De laatste dag van Máxima's zakentrip naar New York zit er op! Samen met secretaris-generaal Ban Ki-Moon opende de koningin het vernieuwde hoofdkwartier van de Verenigde Naties. Voor dit bijzondere moment koos koningin Máxima voor een grijs a-symmetrisch jurkje, afkomstig van modehuis Natan. De gouden oorbellen die ze draagt zijn van Cartier en ook haar veelgedragen horloge van Cartier ontbreekt niet. Aan haar rechterpols draagt ze bovendien de bekende verjaardagsarmband die ze kreeg op haar veertigste verjaardag. Aan haar linkerpols zien we een armband met citrienen, die ik binnenkort eens zal uitlichten in een speciale log. De broche die Máxima draagt zagen we voor het eerst in 2002 en ook tijdens Prinsjesdag 2013 kwam het sieraad uit de kluis.  

Beter zicht op de broche:

Jurk van Natan: 

Tas van Ferragamo, eerder gezien in 2008:

-

En ik vond nog een kleine foto van maandag:

Foto's met dank aan Twitter. 

Ps. Hoewel ik niet dol ben op het model van het jurkje, vind ik de combinatie grijs/goud erg leuk. Dat ga ik zelf ook maar een proberen :)

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 14 okt 2013 - 16:29

Wat een leuke jurk! Die zie ik graag nog eens terug!

afbeelding van chantal

chantal

vrijdag 27 sep 2013 - 13:44

heel leuk jurkje maar: gouden riem, gouden tas, gouden oorbelle, gouden armbanden, gouden broche...way to much!!
riempje weg, broche weg (detail van de mouw is echt voldoende) en die vreselijke ordinaire gouden tas sowieso en route en dan is het prachtig naar mijn idee!! dit is echt zo zonde!

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 27 sep 2013 - 14:07

Inderdaad die tas, dat was ik vergeten, die vind ik ook heel lelijk!

afbeelding van Christa

Christa

vrijdag 27 sep 2013 - 17:41

Amen!! ;>)

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 27 sep 2013 - 13:16

Ik vind Max er hier echt super uitzien! Echt mijn droom style. Ik hou van peeptoes, always, 'k zou ze wel onder mijn pyama willen dragen ha ha. Mits er geen panty in wordt gedragen waarvan je de naad op de teen ziet zitten, want dat is echt vreselijk. Tegenwoordig is het geen probleem meer om peeptoes ook in de winter te dragen.
Over haar haar: tjsa ik begrijp echt niet dat wanneer ze haar haar los draagt het gewoon niet even mooi naar binnen föhnt, een beetje glamour achtig. Moet kunnen toch, ik zou me echt vreselijk voelen met die pieken langs mijn gezicht.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 27 sep 2013 - 11:06

Ik zit in een t-shirt en mn ondergoed in bed onder een hele berg dekens haha.

afbeelding van Meike

Meike

vrijdag 27 sep 2013 - 07:41

Netjes en stijlvol mooi voor de gelegenheid.
Op Myroyals staan foto,s met een dame in t lichtblauw naast Maxima, die vind ik waardeloos gekleed,met o gruwel die legging eronder,iets wat je ook ziet in het nederlandse straatbeeld.Ik zou wel eens willen zien wat de dames met het commentaar zelf aanhebben........
De beste stuurlui staan aan wal.

afbeelding van karpathos

karpathos

vrijdag 27 sep 2013 - 06:23

Josine wat leuk dat je een iets grotere foto hebt gevonden van de kleding van maandag.

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

donderdag 26 sep 2013 - 22:56

Dit vind ik een leuk jurkje wat Maxima hier draagten ze mag het van mij wel vaker dragen. En ik begrijp het gekibbel over het haar van Maxima niet, Ik vind dat Maxima het haar mag dragen zoals ze het wil. het hoeft niet altijd koninklijk te zijn. Dit kan voor één keer wel vind ik.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 27 sep 2013 - 10:29

Gekibbel? Ik zie het gewoon als gezellig discussieren :)

afbeelding van Christel

Christel

donderdag 26 sep 2013 - 22:55

Ik vind het een heel mooi jurkje. Alleen het riempje mag eraf, die paste bij de schoenen. Die peeptoes mogen vervangen worden door mooie zwarte pumps. Verder mooi goud en grijs gecombineerd. Het detail van de jurk (schouder/mouw) zou mooier uitkomen als ze bijvoorbeeld een a-symetrische staart had gemaakt. Het piekerige valt meer op tegen de donkergrijze kleding (ipv tegen creme kleding). Het is heel keurig gestyled voor los haar. Of een staart kan of niet vind ik een beetje non-discussie. Zie commentaren van vorige week of 2 weken geleden van het Maleisië bezoek in het gele jurkje. Als koningin/gast kan je meer veroorloven, dus waarom geen staart.

Op de foto's valt een bollend buikje op in het jurkje maar volgens mij komt dat met name door flitslicht van de camera's en zie je in het echt dat helemaal niet.

afbeelding van MirjamV

MirjamV

donderdag 26 sep 2013 - 21:01

Ik vond en iets andere naam; Prime Minister Voreqe Bainimarama.

afbeelding van MirjamV

MirjamV

donderdag 26 sep 2013 - 22:54

Hij heeft zijn naam verwesterd lees ik op de pagina die je noemt.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 26 sep 2013 - 20:39

@Josine...De man naast Màxima is niet Ban Ki-Moon..Wie het wel is, weet ik even niet. Typisch dat niemand dat opgevallen is. Het jurkje kreukt erg. Je ziet Beatrix nooit in gekreukte kleding. De kleur van de jurk vind ik niet mooi en weer Natan...Nee, niet mijn favoriet. Model is wel leuk en de sieraden zouden beter zijn uitgekomen als ze haar haar had opgestoken.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 26 sep 2013 - 21:55

In de eerste versie van dit artikel stond wel een foto van Máxima met Ban Ki-Moon, maar inmiddels heb ik alle foto's al wel meerdere malen vervangen :)

afbeelding van Gerrine

Gerrine

donderdag 26 sep 2013 - 20:48

Het is de premier van Fuji: Frank Bainimarama

afbeelding van AnneK

AnneK

donderdag 26 sep 2013 - 20:33

Ik vind het een mooi jurkje. Ik vind het ook een mooie kleur voor een zakelijke gelegenheid. Zakelijk en toch gekleed, zonder dat het heel opvallend is. Mooi gecombineerd met de gouden sieraden. Ben wel heel benieuwd naar de schoenen, op de foto lijken ze bruin, dat zou ik minder mooi vinden. Wel had ik liever een lage knot gezien of een staart zoals ze had tijdens het bezoek in Spanje, voor deze zakelijke gelegenheid lijkt me dat gepaster, maar het losse haar misstaat haar zeker niet, kijk maar eens hoe ze straalt op de laatste foto!

afbeelding van Hadassa

Hadassa

donderdag 26 sep 2013 - 20:18

cashmere bedoel ik

afbeelding van Hadassa

Hadassa

donderdag 26 sep 2013 - 20:17

er hoort ook nog een jasje bij van 100% Kashmir jammer dat ze die niet erbij aanheeft.

afbeelding van karpathos

karpathos

donderdag 26 sep 2013 - 19:24

Het model van de jurk vind ik prachtig, maar ik word er niet vrolijker van als ik Máxima in het effen grijs zie. Een trieste aanblik. De broche valt helemaal weg onder het piekerige haar. Een knotje in het haar was stijlvoller geweest.

afbeelding van Nelleke

Nelleke

donderdag 26 sep 2013 - 19:08

Ik vind het jurkje als ik eerlijk ben een beetje nietszeggend. Wat betreft het haar: duidelijk zichtbaar dat haar haren last hebben van het blonderen. Heel piekerig en dun. Denk dat iedereen dat wel weet dat blonderen slecht voor je haar is. Misschien wordt het voor Maxima tijd om de schaar er wat verder in te zetten, bijvoorbeeld een mooie bobline. Lijkt haar haar ook meteen een stuk voller omdat dan de dunne onderlagen weg zijn. Kan ze nog steeds tiara's dragen. Ik vind haar kapsel onderhand wel wat te jeugdig worden naarmate ze ouder wordt.

afbeelding van Willie

Willie

donderdag 26 sep 2013 - 20:29

Dat lijkt me ook wel wat, een stuk van haar haar af zodat het wat voller oogt. Lengte van Mathilde bijvoorbeeld

afbeelding van hanna

hanna

donderdag 26 sep 2013 - 18:32

Josine, weet jij of dit een nieuw jurkje is??? of heeft ze die al vaker gedragen?

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 26 sep 2013 - 18:03

Wat een super leuk jurkje is dit! Wel jammer dat het weer een Belgisch ontwerp is. Waarom stapt ze nooit eens binnen bij Frans Hoogendoorn of Addy van den Krommenacker? Die maken ook heel mooie kleding die prima geschikt is voor koninginnen/prinsessen.
De kleuren zijn erg leuk gecombineerd en de accessoires en haar haar staan ook prima.

afbeelding van Elise

Elise

donderdag 26 sep 2013 - 17:16

Jammer, jammer, weer zo'n Belgische jurk bij een op en top Hollands evenement. Nieuw gebouw met Hollandse vormgeving geopend, en dan komt onze koningin met een Belgische jurk aan dat openen. Shame you Maxima! En dat piekhaar is ook niet geweldig, maar inderdaad vanwege haar uitstraling komt ze er mee weg. Kortom, gauw vergeten deze happening.

afbeelding van Hadassa

Hadassa

donderdag 26 sep 2013 - 16:21

leuke jurk m'n moeder heeft de jurk ook in het donkerblauw, hij is van Natan
in Antwerpen gekocht

afbeelding van ziggy

ziggy

donderdag 26 sep 2013 - 16:06

Haren los kan echt alleen als je haren hebt zoals Kate Middleton. Maxima doet er goed aan haar haar mooi te stylen.

afbeelding van Manon74

Manon74

donderdag 26 sep 2013 - 15:30

Er kan wel gezegd worden stop met blonderen, maar nu verf ik zelf ook mijn haar en ook al weet ik dat het gezonder is voor je haar om het niet te verven, grijs haar vind ik niet mooi dus ik blijf het verven. En ook ik heb best fijn haar... Nu weet ik niet of Maxima grijze haren heeft, en of dat meespeelt bij het verven, maar ze is vast wel verknocht aan het blond wat haar goed staat.

Overigens vind ik dat los haar best kan in haar geval mist het goed gestyled is zoals op 15 mei bij de jaarvergadering CGAP.
http://www.modekoninginmaxima.nl/koningin-maxima-bij-jaarvergadering-cgap

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 26 sep 2013 - 16:15

Het spijt me, maar ik kan toch echt geen verschil ontdekken in de foto's van Maxima's kapsel nu en op 15 mei... Behalve misschien dat het op de foto's van 15 mei achter haar schouders hangt, en je dus (eventuele) pieken niet kunt zien.

Ik heb net alle fotos'op zimbio bekeken:
http://www.zimbio.com/pictures/ArimZiufRxI/Frans+Timmermans+attends+inau...
En ik kan persoonlijk niet anders concluderen dat ze er heel charmant uit zag. Inclusief haar kapsel: mooi glanzend, gekamd en gekleurd haar. Misschien dat de foto's hier boven in de log niet de beste waren.

Ze zou er alleen beter aan als ze er wat meer op zou letten om haar voeten iets meer bij elkaar te zetten.

Alles bij elkaar vind ik dat ze een sterke indruk in New York gemaakt heeft.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

donderdag 26 sep 2013 - 14:31

Snap niet waarom ze weer al een grijs jurkje gekocht heeft, ze heeft al 2 soortgelijke modellen. Vind het totaalplaatje mooi, jammer van het slordige haar...

afbeelding van inas

inas

donderdag 26 sep 2013 - 13:50

tja, ik weet niet hoor, volgens mij heeft ze gewoon dat fijngevoelige niet om dingen goed uit te zoeken en te combineren. Kan ze misschien ook niets aan doen, maar het geeft vaak een raar totaalplaatje. Of het zijn jurkjes/rokjes met van die rare plooien voor, die haar figuur niet ten goede komen, of net zoals bij dit jurkje een te strak rokgedeelte. Ze tekent er dan vaak zo in uit, dat is gewoon lelijk. Ik denk zelf dat ze in een standaard maat niet goed past, van boven smal en brede heupen, ja dan lukt het niet met maat 38 en zulke brede heupen, dat gaat dan trekken, daar kom je niet onderuit. Met haar budget moet ze toch wel kleding op maat kunnen laten maken lijkt me? Dan kan het precies op haar figuur worden aangepast, zodat er niks strak zit of trekt. Ik zou me er totaal niet prettig bij voelen, als ik alsmaar mijn kleding voelt trekken omdat het te strak zit, dan liever een beetje ruimere maat..Buiten dat vindt ik het jurkje niet mooi met die ene mouw. een kort of driekwart mouw komt veel beter tot zijn recht. Waarom altijd dat aparte, daar slaat ze vaak de plank mee mis. En dat haar, ziet er echt niet uit. Ze heeft geen dik haar, maar ze heeft wel bewezen in het verleden dat het beter kan als dit losse piekhaar. Neem een krultang mee en krul de onderkant een beetje, kost niet veel tijd en staat zoveel mooier, als je dan toch los haar wilt, dan vallen die pieken ook niet zo op. Ziet er een beetje verlept uit zo, jammer.

afbeelding van Sol

Sol

donderdag 26 sep 2013 - 13:17

Ik vind het haar van de Koningin steeds slechter uitzien qua vitaliteit. Het lijkt steeds dunner en dunner te worden, bovenop is ook wat afgebroken....

afbeelding van Willie

Willie

donderdag 26 sep 2013 - 13:16

Leuk jurkje, mouw had niet gehoeven.Kreukels wat mij betreft geen enkel probleem, hebben we als we eerlijk zijn toch zelf ook last van? Losse haar prima, liever dan een staart. Vind een staart school meisjesachtig. Vind alleen de schoenen er niet mooi bij staan.

afbeelding van MirjamV

MirjamV

donderdag 26 sep 2013 - 12:45

Ik zou dat ene mouwtje weggelaten hebben. Verder een prima outfit tijdens haar werk en ook een kreukeltje maakt mij dan niets uit.

afbeelding van Sol

Sol

donderdag 26 sep 2013 - 13:14

@Mirjam: ... of het ene mouwtje ook aan de andere kant erbij :) :)

afbeelding van MirjamV

MirjamV

donderdag 26 sep 2013 - 17:45

Liever niet ;)

afbeelding van Gerrine

Gerrine

donderdag 26 sep 2013 - 11:05

Ik heb verkeerd geformuleerd wat betreft het haar. Het haar vind er niet mooi uitzien, op zich kan los haar kan wel mooi zijn. Maar niet op deze manier. Het is mooier als er een model in zit. Een paardestaart vind ik voor in de vrije tijd.

afbeelding van Yvonne

Yvonne

donderdag 26 sep 2013 - 10:13

Ik vind Maxima er weer prachtig uitzien! Ik vind het losse haar juist heel erg leuk! Ik ga binnenkort ook maar eens grijs en goud met elkaar combineren!

afbeelding van Sol

Sol

donderdag 26 sep 2013 - 10:04

@Josine: hebben we met deze outfit een nieuw riempje erbij?? :)

afbeelding van Christa

Christa

donderdag 26 sep 2013 - 22:44

Volgens mij heb ik het riempje al eens eerder gezien, in principe zit er geen riempje bij deze jurk, zie foto van de advertentie!

afbeelding van Eleonore

Eleonore

donderdag 26 sep 2013 - 10:01

Gaat gewoon niet. Te informeel. Heb je ooit een staart in een board room gzien?

afbeelding van Marja

Marja

donderdag 26 sep 2013 - 22:13

Ik zie regelmatig staarten in de boardroom. Als ik het zelf niet ben is het wel 1 van mijn collega's, allemaal de leeftijd van Maxima en zeer verantwoordelijke en zakelijke dames.

afbeelding van Becca d

Becca d

donderdag 26 sep 2013 - 12:38

Ja heel vaak, thecla bodewes zakenvrouw van het jaar. Mooie vrouw en ze draagt ook op het werk vaak een staart... En zo zijn er ongetwijfeld meer voorbeelden..

afbeelding van Germaine

Germaine

vrijdag 27 sep 2013 - 16:51

Vind ik inderdaad geen mooie vrouw.

afbeelding van Becca d

Becca d

donderdag 26 sep 2013 - 14:28

Sorry josine, totaal off topic maar nog even een laatste reactie van mijn kant over staarten in de "boardroom";-)
Volgens mij was je vraag "ooit gezien?" ja dus.. En niet of het mooi is. Stijl geföhnd haar kan idd prachtig staan, maar niet wanneer het onderaan piekt zoals nu.. Kan het niet laten..laatste voorbeeld (niet over discussie mooi of niet mooi maar) van een van de machtigste vrouwen ter wereld Hillary Clinton ook regelmatig met staart gezien... Zit ook vaak in "boardrooms";-)

afbeelding van Germaine

Germaine

vrijdag 27 sep 2013 - 10:54

Op Hillary Clinton (met én zonder staart) zou ik toch echt niet willen lijken, maar op Maxima wel, inclusief los haar!

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?