In Amsterdam waren koning Willem-Alexander en koningin Máxima aanwezig bij een herdenking van de afschaffing van slavernij. Voor de gelegenheid koos Máxima voor een bekend zwart/wit mantelpakje van modehuis Natan en een hoed van Fabienne Delvigne. De hoed draagt de naam Filou en zagen we ook al driemaal eerder. Haar haren heeft Máxima ditmaal in een knot, wat weer zorgt voor een heel ander plaatje. Omdat het een herdenking is draagt Máxima heel gepast haar parelcollier en oorstekers, die het plaatje mooi afmaken. 

Máxima met de top:

Van links naar rechts: 
Máxima bij uitreiking Millitaire Willemsorde, 2009. 
Máxima in New York, 2009.
Máxima in Mexico, 2009. 
Máxima bij herdenking aanslag Apeldoorn, 2010. 
Máxima tijdens staatsbezoek Duitsland, 2011. 
Máxima in Elburg, 2012. 

Hoed van Fabienne Delvigne:

In een ander kleurtje:

Foto's met dank aan: 
NOS 
PPE 

Ps. Voor degenen die de koninklijke links misten: onderaan de website (in de sitemap) staat voortaan een links naar de leukste koninklijke links. Aanrader! 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van gretel

gretel

woensdag 03 jul 2013 - 15:35

Ik kijk net naar fotos op newmyroyals.com. Oei, wat een onelegante nerdbril heeft maxima hier op. Het is geen gezicht, kan me voorstellen dat ze een bril wil dragen, maar alsjeblieft zoek er dan 1 uit, die een beetje in het geheel past, echt een misser, die bril. Het pakje vindt ik mooi, maar ze lijkt er inderdaad een beetje zwanger in, snit is niet echt ideaal, maar zwart-wit is een mooie combi. Hoedje vindt ik half/ half. Aan 1 kant heel mooi met de bloem, maar dat dopje op haar hoofd vindt ik niet mooi. Komisch gezicht, en dan met die bril erbij...

afbeelding van BeccaD

BeccaD

dinsdag 02 jul 2013 - 12:44

Ik heb ook eens op ppe zitten kijken en ik denk dat het heel erg aan Máxima's houding van gisteren lag, op de fotos lijkt het idd net een zwanger buikje met die strik en die rondingen zo. Dan vind ik het pakje met het witte geplooide rokje eronder beter.. want dan valt het minder op. Het hoedje vind ik aan de bloemkant heel erg mooi, maar de andere kant vind ik erg kaal en oncharmant zo´n bolletje, ik snap wel dat er niet aan twee kanten een bloem zit maar dit is toch echt een van mijn minder favoriete hoeden.. Zonnebril kan absoluut als je idd gevoelige ogen hebt (zoals ik) en idd zolang je ogen te zien zijn niets mis mee, en volgens mij heeft ze hem ook zo af en toe (misschien met handen geven) wel afgedaan..

afbeelding van MirjamV

MirjamV

dinsdag 02 jul 2013 - 12:15

Een zonnebril bij.zo'n moment is wel wat minder gepast, maar misschien kan ze net als ik slecht tegen fel zonlicht. Het is gelukkig een bril waardoor je haar ogen nog goed ziet. Dit pakje is natuurlijk een prima keuze voor deze gelegenheid.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 02 jul 2013 - 10:24

Ik ben het eens met Sofia. Ze ziet er echt zwanger uit in deze top, en dat kan niet de bedoeling zijn!

Ook de zonnebril vind ik haar heel slecht staan. Zo'n gek rond model. Ik kan er niets aan doen, maar ik heb steeds een beeld van een cartoon of zo in mijn hoofd, of b.b. van die profesoor uit "Back to the Future":
http://2.bp.blogspot.com/-Tl8BKWU6ITQ/T_XePTlzfTI/AAAAAAAABl8/o0Qmw-LUBk...

afbeelding van Sofia

Sofia

dinsdag 02 jul 2013 - 09:08

Wederom een slecht ontwerp van Natan. In zo'n rond opgeknipt jasje aan de voorkant lijkt het net of er een zwanger buikje zit.Dan hebben de rokjes bij dit pakje ook nog die vreemde stolpplooien. Ook niet voordelig voor je buik.

afbeelding van Christel

Christel

dinsdag 02 jul 2013 - 06:37

En eindelijk weer eens een leuke hoed! en geen tulband. Zo'n strik op je buik.... die snap ik niet. Hoe kan je dat nu ontwerpen?

afbeelding van Anoniem

Anoniem

maandag 01 jul 2013 - 23:41

Ik vind dit een mooie outfit van Maxina. Mag ze nog wel eens dragen. En ik vind het sneu voor je Ineke dat je haar gemist hebt. Een zonnebril dragen vind ik voor deze plechtigheid niet gepast tenzij je iets aan je ogen hebt.

afbeelding van catharina

catharina

maandag 01 jul 2013 - 21:18

Heel mooi pakje ,en leuke hoed,zonnebril zal idd wel een reden hebben,vind het geen probleem.
En ehm .... vind het bij Maria-Teresa eigenlijk wel mooi staan ,en niet forser maken dan ze is .
De kleur staat haar ook erg goed.

afbeelding van Anna

Anna

maandag 01 jul 2013 - 20:36

Ik vind het een beeldig pakje en vind het super dat ze kleding meerdere malen draagt. Die zonnebril, zal ze nodig hebben, ik zit er niet mee en als het volkslied wordt gespeeld zal ze die bril zeker afdoen.
We hebben een geweldige koningin !!!!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

maandag 01 jul 2013 - 20:07

Heel mooi hoe ze eruitzag vandaag. Ik vind de combi met de zwarte rok veel stijlvoller dan met de witte. Als je last hebt van je ogen, zoals ik bv., moet je wel een zonnebril dragen om te voorkomen dat ze voortdurend tranen. Ze zal er zeker een reden voor hebben.
Ik vind Maria-Theresia niet het figuur hebben voor dit pakje in deze kleur.
@Ineke...leef met je mee..Heel sneu voor je..

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 01 jul 2013 - 18:50

Wat een leuke kleding is dit! Ik vind de combinatie met de zwarte rok het mooist. Anders is het allemaal zo wit. De hoed vind ik ook heel leuk. Toen ik hem voor het eerst zag moest ik erg aan het model wennen, maar ik vind hem nu heel leuk!
Het setje van Maria-Teresa vind ik ook wel leuk, maar ik vind dat ze door het model forser lijkt dan dat ze in werkelijkheid is!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 01 jul 2013 - 18:18

Dit blijft 1 van m'n favoriete outfits, vooral de hoed. Volgens mij draagt Máxima lenzen en dan is zon heel vervelend. Snap haar keuze voor de bril! @ Ineke: wat een pech...volgende keer beter!

afbeelding van Christa

Christa

maandag 01 jul 2013 - 21:05

Als ik zo de foto's bekijk krijg ik de indruk dat Maxima niet helemaal in orde is....ze zit op een foto met een kleenex in haar hand en op een andere foto met haar vinger bij haar oog....ze is ook echt de enige met een zonnebril, die wel heel licht is, want je kan haar ogen nog heel goed zien, maar toch.....ik denk dat ze grieperig is!

Op de ene foto vind ik de top wel mooi en op de andere weer niet....op een van de foto's lijkt het alsof ze haar schouders naar voren heeft hangen....

afbeelding van Els

Els

maandag 01 jul 2013 - 17:30

Mooie outfit, zeker bij een herdenking. Waarom mag ze geen zonnebril dragen bij een herdenking? Dat doe je vaak bij een begrafenis ook. Alleen vind ik deze iets te modieus voor de gelegenheid. Beter een gewone donkere.
En misschien draagt Maxima de zonnebril ook wel om andere redenen? Kan ze slecht tegen lichtschittering omdat ze lenzen draagt of haar ogen gelaserd zijn? Josine, ook dat soort feitjes weet jij vast wel.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

maandag 01 jul 2013 - 17:03

Ik heb op zich niet zo erg een probleem met een zonnebril, alhoewel als het zonder kan ik dat beter /gepaster zou vinden, alleen ik vind deze zonnebril ECHT niet mooi!

afbeelding van Christa

Christa

maandag 01 jul 2013 - 17:10

Deze bril is iig half doorschijnend, dus je kunt haar ogen wel zien. Op zich is het zeer onbeleefd om iemand, en zeker iemand die je niet kent, met zonnebril op te begroeten/te woord te staan. Het gebeurde bij mij weleens en ik vind het echt heel vervelend en ik vraag dan ook meestal of ze hun bril even af willen zetten. Dan heb ik de "tegenpartij" in ogen kunnen kijken.....zijn toch de "spiegels van de ziel" nietwaar!! ;>)) En nee, dat is niet ouderwets, maar een vorm van beleefdheid!

afbeelding van Magda

Magda

maandag 01 jul 2013 - 16:45

Zonnebril bij zo'n gelegenheid eigenlijk niet.Maar als de zon erg fel is ,dan is het wel prettig.En ja... ze kan er mee weg komen, toch....

afbeelding van Christa

Christa

maandag 01 jul 2013 - 16:31

Combi met zwarte rok het mooist! Ik schreef al eerder, niet dezelfde kleuren combineren, dat is een veel voorkomende styling-fout!
Zonnebril op zo'n gelegenheid, nee, eigenlijk niet! Dit is dan wel weer de opvouwbare van Prada als ik mij niet vergis! ;>)

afbeelding van Christa

Christa

maandag 01 jul 2013 - 16:26

@Ineke: Heh wat sneu nou, kan me voorstellen dat je baalt! Ik heb ooit in Amsterdam-ZO gewoond en daar heeft Maxima toen het vernieuwde station Bijlmer-Arena geopend. Daar is ze vlak langs mij gelopen over de loper en heb ik een high five met haar kunnen doen.....wat bizar eigenlijk.....weet niet eens meer wat ze toen aan had....het enige wat ik mij kan herinneren is dat haar hand zo ruw was, net schuurpapier, alsof ze heel hard met haar handen werkt! ;>)

afbeelding van Sol

Sol

maandag 01 jul 2013 - 16:21

De combinatie met een zwarte rok vind ik het mooist! Twijfel over de zonnebril, weet niet of het gepast is, staat vaak zo 'celebrity'-achtig. Heb wel de indruk dat de koningin dat kan maken omdat haar houding ondanks de zonnebril 'betrokkenheid' uitstraalt.

afbeelding van Anoniem

Anoniem

maandag 01 jul 2013 - 16:16

Vind deze outfit nog steeds erg mooi. De hoed is zo leuk met die roos! Een zonnebril vind ik een beetje te informeel voor een herdenking. De koning draagt ook geen zonnebril dus de koningin kan dan ook wel zonder!

afbeelding van smartis2310@gmail.com

smartis2310@gma...

maandag 01 jul 2013 - 16:13

@Ineke: aaaah wat sneu voor jou! Ik voel helemaal met je mee, serieus, lijkt me inderdaad zwaar frusterend. Ergens is ook een beetje grappig, klein beetje. Veel sterkte!!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 01 jul 2013 - 16:08

He wat jammer! Kan me voorstellen dat je baalt!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 01 jul 2013 - 15:24

Wat vinden jullie van een zonnebril tijdens herdenkingen?

afbeelding van Magda

Magda

maandag 01 jul 2013 - 13:35

Wat ben je er weer snel bij, Josine. Mooi pakje en leuke hoed!Top.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?