.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 23 okt 2017 - 17:02

Ik vind 5 ook heel mooi. Maar voor zo'n streekbezoek is een kleurige outfit toch wel leuk. Dan valt ze op.
Ik hoop dat ze jurk nr 5 nog een keer draagt! Naar iets van avondbijeenkomst?

afbeelding van Carmen

Carmen

dinsdag 24 okt 2017 - 10:58

Even een opmerking betreffende het gebrek aan kleur bij outfit nummer 5; Dit bezoek was aan de Oostelijke Mijnstreek en stond geheel in het teken van de mijnen. Ik was erbij en de outfit was dus eigenlijk heel goed gekozen, niet alleen omdat je bij kolenmijnen aan zwart en grijs denkt, maar ook door de vele treurige verhalen die ze te horen hebben gekregen uit die periode, i.v.m mijnongelukken en economische problemen na de sluiting van de mijnen.

afbeelding van Kate

Kate

maandag 23 okt 2017 - 18:49

Bijna de minst mooie nummer vijf !
Het haar komt zo nep over ( is het ook ) met nog een frutsel ergens erop .
De jurk is slecht gekozen vwb het model ,met deze hoge col lijkt het alsof dr boezem erg laag hangt .
Dan de tuttige tas met de " werkhandschoenen " en dan weer chique pumps met een rode zool .
Vind het geheel echt gezocht ,zoiets van de kleuren matchen dus het kan wel ....
En sexy zoek ik niet bij een KONIGIN op streekbezoek .( ik vind het niet sexy maar Josine schrijft dat -;)
En nou ja de "kleuren" zijn eigenlijk supersaai .

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

maandag 23 okt 2017 - 19:05

Ik weet dat felle kleuren om meerdere redenen beter bij een koningin passen, maar de look an sich vind ik intrigerend. Het prikkelt me, terwijl bijvoorbeeld 1,2 en 3 dat niet doen.

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 24 okt 2017 - 10:43

Prikkelt is wel het goede woord, inderdaad :))

afbeelding van Corine

Corine

maandag 23 okt 2017 - 15:56

Nummer 8 is mijn favoriete outfit! Mooie kleurcombinatie en mooie strakke lijnen.

Nummer 1 vind ik wat weinig pit hebben.
Nummer 2 is een mooie outfit maar de hoed vind ik niet zo passend.
Nummer 3 scoort ook hoog, mooi en rustig beeld!
Nummer 4 is feestelijk, iets minder streekbezoek achtig vind ik.
Nummer 5 is mooi maar niet zo passend voor een streek bezoek vind ik. Ik vind dat meer een outfit voor een bezoek aan een museum of opening oid.
Outfit 6 heeft teveel stof: de rok is te wijd en de poncho ook erg volumineus. Het silhouet is daardoor wat minder mooi.
Outfit 7 is schitterend, alleen had ik voor houd kleurige oorbellen gekozen.
Outfit 9 is mijn tweede favoriet! Erg mooi!
Outfit 10 is mooi, alleen jammer van het onverzorgde kapsel onder haar hoed. Wellicht is de rok ook iets te feestelijk voor het karakter van een streekbezoek.

afbeelding van Babs74

Babs74

maandag 23 okt 2017 - 15:45

Nummer 8 voor mij , geen enkele twijfel. Als ik nummer 5 nu in dit rijtje zie, vind ik het niet geschikt voor een streekbezoek. Waar dan wel voor...geen idee, maar niet iets om morgen weer te dragen.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 23 okt 2017 - 14:34

Mijn stem gaat naar 9. Met nr 8 op de tweede plaats. Nummer 1 vond ik ook mooi.
Nr 4 was vreselijk en nr 5 een mooie jurk maar niet geschikt.
De sets die worden voorgesteld ondersteun ik allemaal voor t komende streekbezoek!.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

maandag 23 okt 2017 - 14:12

Nr 8en 9 maakte de keuze erg moeilijk!!
De kleur van de jurk (nr.8) was zo mooi!! En die mouwen vond ik ook weer eens wat anders!! Nr. 9 was erg goed afgestyld qua kleurencombi terwijl de jurk zelf erg basic was..
Ben voor nr 8 gegaan vooral vanwege het aparte eraan!!
Nr 10 is de rok prachtig en was blij dat het vestje weg was, dat maakte het veel te tuttig!! Maar nu vond ik het een afknapper dat het dopje een heel andere kleur had dan de top!!

afbeelding van Marleen Dreesens

Marleen Dreesens

maandag 23 okt 2017 - 14:07

Ik heb ook voor nummer 9 gestemd, maar nummer 1, 10 en 8 vind ik ook super mooi.

afbeelding van Els

Els

maandag 23 okt 2017 - 13:54

Ik heb nr 2 gestemd. Voor jaargetijde qua kleur, stof, lengte en mouwen zeer geschikt. Maar eigenlijk vooral vanwege het verhaal erachter. Wat was het ook weer? Meisje mocht stof ontwerpen bij wedstrijd van Natan waar dan jurk voor Maxima van gemaakt zou worden. Was het meisje ook niet ziek o.i.d?

afbeelding van Marleen Dreesens

Marleen Dreesens

maandag 23 okt 2017 - 14:05

Ja, het was een wens van een meisje: De stichting Make a Wish heeft de wens mogelijk gemaakt.

afbeelding van sandy

sandy

maandag 23 okt 2017 - 12:54

Ik weet niet of er morgen veel te zien zal zijn. Ik wilde er heen, maar het schijnt morgen veel van de dag te regenen.

afbeelding van Lowie1984

Lowie1984

maandag 23 okt 2017 - 12:41

Ik vind nr. 1 het mooiste! Stond zo mooi vrouwelijk bij haar! Alles klopte :)
Nummers 9&10 op een gedeelde 2de plek!

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

maandag 23 okt 2017 - 12:41

Ik hoop dat ze een mooie bordeauxrode herdraagt.

Deze: https://www.google.nl/search?client=ms-android-tmobile-nl&biw=360&bih=27...
Of deze van Claes Iversen: https://www.google.nl/search?client=ms-android-tmobile-nl&biw=360&bih=27...

Die bordeauxrode stekelketting lijkt me ook wel mooi om weer eens terug te zien.
Of een oker kleurige outfit. Ja ik hou van seizoensgebonden outfits. Is het in Argentinië geen voorjaar nu? Dan is de kans groot dat ze natuurlijk kiest voor een voorjaars outfit... ;-)

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 23 okt 2017 - 13:07

Ja, de Dordtse groen...prima! Maar misschien wat fris, alleen een jurkje aan buiten!!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 23 okt 2017 - 12:03

Ik heb ook op nr. 9 gestemd. Maar vind nr. 10 ook een hele mooie!
Ik ben super benieuwd naar morgen. Hoop inderdaad op een mooie mantel/ robe manteau voor morgen. Met een prachtig opgestoken kapsel!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

maandag 23 okt 2017 - 11:56

Heb eveneens gestemd voor 9 : héél erg mooi, heel gaaf, heel chic ! Wat is Máxima toch een schatje !!

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

maandag 23 okt 2017 - 15:47

Oh ja, daar voel ik ook wel wat voor!

afbeelding van gambetta

gambetta

maandag 23 okt 2017 - 10:20

Ik ga voor nummer 9: het kleedt haar mooi af; oogt rustig en de combinatie roze, oranje en bruin vind ik geslaagd.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?