Koningin Máxima nam donderdag 23 juni bij Deloitte in Rotterdam deel aan een conferentie over het belang van financiële gezondheid van werknemers in het bedrijfsleven. Tijdens de bijeenkomst wordt een landelijk platform gelanceerd waarin bestuurders van bedrijven zich committeren aan het meten en verbeteren van financiële gezondheid van hun medewerkers. De minister voor Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen, Carola Schouten, is ook aanwezig.

Volgens recent onderzoek van SchuldenlabNL, Deloitte en VNO-NCW, organisatoren van de conferentie, heeft de helft van de huishoudens met geregistreerde schulden een kostwinner die bij een bedrijf werkt. De arbeidsproductiviteit van werknemers met schulden is vaak lager door hoger ziekteverzuim, stress en een slechtere mentale en fysieke gezondheid. Dit heeft niet alleen impact op het bedrijf, maar ook op de samenleving. Het is voor het eerst dat bestuurders van bedrijven bij elkaar komen om over dit onderwerp te praten.

Koningin Máxima gaat in een toespraak onder meer in op hoe bedrijven het platform kunnen gebruiken voor het delen van kennis en ervaring om medewerkers met financiële problemen te helpen en bij te dragen aan hun financiële gezondheid. Verder presenteren Deloitte en Schuldenlab de resultaten van een onderzoek onder werkgevers naar de gevolgen van schuldenproblematiek onder hun werknemers. In een podiumgesprek gaan enkele bestuurders in op het thema financiële gezondheid binnen hun organisatie.

Mode
Outfit: top en rok van een opengewerkte stof 
Label: Natan 
Eerder gedragen: Ja, zes keer. 

Foto: PPE


Foto: PPE

Als groot liefhebber van Rotterdam vind ik dit natuurlijk een hele mooie foto:


Foto: PPE

Close-up van de stof:

 

Máxima met de outfit in 2019:

Met de rok in 2018:

Met de rok en top in 2016: 

Met de rok en top in 2014:

Met de rok in 2014:


Foto: PPE


Foto: Patrick van Katwijk

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Julia23

Julia23

vrijdag 24 jun 2022 - 18:34

Leuke rok, ik vind 'm met de blouse mooier dan met deze top. Een beetje boxy/vierkant zo.

afbeelding van Daniel

Daniel

vrijdag 24 jun 2022 - 16:02

Muy linda, lindos colores y accesorios, creo que la falda es un poco corta y la tela de algodon se arruga mucho...

afbeelding van Catherine

Catherine

vrijdag 24 jun 2022 - 12:46

Een statement maken in het kader van duurzaamheid en kleding vaker her dragen is echt heel goed, maar er hangt vast nog wel iets anders in de kast wat beter past. Het trekt aan alle kanten en oogt heel stug en gekreukt, jammer.
Lijkt me ook helemaal niet lekker zitten. Vind de kleur haar trouwens wel goed staan bij de gebruinde huid.

afbeelding van Ina.h

Ina.h

vrijdag 24 jun 2022 - 10:25

Ze doet het nog steeds hé? ;) Blote armen als het koud is, en gister bij zowat 30 graden een winters ogend pakje met lange mouwen. Ik kreeg het benauwd toen ik naar haar keek op tv.
Ik heb dit nooit mooi gevonden, veel te propperig. Als de rok langer was geweest en meer ruimte bij de hals had het er beter uitgezien.

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 24 jun 2022 - 09:20

Top te krap in de schouders waardooor hij trekt en die onderlaag die zo rommelig valt doet afbreuk aan het geheel
Het losse haar vind ik niet passen bij de frisheid van de outfit.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 24 jun 2022 - 00:58

2014 is een schitterende foto!
De top zit een beetje te strak op de buste, dat is des Natans.
Verder prima en super in Rotterdam!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 23 jun 2022 - 22:37

Nee, dit is het niet voor mij. Met name de top vind ik niet geschikt: zo kort, hoekig en vormloos -- en samen met de rok in hetzelfde patroon is het overkill. Als ik moet kiezen vond ik de eerste incarnatie uit 2014 (met hoofddeksel) de beste.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 23 jun 2022 - 21:37

Daarom was het dus zo druk bij Deloitte toen ik er vanmiddag langs liep. Ik grapte nog dat er misschien een royal was vanwege alle beveiliging, maar het was dus Máxima die voor mij langs reed.

De rok vind ik heel leuk met de roze blouse, maar zo is het geen favoriete combi. Wel lekker luchtig met dit warme weer en airco proof. Oorbellen en schoenen TOP!

afbeelding van Carlaz

Carlaz

donderdag 23 jun 2022 - 20:48

Ik ben één van de weinige, zie ik, maar ik vind dit een leuk setje. Zomers, luchtig. Niks mis mee. In mijn ogen dan hè?

afbeelding van Chiara

Chiara

vrijdag 24 jun 2022 - 07:29

Je bent absoluut niet de enige. Ik vind het ook een heel mooi setje, zowel rok als top. Niets mis mee en staat haar heel goed.

afbeelding van P J Hoogeveen

P J Hoogeveen

vrijdag 24 jun 2022 - 05:46

U bent niet de enige, ik vind t ook wel een leuk 's zomers setje, prima, "doorwaai outfit bij tropische temperaturen" noemt Nouveau het: https://www.nouveau.nl/artikel/maxima/maxima-en-tropische-temperaturen-d..., deze week veel "recycle" outfits, alleen maandag, met Frederik & Mary was t wat nieuws! Wellicht zien we komende week nieuwe glamoureuze outfits, waar anders dan in Wenen met al z'n pracht en praal tijdens Staatsbezoek aldaar, de Oostenrijkers blikken al vooruit https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&u...

afbeelding van PK020

PK020

donderdag 23 jun 2022 - 20:35

De top wegdoen, idd de strijkbout opsnorren, de outfit van 2014 is mooi, zonder hoed ajb.
Schelpen aan je oren, ik vind ‘t niet mooi staan.

afbeelding van Tony

Tony

donderdag 23 jun 2022 - 20:23

De rok op zich is mooi als er een strijkbout overheen is gegaan maar de top? Ik weet het niet, heeft ze er iets onder aan dat dubbel zit of zo? Het ziet er verfrommeld uit. Rok met blouse is beter!

afbeelding van Ella

Ella

donderdag 23 jun 2022 - 19:56

Ik heb dit nooit mooi gevonden. Te stugge stof en daardoor wat plomp. Met die blouse iets beter, maar nee…. Ik snap dit trouwens ook niet bij 29 graden, maar Maxima heeft geloof ik geheel eigen thermostaat…

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 23 jun 2022 - 19:53

Och, nee, wegdoen, en snel vergeten.
Er hangt genoeg moois in de kast .

afbeelding van Tantie

Tantie

donderdag 23 jun 2022 - 19:44

Deze rok en top vind ik een mismatch. De top met de raffiabroek zou nog kunnen of de rok met een blouse, maar deze 2 kledingstukken samen? Nee, niet meer doen.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

donderdag 23 jun 2022 - 20:17

Mooi! Lekker luchtige stof, zomers, leuk tasje, schoenen en oorbellen (de schelpen zijn er weer). Ik vind haar haar nu ook goed zitten.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?