Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben gisteravond, in aanwezigheid van prinses Beatrix, Ban Ki-Moon ontvangen op Paleis Noordeinde voor een diner. Voor de gelegenheid koos Máxima een stemmig zwart jurkje, gecombineerd met haar parelcollier en zwarte accessoires. 

Máxima met het jurkje in New York, 2009. 

Foto met dank aan VN

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Eleonore

Eleonore

donderdag 29 aug 2013 - 12:29

Ik denk dat ze voor de overdracht van Beatrix naar Willem Alexander enorm heeft gelijnd wetende dat ze internationaal in het nieuws zou komen. Alles op alles gezet. En misschien heeft ze tijdens de zomer(vakantie) daarna een beetje de boel de boel gelaten en normaal gegeten en niet iedere dag de personal trainer om 9 uur getroffen...

afbeelding van BeccaD

BeccaD

donderdag 29 aug 2013 - 09:33

Het jurkje komt op deze foto niet echt tot zijn recht. Misschien is hij in het echt mooier, maar zo oogt het wat zwaar, ook de mouwen en daarmee de armen vind ik niet mooi uitkomen en ik zag eerst op een andere site deze fotootjes in het klein en dacht toen dat Laurentien naast ban ki moon stond door dat lichtblonde haar met wat piekjes zo..
En verder wordt het vaak gezegd maar Máxima zou echt iets aan haar houding mogen doen, benen bij elkaar voor foto's oogt een stuk koninklijker!

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

woensdag 28 aug 2013 - 23:21

Josine jij bepaalt wat en waarover een log gaat want het is jou site. En als er mensen komen die over elke log wel kritiek hebben dan vind ik dat ze beter naar een andere site kunnen gaan waar hun kritiek in elke log wel getolereerd word. En voor Prinsjesdag verwacht ik zwarte,grijze of witte kleding. En nou zullen de meeste zeggen! witte kleding. En dan zeg ik ja witte kleding,want witte kleding is bij begrafenissen en/of rouw de kleur van de hoop. Want je zag wit bij de begrafenissen van Juliana, Bernhard,en bij koning Boudewijn van België. Dus daarom hoop ik op wit,al denk ik niet dat dat de kleur op Prinsjesdag zal worden. Trouwens ook bij de begrafenissen van Juliana,s ouders in 1934 Hendrik en 1962 Wilhelmina was de kleding al wit. Het jurkje vind ik een leuk jurkje.

afbeelding van Germaine

Germaine

woensdag 28 aug 2013 - 21:34

Geen flatteuze jurk.

afbeelding van Gerdine

Gerdine

woensdag 28 aug 2013 - 21:26

Dit is volgens mij geen nieuw jurkje. Zie foto´s herdenking 11 september/world trade center in New York 11/09/2009

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 29 aug 2013 - 10:11

Dank voor aanvulling!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 28 aug 2013 - 20:46

Josine je doet het echt super!
Vraagje: ik zie prinses Beatrix in de meest mooie zwarte outfits. Misschien over een tijdje eens een blog aan wijden?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 29 aug 2013 - 10:11

Ja, ze ziet er inderdaad prachtig en waardig uit. Zal over een poosje eens een log plaatsen over de prinses.

afbeelding van kate

kate

woensdag 28 aug 2013 - 19:50

Leuk om te lezen,alle meningen, sluit me bij de meesten aan ,dit is klasse hoor Josine !!
Vind het juist boeiend om alle commentaren te lezen,en gelukkig is niet iedereen het met elkaar eens,zou saaie blog worden.
En dit, ook nieuwe, jurkje zou ik aangetrokken hebben op de begrafenis .
Vind het een mooi eenvoudig jurkje,staat haar prima ,en zal best heerlijk zitten ,niet zo strak tenminste.

afbeelding van D.Lanas

D.Lanas

woensdag 28 aug 2013 - 18:56

Ik denk dat Máxima ook voor prinsjesdag voor een neutrale kleur zal kiezen. Misschien geen zwart maar toch zeker geen rood, roze of een drukke print. Ik denk zilver(grijs), donkerblauw of brons. Wellicht wit of een pasteltint.

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 28 aug 2013 - 18:31

Ik vind jou ook een topper, Josine. Ik ben nog nooit iets raars, beledigends o.i.d. tegengekomen op jouw site. Ik zou zeggen: ga zo door.
Ik kan het begrijpen dat sommige mensen het ergens niet mee eens zijn. Die mensen moeten hun mening ook kunnen delen en omdat iedereen zijn/haar eigen mening heeft kunnen we daar helaas niets aan doen.
Persoonlijk vind ik het een goede keuze van jou dat je in de log over de begrafenis, niets geschreven hebt over de ontwerpers. De log die je vandaag plaats gaat niet over de begrafenis, dus ik zou het prima vinden als je nu iets over de ontwerper vertelt.

afbeelding van Christa

Christa

woensdag 28 aug 2013 - 17:46

Mooi log Josine! Fijn dat ze weer aan de slag zijn gegaan.!
Ik merk wel op dat WA er ineens jaren ouder uitziet......en Max is een beetje aangekomen, zo lijkt het althans....
Het jurkje is mooi, maar of het nu flatteert?

Zag op PPE foto's van Laurentien en Constantijn samen met Prinses Beatrix. in A'dam. Het lijkt of Laurentien daar een haarbandje in haar haren heeft gedaan.....dat is niet echt mooi, en haar haar is veel te wit! Wel heeft ze iets aan met zwart kant wat wel mooi lijkt! Onze oud-Koningin ziet er weer top uit, zoals gewoonlijk!

Ik vind jou een topper Josine, echt, dat meen ik uit de grond van mijn hart! Het is niet eenvoudig het iedereen naar de zin te maken, maar ik vind dat je het geweldig doet! Laat je niet van de wijs brengen door negatieve kritiek en laten wij met z'n allen ervoor zorgen dat dit blog nog jaaaaaaaaren zal bestaan! ;-))

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

woensdag 28 aug 2013 - 17:02

Ik vind ook dat dit jurkje haar niet echt slank doet lijken. Naar mijn mening had ze dit wel beter voor de begrafenis kunnen aantrekken dan het gedécolléteerde jurkje.

afbeelding van Sol

Sol

maandag 02 sep 2013 - 14:32

@Marianne: Zo mee eens, naar mijn mening had ze ook deze jurk beter voor de begrafenis kunnen aantrekken ipv het gedécolléteerde jurkje.

afbeelding van Karin

Karin

woensdag 28 aug 2013 - 14:48

Mooi jurkje heeft Maxima aan. Josine je doet het hartstikke goed hoor!
Hier laat ik het bij. Heb teveel negatieve ervaring op andere fora waar men elkaar in de haren vliegt.
Juist daarom ben ik zo blij dat ik dit ontdekt heb. Ga zo door dikke pluim-;)

afbeelding van Gert

Gert

woensdag 28 aug 2013 - 13:36

Josine, you go girl!

afbeelding van Anna

Anna

woensdag 28 aug 2013 - 13:17

Josine, je doet het geweldig! Trek je niets aan van eventueel negatief commentaar.
Weet je wat mij opviel tijdens begrafenis stoet van Friso? Dat 1 van de dochters van M en WA geen witte sandaaltjes aan had, maar bruine. Ik vond dat een miskleun. Zo, dat heb ik op persoonlijke titel gezegd.:-)
Maxima en Alexander zien er beiden waardig uit!! Moedig van Prinses Beatrix om s'avonds het diner bij te wonen !!

afbeelding van Eef

Eef

woensdag 28 aug 2013 - 12:55

Ach ja, dit hebben we allemaal al een keer gehad.Voor Josine blijf ik van mening: wie een blog plaatst, kan reacties verwachten, ook negatieve t.o.v. het koninklijk huis. Dan kun je je niet volledig verschuilen achter je eigen integere insteek, sorry Josine.
Voor nu geldt, prima om te bloggen, als de familie zelf weer aan het werk is.Mits integer. Verder mooi werk Josine! Ik hoop voor jou en de royals dat er voorlopig niet meer van die ethische kwesties op je bordje komen.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 28 aug 2013 - 13:16

Negatieve reacties vind ik ook helemaal niet erg, tenzij het een ordinaire scheldpartij wordt :) Berichtjes die bedoeld zijn om bijvoorbeeld koningin Máxima te beledigen verwijder ik dan ook zonder twijfel.

Wbt negatieve reacties op mijn werk: Natuurlijk mag je het totaal niet eens zijn met mijn werkwijze, maar uiteindelijk is het mijn blog en doe ik wat ik zelf wil. Dus als Jannemieke problemen heeft met de log over de begrafenis - waar ik mijn inziens niet uitgebreid schrijf over de kleding en juist het verdriet benadruk- dan moet zij simpelweg die log gewoon even negeren. Als ik elke log moet gaan aanpassen aan de meningen van de bezoekers dan kan ik net zo goed stoppen ;)

afbeelding van Nelleke

Nelleke

woensdag 28 aug 2013 - 15:23

Bovendien is dit geen blog over emoties, het gaat om mode. Er zijn zat blogs waar men prima diens emoties kwijt kan.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 28 aug 2013 - 15:09

Dat lijkt me de juiste - en een terechte - aanpak. Het is jouw blog! Onzin dat je niet zou mogen bloggen, omdat er een sterfgeval is geweest. Het is niet alsof je ongeautoriseerde, stiekeme foto's publiceert; ze verschijnen gewoon in het openbaar.

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 28 aug 2013 - 11:11

Josine je doet het geweldig! Dit is een modeblog en geen rouwblog. Ik snap niet dat sommigen zo negatief kunnen zijn.

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 28 aug 2013 - 11:37

Volledig mee eens.

afbeelding van MirjamV

MirjamV

woensdag 28 aug 2013 - 13:24

Ik ook hoor

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

woensdag 28 aug 2013 - 10:25

Wat een mooie stijlvolle outfit!

Ik verwacht de leden van de koninklijke familie de eerste komende weken nog wel in stemmige kleuren te zien, ze zijn nog in de rouw natuurlijk. Dit neemt wat mij betreft niet weg dat je niet over deze outfits zou mogen bloggen...

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 28 aug 2013 - 09:52

Net jurkje maar het maakt haar niet het slankst. Het lijkt me niet onlogisch dat ze de komende tijd veel zwart zullen dragen, maar ik geloof niet dat er officieel hofrouw afgekondigd is (misschien omdat Friso geen lid van het Koninklijk Huis meer was).

Het lichte haar komt gewoon door de lichtval, lijkt mij.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 28 aug 2013 - 18:48

Volgens mij heeft Máxima net van een heerlijke zonnige vakantie genoten. Dan bleekt blond haar behoorlijk op door de zon.

afbeelding van BBB

BBB

woensdag 28 aug 2013 - 17:20

Waarom toch die obesessie met slank zijn, of commentaar in andere blogs over lelijke knieëen, dikke kuiten, brede heupen, een buikje of "iets" over laten aan de Doutzen Kroes van de wereld.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

woensdag 28 aug 2013 - 17:54

Zeker geen obsessie. Aan ieder van ons zit wel iets wat we minder mooi vinden. Maar je kiest kleding juist om de minpunten te verdoezelen en de pluspunten naar voren te halen. Dan zie je er op je voordeligst uit. En hierin slaagt Màxima niet altijd.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 29 aug 2013 - 09:51

Precies!

afbeelding van Krissi

Krissi

woensdag 28 aug 2013 - 08:52

Josine jouw blogs zijn super je mag er heel trots op zijn, er zijn er altijd die commentaren geven, je bent zelfs discreet, doe zo verder,gtjes

afbeelding van Anoniem

Anoniem

woensdag 28 aug 2013 - 08:39

Met alle respect voor de vorige schrijfster, ik ben het er totaal niet mee eens. Zou deze uitspraak met één woord kunnen kwalificeren, maar dat zal ik niet doe.
Stemmige zwarte jurkjes genoeg in de kast, deze jurk lijkt een nieuwe. En haar haar is te wit,te sterk geblondeerd, niet mooi!

En Josine, je blogs zijn altijd waardig , integer en voorzien van teksten waar niemand aanstoot aan kan nemen. Hulde voor jou, Josine!

afbeelding van Jannemieke

Jannemieke

woensdag 28 aug 2013 - 08:41

Josines teksten zijn altijd waardig, maar is het écht nodig om over begrafeniskleding te bloggen?

afbeelding van Annabel

Annabel

woensdag 28 aug 2013 - 09:34

In de betreffende blog is er al meer over geschreven: het gaat om hoe er gereageerd wordt. Is dat in die toon soms nodig rond een begrafenis. Alle hulde aan Josine die gewoon integere blogs schrijft. Laten wij ons een beetje inhouden met meningen spuien.

afbeelding van Lisa

Lisa

woensdag 28 aug 2013 - 09:15

Ik vind juist dat Josine heel gepast iets geschreven heeft over de begrafenis. Ik zou het niet beter hebben kunnen doen.

afbeelding van Jannemieke

Jannemieke

woensdag 28 aug 2013 - 08:28

Mooie waardige blog Josine, ik vind het niet gepast om uit te gaan zoeken wie de ontwerper is van het zwarte jurkje.
Als wij zelf in het zwart gaan vind je het ook niet leuk als iemand zegt, he jij draagt van steps en tegen een ander jij draagt van dat etc.

Daarom vond ik het ook jammer dat je een blogje plaatste over de kleding op de begrafenis van Friso. Het gaat niet om de kleding, draait het totáál niet om, maar om het verdriet, het gemis.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 28 aug 2013 - 08:56

Het is zeer zeker niet het belangrijkste, maar als je de log van de begrafenis goed leest zie je ook dat ik niks geschreven heb over ontwerpers of wat dan ook :)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 28 aug 2013 - 08:27

Wat leuk dat je er al zo snel een blog over hebt.
We zullen Máxima vast veel in het zwart zien de komende tijd.
Deze week zag ik ook al foos van Laurentien en prinses Beatrix in het zwart.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?