Koningin Maxima is vanmiddag vanuit Washington geinterviewd. Het interview werd afgenomen door Jeremy Hillman, Communicatie Directeur van de World Bank. Het interview werd live uitgezonden via facebook, waar je vragen in een reactie kon stellen. Het interview vond plaats als onderdeel van de Spring Meetings 2018 interview series. Uiteraard had dit te maken met de functie van de Koningin voor de VN. Bekijk hier de video!

Foto

Outfit: Koningin Maxima draagt een cremekleurige blouse met een geruite trenchcoat en pantalon van Massimo Dutti. Qua accessoires draagt ze haar gebruikelijke armbanden, een zwart horloge en een lang collier met enkele parels.

Foto

Foto

De mantel en pantalon komen van Massimo Dutti:

~~Advertentie~~


~~Advertentie ~~

Wat vinden jullie van de mantel van Koningin Maxima?

screenshot video World Bank

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Snijders

Snijders

woensdag 09 mei 2018 - 14:42

Ik vind de jas heel mooi. Maar had mijns inziens beter gecombineerd kunnen worden met een mooi jurkje, strakke rok of een pantalon. Nu te veel ruit.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 25 apr 2018 - 10:05

Via de link van Iris hierboven (https://www.instagram.com/p/Bh4yGsJhTs6/) kun je de outfit pas echt goed zien. Zittend komt het toch heel anders over.

Veel te veel stof alles bij elkaar is mijn conclusie. De jas alleen had nog prima gekund, maar dan met een zwarte broek (bordeaux-rode, wat dan ook: een donkere contrasterende kleur). Maar een wijde, lange jas, met wijde culottes? Nee, geen goede combinatie.

Bovendien redelijk kleurloos, zeker voor een Facebook optreden. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat bijvoorbeeld een meer sprekende lippenstift het geheel al een beetje meer naar boven zou halen!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 23 apr 2018 - 16:41

En in Londen is nog een kindje geboren, namelijk een zoontje voor Andrea Casiraghi en Tatiana Santo Domingo! Een kleinzoon voor Prinses Caroline van Monaco. Ook Andrea en Tatiana hebben eerst een zoon, dan een dochter en nu weer een zoon. Het mannetje heet Max Reinier en is het broertje van Sasha en India. Leuk dat hij vernoemd is naar zijn overgrootvader!

afbeelding van Marja

Marja

maandag 23 apr 2018 - 10:55

Nee, dit is weer zo'n ik-draag-mijn-pyama-overdag-look. Zeker op de foto's waar je haar ziet lopen (dank voor de tip van kijken bij Royals bij Robin) krijg ik dat gevoel.
De portretfoto vind ik dan wel weer heel mooi, het is niet de kleur of het ruitje, maar echt het model en het teveel aan ruitje en dan met zo'n coulotte, nee die staat haar gewoon niet. Net als de meeste vrouwen.

afbeelding van Iris

Iris

maandag 23 apr 2018 - 10:31

Als ik mijn eigen stijl zou volgen zou ik dit mooi moeten vinden maar ik vind het dus niet mooi, veel te propperig en dan dat haar. Op deze foto vind ik alles echt heel slordig: https://www.instagram.com/p/Bh4yGsJhTs6/

afbeelding van AdrianavD

AdrianavD

zondag 22 apr 2018 - 21:12

Wat een gave combi; stijlvol en modern. Een beetje een winters geheel met de laarzen maar wanneer dit pak gecombineerd zou zijn met een open schoentje of een bloot been o.i.d. was het een wat bevreemdend geheel geweest. Leuk dat outfit van Massimo Dutti lijkt te zijn.

afbeelding van Johannetta

Johannetta

zondag 22 apr 2018 - 17:16

Ik word draaierig van al die ruitjes van de afgelopen tijd. Een item is voor mij genoeg. Meer vind ik oninteressant. En dan als compleet pak met wijde culotte!!! Zoiets trek je voor de lol aan om te kijken hoe het staat en dan gauw weer uit! Zouden haar dochters haar niet censureren? Daarentegen vind ik wel dat Maxima heel leuk op de foto's staat, zeker als je haar van dichtbij ziet.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

zondag 22 apr 2018 - 14:59

Eens met je Merel! Als je de laarzen niet ziet oogt het mi vreselijk tuttig. Vraagje: zou ze ook aanschuiven bij Humberto Tan of Jeroen Pauw om geïnterviewd te willen worden over inclusive financing??

afbeelding van Jens

Jens

zondag 22 apr 2018 - 14:54

Niet zo mooi als de jumpsuit van gisteren maar een dikke voldoende. Zakelijk met een eigentijdse twist door de culotte. En de ketting en de bellen zijn geweldig. Zo ook de laarzen.

afbeelding van Merel

Merel

zondag 22 apr 2018 - 13:54

De oorbellen en de laarzen van ik helemaal hartstikke geweldig en pak daartussenin helemaal hartgrondig niet (ruit, kleur, lengte, wijdte).

afbeelding van Elles

Elles

zondag 22 apr 2018 - 12:17

Ik vind de donkere uitgroei(?!) goed staan.Hoort gewoon bij haar ,haar eigen haarkleur wellicht.

afbeelding van Lina

Lina

zondag 22 apr 2018 - 13:49

Is geen uitgroei, ze is bijna 50 en dan zou je er grijs doorheen zien.
Het is de laatste jaren “in” om de wortels van het haar donkerder te verven dan de rest, dat zie je bij zoveel vrouwen

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 22 apr 2018 - 15:05

Ik ben 52 en nog geen grijze haar te bekennen. Waarom moet je grijs haar hebben als je bijna 50 bent? Ken genoeg vrouwen die nog steeds hun eigen haarkleur hebben, dus waarom Máxima niet?

afbeelding van Lina

Lina

zondag 22 apr 2018 - 16:56

Dat moét niet maar dat is over het algemeen zo in de praktijk.
Jij bent dan blijkbaar 1 van die uitzonderingen die op jouw leeftijd nog geen enkele grijze haar hebben.

Maar, als je naar jeugdfoto’s van Maxima kijkt dan lijkt het er op dat ze nooit echt donker haar heeft gehad, dus zal dat hele donkere aan de wortels wat nu steeds te zien is ook niet haar eigen kleur zijn.

afbeelding van Helena

Helena

zondag 22 apr 2018 - 11:37

Ben het helemaal eens met karpathos.

afbeelding van JAusten

JAusten

zondag 22 apr 2018 - 11:08

gianvito and not Sergio !

afbeelding van karpathos

karpathos

zondag 22 apr 2018 - 10:40

De mantel is prachtig, maar een broekrok eronder in dezelfde ruitjesstof vind ik vreselijk. Als ik het goed gezien heb, elders op een paar sites, zijn de kleuren rood en donkerblauw in de stof verwerkt. Wellicht had een strakke donkerblauwe lange broek beter onder deze mantel gestaan in combinatie met een paar pumps van Rossi.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

zondag 22 apr 2018 - 16:55

Inderdaad pumps!!

afbeelding van Suus

Suus

zondag 22 apr 2018 - 10:55

Inderdaad heel tof. En heel eigen. Powervrouw. Laarzen wil ik hebben, hebben, hebben..

afbeelding van Molly

Molly

zondag 22 apr 2018 - 09:56

Ik ben niet wild van deze outfit. Vindt de broek er niet bij staan. Persoonlijk vind ik een effen broek er mooier bij staan.
Het stukje van de blouse die je ziet doet me erg denken aan de blouse die Maxima droeg ten tijde van de MH17 ramp toen ze condoleance boek ging tekenen.

afbeelding van Carolina

Carolina

zondag 22 apr 2018 - 09:43

Beetje te vaak 'you know' en erg jammer dat ze zo vaak haar ogen sluit. Verder ziet ze er goed uit.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 22 apr 2018 - 08:42

Gedurfde set. Echt iets wat ze zelf leuk vindt naar mijn idee. Mooie stof. En wat ziet ze er goed uit met haar kapsel en lange oorbellen.

afbeelding van JokeGram

JokeGram

zondag 22 apr 2018 - 09:23

Helemaal mee eens!

afbeelding van Maribrune

Maribrune

zondag 22 apr 2018 - 07:56

Mooie laarzen, mooie stof van jas en culotte, maar idd frederike : een interview geven met jas aan ....
Zoals zo vaak bij "koningin" maxima : geheel weinig inspirerend, weinig klasse ....

afbeelding van Maaike

Maaike

zondag 22 apr 2018 - 15:46

Het is mij al vaker opgevallen, Maribrune, dat je negatief oordeelt over de persoon Maxima. Zoals hierboven "koningin" tussen aanhalingstekens en vervolgens ook nog "weinig klasse". Alsof Maxima geen koningin zou (mogen) zijn. Ik vind haar authentieker dan de adellijke Mathilde, die overigens meestal wel perfect gekleed gaat, waar Maxima nog wel eens een steekje laat vallen :-). Maar ze is wel onze KONINGIN !

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

zondag 22 apr 2018 - 18:37

Ik begrijp Maribrune enigszins wel. Voor jou Maaike is het hoe dan ook jouw KONINGIN! maar voor mij geldt dat net zo, ik ben Nederlands woon in het buitenland waar ook een koningspaar is maar Alexander is mijn koning. De aanhalingstekens van Maribrune is, en daar komt ie weer, dat ook ik vindt dat Maxima er niet altijd bij loopt als koningin ( badjas met slippers?! )het haar vaak om te huilen enz. Het heeft mi niets met adel of authentiek zijn te maken maar meer met het gevoel hebben voor ... . Ze hoeft natuurlijk niet altijd erbij te lopen als topperdepop maar een kleinigheidje bijvoorbeeld als het haar wat beter verzorgen doet wonderen. Was dat niet een liedje? “als je haar maar goed zit?” Daarbij, en dat is mijn persoonlijke mening,, : ze is geen 18 meer en dat losse haar “ontgroeid” ze zoals zij het verzorgd:draagt. En dan moet zeker oppassen dat ze er niet bij gaat lopen als een barbie of ordinair.

afbeelding van JokeGram

JokeGram

zondag 22 apr 2018 - 09:22

Maar....mannen hebben toch ook altijd een jas aan bij een pak? Staat juist aangekleed voor een interview. Mijn mening hoor.

afbeelding van Lina

Lina

zondag 22 apr 2018 - 13:52

Ja maar die hebben dan een colbertjasje aan, dit is meer een lange jas voor buiten.

afbeelding van Maxi

Maxi

zondag 22 apr 2018 - 01:07

Schitterend geheel: wat een allure! Niets massiefs in mijn ogen. Ik zie haar graag in deze stijl!!

afbeelding van elise1

elise1

zondag 22 apr 2018 - 00:24

Massief, winters (laarzen!) en rommelig. Not my style zullen we maar zeggen.

afbeelding van elise1

elise1

zondag 22 apr 2018 - 00:24

Massief, winters (laarzen!) en rommelig. Not my style zullen we maar zeggen.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

zondag 22 apr 2018 - 15:38

Vreselijke laarzen ik vind een mooie schoentje netter

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 22 apr 2018 - 15:01

......

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 22 apr 2018 - 09:44

Nee je hebt gelijk. Dit zijn andere laarzen. De voorkant is ook minder puntig en de laarzen die ze toen droeg zijn duidelijk gedateerd. Maar wat een beauty’s zijn dit <3 <3 <3

afbeelding van Frederike

Frederike

zaterdag 21 apr 2018 - 22:30

Kijk dat vind ik nou verrassend! Ik houd hekemaal niet van een culotte en tot vandaag zou ik zeggen ‘wat merkwaardig om met een jas aan een interview te geven in een studio’, maar... ik vind dit een heel mooi pak en het staat Máxima heel erg goed, ook door de combinatie met de prachtige laarzen. Een heel krachtige presentatie, inderdaad zoals Trixedo zegt: hier zie je Máxima op haar best, zij voelt zich als een vis in het water in deze setting. Leuk!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

zaterdag 21 apr 2018 - 22:36

Ja, Frederike, en leuk ook dat je dit samen met mij vindt !

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 21 apr 2018 - 21:58

Ik had de foto’s nog niet gezien van het hele pak, ik vind het leuk!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 21 apr 2018 - 21:50

Ik weet nog niet helemaal wat ik van dit pak vind.... Als ze zit prima, maar als ze staat is het wel heel massief met de culotte (zie foto’s bij Robin Utrecht). De beige laarzen zijn echt prachtig. Zouden het dezelfde zijn als die ze bij de veelkleurige Etro jurk in 2016 droeg? Ook prachtige oorbellen.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

zaterdag 21 apr 2018 - 22:08

...o, Anneke, zijn het beige laarzen (van Natan ) ? Ik kan ze (nog) niet zien, maar wat popel ik om ze te zien te krijgen ! Die zijn ongetwijfeld superchic !!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

zaterdag 21 apr 2018 - 22:25

..;heb ze nu bij Robin gezien (dankjewel voor de tip, Anneke) : en ja hoor, dat glanzende leer is verrukkelijk chic, en wat een mooie kleur ook, net als de vorm overigens ! Dit is echt Máxima op haar best ! Ze heeft ze nog wel gedragen, dacht ik ook, maar waar en wanneer ?

afbeelding van Trixedo

Trixedo

zaterdag 21 apr 2018 - 21:45

Een heel mooie mantel draagt ze, en (voor overdag, eindelijk) ook een mooi kapsel !! En wat een fraaie, heel discrete oorbellen ! Chic, echt héél chic, het totaalplaatje !! Ik zou graag ook haar schoenen willen zien...

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 21 apr 2018 - 21:39

Haar haar zit mooi! Voller van boven en het valt niet zo piekerig.

Als ik op de link klik krijg ik te zien, niet beschikbaar.

Edit: dit zou de goede link moeten zijn. Ik zie alleen de reacties niet.
https://www.facebook.com/worldbank/videos/2406642046028204/

Nog een edit ;-)
Heel raar, als je direkt naar de video linkt krijg je te zien dat die niet beschikbaar is. Dan maar deze link, en dan even naar onderen scrollen dan even zoeken naar de video
https://www.facebook.com/worldbank/

afbeelding van Ton Angers

Ton Angers

dinsdag 24 apr 2018 - 18:26

prachtige jas, maar kan het interview alleen horen en niet zien (weliswaar in Frankrijk) maar ook andere videos die bijv in het AD of de De Telegraaf staan niet meer

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 21 apr 2018 - 21:25

Mooie mantel! Ben benieuwd of dit Natan is of een totaal ander merk. Lijkt me geen Burberry, of vergis ik me daarin?

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?