Het voltallige Koninklijke gezin zat zojuist op de tribune bij Epke Zonderland, die helaas van de stok afviel.

Schrik en ontzetting als Epke valt:

Eerder vandaag had het Koninklijk gezin een ontmoeting met Nederlandse Olympische spelers. Er staan foto's van op de facebookpagina van het Koninklijk Huis, het is nog even afwachten of we de foto's rechtstreeks hier mogen plaatsen.


Ook waren de Nederlandse Royals aanwezig bij de springruiters.

Op dit moment, om 21:38 uur is het Koninklijk gezin snel verkast naar de tribune waar Elis Ligtlee nu gaat rijden. Update: ook Elis Ligtlee zien ze verliezen, die overigens nog brons kan winnen. Wel zien ze Matthijs Buchli doorgaan naar de finale!

Máxima's sleehakken zijn gevonden door Europianroyalsfashion en zijn van Paul Andrew!

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 17 aug 2016 - 20:16

Ik denk dat het een het ander niet uitsluit. Ja, Wa en de dames hebben het vast fantastisch in Rio de Janeiro. Nee, het is zeker niet en opoffering en hard werken om daar te zijn. Maar dat neemt niet weg dat ik enthousiast ben over hun aanwezigheid en betrokkenheid. Ik zie de royals van andere landen minder of zelfs niet. Dus daarom ben ik blij met ons koningspaar. En kritiek krijgt Máxima al genoeg op deze site. Af en toe wat positiviteit kan dan geen kwaad hoor ;)

afbeelding van Margreet

Margreet

vrijdag 19 aug 2016 - 22:25

Ik ben eerlijk gezegd niet erg sportief en ben al helemaal niet geïnteresseerd in sport, maar vind het toch leuk te zien dat ons koninklijke gezin geniet van dit alles.
Aangezien dit echter een modesite is, verwacht ik wel dat het hoofdthema "mode/kleding" is.
Omdat landen als b.v. Zweden praktisch niet meedoen/scoren, vind ik het niet vreemd dat deze royals grotendeels afwezig zijn. Ons koningsgezin zou waarschijnlijk ook minder aanwezig zijn als er bijna geen Nederlandse sporters mee zouden doen, toch?

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 17 aug 2016 - 21:49

Jij hebt het begrepen!

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 17 aug 2016 - 19:17

En om te voorkomen dat men denkt dat Iris hier alleen maar komt als ze iets kritisch heeft te spuien, nou, dat is niet zo want ik vind dat Maxima er in dit broekpak fantastisch uit ziet! Zo!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 17 aug 2016 - 19:25

;) Volgens mij valt dat kritische wel mee toch? En ook kritische geluiden mogen hier uiteraard gehoord worden! Dat houdt de discussie levendig ;)

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 17 aug 2016 - 19:43

Ok! ;-)

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 17 aug 2016 - 19:54

Kate komt hier om de mode te volgen van Maxima en de andere royals -;)
En om gewoon alle commentaren gezellig te lezen .
En ja ook om een beetje kritisch te blijven )P

afbeelding van Margreet

Margreet

woensdag 17 aug 2016 - 18:56

Nogmaals, echt een leuk, gewoon Nederlands gezin, wat de kleding betreft. Beetje vreemde kleur broek van papa, maar alla....
Samen op de fiets, gezellig beeld, Ariane bij papa achterop.
Mama ziet er "best wel" chic uit.
Nee serieus, Maxima ziet er totaal goed gestyled uit, prachtig plaatje.
Even een vraag: ik heb nog nooit van die wedges gehad/gedragen. Voelt dat niet zo van..klap, klap? Die dingen bewegen toch niet mee met je voet? Voelt dat niet akelig?

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 17 aug 2016 - 17:21

De wedges zijn super, beter dan de slippers voor de fotoshoot. Volgens mij is de hoed die ze draagt van Barts. Hele fijne zomer hoed, ik heb hem zelf ook.

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 17 aug 2016 - 16:23

Natuurlijk fijn dat ze er allemaal zijn .
En er vandaag ( gisteren) leuk uitzien ,super leuke sleehakken.
Maar ik blijf wel realistisch want ze vinden het het natuurlijk zelf ook leuk neem ik aan ,zo met het hele gezin .
Ze verblijven heus en begrijpelijk in een luxe hotel en hebben alles ter beschikking .
Ik hoor van mensen die graag zouden gaan en het zich niet kunnen permitteren .
Misschien gaat het op kosten van de staat ,ik weet het niet en het boeit me ook niet eerlijk gezegd .
Vind dat prima als het zo is .
Alleen een beetje relativeren is hier misschien op zijn plaats .
En zou ik persoonlijk het ook niet betitelen als 'dat we in onze handjes mogen knijpen -;)'

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 17 aug 2016 - 16:59

Ik denk dat vooral zij zich in hun handjes mogen knijpen ;) Zo de olympische spelen meemaken als gezin: overal toegang vanwege WAs erelidmaatschap van de IOC (dat hij ook alleen heeft omdat hij prins/koning is), een geweldig hotel, een luxe vliegticket, kindermeisje mee en alles voor je geregeld. Het is ze werkelijk van harte gegund. Maar ik hoef er toch echt niet zwijmelend voor op mijn knieën te vallen. Het is 2016.

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 17 aug 2016 - 17:33

Helemaal met jullie eens Merel en Kate, ik kan echt niet tegen dat 'opgehemel' hier over hun aanwezigheid en hun spontaniteit. Als ik alle luxe zou hebben die zij hebben komen de aanmoedigingen ook recht uit mijn hart, reken maar! ha ha

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 17 aug 2016 - 17:51

Zo is het! Ik vind het geweldig leuke plaatjes en ik ben ook trots op ons koninspaar als ik ze zo zie, vooral als ik ze vergelijk met andere royals. Maar we moeten ook niet doen alsof het een opoffering is om daar te zitten in alle luxe en zomaar bij alle wedstrijden aanwezig te mogen zijn.
Ik vond Máxima trouwens beeldig met het broekpak en het hoedje. Staat haar echt heel erg goed.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 17 aug 2016 - 19:07

Volgens mij zegt ook niemand dat het een opoffering is ;). Dat het sportliefhebbers zijn is al jaren duidelijk. Door hun positie hebben ze idd het geluk dat ze zoveel en op deze manier aanwezig kunnen zijn. En zonder commentaar ook nog eens. Maar toch zijn ze er maar, telkens weer, en dat is met name voor de sporters zelf een geweldig gevoel lijkt me. En ja, tuurlijk geniet het gezin er zelf ook optimaal van.

Overigens mis ik nog wel een beetje het bespreken van de keerzijde: de armeren in Brazilie en het megavele geld dat dit alles kost.. Dat zou natuurlijk ook nog een reden kunnen zijn dat er veel royals niet of weinig zijn (de armen), naast het zikavirus, wat voor William, Catherine en Harry en voor Charlene + de kids van Frederik en Mary reden was om niet te gaan. Tja, het is en blijft dubbel, maar daar hoor je de media heel weinig over.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 17 aug 2016 - 19:38

Nou ja, jij schrijft ook 'toch zijn ze er maar weer'. Ja dat was ik ook na mijn vakantie ;) Ik geloof niet dat iemand dat een prestatie vond.
Van de lokale omstandigheden trok WA zich in Sotsji ook niets aan. Volgens mij is Mary nog ergens LEGO gaan uitdelen en Mathilde heeft geloof ik ook nog iets 'goededoelerigs' gedaan. Misschien komt dat nog. Zika is vooral heel eng voor vrouwen die zwanger willen worden of zijn, daar vallen Kate en Charlene misschien onder. Maar de kans dat je zika oploopt in Rio als je alleen de OS bezoekt, in een goed hotel verblijft en deet smeert is echt nihil.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

donderdag 18 aug 2016 - 00:10

Over het 'goede doel' van Koning Filip en Koningin Mathilde in Rio zie de beide logjes van 05 en 06 augustus !

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 17 aug 2016 - 20:58

Haha, in die zin bedoelde ik hem niet hoor! Ik vraag me nl af of zij dit wel als werk beschouwen. Tuurlijk, het hoort bij WA's erefunctie om aanwezig te zijn, maar ik denk dat ze voor het grootste deel voor hun plezier aanwezig zijn, in hun vakantie. Nou ja, laat maar, is ook niet zo belangrijk allemaal ;).

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 17 aug 2016 - 17:24

Dat erelidmaatschap heeft hij toch gekregen omdat hij een aantal jaren lid is geweest van het IOC.
We hoeven inderdaad niet te zwijmelen, maar het is wel erg leuk, zeker voor de sporters, dat ze er zijn en zo meeleven. Het geeft heel leuke plaatjes, en daar worden we dan toch een beetje mee verwend.
Het is dat we hier, terecht, geen commentaar op de prinsessen geven, anders was er nog heel veel om over te praten. En van alle andere koningshuizen en regeringen zie ik toch bar weinig, zo niet geen enkele, belangstelling en aanmoediging voor de sporters.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 17 aug 2016 - 18:20

Ja, en hij is ooit lid geworden omdat hij prins was. Het is echt een prinsen en prinsessen en oud-sporters clubje (ok, en Camiel Eurlings). Ik voel me niet verwend door mooie plaatjes. Maar goed, ik kijk op een andere manier naar hen dan anderen, dus als iemand zich verwend voelt is dat natuurlijk helemaal ok, zolang het ook ok is als ik me niet verwend voel ;)

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 17 aug 2016 - 19:16

Nou Merel op de manier waarop jij kijkt naar hen kijk ik over het algemeen ook, ik ben het vaak 100% met je eens. Het probleem alleen is dat ik het niet zo goed kan verwoorden zoals jij dat kunt zodat anderen ook pikken wat ik zeg ha ha. Maar je hebt in ieder geval 1 medestander en dat is toch al een begin, niet?

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 17 aug 2016 - 19:43

Zeker een begin! We krijgen ze wel om (hahahahaha, echt een grapje (andere) meisjes!)!

afbeelding van Evita

Evita

woensdag 17 aug 2016 - 15:45

Compliment voor Maxima. Zo is het precies goed. Niet over de top wel heel sjiek en gekleed. Sportief maar toch koninklijk.

afbeelding van Jannie

Jannie

woensdag 17 aug 2016 - 14:51

Helemaal eens, zo zie ik haar graag, casual chic zoals iemand hierboven het noemde. Veel beter dan wat ze gister en eergister droeg.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 17 aug 2016 - 13:48

Ik vind Máxima echt een prachtige vrouw in een donker broekpak met een slank gesneden broek. Zoiets zou ze eens aan moeten trekken bij een zakelijke reis. En die hoed erbij, te gekke hakken en een kekke tas: ik vind d'r echt prachtig op deze foto's.

afbeelding van Helena

Helena

woensdag 17 aug 2016 - 13:33

Maar als de vrouw er ook niets om geeft,zoals je schrijft,tja dan wordt het moeilijk.
Ik vind het zelf wel wat hebben, als de man zich goed kleedt, maar vind het wel humoristisch,
dat de koning zich daar niets van aantrekt in zijn vakantie.

afbeelding van Maxi

Maxi

woensdag 17 aug 2016 - 13:31

Hier vind ik Maxima echt chic gekleed, afgezien van de hoge sandaaltjes die ik in deze omgeving een tikje lachwekkend vind en wat tricky gezien de kans op close-upfoto's.

afbeelding van Helena

Helena

woensdag 17 aug 2016 - 12:53

Ik vind het wel wat hebben, dat de koning niets om kleding geeft, net zoals zoveel mannen.
De koningin ziet er erg leuk uit, maar daar is ze dan ook een vrouw voor. En ook de prinsesjes.

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 17 aug 2016 - 10:19

Wat mij opvalt is dat Maxima onafscheidelijk is van haar telefoon.

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 17 aug 2016 - 14:12

Elisah, dat viel mij zondag op de boot ook al op .
En voor het begin van Epke was Maxima al druk met haar telefoon .
Maar ja dat zie je echt overal om je heen ,op terrasjes zie ik soms een heel gezin op hun telefoon .
In de supermarkt achter de boodschappenkar,achter de kinderwagen ,op de fiets en ja ook bij gezinsuitjes zie ik het .
Lijkt me niet gezellig voor de rest van je gezin ,maar ja ik zal wel ouderwets zijn met mijn mening .

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 17 aug 2016 - 11:01

Ik vermoed dat ze foto's of een filmpje aan het maken was van het verwachte grootse moment van Epke Zonderland (wat het niet werd).

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 17 aug 2016 - 10:17

Ontzettend leuk dat ze zo meeleven, het hele gezin is super enthousiast ! zo te zien ook een heel hecht gezin.
Maxima ziet er leuk uit, WA hopelijk deze broek alleen ter gelegenheid van de spelen !!

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 17 aug 2016 - 09:59

Wat ziet Max er ge-wel-dig uit!! WA lekker sportief, die oranje broek mag van mij op de OS. Hij kan m mooi afdragen bij het golfen.
Las op een Amerikaanse site dat iedereen jaloers is op ons enthousiaste Nederlanse Koningsgezin, dat kan ik goed begrijpen.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 17 aug 2016 - 15:13

Maxima ziet er erg cool uit. Casual chic. Mooie combi het hoedje en jumpsuit. Haar sleehakken vind ik super.
De prinsesjes zien er ook erg leuk uit. De oranje broek van WA vind ik wat minder, maar die draagt ie natuurlijk omdat ie bij deze gelegenheid oranje wil dragen. Alleen de kleur van de polo begrijp ik niet.

Enthousiast, meelevend en aanmoedigend, recht uit het hart.

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 17 aug 2016 - 09:48

ik ben heel blij met deze foto's zo zou een doorsnee gezin ook gekleed kunnen gaan dus zien we ze weer eens alledaags vind ik altijd beter om ze te leren kennen en ze blijven er wel lang goed voor verschillende foto's we zijn weer eens verwend

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 17 aug 2016 - 09:30

Dit vind ik een fantastische outfit: moderne jumpsuit maar toch gekleed, beetje sportieve chic, met een model broek dat haar perfect staat (in tegenstelling tot die legergroene draak), een gave zonnebril, prachtige tas en zomerse bijpassende schoenen, haar trademark hoedje, en een oranje accent. Cool queen. Nu WA nog gelijkaardige kleding in plaats van deze tieneroutfit. Die broek kan ik nog enigszins begrijpen (hij wil oranje dragen, en dan graag zo ver mogelijk weg bij zijn gezicht), maar die te dunne te wijde polo en witte sneakers... Hij moet echt een keertje met me gaan winkelen, ik ga nu mailen ;)

oh ja,: ja, ze zijn superenthousiast, en dat is heel leuk, en ook heel normaal, ik zou in ieder geval ook mijn longen uit mijn lijf schreeuwen, en mijn mannen ook, dat doen we zelfs hier voor de tv, ik ben nog schor na de val van Epke... snik.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 17 aug 2016 - 09:22

Ik lees ook weinig over de andere royals. Volgens mij mogen we in onze handjes knijpen dat we de koninklijke familie zien. En ik vind het leuk om hun enthousiasme te zien, al volg ik zelf de Olympische Spelen helemaal niet.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 17 aug 2016 - 13:26

Zo is het!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 17 aug 2016 - 08:20

Mix van Olympisch drama en victorie maken ze mee. Prinsesjes leven volop mee.

Mooie jumpsuit van Maxima. Donkerblauw staat haar goed. Had ze eerder op de dag een donkerblauwe blazer over heen of was dat een andere set/dag?

afbeelding van Marga

Marga

woensdag 17 aug 2016 - 00:25

Gewoon een leuk bericht, ongeacht wat ze allemaal dragen, ze zijn er gewoon om onze sporters persoonlijk te steunen, fantastisch toch?!!
http://www.telegraaf.nl/e/26420888

afbeelding van orchidee

orchidee

dinsdag 16 aug 2016 - 23:45

De korte broek van WA stond stukken dan deze vreselijke broek.
Ze doen trouwens wel hun best om veel Nederlandse sporters in actie te zien.
En dan de reacties; heel erg spontaan allemaal. Een echt meelevende en aanmoedigende familie.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 16 aug 2016 - 22:59

Wat een leuke jumpsuit draagt Máxima. De oranje broek van Willem Alexander vind ik geen topper helaas....

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?