Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima wonen vrijdagochtend 22 april een deel bij van de Koningsspelen in Amsterdam. De dag begint met een feestelijk ontbijt, daarna wordt er door de leerlingen gedanst en gesport.


Advertenties

 


Foto: Sander Paulus/RTL 

Bekende mantel van modehuis Natan:

Bekende tas: de Brillant van het Belgische Delvaux. 

Pumps van LK Bennett:

Ik ben zo blij dat Máxima de laatste tijd kiest voor klassieke pumps met naaldhak. Staat haar veel beter dan de peeptoes en pumps met hoge plateauzolen! 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van zara

zara

zaterdag 23 apr 2016 - 14:32

Op de 2e foto kun je pas goed zien hoe mooi de kleur van de jas is. Helemaal niet somber of donker, maar een mooie warme rood-paarse tint. Aan het losse haar stoor ik mij niet, ik vind het wel lief staan, zo. De ene dag sta je nog in de universele top 100, de andere dag sta je met kleine kinderen te dansen. Mooi!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 22 apr 2016 - 22:25

De kids verwachten een koning en koningin dus de outfit mag best wat formeel.
Ja die Delvaux tas is bizar leeg. Heeft misschien opgevouwen gelegen?
Ik vind die roze tas die ze eerder bij deze outfit droeg ook leuker!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 22 apr 2016 - 19:07

Wat een super leuke traditie is dit. Ik zie net een filmpje waar Máxima mee staat te zingen en swingen, het plezier spat er vanaf! Dan is de kleding echt een stuk minder belangrijk, maar wat een mooie jas is dit! Bij welke gelegenheid droeg ze dese met de prachtige hoed?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 22 apr 2016 - 17:13

Dat Maxima vanochtend vrij formeel gekleed ging, kwam waarschijnlijk door de uitblinkerslunch. http://www.modekoninginmaxima.nl/mode-maxima-herdragen-kleding/koningspa...

Vermoed ik zo maar. Anders had ze eest nog weer terug gemoeten naar de Eikenhorst om zich om te kleden. Vanmiddag heeft ze overigens wel alle tijd om zich om te kleden ;). Dus ik hoop dat ze vanavond met iets anders verschijnt, al vind ik haar kleding van vandaag mooi.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 22 apr 2016 - 18:05

Nou, ik denk dat er op Noordeinde best ergens een kamertje is waar ze zich om kan kleden, en een lakei die de kleertjes klaarhangt is denk ik ook wel te vinden. ;)
Informeel was leuk geweest vanochtend, wat ze ooit eens droeg naar de scouting, geel met camel, vond ik erg leuk. Maar dit vind ik ook mooi. Als ik de foto's met de hoed en zonder de hoed nu naast elkaar zie, vind ik haar met rommel haar en zonder hoed véél aardiger dan met hoed. Waar zal dat nu door komen?! ;)
Het jurkje zit loeistrak en kreukt, dat was tenminste zo op de eerdere foto, al is ze daar wel echt een hottie hoor! Mooie armen ook!

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 22 apr 2016 - 18:17

@Merel: weet je dat prachtjurkje nog dat ze een keer droeg in de VS, een soort rood/paars met blote armen. Tussen allemaal heren in pak, keigaaf was dat, want ze is ook nog eens vrij lang!

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 22 apr 2016 - 18:26

Ja, ik geloof het wel. Hoezo is vrouw zijn een nadeel!?! :) Mooi vanuit je kracht opereren, met al je facetten, wat dat betreft is ze een geweldig rolmodel.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

vrijdag 22 apr 2016 - 17:03

Mooie mantel en schoenen maar voor deze gelegenheid had ik het Koningspaar graag casual gekleed gezien!

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 22 apr 2016 - 14:48

Prachtige jas, heel mooie schoenen (en raar leeg tasje). Maar inderdaad niet voor deze gelegenheid. Het had bij die kids wat mij betreft wel wat informeler gemogen.

afbeelding van Kate

Kate

vrijdag 22 apr 2016 - 14:20

Ik vind die tas ook zo vreemd ,zit er niks in of is het model zo?
Zo ouderwets komt het over ,meer iets om naar een verzorgingshuis te dragen dan naar een basis school .
En niemand zou ( of heel weinig !) wat over het haar schrijven als ze er gewoon een vlot eigentijdse outfit bij aan had getrokken .

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 22 apr 2016 - 14:30

Hele mooie mantel! De roze tas van de vorige keer had van mij ook gemogen, maar ik vind het vandaag ook prima.
Prachtige schoenen weer! Hier ben ik echt super fan van, van zulke schoenen!!
Ik vind ons koningspaar zooo lief en meelevend naar deze kinderen. Als je ziet hoe Maxima voor zulke hulpbehoevende kindjes door haar knieën gaat! En dat WA schouderklopjes en handen geeft...gewoon gevoelig is. Dat vind ik echt super. Ik kan me zo voorstellen dat deze kinderen de dag van leven beleeft hebben vanmorgen.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

vrijdag 22 apr 2016 - 13:34

Mwah, mantel beetje sombere/winterse kleur. Aan het haar had (meer) aandacht aan besteed mogen worden.
Op de foto waarop ze deze mantel ook draagt met hoed, opgestoken haar en fellere roze tas vind ik het geheel mooier.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 22 apr 2016 - 13:28

Een prachtige mantel, schoenen en tas, maar niet voor deze gelegenheid. Een sportieve of casual outfit is dan mooier, vind ik. De koning moet zich dan ook in een sportieve outfit hijsen.
En dan het haar in een vlotte paardenstaart (Maxima dan hé). Ziet er vreemd uit zo'n ingedeukte tas.:). Wat opvulmateriaal erin de volgende keer.

Heel mooi de interactie tussen het koningspaar en de kinderen.
Het blijft een modesite dus waarom mag er nu niets over heur haar worden vermeld? Het kapsel is alles bepalend

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 22 apr 2016 - 12:21

Nou zeg, ze had zich wel iets vlotter mogen kleden, haar kapsel is daar in ieder geval klaar voor! Een spijkerbroek zou ik dan ook geen probleem hebben gevonden en dan moet WA natuurlijk ook iets vlotters aan.

afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 22 apr 2016 - 12:00

De mantel vind ik prachtig ,alleen is de kleur zo somber, een sjaal en tas in fuchsia kleur erbij was al vrolijker geweest!!

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 22 apr 2016 - 11:48

Prachtige robe manteau maar wel in een beetje sombere kleur. Schoenen zijn beeldschoon.
In de tas lijkt niets te zitten, hoort die knik er in? Kapsel te piekerig, doet m.i. echt afbreuk aan het geheel.

afbeelding van constance

constance

vrijdag 22 apr 2016 - 11:40

ik vind de kleur van de jas, een beetje somber, maar het is dan ook best wel fris. Maar het is droog. Haar haar, tja, maak dan een staart.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 22 apr 2016 - 11:22

Ben blij om te horen dat mensen enthousiast zijn over het filmpje. Dat heb ik helaas nog niet kunnen zien.

Ik vind zelf deze outfit wat ouwelijk:
http://www.modekoninginmaxima.nl/sites/default/files/sander_paulus.png
Ze lijkt een beetje op Koningin Elizabeth van 90 in dit silhouet! (komt ook door het type tas...)

Ik zou zeggen: de volgende keer iets vlotters - en misschien sportievers.

En nu hoop ik dat ik maar snel het enthousiaste filmpje kan kijken :)

Kleur een beetje somber.

Wat ik het nadeel van deze jas (en ook b.v. van het ensemble van gisteren van de Four Freedoms Award - wat ik verder overigens heel mooi vond staan) is dat de mouwen zo "bulky" zijn. Ik houd meer van een gestroomlijnder geheel. De mouwen worden zo propperig op het moment dat ze haar armen beweegt/buigt.

afbeelding van Helena

Helena

vrijdag 22 apr 2016 - 11:17

Hier gaat het over mode,niet over het haar, dacht ik. Of vergis ik mij.
Super,hoe ze eruit ziet.
Goed, ze had een kroon op kunnen zetten voor de kids. Houdt op zeg.

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 22 apr 2016 - 11:42

Nou ja, ik heb hier ook wel eens logs zien verschijnen over de kapsels van Máxima, dus om te zeggen dat het kapsel niet besproken mag worden lijkt me wat kort door de bocht. Het hoort allemaal bij het totaalplaatje. Ik begrijp dat het soms een wederkerend "zeuronderwerp" lijkt, maar het haar zit vandaag ook gewoon echt niet zo mooi. Ik vind los haar prima en toegankelijk, maar het mag best een kwartiertje geföhnd en gekapt worden hoor.
Verder deden ze het heel leuk en gezellig met de kinderen, maar daar heeft ook niemand kritiek op volgens mij.

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

vrijdag 22 apr 2016 - 13:40

Helemaal met je eens! Ik begrijp niet dat er vandaag opeens geen kritiek geleverd mag worden op haar voorkomen. Josine schrijft zelfs op een reactie van mij of de kinderen daar iets van zouden merken. Heel raar dat op een website die over koninklijke mode pretendeert te gaan kritische commentaren op mode opeens van tafel geveegd worden gezien de inhoud v een activiteit. Dan is de naam vd website erg misleidend. Inhoud kan op vele andere plaatsen ook besproken worden. Idem dito geldt dit voor dagen als 4 mei bijvoorbeeld. Zwijg maar met kritiek op zulke rouw/herdenkingsdagen. Dat begrijp ik ook werkelijk waar niet. Mode is mode. Daar moet gewoon op een normale manier over te stoeien vallen. En voor emoties over inhoud zou ik aanraden lekker door te klikken naar een web site die daar een podium voor bied. Zomaar een suggestie. Dan verdiept modekoninginmaxima.nl zich ook weer in haar eigen onderwerp.

No hard feelings. Wat mij betreft no drama. Maar ik wil het wel even gezegd hebben. En ik hoop dat dit kan.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 22 apr 2016 - 14:18

Hoi MrQQQU,

Van mij mag je dat zeggen, maar ik hoef het natuurlijk niet met je eens te zijn. Ik vind namelijk de aard van de gelegenheid erg te maken hebben met mijn verwachtingen qua voorkomen. Een uitreiking zoals gisteren vraagt om opgestoken haar, een sportevenement met jongeren naar mijn idee niet. Een paardenstaart had ik mooier gevonden, maar het kapsel van gisteren zou ik voor vandaag too much gevonden hebben.

En soms zijn er gewoon van die momenten dat bepaalde onderwerpen je keel uit komen. We hebben een tijd gehad dat iedereen opeens Máxima te sexy vond, toen was botox het gesprek van de dag en de laatste tijd draait het alleen maar om kapsels. Ik vind dat jammer, want dan blijf je steeds maar dezelfde dingen zeggen en wordt de sfeer naar mijn mening soms zelfs een beetje zuur. Ik zou liever discussies zien over de stijl van haar kleding. Vroeg de gelegenheid om formele kleding, of had ze beter voor casual kunnen gaan? Welke kleur was misschien leuker geweest voor vandaag of is het juist helemaal goed, etc.

Ik heb helemaal geen zin om het kapsel tot een verboden onderwerp te maken, maar ik vind het wel oprecht jammer dat er soms alleen maar daarover gepraat wordt. Er is zoveel meer leuks te bespreken. En natuurlijk kan ik de reacties gewoon negeren, maar als mensen Máxima compleet gaan afschrijven of negeren dan gaan we wat mij betreft over de grens. Alleen een beetje in perspectief plaatsen kan geen kwaad. Voor mij is een kapsel geen hoofdzaak, al kan het een outfit wel maken of breken. Maar dat kunnen schoenen ook en lingerie ook.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 22 apr 2016 - 14:48

Ik ben het met je eens dat we niet steeds in herhaling moeten vallen over Maxima's haar. Bijvoorbeeld "wat een piek haar". We weten nu eenmaal dat ze niet gezegend is met dik haar en dat ze het graag los (met of zonder pieken) draagt. Aangeven hoe je het wél graag zou willen zien is weer iets anders. Bijv. bij een casual outfit een paardenstaart. Dit komt volgens mij positiever en respectvoller over. Dus op die manier zou het wel bespreekbaar kunnen blijven :-)

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 22 apr 2016 - 13:36

Het kapsel is een heel belangrijk onderdeel van je outfit en hoort dus bij het totaalplaatje. Al draag je nog zo'n mooie outfit en het haar is niet verzorgd of het kapsel is niet passend bij de outfit, dan is het totaalplaatje verpest, vind ik.
Dus het kapsel moet ook besproken kunnen worden. :-)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 22 apr 2016 - 11:18

Misschien wil iemand een zustersite oprichten: www.hethaarvanmaxima.nl. Kunnen we het hier gezellig hebben over haar kleding en fantastische pumps :P

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

vrijdag 22 apr 2016 - 10:59

Ik snap echt jullie negatieve commentaren niet! Het was een feest om te zien en het gaat niet om mode of kapsels maar om een enthousiast koningspaar.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 22 apr 2016 - 14:46

Tja, dan kunnen we deze site beter opheffen als het daar niet over gaat.....

afbeelding van Kate

Kate

vrijdag 22 apr 2016 - 10:51

Ik zou iets toegankelijks aantrekken ,leuke broek met sneakers bv.
Weer Natan ,zie niks anders meer ,hopelijk woensdag iets originelers.
Zag gisteren foto's van Mathilde met nieuwe Natan outfit met de kleur oranje erin ,ow ik dacht zoiets zal onze koningin toch niet gekocht hebben voor Koningsdag?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 22 apr 2016 - 11:15

Mary droeg onlangs een spijkerbroek. Ik vind dat te casual voor een prinses, maar een broek met leuke ballerina's/pumps en een kek jasje met paardenstaart zou inderdaad een goed idee zijn geweest.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 22 apr 2016 - 10:46

Zo'n mantel zou ik ook kopen als koningin. Ideaal kledingstuk. Je trekt hem aan, doet er een kek tasje bij en je bent klaar. Of bijna klaar tenminste ;)

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

vrijdag 22 apr 2016 - 10:38

En toch.... een beetje haarlak zou al wonderen doen om die afgebroken haren op haar voorhoofd in bedwang te houden! Zo iets kleins... groot effect. Want op foto's vallen die opwaaiende piekjes me enorm op steeds. En met haarlak zou dat niet zijn.

Verder een vreselijk lijzige stijl! De pieken (de positieve hé) en dalen van Max!

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

vrijdag 22 apr 2016 - 11:02

Aanvulling: In het filmpje bij de NOS zie ik dat Willems haar lekker meedanst in de wind samen met Maxima's pieken. Willem mag dus ook best wat haarlak gebruiken. Slordig gekapt koningspaar!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 22 apr 2016 - 11:09

Maar denk je dat de kinderen er last van hebben gehad?

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 22 apr 2016 - 10:00

Waar zien jullie dat allemaal? Op het NOS journaal zie ik alleen de aankomst.

afbeelding van MirjamV

MirjamV

vrijdag 22 apr 2016 - 10:05

Was een uitzending van het jeugdjournaal

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 22 apr 2016 - 10:44

Dank!

afbeelding van MirjamV

MirjamV

vrijdag 22 apr 2016 - 09:49

Het is helemaal Máxima, zo lief en belangstellend naar de kinderen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 22 apr 2016 - 09:46

Nou, vandaag dan maar ff een keer niet over haren praten. ´t Is nu feest! ;)

Zou ze de roze jurk van Koningsdag 2015 weer dragen, net als vorige week in Beieren?

afbeelding van Lowie1984

Lowie1984

vrijdag 22 apr 2016 - 09:42

Van mij hoor je geen kritiek! Het zijn de koningspelen en niet een koninklijk diner ;) (hopelijk volgende week)
Leuk dat ze dat weer doen!!!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 22 apr 2016 - 10:45

Vanavond zelfs al. Dan besteedt ze vast meer aandacht aan haar kapsel.

afbeelding van Lowie1984

Lowie1984

zaterdag 23 apr 2016 - 12:38

Ik bedoelde er ook mee dat ik hoop dat ze aanstaande zaterdag in Zweden zijn..Er gaan zoveel royals naar de verjaardag, maar hoop ons koningspaar ook :)

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

vrijdag 22 apr 2016 - 09:42

Ik vond het fantastisch zoals ze het beiden deden! Zo lief naar de kinderen, we hebben een geweldig koningspaar.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 22 apr 2016 - 09:35

Oh mensen, er komt vast veel kritiek op Máxima's kapsel, maar jullie zouden haar nu eens moeten zien. Ze danst met iemand in een rolstoel. Zo lief!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 22 apr 2016 - 09:41

Ben je erbij? Of is er een livestream?

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 22 apr 2016 - 10:19

Er was een livestream!
Zoo spontaan allebei!!
Super!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?