Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen van woensdag 10 tot en met vrijdag 12 oktober 2018 een werkbezoek aan de Duitse deelstaten Rijnland-Palts en Saarland.

Woensdag 10 oktober Rijnland-Palts Coöperatieve gedachte – Mainz 
In de ochtend van woensdag 10 oktober worden Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima bij de Staatskanselarij van Rijnland-Palts in Mainz ontvangen door minister-president Malu Dreyer en haar echtgenoot Klaus Jensen. Na een nadere kennismaking volgt een lunch, waarbij de minister-president en de Koning een toespraak houden. De lunch staat in het teken van “Raiffeisen 200 jaar”. F.W. Raiffeisen werd in 1818 geboren in de deelstaat en is één van de grondleggers van de coöperatieve gedachte. Hij startte een boerenleenbank vanuit het idee dat door collectieve inzet duurzame verbeteringen mogelijk zijn. Tijdens de lunch gaan Ralf Barkey, bestuursvoorzitter van het Genossenschafts-Verband der Regionen, en professor Tine de Moor, hoogleraar sociale en economische geschiedenis in Utrecht, in op de coöperatieve gedachte anno 2018.

Innovatie binnenvaartketen en digitalisering wijnbouw – Oberes Mittelrheintal en Moezel N
a de lunch vertrekt het Koninklijk Paar naar Oberwesel om tijdens een boottocht over de Rijn te spreken met Duitse en Nederlandse vertegenwoordigers van havenbedrijven, industrie, binnenvaart en overheid over verduurzaming en innovatie van de binnenvaartketen. De boottocht voert de Koning en Koningin door het UNESCO Werelderfgoed Oberes Mittelrheintal. In de namiddag arriveren Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima in Bernkastel-Kues aan de rivier de Moezel. Na bezichtiging van een wijngaard en uitleg over digitalisering in de wijnbouw, gaat het Koninklijk Paar in gesprek met Nederlandse en Duitse wijnboeren en onderzoekers over samenwerking, klimaat en technologische ontwikkelingen in de wijnsector.

Trade dinner - Trier 
‘s Avonds is het Koninklijk Paar in Trier aanwezig bij het diner van de Nederlandse handelsdelegatie en hun Duitse counterparts. Minister Kaag en de minister van Economische Zaken van Rijnland-Palts, Volker Wissing, houden een toespraak.

Outfit: koningin Máxima draagt een Natan-jurk van jacquard en snijgarens. Mooi hoe het licht de blauwe accenten dit keer subtiel onder de aandacht brengt. 


Foto: PPE


Foto: PPE

~~advertentie~~

~~advertentie~~

Máxima droeg de japon een keer eerder tijdens de uitreiking van de Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs. Toen met opgestoken haar en hoewel ik dól ben op haar mooie knotten, vind ik het losse kapsel wel beter bij de jurk passen. De jacquard is feestelijk, maar smeekt ook om een jeugdig kapsel om een tuttige look te voorkomen. Ik ben dus blij met het totaalplaatje van gisteravond ;) 


Foto: PPE

Ps. Wat valt jullie op bij deze foto?

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Fina

Fina

donderdag 11 okt 2018 - 21:15

Prachtige kleur blauw! Het jacquard is prachtig en de oorbellen staan er zeer mooi bij. Het minpuntje aan deze jurk vind ik dat die onderaan te wijd is en dat maakt haar plomp maar wanneer je loopt zie je dat niet.

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 11 okt 2018 - 20:59

Erg winterse jurk. Wel een mooie flatterende kleur maar een minder geslaagd model vanwege die stijve stof. Het haar is verzorgd maar te blond en te barbie. Jammer.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

donderdag 11 okt 2018 - 19:48

De donkere kleuren staan Maxima ook goed. Maar ik vind het model van het jurk vreselijk. Dat rare bontrandje.
De schoenen echter vind ik prachtig. De panty is te glimmend

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 11 okt 2018 - 19:30

Ik vind de jurk nogal somber, niet iets voor in een warme herfst. Zal in Duitsland ook toch nog wel wat warmer zijn?
Glanzende panty’s vind ik echt lelijk en ze maken je benen dikker.

afbeelding van Ekeim

Ekeim

donderdag 11 okt 2018 - 18:22

Leuk kapsel. Panty idd teveel glanzend. Kleur van de jurk prachtig. Maar het uitlopende naar beneden vind ik minder. Wat lampenkapachtig. Verder vraag ik mij af waarom de jurken van Maxima altijd deze lengte of zelfs korter hebben. Zou een maxi jurk ook mooi zijn voor Maxima, zoals bijv Kate en Meagan deze dragen de laatste tijd.?
En klopt het dat WA dikker is geworden ?
N.B. Volgens mij heeft Maxima deze jurk ook in het rood.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

donderdag 11 okt 2018 - 15:48

Prachtig plaatje. Het jammere vind ik de uitlopende vorm. Het staat een beetje boers op de groepsfoto goed te zien. Het lijkt of de dagen samen met WA haar goed doen. Ze straalt!

afbeelding van Marja

Marja

donderdag 11 okt 2018 - 15:29

Mooi, maar het zou nog mooier zijn met een matte panty. En deze mouwen zijn of net te kort of net te lang. Net of ze er net uitgegroeid is zoals ik bij mijn puberella ook steeds zie.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 11 okt 2018 - 12:42

Duitse degelijkheid! Mooie outfit en ze ziet er prachtig uit, maar wel een beetje stijf.
Hoe leuk dat Sigrid Kaag en de dame naast haar dezelfde jurk dragen. Mooie match. Verder geen bijzondere jurk maar zo wel een opvallend plaatje!

afbeelding van Jacolien

Jacolien

donderdag 11 okt 2018 - 11:14

Mooi! Ook hele mooie schoenen vind ik.. oogt warm bij elkaar allemaal

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 11 okt 2018 - 10:35

Jurk van Maxima opzich mooi, maar het model niet. Ik krijg bij dit model jurk een beetje een plomp gevoel . Niet flatteus. Jammer dat Maxima haar voeten en benen niet bij elkaar zet. Zou zoveel netter staan.
Kapsel verzorgd, oorhangers mooi.
Draagt Maxima een onderscheiding? Overdag droeg ze die ook al. Josine weet jij dat?
Tja, die 2 dames in een zelfde jurk.....ik zou mij erg ongelukkig en ongemakkelijk voelen. Snel nog even omturnen, als dat kon. En anders niet naast elkaar gaan staan voor de foto.
De jurken niet echt geweldig mooi.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 11 okt 2018 - 10:45

Het is de Duitse orde van Verdienste. Die hoort ze te dragen in Duitsland. Bij gala's wordt hij vervangen door een ordelint met onderscheiding.

afbeelding van Hutsefluts

Hutsefluts

donderdag 11 okt 2018 - 09:37

Het bekende 2 halen 1 betalen

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 11 okt 2018 - 09:40

Een goede jurk van Maxima. Ook lekker warm voor t lange stilzitten aan t diner. Maar zal wel wat strak zitten op de maagstreek zoals Natan dat nu eenmaal doet.
De MP van de deelstaat netjes in die rode jurk...maar die laarzen staan er niet onder voor een formeel diner.
Bizar die 2 dames in dezelfde jurk (les: altijd een reservejurk meenemen). En voor Kaag toch een beetje tuttig om in een Natan te gaan. Kan zoveel vlotter, heeft ze eerder laten zien.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

donderdag 11 okt 2018 - 09:56

Ik weet niet wie die 2 dames zijn... Maar als ze elkaar voor het eerst zien tijdens of net voor het persmoment, is er dan nog tijd en gelegenheid om je om te kleden? Ik had ze alleen niet naast elkaar op de foto laten staan als fotograaf.

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 11 okt 2018 - 09:55

Natan doet dat niet - dat strakke - dat wil Maxima. Ik weet niet wat ik vind van deze jurk en van het haar. Het plaatje is niet onaardig, maar het is een beetje nep op de een of andere manier. Minister Kaag kan stukken beter!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?