In de maand juli stonden in de agenda van koningin Máxima drie zakelijke trips naar India, Parijs en Turkije. Naast het werk voor financial inclusion was de koningin ook op pad voor het Oranje Fonds en de voorbereiding voor de reis naar Zuid-Afrika. Juli werd onverwachts heel verdrietig afgesloten door de vliegramp met MH17. Naast het tekenen van het condoleanceregister en een ontmoeting met de nabestaanden gaven de koning en koningin ook acte de presence bij de thuiskomst van de eerste slachtoffers. Hoewel mode op zo'n moment zeker niet op de eerste plaats staat, is het voor Máxima wel belangrijk om rekening te houden met de situatie en de gebruiken van het land. Wat mij betreft heeft ze dat keurig gedaan. Toch gaat mijn keuze deze maand uit naar nummer 4, de prachtige japon van Jan Taminiau. 

Klik hier voor een overzicht van de favoriete outfits van de maandne januari tot juni. 

 

Foto's met dank aan:

www.monarchypress.com
www.royalpress.nl 
RVD 
Printscreens 
Twitter 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van karpathos

karpathos

vrijdag 29 aug 2014 - 08:10

Mijn voorkeur gaat uit naar jurk nr. 4, maar jurk nr. 9 is ook heel mooi.
Josine, waar en wanneer heeft Máxima outfit nr. 1 gedragen?

afbeelding van karpathos

karpathos

vrijdag 29 aug 2014 - 08:10

Mijn voorkeur gaat uit naar jurk nr. 4, maar jurk nr. 9 is ook heel mooi.
Josine, waar en wanneer heeft Máxima outfit nr. 1 gedragen?

afbeelding van zara

zara

zaterdag 16 aug 2014 - 11:38

Nr. 4 vind ik er bovenuit steken, omdat Máxima hier een heel goede en elegante look neerzet, die wat mij betreft nog wel een tijdje mee kan. Nr. 9 is ook prachtig. Op de een of andere manier geeft het toch ook troost dat onze koningin er zo mooi uit ziet, ook al is het in rouwkleding.

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 15 aug 2014 - 19:27

De outfits op foto 1 en 2 zijn niet goed te zien, beetje jammer. Al denk ik wel welke het waren. Jurk nr. 3 en 4 en 6 vind ik erg mooi. Ze staan op goed. Nr. 5 en 9 zijn ook mooi. Dus kiezen wordt best moeilijk, maar ik ga toch voor 6. Vooral om dat het model zo apart is.

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 14 aug 2014 - 17:02

Volgens mij maakt het niet uit om welke reden je op een bepaalde outfit stemt, het gaat erom welke outfit je in die maand het meest aanspreekt.
Het verschil tussen dag en avondkleding is wel wat moeilijker te beoordelen omdat bij avondkleding er veel meer aandacht wordt besteed aan kapsel, juwelen enz...!!

afbeelding van Imke

Imke

donderdag 14 aug 2014 - 10:46

Wel lastig bij zo'n poll: kies je wat het mooist staat of wat het meest passend is voor de gelegenheid? En speelt de foto mee? In elk geval, als ik kijk naar de drie momenten die te maken hadden met de vliegramp, vind ik dat Máxima alle drie de keren haar kleding uitstekend heeft gekozen. Nr. 7, bij het tekenen van het condoleanceregister, was stemmig maar enigszins informeel. Bij het gesprek met de nabestaanden (nr. 8) is ze in passend zwart-wit, gekleed en stijlvol, en toch benaderbaar. Nr. 9: stijlvol en onberispelijk, niets op aan te merken. Ik heb gestemd op nr. 8, niet zo zeer omdat ik dat het meest bijzonder vond, maar omdat ik getroffen was door deze keuze. Helemaal zichzelf en toch optimaal afgestemd op de omgeving.

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

donderdag 14 aug 2014 - 02:53

Zonder afbreuk te doen aan de zwaarte van de gelegenheid kies ik toch voor nr. 9. Ik vond de pasvorm en het model met het mouwtje erg mooi. Deze stijl stond de koningin prachtig.

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 13 aug 2014 - 23:00

Ik heb gestemd op 7. Dat vind ik een heel mooie blouse. De ketting erbij staat ook heel mooi. De broek vind ik wat minder, maar dit exemplaar staat haar best goed. Misschien kan ze hem ook een keer met een zwarte kokerrok aantrekken? Ik denk dat, wanneer ze de blouse dan bij de rok in draagt, het best een mooie combinatie is!
De nummers 4 en 9 vind ik ook heel mooi.
Nummer 4 lijkt op een aantal kledingstukken die ze al eerder heeft gedragen en daardoor vind ik dit jurkje niet zo heel bijzonder meer.
Ik vind eigenlijk dat nummer 9 niet meedoet met het stemmen. Bij zo'n gelegenheid probeer je wel netjes en gepast voor de dag te komen, maar ik denk dat je dan toch anders je kleding uitkiest.
Daarom heb ik gekozen voor nummer 7!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 13 aug 2014 - 21:52

Ook al was het bij een hele verdrietige gelegenheid, ik vond dat onze koningin er op foto nr 9 het mooist uitzag in de maand juli. Ps weten jullie van wanneer de foto van vandaag op de Facebook van Queen Máxima of the Netherlands is? Ik kende deze leuke foto nog niet (Sorry linkje naar Facebook pagina lukt mij niet...:s)

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 13 aug 2014 - 22:05

Bedoel je deze site Linda?https://www.facebook.com/QueenMaximaofNetherlands?ref=ts&fref=ts
Ik zie daar namelijk geen foto van vandaag, maar ik zie wel dat de foto's die geplaatst worden, aangepast worden geplaatst dus niet iedereen kan alles zien. Misschien kan ik de foto die ze vandaag geplaatst heeft niet zien, ik zou niet weten waarom niet maar ja.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 14 aug 2014 - 07:13

Dank je wel! Bij jouw link zie ik de foto niet, maar nu weet ik wel hoe ik een link van Facebook kan sturen (niet via de fb app, maar fb gewoon weer eens openen via internet:) dus dank je wel daarvoor! Ik ga het nu proberen
https://m.facebook.com/?ref=logo&_rdr

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 14 aug 2014 - 07:18

Hmm, hij doet het niet. Ik denk dat het fb profiel niet openbaar is.. dan weet ik ook niet hoe ik het moet laten zien, maar het is een erg schattige foto van wa in een combinatie en Máxima in een soort azteq blouse waarbij ze de neuzen bijna tegen elkaar hebben.. een foto hier uploaden kan niet toch?

afbeelding van Imke

Imke

donderdag 14 aug 2014 - 10:48

Dat klinkt naar de fotosessie in de winter in Argentinië van een tijdje geleden?

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 14 aug 2014 - 09:40

Je kunt wel een foto opladen maar dan moet je die ergens opslaan op een site waarvan je een link kunt sturen bijvoorbeeld photobucket. ;-)

afbeelding van MirjamV

MirjamV

woensdag 13 aug 2014 - 20:28

Voor mij is het ook nummer 4..
6 en 9 komen op plaats twee en drie.

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 13 aug 2014 - 22:02

Aha, dat bedoel je! Bedankt voor je uitleg! ;-)

afbeelding van Marleen Dreesens

Marleen Dreesens

woensdag 13 aug 2014 - 18:45

Ik ga voor nummer 6. De kleur is zo mooi bij Maxima. Accessoires ook geweldig.

afbeelding van Julielovemaxima

Julielovemaxima

woensdag 13 aug 2014 - 18:19

4 , de jurk is prachtig eindelijk goede peptous heeft ze die ook niet in blauw
Tas haren en sieraden goed

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 13 aug 2014 - 18:41

Waarom vind je dit ""eindelijk goede peeptoes" Julie? Ik ben gewoon benieuwd.

afbeelding van Lisanne

Lisanne

woensdag 13 aug 2014 - 18:09

Ik zat te twijfelen tussen 4 en 7... Afgezien van de situatie vindt ik 7 toch de mooiste combi.. Ik hoop dat ze 'm nog een keer aantrekt maar dan asjeblieft niet met een situatie als deze !

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 13 aug 2014 - 17:58

Ik vind de combinatie van 5 mooi, maar komt op deze foto niet tot zijn recht. Op de foto waar ze staat is het veel mooier.
Het voelt een beetje vreemd, maar kies toch voor 9, heel goed zittend jurkje, haren vast, koninklijke verschijning. Zoals ook al door anderen aangegeven: ze geeft hier ook door middel van haar kleding blijk van respect. Erg goed gekozen.

De overige outfits vind ik niet bijzonder.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 20 aug 2014 - 19:48

Ik kies voor het prachtige jurkje van Jan Taminiau alhoewel ik het zwarte Natan jurkje (nr 9) ook prachtig vind. Ik hoop dat ze deze nog eens herdraagt bij een vrolijker gelegenheid.

Update: ik zag vandaag foto's van Máxima in Tanzania verleden jaar. Volgens mij droeg ze daar hetzelfde jurkje als op foto 9.

afbeelding van HM

HM

woensdag 13 aug 2014 - 17:20

Nummer 4 ook mooi maar il grote fan vam zwarte kleding. Staat altijd zo sjiek, dus mijn vote ga na nummer 9.

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 13 aug 2014 - 16:27

Inderdaad zijn foto,s onverbiddelijk, het gebeurt mij regelmatig dat ik achteraf, bij het zien van bewegende beelden, mijn mening moet bijstellen, wat op een foto flodderig lijkt kan dan juist heel zwierig overkomen,dat zie je ook vaak bij een hoed.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 13 aug 2014 - 15:28

Ja , foto's zijn onverbiddelijk; op de ene foto oogt en valt een jurk mooi en op een andere foto komt dezelfde jurk niet tot z'n recht. Ik vind no. 3, 6, 9 en 4 heel mooi.

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 13 aug 2014 - 13:04

Nr 3 en 4 zijn beide leuke jurkjes die Maxima goed staan.Het blauw/witte jurkje zou ik graag nog eens terugzien met een vestje of jasje!
En om weer in herhalingen te vallen ............wat zou het plaatje veel mooier zijn geweest met opgestoken haar!!
Het zwarte jurkje bij de aankomst van de kisten is een goede keuze geweest, al lijkt het misschien bij zoveel verdriet niet belangrijk wat je draagt , het getuigt wel van respect en eerbied hoe je verschijnt ,Maxima heeft dit goed gedaan, hoed ,schoenen ,tasje, mooie donkere panty, ik was trots op ons koningspaar !

afbeelding van Suyari

Suyari

woensdag 13 aug 2014 - 13:04

Ik zat even heel raar te kijken, ik dacht echt: wat is dat nou voor shirt?? maar toen ik mijn bril opzette, zag ik dat het een watermerk was ( 7) LOL. Nr 4 heeft mijn stem, wat een leuke jurk is dit. Nr 5 vind ik heel massaal overkomen. Nr 9 is een prachtig geheel voor de omstandigheid, maar dit vind ik geen keuze om op te stemmen, ik hoop dat dit nooit meer gebeurt

afbeelding van Wilma

Wilma

woensdag 13 aug 2014 - 12:37

Ook ik ga voor japon nummer 4,de schoenen hierbij vind ik niet fraai....
Verder vind ik het allemaal niet geweldig,overal slordige kapsels bij,zelfs bij het condoleren van de nabestaanden...
Japon bij aankomst op het vliegveld is heel mooi........

afbeelding van Christa

Christa

woensdag 13 aug 2014 - 12:07

Ook nummer 4! De rest niet zo heel bijzonder alhoewel ik de japon, gedragen bij aankomst van de slachtoffers van de vliegramp, ook heel mooi vind.....
;-))

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?