Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben de Antillenreis afgesloten met een bezoek aan de Excel Arts Academy. Deze organisatie is winnaar van het Appeltje van Oranje van het Oranje Fonds en biedt kinderen en jongeren de kans om zich te ontwikkelen door het volgen van danslessen. In de 17 jaar dat de stichting bestaat zijn al ruim 2.000 kinderen en jongeren geholpen. Als slot van het bezoek vindt een gesprek plaats met deelnemers van Kansen voor Jongeren Cariben van het Oranje Fonds. Het Koninklijk Paar spreekt met vertegenwoordigers van Accretio, Funditut en Equine over hun ervaringen met dit project en wat het voor hen betekend heeft. 

Outfit: Voor het bezoek aan de Excel Arts Academy had koningin Máxima een groene deux-pièce met opvallende bloemcorsage in haar koffer gestopt. De plooien op de rok verklappen al bij de eerste oogopslag de naam achter de outfit: Edouard Vermeulen van modehuis Natan. De 'donut' (een turban met open bovenzijde) komt van Fabienne Delvigne. 

Outfit van Natan: 

Máxima droeg de outfit voor het eerst in 2013. Ik vind de combinatie van vandaag erg leuk, maar mijn voorkeur gaat uit naar de combinatie met de lichtbruine releve. 

Bekende hoed:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 04 jul 2018 - 22:24

enkele jaren geleden vond ik deze twee stuks heel mooi ,ik wilde ze zelf laten namaken ,maar nu is volgens mij de kleding losser en niet zo strak aanpassend dus ik vind het een beetje passé

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 04 jul 2018 - 09:37

Wat leuk om dit mooie pakje weer te zien. Staat haar echt geweldig!! Ik vind de groene schoenen er net iets leuker bij maar de nude kleur staat wel mooi. Prachtig plaatje weer!

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 04 jul 2018 - 06:26

Leuk, pittig! Wat staat groen haar goed. Ik moet aan groente denken maar dat komt door de slablaadjes-achtige versiering op de blouse. Ze ziet er heel zomers en goed uit!

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 04 jul 2018 - 22:33

Dank je Lina om dit te plaatsen want ik kan RTL boulevard hier niet zien op TV ik vind het leuk om er mee van te genieten

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 04 jul 2018 - 22:48

Graag gedaan :)

afbeelding van Leana

Leana

dinsdag 03 jul 2018 - 22:38

Ik kijk al heel lang mee en reageer vandaag voor het eerst. Allereerst dank aan Josine en alle anderen die meewerken aan deze site. Ik vind het heerlijk om hier na alle reacties te kijken en natuurlijk Maxima te volgen. Het is vaak mijn relax momentje van de dag.

Wat mij opvalt aan deze reis is dat Maxima steeds blijft kiezen voor losse haar. Ik vind het authentiek en ik heb er waardering voor dat ze trouw blijft aan zichzelf ondanks alle kritiek.

De rode jurk van dag een is gemaakt van een prachtige stof en heeft mooie afwerkingen. De kleur staat haar erg goed. Ik vraag mij af of Maxima er bewust voor kiest de bovenkant zo krap te dragen. Ik zou het mooier vinden als het iets ruimer zou vallen. Ik vind de schoenen iets te grof bij het stijl en lengte van het jurkje. Het lijkt op een clash tussen stijlen. Ik zou deze schoenen veel mooier vinden bij een langer losse of strakke jurk. De hoed vind ik haar mooi staan.

Het wit met donkerblauwe jurk, heeft een mooie pasvorm en zit voor zover ik het op de foto kan beoordelen ruimer aan de bovenkant. Ik vind het mooi ogen en ik heb het gevoel dat het mogelijk in het echt veel interessanter is vanwege de verschillende stoffen dat heel duidelijk zichtbaar is op de foto van de website van Natan.

Haar keuze voor dag twee is prachtig qua stof (chiffon zijde?) en kleur (mintgroen?) voor zover ik het op de foto’s kan beoordelen.Ik heb net bewegend beeld gezien en deze jurk staat Maxima prachtig. Het oogt anders dan op de foto's. De hoed vind ik er geweldig bijstaan. Een sjeik geheel . De schoenen zijn bijzonder, maar ik zou niet weten waar het goed bij staat. Misschien is het mooier bij een broek dan een jurk. Ik vind ze niet passen bij een jurk van zo een verfijnde stof. De tas vind ik niet mooi. Kwestie van smaak. Ik vind het te grof bij de jurk. Had misschien wel gekund bij een andere outfit. Kan niet meteen iets bedenken. Misschien een tas met een verhaal? Zou het zelf niet gekozen hebben.

Het groene pakje staat haar geweldig qua pasvorm en kleur. Ze heeft een prachtige figuur, en het komt hierin goed tot zijn recht. De kleurcombinatie met de nude accessoires vind ik mooi. De killer heels flatteren haar benen. Het geheel is in mijn beleving een beetje uit balans qua kleur. Ik vraag me af hoe het eruit had gezien zonder die groene frutsel bij haar borst/schouder. Wat mij betreft had ze de groene oorbellen met nude oorbellen kunnen vervangen.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 03 jul 2018 - 22:34

Ha Leana, wat leuk dat je een reactie plaatst! Welkom, fijn om te lezen dat ModekoninginMaxima een ontspanmoment voor je betekent, dat is een leuk compliment voor ons! Je hebt duidelijk goed nagedacht over Maxima's kleding, super!

afbeelding van Leana

Leana

dinsdag 03 jul 2018 - 22:58

Dank je TWOR! Het is zeker een compliment voor jullie!

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

dinsdag 03 jul 2018 - 20:45

Ben ik nu de enige die meent te zien dat Maxima in de auto een flesje water o.i.d. over haar schoot heeft geworpen? Later lijkt het droog en gestreken!

afbeelding van Leana

Leana

dinsdag 03 jul 2018 - 21:21

Ik dacht het ook te zien in de foto Margot, maar dacht eerst dat het door de lichtval kwam. Ook dat het gestreken lijkt later.

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 03 jul 2018 - 21:32

Is volgens mij inderdaad de lichtval.
En hoe zou dat later gestreken moeten zijn? Ze is met dat bezoek bezig en kan dan niet even weg om haar rok te laten strijken

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

dinsdag 03 jul 2018 - 20:06

Heel leuk, vlotte jurk van Meghan! Goede pasvorm , niet te kort en niet te strak, zo kan het dus ook :-)

afbeelding van Jantje R

Jantje R

zaterdag 07 jul 2018 - 16:38

Knal kleuren staan Maxima goed, zelfs appeltjes groen. Hoed en schoenen zijn prachtig. De tas en handschoenen vind ik ook mooi. Oorbellen passen erbij. Maar het pakje van Natan lijkt weer te strak te zitten. Ook dat ding op de top vind ik niet mooi. En op die eerste foto lijkt het of er een grote vlek opzit.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

dinsdag 03 jul 2018 - 19:00

Al met al hebben wij een kleurrijke Koningin gezien deze dagen en ben ik blij met deze looks ipv haar moeilijke eerste optreden die ze na het overlijden van haar zusje had.

afbeelding van Helena

Helena

dinsdag 03 jul 2018 - 18:29

Inderdaad Merel, wat ziet Meghan er leuk uit!!!!!! Bedankt. Super vlot.

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 03 jul 2018 - 18:55

De kleur is leuk, en de blote armen (en haar lachende gezicht, als altijd) (en de zonnebril) zijn prachtig, maar dat is het dan ook voor mij. De peterselie-applicatie (dank Mrs Duck) is een beetje rommelig bosje, de stof van de top vind ik niet mooi bij de stof van de rok, de rok vind ik gewoon niet mooi, en de oorbellen ook niet, de haren zitten in de peterselie, de tas is te tuttig, de schoenen veel te oncomfortabel voor de tropen, de top net te strak, en de donut is net een donut. En het is het 3e (3 van de 4 outfits: mandarijnjurkje, zeilbootjurkje en peterseliejurkje) mouwloze-top-en-rok-met-plooitjes uniform dat ze draagt deze dagen. Beetje saai. (Ik vind één jurkje in deze categorie wel heel leuk, en dat is het sorbetjurkje: https://www.modekoninginmaxima.nl/mode-maxima-mode-algemeen/koningin-max... - ja het kreukt, maar heerlijk jurkje alleen al door de kleurtjes).

Niet omdat Meghan er altijd fabelachtig uitziet (is niet zo), maar dit vond ik wel een hele leuke zomeroutfit: https://whatmeghanwore.net/2018/06/30/meghan-wears-shoshanna-for-polo-ma...
Die hoed, die frisse jurk, die sandalen! Comfortabel chic. Super. (Doen Maxima: comfortabel chic).

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 03 jul 2018 - 20:43

Helemaal mee eens: de "sorbet-jurk" is en blijft fantastisch.

Ook de zomerjurk van Meghan was top.

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 03 jul 2018 - 18:53

Merel, die eerste link klopt niet......
En dat wou ik ook net zeggen, dat is een vrijetijdsjurk van Meghan

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 03 jul 2018 - 19:59

Dank voor waarschuwing! Ja, die link ging over iets heel anders en was bedoeld voor anderen: heb het aangepast.

En over de vrijetijdsjurk: ja was bij polowedstrijd, maar ik vind dit een jurk die goed kan voor een bezoek aan een dansproject voor kinderen op de Antillen.

afbeelding van Snijders

Snijders

dinsdag 03 jul 2018 - 19:08

Je hebt gelijk. Kan inderdaad en dan zonder hoed. Of alleen een hoed ter bescherming tegen de zon.

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 03 jul 2018 - 19:07

Graag gedaan :)
Maar, ga Meghan alsjeblieft niet als voorbeeld voor Maxima stellen ;)

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 04 jul 2018 - 09:18

o absoluut wel als voorbeeld stellen...sterker nog zou haar als voorbeeld voor iedere vrouw willen stellen. Zij kleedt zicht -over het algemeen- super! alleen mag ze nu wel even een tijdje geen nude meer te dragen....

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 04 jul 2018 - 10:58

Haha zo zo, dat vind ik nogal een uitspraak, als voorbeeld voor alle vrouwen.
Is het je nog niet opgevallen dat ze alleen zwart of wit draagt en, inderdaad, verder alleen super zachtroze, wat dan nude lijkt op foto’s, of echt nude of créme, en verder zelden tot nooit iets met een print? De jurk die hier aangehaald wordt is zowat de eerste met een printje. Zou een saaie boel worden als iedereen dat zou doen.

Ik ben ook verbaasd over die uitspraak omdat als Maxima iets tot over de knieën of tot op de kuit draagt hier steeds gezegd wordt het het tuttig of ouwelijk staat, terwijl Meghan, tot nu toe, uitsluitend tot op de kuit of enkels draagt.
Wat ik ook andere vrouwen niet zou aanraden is om áltijd te grote schoenen aan te hebben zoals Meghan, komen ongelukken van want dan ga je vallen met die hakken van 12 centimeter als je daar uit glijdt, ik snap ook niet hoe Meghan die aan haar voeten houdt. Ik raad überhaupt geen hakken van 12 centimeter aan alle vrouwen aan...

Wat ook tot verbazing heeft geleid bij velen is dat ze bij de trooping the coulour een jurk droeg met blote schouders, dat is iets wat not done is in Engeland bij een dergelijk evenement.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 04 jul 2018 - 11:47

O nee, Meghan alsjeblieft niet als voorbeeld voor Maxima stellen. De nude kleuren staan goed maar de lange jassen en jurken vind ik niet echt nodig. Ook de gordijnjurk met rare punten aan de onderkant staat me nog goed bij, niet in positieve zin, en deze schortjurk is veel te braaf voor Maxima, die in casual look ook mijn voorkeur heeft maar dan in een iets beter bij haar passende, flamboyante stijl. De hoed van Meghan is wel top, de sandalen ook.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

woensdag 04 jul 2018 - 12:55

Oh ja alsjeblieft wel! In Australië (was het, dacht ik) dat Maxima een gele jurk droeg tot over de knie ! met schattig hoedje ( foto op voorkant boek Josine) Nou kijk dat is dus een jurk a la style van Meghan. Iedereen was er weg van en dat is de style die we dus bedoelen voor Maxima, vlot maar bovenal: chique twist! En .... heel belangrijk goed passend! Wat dat betreft kan Maxima nog veel leren van Kate and Meghan.

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 04 jul 2018 - 13:04

Laat Maxima aub zichzelf blijven, anders hebben we hier niets meer te bespreken/klagen.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 04 jul 2018 - 13:33

Uh...dames, voor de goede orde: ik vind helemaal niet dat Maxima Meghan moet worden, en helemaal wel dat ze zichzelf moet blijven. Maar zie haar wel gewoon graag iets meer comfortabel-chic. Daar vond ik Meghan's outfit een voorbeeld van: een katoenen losvallende jurk, platte schoenen, een rieten hoed; heerlijk comfortabel en toch echt gekleed. Maxima draagt trouwens soms (bv. tijdens VN bezoeken) ook meer die stijl (maar kleurrijker, en met flamboyante accessoires, en dat is (nog) leuk(er). (Stel je de jurk van Meghan voor in een kobaltblauwe effen stof, zelfde sandalen, leren riem ook in die kleur, paar lange gouden kettingen en grote oorbellen, grote bruine rieten hoed: = Maxima.) Die natanpakjes (+ tasje-handschoentjes riedel) vind ik soms zo oncomfortabel/geforceerd ogen (om over die loeihoge hakken maar te zwijgen).

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 04 jul 2018 - 16:20

Eens Merel. Meghan is Meghan en heeft een geweldige stijl. Meer klasse dan Kate in mijn ogen.
En Maxima is Maxima en zou inderdaad uit het Natankeurslijf moeten stappen (letterlijk en figuurlijk) en meer haar eigen flamboyante stijl moeten volgen. Leuk voor haarzelf en leuk voor ons.
Dus weg met die gezochte hoofdeksels (maar graag de grote hoeden houden voor als ze echt een hoed op moet), weg met die handschoenen (ze hoeft volgens mij nergens de ramen te lappen), weg met die knalhoge hakken waar ze soms nauwelijks op kan lopen (5 mei!), weg met die oude dames tasjes (Chanel aan een kettinkje). Maar ja.......

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 05 jul 2018 - 10:46

Máxima's casual kledingstijl is inderdaad heel anders dan haar formele koninginnekleding. Toch heb ik niet het idee dat de kleding van Natan voor haar aanvoelt als een keurslijf. Ik denk dat Máxima zich heel prettig voelt in en bij Natan. Misschien dat juist die chique kledingstijl ook helpt bij de scheiding werk/privé. Ik weet dat niet iedereen dol is op Natan, maar ik kan me heel goed voorstellen dat Máxima er trouwe klant is. Mooie stoffen, binnen de koninklijke mogelijkheden toch elke keer weer iets nieuws, niet heel erg duur, etc. Ik zou als koningin van NL wel wat vaker in eigen land shoppen, maar ik denk dat ik ook graag zou shoppen bij Natan.

afbeelding van Snijders

Snijders

dinsdag 03 jul 2018 - 19:13

Dit was een vrijetijdsjurk van Meghan. Ze droeg het bij een polowedstrijd. Voor officiële gelegenheden is ze ook formeler gekleed.
Ik vind de jurken die Maxima herdragen heeft vlot, heel fleurig en passend bij de tropen. De nieuwe jurk was heel stijlvol en koninklijk. Het herdragen van jurken vind ik ook een goede zaak.

afbeelding van Frederike

Frederike

woensdag 04 jul 2018 - 23:23

Dit is ook mijn mening

afbeelding van Ansje

Ansje

dinsdag 03 jul 2018 - 17:19

Ze ziet er weer heerlijk des Maxima's uit. Helemaal haar stijl. Prima!

afbeelding van Ansje

Ansje

dinsdag 03 jul 2018 - 17:19

Ze ziet er weer heerlijk des Maxima's uit. Helemaal haar stijl. Prima!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 03 jul 2018 - 16:58

Ik vind dit jurkje gewoon prima.Prachtig en vrolijke kleur. De donut kan, maar een pillbox vind ik leuker. Maar heb er geen moeite mee. Schoenen ook mooi, maar ik begrijp niet dat ze hier heel de dag op kan lopen. Kapsel vind ik een beetje jammer, dat maakt dat de "V" op haar rug niet zo tot z'n recht komt.Ik geef voor vandaag een 7,5.

afbeelding van Cathelijne-Victoria

Cathelijne-Victoria

dinsdag 03 jul 2018 - 16:56

Het zou me niet verbazen als Máxima het qua mode allemaal wel even prima vindt. De laatste verplichtingen zo voor de zomervakantie een snelle greep in de kledingkast; het lijkt mij niet vreemd dat ze met haar gedachten ergens anders is de laatste tijd dan bij het uitzoeken van ensembles. Wie weet, ik het nieuwe 'seizoen', met Prinsjesdag een oogverblindend nieuwe jurk van dutch design.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 03 jul 2018 - 16:18

Heel vreemde combinatie ditt jurkje met deze donut.
Prachtige make-up en mooie armen!

afbeelding van Merel123

Merel123

dinsdag 03 jul 2018 - 15:41

Leuke combinatie, frisse kleur groen, mooie schoenen die qua kleur goed bij het jurkje staan.
Helaas net als het rode jurkje op dag 1 weer te strak en te kort. Door het te korte rokje staan de schoenen idd een beetje ordinair.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 03 jul 2018 - 19:09

Vind je het rokje echt zo kort? Hij is net boven de knie. Ik zou zoiets zelf ook absoluut wel dragen met hoge hakken :)

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 03 jul 2018 - 15:07

Het valt me regelmatig op dat haar lipstick tussen de liplijntjes gaat zitten en niet altijd wordt bijgewerkt. Op deze foto's valt het me alweer op. Jammer. De rouge zit ook niet op de juist plek. Te laag. Och, het zal de warmte zijn. :-)

afbeelding van Adeline

Adeline

dinsdag 03 jul 2018 - 15:00

Alweer een frisse kleur japon! Maar outfits die jaren geleden misschien een succesnummer waren.. al die bijeen gehamsterde Natans zijn nu wel gezien wat mij betreft. Er zijn zoveel interessantere ontwerpers in de wereld!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

dinsdag 03 jul 2018 - 14:31

@ mrsDuck: ' peterselie' hahahahahaha! Ik lig dubbel!

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

dinsdag 03 jul 2018 - 14:14

Het is wel veel Nathan deze reis. Deze valt voor mij in de categorie van de oranjerode jurk die ze eerder droeg. Ik heb het wel gezien. De kleur is fris en leuk, maar de pasvorm vind ik haar, tegenwoordig, minder staan. De applicatie doet denken aan een bos peterselie. De donut op haar hoofd vind ik qua kleur en model niet zo veel toevoegen. Dit jurkje is zo'n eyecatcher dat een hoed al snel te veel is of het moet juist een grotere hoed zijn die wat tegenwicht biedt. Paardestaart naar achter en een goede zonnebril was krachtiger geweest. En dan de groene schoenen en tas er bij. Oh en laat die handschoenen thuis..is dat haar Zomerknuffel als de sjaal echt niet meer kan?

afbeelding van Carolina

Carolina

dinsdag 03 jul 2018 - 13:53

Ik voel wel iets voor de Engelse royalregel: geen felle nagellak....Ook dit vind ik weer een typisch Natangeval. Bovenin te strak (maar dat schijnt ze dus zelf te willen) en die plooien zijn ergerlijk. De kleur staat haar wel goed. De combinatie met beige vind ik wel mooi.

afbeelding van Marja

Marja

dinsdag 03 jul 2018 - 13:10

Ik vind het pakje erg leuk, maar dan wel zonder hoed want die sluit haar gezicht op, juist door die grote corsage op de schouder.
Ik vind deze turban (net zoals zo vaak met turbans) op een om het hoofd gewikkelde vaatdoek lijken. Zo zonde want de rest is zo mooi.

Handschoenen, met dit weer? Need I say more.

De schoenen zijn prachtig, en echt hoge hakken zoals deze gaan stukken beter als je net als onze koningin op wat grotere voet leeft. (Soms heeft het zijn voordelen) Onze koningin heeft gewoon prachige lange benen en die komen goed uit met deze rok en schoenen.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 03 jul 2018 - 12:38

Het lijkt wel alsof ze op stelten te loopt! Loei-hoge hakken/sandalen, en een hele korte rok. Bovenstukje weer te krap wat mij betreft. Mijn keuze zou het niet zijn...

Groen is mijn kleur niet, maar het staat haar wel goed. En ik vind het beter gecombineerd met de beige accessoires, dan nog eens groene sandalen en een groen tasje er bij.

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 03 jul 2018 - 12:08

Leuke frisse look. Mooi met die beige schoenen, fijne bellen. Was nog leuker geweest als ze die hoed (en die handschoenen!!!!) gewoon in de koffer had gelaten. Leuke losse knot was ook prima geweest. Zo formeel is dit bezoek toch niet?

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

dinsdag 03 jul 2018 - 12:08

Heel erg leuk pakje! Mooie frisse kleur en leuk met die corsage!
Echter de verhouding is zoek, ik vind de rok veel te kort wellicht komt dit in combi met de veels te hoge hakken met dit toch al korte rokje. Het staat wat ordinair m.i. , die open rode tenen op die veels te hoge hakken met de te korte rok. Hierdoor tevens ook de indruk dat het te klein” is dit pakje.
Daarbij had het chiquer gestaan als het haar opgestoken was geweest. Maar goed het past” wel bij haar.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

dinsdag 03 jul 2018 - 11:39

Wat een leuke outfit!!
Heel sprankelend en de schoenen hebben een mooie tegenkleur met het jurkje! Had ze gisteren ook moeten doen!
Dit hoedje vind ik er leuker bij dan in 2013. Toen vond ik het bovenin teveel bij elkaar. Los kapsel, applicatie en grote oorringen met ook nog eens een grote hoed!
Ik had het helemaal top gevonden, als ze nu een kek vast kapsel erbij had gedaan.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

dinsdag 03 jul 2018 - 11:36

Geel= heel

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?