Hare Majesteit Koningin Máxima bezoekt Mexico van woensdagavond 6 tot en met donderdag 7 september als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling. Donderdag 7 september houdt zij onder meer in het nationaal paleis in Mexico-stad een toespraak bij het 'Third International Forum on Financial Inclusion'. Zijne Excellentie President Enrique Peña Nieto houdt het openingswoord.

Outfit: Of het puur toeval is vraag ik me af, maar koningin Máxima draagt vandaag haar japon van Roksanda. Ja, de jurk waarmee ze vandaag de prijs van Vanity Fair won. Hoe leuk is dat?! Op haar taille draagt ze dit keer de bloembroche van amethist en diamant, en in haar oren zien we bekende paarse oorhangers. Wat mij betreft een mooi totaalplaatje. 

Japon van Roksanda:

Afbeeldingsresultaat voor roksanda site:modekoninginmaxima.nl

Máxima met de japon tijdens een seminar:

Máxima met de japon tijdens de ontvangst van de president van Mozambique. 

En om deze foto van vandaag moest ik stiekem wel een beetje grinniken: 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van gambetta

gambetta

zondag 10 sep 2017 - 20:05

Ik ben het gedeeltelijk met je eens. Ik denk dat 'koninginnen' best een goede toevoeging kunnen zijn bij hun VN functie. Hun positie biedt soms wellicht ingang voor onderwerpen waar anders geen aandacht voor is. Maar dan wel liever wat anoniem, zonder alle toeters en bellen, beveiliging, aandacht van camera's en foto's. En het vraagt enige bescheidenheid van hen qua outfit; vaak gaat het toch om problemen voor de minder bedeelden in de wereld, en dat vraagt m.i. wel wat aanpassing qua eigen kleding en sierraden. Dit doet overigens niets af aan de inzet en kennis die Maxima heeft voor haar VN doel.

afbeelding van Merel

Merel

zondag 10 sep 2017 - 16:38

De Sheika-jurk. Niet mijn favoriet. Ik vind de jurk, door de mouwen denk ik, sowieso over de top. Dat koninginnen en zo VN functies hebben, daar zal ik wel nooit helemaal aan wennen. Misschien vind ik daarom de koninginnedracht (extravagante jurk, kostbare broche in het middel, oorhangers voor bij een avondjurk en de armen vol armbanden) in zo'n situatie al snel niet zo passend.

afbeelding van Johannetta

Johannetta

zaterdag 09 sep 2017 - 23:28

Ik zou die mouwen ook niet doen voor een zakelijke aangelegenheid, maar dit is Mexico. Vrouwen maken daar meer werk van hun uiterlijk, naar wat ik ervan meegemaakt heb. Dan ziet Maxima er eigenlijk nog heel ingetogen uit met rok over de knie en gesloten bovenkant. Toch krijg ik er zelf een raar gevoel bij. Wel leuk om te merken dat anderen hier de mouwen juist ern pluspunt vinden.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

zaterdag 09 sep 2017 - 22:44

Mooie jurk, hoewel ik de lampenkapmouwen niet echt wat vindt. Mogen er van mij ook af, al vraag ik me tegelijk af of het dan nog een bijzondere jurk is of een gewoon model.
Maar ze ziet er echt verzorgd uit, ook met haar haar. Heel leuk!

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 08 sep 2017 - 23:08

Mooie look, goed gedaan. Heel fijn dat onze koning de getroffen eilanden gaat bezoeken, jammer dat Máxima niet meegaat. Juist bij rampen vind ik hen zo'nnsterk duo. En excellentie Plasterk, zit men daar nu op te wachten? Maar wie ben ik mensen...

afbeelding van Merel

Merel

zondag 10 sep 2017 - 16:40

Ik zou ook bepaald niet op W en M zitten wachten als mijn huis in puin lag. Maar wie ben ik... (nou ja, een republikein, dat zal het wel zijn ;))) )

afbeelding van Gerdien

Gerdien

vrijdag 08 sep 2017 - 17:31

Wow wat ziet ze er weer mooi uit! Het haar zit verzorgd, maar niet te 'barbieachtig 'volgens mij is er geen nephaar gebruikt.
De lampenkapmouwen helemaal van deze tijd. Een echte modekoningin om te zien!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

vrijdag 08 sep 2017 - 16:23

Mee eens met Elisel. Niet geschikt voor zo'n zakelijk evenement. Het lijkt wel of Maxima op zakelijke evenementen kleurrijk en opvallend uitpakt om op te vallen. Het nakijken van de mannen heeft ze in ieder geval zeker, gezien de bovenste foto;-)

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

vrijdag 08 sep 2017 - 16:11

Kijk, zo vind ik los haar mooi. Het lijkt iets korter maar dat kan ook door de slag komen. Verzorgd zo. De jurk lijkt nu paarser dan bij die van Vanity fair. Die lampenkappen hoeven niet voor mij. Ze ziet er in ieder geval verzorgd uit en dat zien de heren ook.

afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 08 sep 2017 - 16:09

Ik vind het een mooi totaalplaatje zo. Leuk dat ze juist nu die jurk herdraagt!

afbeelding van DEP

DEP

vrijdag 08 sep 2017 - 14:36

Ik vind de jurk prachtig. Mooi van snit en een goed verzorgd vrouwelijk en zakelijk plaatje. Als je dit vergelijkt met de rommelige snit van de romantisch bedoelde jurk afgelopen week, dan vind ik dat deze jurk echt kwaliteit uitstraalt. Leuk dat ze er zelfs een prijs mee wint.

afbeelding van Arianne

Arianne

vrijdag 08 sep 2017 - 14:20

Is het niet zo dat ze dezelfde jurk draagt in het paars? En de eerste keer in het koningsblauw? Dat lees ik op de website van Vorsten. Dus dan is het niet echt dezelfde jurk:-).

afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 09 sep 2017 - 12:40

Ik vraag mij ook af welke kleur de jurk nu heeft. Is het paars of is het nu royal blue? Want paarse oorbellen bij een royal blue jurk kan ik niet mooi vinden. Of heeft ze 2 dezelfde jurken in verschillende kleuren?

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 08 sep 2017 - 13:47

Prachtige jurk! En maar goed dat smaken verschillend zijn, ik vind deze mouwen zo mooi! Vind het juist niet overdressed..

afbeelding van Babs74

Babs74

vrijdag 08 sep 2017 - 13:34

Mooie jurk, mooie kleur. Alleen de mouwen vind ik te veel van het goede. Zij blijkbaar niet, is goed toch?

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 08 sep 2017 - 13:15

Jurk is mooi, geweldige kleur en verzorgd (los!) haar. Heel fijn. Maar die mouwen moet ze eraf knippen. Totaal overbodig. En al helemaal niet geschikt voor een inhoudelijk, serieus congres. Die rare flappers leiden alleen maar af. Daardoor totaal overdressed. Jammer, onze koningin heeft kennelijk geen feeling voor een verzorgde, eenvoudige en zakelijke look.

afbeelding van Arianne

Arianne

vrijdag 08 sep 2017 - 12:16

Heel mooi plaatje allemaal bij elkaar. Ik vind die kleur altijd geweldig bij haar staan.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 08 sep 2017 - 11:22

Ik vind deze jurk totaal niet geschikt voor de gelegenheid. Te overdressed.

afbeelding van Merel123

Merel123

vrijdag 08 sep 2017 - 13:21

Iris, ben het helemaal met je eens.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 08 sep 2017 - 13:28

Als ze het droeg voor een veldbezoek zou ik het met jullie eens zijn. Maar voor deze activiteit vind ik het persoonlijk wel kunnen. Al oogt de jurk inderdaad wel behoorlijk chique, dit soort mouwen zijn momenteel wel heel erg in, dus ik snap wel dat ze het draagt. Anderzijds gaat het tijdens dit bezoek natuurlijk niet over mode, en had ze het ergens wel wat eenvoudiger kunnen houden, dus ja ik ben het deels geloof ik toch wel met jullie eens ;).

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

vrijdag 08 sep 2017 - 11:10

Wat een mooie outfit. Moet wel wennen aan de lampekap-mouwen.. Vind dan die andere (iets meer licht turkoois) mooier met die mouwen. Maar alsnog een gelikt plaatje hoor. Wel heel leuk dat ze hem draagt nu met t Vanity Fair nieuws!

Over de aardbeving las ik ook, schoot mij ook direct te binnen dat ze nu in Mexico is. Ik ben benieuwd of ze er op een bepaalde manier nog op in gaat.

En inderdaad, wat een mannenwereld! Moet Máx met haar flair toch ff zorgen dat t feminisme daar integreert:P(A)

afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

vrijdag 08 sep 2017 - 08:39

Mooie, verzorgde outfit!
Inmiddels is er al een vliegtuig op Sint-Maarten geland, maar er is weer een nieuwe orkaan op komst..
Over de aardbeving las ik ook! Schaal van 8,1 is best heftig.

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

vrijdag 08 sep 2017 - 11:11

Ja ik las wel dat de orkaan om zou buigen. Laten we het hopen voor de mensen..

afbeelding van Emma

Emma

vrijdag 08 sep 2017 - 07:13

Ik zat ook al te denken aan Sint-Maarten inderdaad, ondanks dat het niet mogelijk is op dit moment zou het prachtig sijn als de koningin er heen ging. Als ze volgende week in Mexico was geweest dan was het een beter idee, nu is de chaos vermoedelijk te groot.
Ik las net dat er een aardbeving is in Mexico. Ik hoop dat alles goed is met iedereen.

afbeelding van Esther6

Esther6

donderdag 07 sep 2017 - 22:06

Goed te zien dat Mexico ook goed geniet van onze stylish power Queen :-) vraagje Josine: kun je wat meer vertellen of de juwelen die vandaag draagt? Herkomst e.d., dank!

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

donderdag 07 sep 2017 - 21:37

En deze mooie look laat weer zien wat een verzorgd kapsel met een outfit doet! Ik vind het erg geslaagd :)

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 07 sep 2017 - 21:48

Goede verschijning.
En wat een mannenwereld daar !
Meestal gaat ze ook een dagje t 'veld' in in meer informele kleding.
En zou ze morgenavond doorvliegen naar Argentinië ? Of Sint Maarten?

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 07 sep 2017 - 21:37

Sint Maarten? Ik denk dat ze daar wel wat anders aan hun hoofd hebben dan de beveiliging van Máxima, maar het zou wel heel bijzonder wezen :)

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 07 sep 2017 - 22:57

Er valt niet te landen op St Maarten

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 08 sep 2017 - 13:24

Inmiddels wel weer, heb ik begrepen. Het vliegveld is vrij gemaakt zodat vliegtuigen kunnen landen met hulpgoederen. Het eerste vliegtuig is geland. Dus wie weet is het voor de koning inderdaad mogelijk om te gaan, al komt natuurlijk nog wel orkaan Jose er achter aan.

afbeelding van orchidee

orchidee

zaterdag 09 sep 2017 - 13:49

Op de een of andere manier vind ik het ook beter dat de koning gaat.
Misschien omdat hij het staatshoofd is, ik weet het niet, maar ik vind het gepaster.

afbeelding van Carmen

Carmen

zaterdag 09 sep 2017 - 14:32

Ik begrijp wat je bedoelt Orchidee.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 07 sep 2017 - 22:03

De wapperende haren van Beatrix destijds bij storm op de Antillen bracht haar veel goodwill
.. .. maar ik denk dat de chaos daar nu te groot is...

afbeelding van gambetta

gambetta

vrijdag 08 sep 2017 - 11:27

Zoals je dit schrijft dat de haren van Beatrix haar destijds veel goodwill bracht...dat meen je toch niet i.v.m. wat hier geschreven wordt over een bezoek van Maxima aan Sint Maarten? Het lijkt dan of Maxima er voordeel bij zou kunnen hebben om zo'n gebied nu te bezoeken. Het zou helemaal verkeerd zijn nu naar dit eiland te gaan, omdat de aandacht dan naar haar zou gaan en dat kan nu nooit de bedoeling zijn. Ik snap niet goed waarom dit hier zo geopperd wordt.
Ik kan me niet goed voorstellen dat Maxima dit zelf zou willen (ook gezien wat nodig is aan beveiliging zoals Josine inderdaad aangeeft).

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

vrijdag 08 sep 2017 - 11:44

Ik denk ook niet dat Máxima naar Sint-Maarten gaat, maar ik denk wel dat er op een dergelijke manier wordt nagedacht over Máxima's bezoeken. Natuurlijk wil ze meeleven, maar aan het hof wordt vast goed nagedacht over het imago van ons koningspaar en medeleven doet dan goed. En die manier van denken is mijns inziens ook niet verkeerd. Je kunt immers niet overal aanwezig zijn, dus ze moeten keuzes maken. En die zul je op basis van bepaalde overwegingen moeten maken.

afbeelding van gambetta

gambetta

zaterdag 09 sep 2017 - 16:23

Helder Josine. Ik denk ook dat het zo werkt en het is logisch hoe je het beschrijft.

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

vrijdag 08 sep 2017 - 13:03

Ik hoor net op de radio dat de koning en minister Plasterk zondag naar Curacao gaan om daar te worden geïnformeerd over de hulpverlening.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 08 sep 2017 - 13:23

En daar ter plekke wordt ook bekeken of het voor hen mogelijk is om naar St. Maarten, Saba en St. Eustatius te gaan. Heel goed dat hij gaat! Ze hebben hem daar nu nodig! En dat begrijpt hij uiteraard ook goed.

afbeelding van gambetta

gambetta

vrijdag 08 sep 2017 - 15:10

Inderdaad heel goed dat de Koning met minister Plasterk erheen zal gaan.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 07 sep 2017 - 20:52

Het valt me op dat haar kapsel het hele jaar al beter verzorgd is dan normaal. Ook minder uitgroei. Dat verdient ook wel een complimentje :)

afbeelding van juliette

juliette

donderdag 07 sep 2017 - 20:43

Mooie look
Ja altijd weer over dat haar maar nu positief, Heel verzorgd terwijl het lijkt alsof er niet heel veel aan gedaan is, netjes.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?