Ken je die prachtige poederroze broek nog die Máxima twee weken geleden droeg in Nieuwkuijk? Vandaag kwam het kledingstuk opnieuw in beeld, maar de combinatie was dit keer wat twijfelachtig. 

Goed, eerst maar even naar de inhoud. In Hilversum reikte het koningspaar vanmiddag groeicertificaten uit aan de tweeëntwintig deelnemende organisaties van de vierde editie van het Oranje Fonds Groeiprogramma. De organisaties hebben succesvol de vierde editie van het Groeiprogramma dat liep van maart 2017 tot en met april 2021 doorlopen.

Het Groeiprogramma heeft als doel het vergroten van de professionaliteit van ondernemingen met een sociale doelstelling en het vergroten van het maatschappelijk effect van het sociale initiatief. Hiervoor krijgen de deelnemers diverse workshops, trainingen en bijeenkomsten aangeboden. Zo wordt niet alleen hun kennis en expertise vergroot, maar ook hun netwerk uitgebreid. Daarnaast stelt het Oranje Fonds ruim drie jaar financiering beschikbaar. 

Mode 
Dan de mode, want o,o,o, dit was weer een echt Máxima'tje hoor. Haren lekker los, een wonderlijke combinatie van wijd op wijd, een verrassende kleurencombinatie, een brede riem waar je U tegen zegt en oorbellen waar mijn lellen spontaan van gaan flapperen. Bij het bekijken van de beelden wisselt mijn reactie steeds van heel hard 'Nee' naar enthousiast 'Ja'. Ik denk dat het een look is die je in het echt moet zien, maar als koningin kun je je dat natuurlijk eigenlijk niet veroorloven. Slechts een handjevol aanwezigen ziet je, de rest moet het doen met foto's en video's. Afijn, wat ze precies droeg zie je hieronder. 

Outfit: Pantalon met plooien en oversized top van Natan. 
Nieuw: de top 
Accessoires: riem van Natan, clutch van Natan (mooi matchy matchy), pumps van Gianvito Rossi
Sieraden: oorbellen van Monies, de gezinsarmbanden en een horloge van Cartier 

De combinatie van 15 mei, Nieuwkuijk: 

Foto's met dank aan PPE
 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Hennie64

Hennie64

zaterdag 03 jul 2021 - 19:23

Ik vind het zo net iemand uit de meidengroep van de Dolly Dots van jaaaaaaaren geleden met die giga broek, blouse en oorbellen. Ja hoor typisch begin jaren ´80

afbeelding van Hennie64

Hennie64

zaterdag 03 jul 2021 - 19:23

Ik vind het zo net iemand uit de meidengroep van de Dolly Dots van jaaaaaaaren geleden met die giga broek, blouse en oorbellen. Ja hoor typisch begin jaren ´80

afbeelding van Sarah Kay

Sarah Kay

donderdag 01 jul 2021 - 22:47

Twee mooie combi's met een lichte voorkeur voor de roze versie.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

donderdag 01 jul 2021 - 12:43

Ja anne-roos dat was dìe jurk mèt brede riem van HM en verder ben ik het volkomen met je eens ..
Die andere combi was mooier

afbeelding van BleuStyle

BleuStyle

donderdag 01 jul 2021 - 11:41

Ik zie dat er aardig met proporties wordt gespeeld. Een bandplooibroek kenmerkt zich als wijd en comfortabel voor het bovenbeen. De stof kreukt en helaas, de knie, zie ik ook al in de stof staan. Vind het geen koninklijk item, maar comfortabel voor thuis met een strakke top zodat proportie boven-en onderstuk in balans zijn. Ook de blouse is wijd en zou daarom juist mooi op een kokerrok staan. Dit omdat de proporties van wijd en strak tussen boven-en onderstuk dan in balans zijn. Idem het effect van een riem als statement en hoe je haar dan proportioneert om tot het juiste silhouet te komen? Ook dat is weer de ‘stelregel’ van 1 wijd item gezamenlijk met 1 strak item. Inderdaad houdt e.e.a ons schrijvende! Op naar een volgende keer.

afbeelding van Juffrouw Annie

Juffrouw Annie

donderdag 01 jul 2021 - 10:03

Ik vind het silhouet mooi. De kleurencombinatie niet!
De oorbellen (spectaculair mooi trouwens) zijn denk ik van lichtgewicht materiaal, anders scheuren ze spontaan uit de oorlellen.

afbeelding van car

car

donderdag 01 jul 2021 - 09:42

De kleurencombi vind ik dus juist heel vernieuwend! Maar die plooibroek maakt haar optisch wel echt voller in haar heupen, plus dat die brede riem haar taille juist niet gunstig accentueert, het vreemde is dat bijvoorbeeld de claes outfit in engeland toen willem in de orde van nog wat werd toegevoegd, wel heel mooi in verhouding was met een brede ceintuur, ik denk dat de broek van een andere stof in een ander model veel mooier had gevallen, dan de top in een mooie soepelvallende stof met pofmouwen voor het volume en dan een iets minder brede riem iets hoger geplaatst, En de haren in de krul voor de verandering! Maarja dat is alsss hahaha, nu is het lekker maximale chaos wat ons aan het schrijven houd, perfect is Ook maar zo perfect ;)

afbeelding van Maria48

Maria48

donderdag 01 jul 2021 - 09:09

Met Wiekie 2004 helemaal eens!

afbeelding van Suus

Suus

donderdag 01 jul 2021 - 09:07

Goede poging, net niet geslaagd. Zoals het oogt op de derde foto is het bedoeld denk ik. En misschien als je het in het echt ziet toont het ook wel zo. Spannende kleurencombinatie, mooie nadruk op de taille. Alleen bij de foto’s die recht van voor zijn gemaakt lijkt het wat te flodderig. Ik hou me gewoon vast aan foto 3 en mijn conclusie is dan: leuke combi en weer eens wat anders.

afbeelding van jeannine

jeannine

maandag 05 jul 2021 - 01:46

ik zou de kleuren wel bij elkaar vinden passen , als ze bedrukt waren vb de kleur van de blouse maar dan met roze takjes of stippels zo effen is het te zwaar vind ik.

afbeelding van Sarah Kay

Sarah Kay

donderdag 01 jul 2021 - 22:45

Hey Jeannine,
Leuk om een reactie van je te zien. Lang geleden! Of ik heb niet goed opgelet ...

afbeelding van jeannine

jeannine

maandag 05 jul 2021 - 01:45

Je hebt prima opgelet .Het is inderdaad lang geleden , ik denk zeker van voor de coronatijd.ik heb een hele tijd Engels aan het leren geweest nu is de cursus afgerond. Dank je voor je reactie.

afbeelding van Sarah Kay

Sarah Kay

maandag 05 jul 2021 - 21:13

Je hebt niet stil gezeten in de tussentijd! Goed bezig geweest! En welkom terug ... fijn weer een vertrouwde bezoeker terug.

afbeelding van Birchwood

Birchwood

donderdag 01 jul 2021 - 07:33

Top en broek komen los van elkaar denk ik beter tot z’n recht.
Ik vind de riem te breed (staat Máxima ook minder) en oorbellen te groot.
Maar als ik haar lach en uitstraling zie ben ik dit al bijna vergeten.

afbeelding van Ella

Ella

woensdag 30 jun 2021 - 23:36

Het silhouette is op zich.niet eens verkeerd. Hoe je deze 2 kleuren kunt combineren is me een raadsel. Niet mooi en snel maar vergeten.
Wel interessant om het vetschil met de vorige combi te zien. Die vond ik nl. erg geslaagd.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 30 jun 2021 - 23:24

Máxima heeft een vrij hoog zittende taille, brede riemen hebben daardoor bijna 2 functies…..

Kleuren heeel mooi maar niet in deze uitvoering. Een gladde broek zonder bandplooien (net al nu met rits aan de zijkant)was veel charmanter geweest. Dit model is niet een modelmatige je met een dergelijke riem moet dragen naar mijn mening
Verder zou ik er gouden schoenen bij gekozen hebben. Maar het net even wat meer interessant en bijzonder

afbeelding van Wiekie2004

Wiekie2004

woensdag 30 jun 2021 - 22:54

Oeps.....we kennen allemaal wel dat gevoel als je later foto's van jezelf terugziet.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 30 jun 2021 - 22:29

De blouse en riem (dat is een topper!) zijn mooi bij elkaar. De brede broek is niet stylish dat zou hr Vermeulen toch ook moeten zien?
Ik houd me vast aan de voorspelling en ervaring van AnnekeM!

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

woensdag 30 jun 2021 - 21:54

De blouse vind ik van goedkope stof ogen, lijkt een beetje op zo'n kreukjurk die ze wel eens heeft gedragen, was ook dezelfde kleur. Was dat toen niet een jurk van H&M?
De broek vind ik elegant en ook mooie kleur, maar de vorige combinatie was veel mooier.

afbeelding van Eyecatcher

Eyecatcher

woensdag 30 jun 2021 - 21:48

Wauw! nu nog getoupeerd haar en we zijn terug naar de jaren 80 en 90, Top!

afbeelding van Marly

Marly

woensdag 30 jun 2021 - 20:59

Meestal vind ik Máxima erg mooi gekleed maar dit is echt niet mooi voor haar naar mijn mening, vooral de wijde broek maakt nogal breed en de blouse vind ik ook niet mooi, kortom: gauw vergeten en op naar de volgende outfit.

afbeelding van Carlaz

Carlaz

woensdag 30 jun 2021 - 20:54

Ik vind de kleurencombinatie wel mooi. De blouse is gewoon leuk, maar moet toch beter combineerbaar zijn dan met deze broek.
Een broek die op zich ook niet verkeerd is. Alleen die kreukels..Dat zie ik wel vaker bij de Natan kleding. Ik noem hem stiekem ‘De kreukelcouturier’.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 30 jun 2021 - 20:23

Mooi vind ik het niet, toch vind ik de outfit wel leuk staan! En zou hem inderdaad graag in het echt zien, misschien vind ik het dan wel mooi. De top vind ik trouwens best wel leuk, denk dat als ze de broek had omgewisseld voor een midi rok, dat het dan echt wel een hele mooie outfit was geweest, want alle accessoires zijn erg gaaf!

afbeelding van Deirdre

Deirdre

woensdag 30 jun 2021 - 20:20

Mooie kleurencombinatie. Ik vind het wijd op wijd wel goed staan met die riem als accent. Een geslaagde outfit wat mij betreft.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

woensdag 30 jun 2021 - 20:14

Ik vind de kleurencombinatie heel mooi. Ook de blouse en broek bij elkaar niet heel verkeerd, met de brede riem benadrukt ze haar taille. Het ziet er wel uit of de blouse erg in de broek gepropt is.

afbeelding van Tony

Tony

woensdag 30 jun 2021 - 19:53

Combinatie van wijde pantalon en wijde top maakt Maxima erg volumineus! Kleurcombi vind ik ook niet zo geslaagd, de combinatie van 15 mei is echt veel mooier qua kleuren en model! Maar ze heeft er duidelijk veel plezier in en da’s dan weer mooi om te zien!

afbeelding van Assepoester

Assepoester

woensdag 30 jun 2021 - 19:47

Inderdaad, helemaal niet flatterend, maar haar charisma maakt alles goed. De vorige keer toen ze de broek droeg was veel eleganter.

Jeannine, a.s. maandag staatsbezoek aan Duitsland. Daar kijken we zo naar uit. Een tiara gelegenheid;) En daarna vast de zomervakantie fotosessie.

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

woensdag 30 jun 2021 - 19:28

Waar ik half mei de outfit toch wel erg charmant vond, vind ik deze combinatie een misser van de bovenste plank. Wil er verder maar niets meer over zeggen. Gauw vergeten en uitkijken naar het bezoek aan Duitsland volgende week.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 30 jun 2021 - 19:22

Het is echt maar zelden dat ik de outfit van Máxima echt niet mooi vind. Die broek is prachtig, kleuren combinatie ook, maar wat een flodderige look is dit… Zo jammer, de vorige keer was het zo geraffineerd. Een smallere riem had echt heel veel verschil gemaakt. De oorbellen vind ik wel heel leuk.

Zou het weer zo zijn dat we met het staatsbezoek voor volgende week enorm verrast worden en de dagen ervoor diep teleurgesteld??

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?