Morgen staat het zesde streekbezoek op de agenda van ons koningspaar. Tijd om terug te blikken én vooruit te blikken. Welke outfit is favoriet en welke outfit zien we morgen graag? 

De poll:

 

Foto's met dank aan: 
Provincie Limburg 
Provincie Zeeland 
Provincie Noord-Holland 
Rick Evers 
Provincie Drenthe/Marcel C. de Jong 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Arianne

Arianne

dinsdag 16 feb 2016 - 10:37

Nummer 1!! Daar ziet ze er zo mooi uit, lekker jong!

afbeelding van Agnes

Agnes

maandag 15 feb 2016 - 23:30

Ik zoek het ordinaire en lelijke en de suffragette en saloon look bij outfit 1... Helaas ik kan het niet vinden. 2x terug gescrolld of ik bij de verkeerde outfit zat te zeoeken. Nope...ook niet. Ik weet niet precies wat er bedoeld wordt maar ik zie een mooie wollen jurk, verzorgd haar en een grappig hoedje. Leuke outfit. Ik vind ze allemaal eigenlijk prima en netjes verzorgd, ik heb gekozen voor nummer 4. Heerlijk zomers en m'n favo shoes :-)

afbeelding van Paula

Paula

maandag 15 feb 2016 - 23:24

Ik vond die jas van Iversen vrij fors. En misschien nu wel te groot nu ze zo afgetraind is.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 15 feb 2016 - 22:51

Grijze jurk is mooi. Moet ze nog een keer dragen.
Ik ga voor 4 voor het totaalplaatje

Ik hoop op een mooie jas. Ik steun de bovengenoemde wens voor winterwit a la charlene of die van Iversen

afbeelding van elise1

elise1

maandag 15 feb 2016 - 18:25

Jurk nummer 1 wel ok maar wat doet dat rare ding daar op haar hoofd? Totaal in onbalans met de jurk. Nummer 2 ok, gewoon goed. Nummer 3: mwah, ik houd niet zo van die wijde tops. 4: Mooie kleuren maar die rok vind ik afschuwelijk: dat wijde model en dan van die stijve stof, het lijkt wel karton. Gewoon lelijk. Nummer 5: heel mooi, ook het idee achter de jurk. Deze look krijgt mijn stem.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 15 feb 2016 - 17:39

Mijn favoriet is ook nummer 4, nummer 5 vond ik extra leuk vanwege het feit dat het meisje Luna die jurk heeft ontworpen, zij mocht dankzij Make A Wish een dagje meelopen met Edouard Vermeulen.
http://www.modekoninginmaxima.nl/mode-maxima-mode-algemeen/streekbezoek-...
Morgen hoop ik op een nieuwe outfit en dan het liefst in een warme, rode kleur, rood staat Máxima zo mooi!

afbeelding van Helena

Helena

maandag 15 feb 2016 - 17:28

No 1 is gewoon lelijk. Ik heb gekozen voor no 5. De jurk is vrolijk en met het verhaal erachter is hij het helemaal. Tja de hoed, of de zonnebril, weg ermee.

afbeelding van Marleen Dreesens

Marleen Dreesens

maandag 15 feb 2016 - 17:11

Nummer 4 is mijn favoriet, maar is natuurlijk niet geschikt voor morgen omdat het een zomerse outfit is

afbeelding van Gerdien

Gerdien

maandag 15 feb 2016 - 16:37

Moeilijk kiezen dit, maar mijn stem is toch naar outfit 4 gegaan. Outfit 1 vind ik op erg mooi, maar een beetje somber. Ze zou dit leuk kunnen combineren met warm rood. Bij nummer 5 vind ik de hoed niet mooi.

Morgen zou ze het 'tafelkleed' van spijkers&spijkers goed kunnen dragen. Gecombineerd met een zwarte stola ofzoiets. Verder zou ze de bruine glansrok van Natan, die ze eerder heeft gedragen in Zweden en een paar weken terug, gecombineerd met de mantel van Beatrix plus een roze of oranje hoedje kunnen dragen. Tja voor de rest wordt het moeilijk. Ze heeft idd. Een paar mooie mantels. Die van 13 oktober vind ik erg mooi.

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

maandag 15 feb 2016 - 16:19

@Merel Wat bedoel je met suffragette-look, ze kan zo de saloon in? Ik snap het verband tussen een suffragette en een saloon niet zo goed :) maar misschien ligt dat aan mij?
Vond dat trouwens een bizarre outfit voor een streekbezoek!

afbeelding van Merel

Merel

maandag 15 feb 2016 - 17:06

Oh jee, Mieke47 en Iris, ik denk dat ik postuum mijn excuses aan alle suffragettes moet aanbieden... (Sorry,, sorry, sorry, sorry, sorry). Ik bedoelde inderdaad de types in de link van Iris :)) Hebben zij ook een naam? Geen idee hoe ik bij suffragettes kwam... ze zijn ook stoer, enige dat ik kan bedenken. Of het is gewoon de koorts van de griep; zullen we even een onderzoekje doen, hoeveel van jullie zijn al geveld? Ik hoest de longen uit mijn lijf (figuurlijk, figuurlijk).

En inderdaad geen outfit voor een streekbezoek (of ze denkt dat het in Limburg altijd Carnaval is). Wat ook zo is, natuurlijk, op een bepaalde manier, vergeleken met andere delen van het land.

afbeelding van LG

LG

dinsdag 16 feb 2016 - 02:11

Merel beterschap, misschien dacht jij aan burlesque women.

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 16 feb 2016 - 12:31

Dank jullie wel, heel lief! Ik knap langzaam weer op.

@LG: ik denk dat ik inderdaad burlesque bedoelde, dank je. Frivool, niet vulgair. Ik denk dat het door de combinatie van kleur (zwart/grijs), de gekrulde haren, haar accessoire en aansluitende jurk met hoge halslijn komt. Niet mijn smaak.

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 16 feb 2016 - 18:35

Ik kan er ook mijn vinger niet op leggen maar outfit nummer 1 vind ik nog net kunnen. Gewaagd, zo noem ik het maar.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

dinsdag 16 feb 2016 - 11:27

LG@ Sorry maar ik vind burlesque women, suffragettes en saloon girl allemaal maar vreemde associaties, die benamingen horen beslist niet thuis bij outfit no. 1, het komt bij mij zelfs beledigend over.

afbeelding van LG

LG

dinsdag 16 feb 2016 - 21:30

Eftichia ik heb die associatie ook niet met het door Merel bedoelde woord maar ik heb dan ook geen koorts;-))

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 16 feb 2016 - 11:54

Ik zie de vergelijking ook niet. Ik zie een dame in een keurige japon, gecombineerd met klassieke accessoires en een kekke fascinator. Niets mis mee :) Maar smaken en associaties verschillen nu eenmaal. Bij ruches moet ik gelijk aan mijn oma denken en ik zou dus nooooooit zomaar een blouse met ruches dragen. Terwijl hij Máxima fantastisch stond :)

afbeelding van Eftichia

Eftichia

dinsdag 16 feb 2016 - 12:02

Josine@ Zeg nooit, nooit er zijn zoveel leuke variaties die echt niet oma -achtig zijn!

afbeelding van jeannine

jeannine

maandag 15 feb 2016 - 18:36

veel beterschap Merel nee ook hier is nog geen griep
ik hoop dat Maxima morgen een warme jurk aandoet iets wollig zachte stof geen stijve liefst mistig lichtblauw of roomkleurig zoals Charlene en de jas mag eens nieuw zijn ook liefst roomkleurig en jawel heel hoge laarzen over de knie taupe of lichtblauw grijs

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 15 feb 2016 - 18:02

Merel@ Van Harte Beterschap, de griep velde mij ook, vanaf 29 januari lig ik al in de lappenmand en nu pas ben ik eindelijk herstellende, maar het is nog uitkijken geblazen, wat een rot griep!
Ik kende het woord suffragettes niet maar nu weet ik dat het vrouwen zijn die door middel van georganiseerde protesten en vaak met geweld op zoek zijn/waren naar het recht om te stemmen of om andere doelen te bereiken.

afbeelding van Iris

Iris

maandag 15 feb 2016 - 17:31

Merel, heel veel beterschap en ik ben blij dat je de dames van de link bedoelde, want zo denk ik er ook over wat betreft outfit 1. hi hi

Voor je onderzoek: ik heb geen last van de griep.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 15 feb 2016 - 15:55

Nr.2 vind ik een mooie outfit! Hoewel ik het heel moeilijk kiezen vond!
Nr.1 vind ik ook geweldig! Nr.3 en 5 (behalve de hoed) ook.
nr. 4 is ook leuk, maar niet voor morgen. Beetje te zomers.

Ik zou het morgen ook een heel mooie gelegenheid vinden om de de jas van Claes Iversen nog een keer aan te doen!
Maar inderdaad ook mantel van 200 jaar koninkrijk zou mooi zijn....
Ik ben zeer benieuwd!!!

afbeelding van heleen00

heleen00

maandag 15 feb 2016 - 15:16

Absoluut nummer 4!

afbeelding van Merel

Merel

maandag 15 feb 2016 - 13:39

Nummer 1 (suffragette-look, ze kan zo de saloon in), 2 (te heet gewassen) en 5 (die hoed icm de zonnebril, ze lijkt wel een actrice in een klucht) vind ik niet mooi. Nummer 3 mooi (kleurcombinatie, hoed, wijde top op strakke rok), maar niet voor Maxima, want nummer 4, accent op de taille, staat haar véél mooier. Als ze in plaats van de hoed een wat 'luchtiger' haar-accessoire of een grotere hoed had gedragen, had ik het nog mooier gevonden (ik heb nu een beetje een verpleegster-associatie).

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 15 feb 2016 - 17:30

Lastig kiezen, want ik vind eigenlijk alles mooi, met uitzondering van het grijze jurkje. Maar als ik dan toch moet kiezen wordt het outfit 3, alhoewel 2 en 5 ook super zijn. Outfit 3 is lekker fris en de kleuren zijn echt helemaal 2016!
Goed idee om de jas van Claes Iversen weer eens te zien, zou leuk zijn als ze die morgen aandoet!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

maandag 15 feb 2016 - 13:22

Outfit 1 vind ik absoluut geweldig!!! Zo passend bij Maxima ook. Love it!

Overigens misschien sec gezien niet de meest geschikte outfit voor een streekbezoek, maar ik heb er toch op gestemd omdat ik het zo fantastisch vind staan!

afbeelding van Paula

Paula

maandag 15 feb 2016 - 13:17

Ik kies voor nummer drie door de mooie grote hoed en de glansstof van de kleding. Outfit nummer één vond ik erg gewaagd, maar ook wel weer leuk. De bloemenjurk van nummer vijf kan ik me niet eens herinneren ooit gezien te hebben, die heb ik volledig gemist. Op zich erg leuk, maar de hoed is te klein. Of haar zonnebril te groot, kan ook.

afbeelding van Iris

Iris

maandag 15 feb 2016 - 13:10

Nummer 4 is toch inderdaad wel erg leuk, maar ja, het is er nu het tijdstip niet. Nummer 1 vind ik echt zo ordinair gecombineerd en die handschoenen zijn echt lachwekkend erbij.... Nummer 2 is een beetje saai, nummer 3 ook leuk en de jurk van nummer 5 is ook mooi maar die hoed, die vind ik echt vreselijk. Dus voor de duidelijkheid: ik heb voor nummer 4 gekozen. ;-)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 15 feb 2016 - 12:32

Ik zou de grijze mantel van Claes Iversen nog wel eens willen zien. Het is een double-face mantel, dus ik ben wel benieuwd naar de binnenkant :)

afbeelding van JoJo

JoJo

maandag 15 feb 2016 - 15:24

Welke is dat, Josine?

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 15 feb 2016 - 17:25

Die ze naar Denemarken aanhad

afbeelding van Merel

Merel

maandag 15 feb 2016 - 13:41

Of de lange beige jas en zijden shawl die ze droeg bij de viering van 200 jr koninkrijk op het strand. Vond ik heel chic.

afbeelding van Lowie1984

Lowie1984

maandag 15 feb 2016 - 12:23

Absoluut nummer 4!!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?