Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben de Antillenreis afgesloten met een bezoek aan de Excel Arts Academy. Deze organisatie is winnaar van het Appeltje van Oranje van het Oranje Fonds en biedt kinderen en jongeren de kans om zich te ontwikkelen door het volgen van danslessen. In de 17 jaar dat de stichting bestaat zijn al ruim 2.000 kinderen en jongeren geholpen. Als slot van het bezoek vindt een gesprek plaats met deelnemers van Kansen voor Jongeren Cariben van het Oranje Fonds. Het Koninklijk Paar spreekt met vertegenwoordigers van Accretio, Funditut en Equine over hun ervaringen met dit project en wat het voor hen betekend heeft. 

Outfit: Voor het bezoek aan de Excel Arts Academy had koningin Máxima een groene deux-pièce met opvallende bloemcorsage in haar koffer gestopt. De plooien op de rok verklappen al bij de eerste oogopslag de naam achter de outfit: Edouard Vermeulen van modehuis Natan. De 'donut' (een turban met open bovenzijde) komt van Fabienne Delvigne. 

Outfit van Natan: 

Máxima droeg de outfit voor het eerst in 2013. Ik vind de combinatie van vandaag erg leuk, maar mijn voorkeur gaat uit naar de combinatie met de lichtbruine releve. 

Bekende hoed:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Reacties


afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 03 jul 2018 - 11:25

Lekkere frisse, sprankelende zomerkleur. De kleur staat haar goed. De schoenen vind ik geweldig en matchen veel mooier dan de groene die ze eerder droeg. Het wordt anders te veel groen, omdat de kleur nogal sprekend is. Bovendien geeft het optisch meer lengte. De oorbellen zijn op zich mooi maar too much bij de nogal grote applicatie op de top. De donut turban vind ik wel geinig. Door de applicatie zou een leuke staart of opgestoken haar een betere keuze zijn geweest; nu het los hangt zit óf het haar óf de applicatie in de weg. Een beetje rommelig effect. Jammer van het laatste.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 03 jul 2018 - 09:38

Mooie outfit voor t Caribisch gebied. Wat een fantastische schoenen. Goede combi met dat beige.
Leuke filmpjes bij BB.

ik denk t laatste publieke optreden voor t zomerreces ? ik denk dat ze doorvliegt naar Argentinië?

afbeelding van karpathos

karpathos

dinsdag 03 jul 2018 - 10:06

Nee, dit is niet haar laatste optreden. Op 10 juli verschijnt ze in Voorburg.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 03 jul 2018 - 11:29

ok mooi. Dank je.

afbeelding van Nova

Nova

dinsdag 03 jul 2018 - 09:24

Dit jurkje wilde ik zo graag terugzien! Jammer van deze beige schoenen, de groene vond ik er veel mooier bij.
Op zich is de combi van schoenen en turban leuk, maar dan met een ander jurkje graag.

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 03 jul 2018 - 09:30

Mooi pakje en de naturel tas, hoed en schoenen vind ik er perfect bij gekozen. Dat houdt het net wat rustiger.
Ik zou er zelf wel kleinere oorbellen bij gekozen hebben, ik vind dat wat te druk staan bij de grote “corsage”

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

dinsdag 03 jul 2018 - 09:31

Mooie kleur groen,frisse kleur voor onze kpningin.
Haar los vind ik hier wel bij passen in tegenstelling tot gister,oorbellen inderdaad iets too much.
Maar het plaatje oogt vrolijk.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

dinsdag 03 jul 2018 - 10:48

Leuk met deze schoenen en donut. Ik vond het met groene schoenen, tasje en oorbellen ook wel leuk. Nu lijken die bellen inderdaad wat te detoneren. Dat komt denk ik door het wat verfijnde hoedje, goudkleurige ringen waren beter geweest. Die handschoenen hadden zo goed in dat ‚nare’ Chaneltasje gekund, je kunt het gaatje zien waar ze uit hadden kunnen steken!

afbeelding van Suus

Suus

dinsdag 03 jul 2018 - 11:07

Weer heel mooi en passend voor ee locatie. En die schoenen: hoe doet ze dat in de warmte daar en dan op zulke hakken blijven lopen. Respect.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

dinsdag 03 jul 2018 - 11:35

Wat een prachtig plaatje! Een geweldige kleur groen en geel mooi gecombineerd met schoenen en hoed . Het haar had in een mooie staart de groene applicatie nog mooier doen uitkomen maar al met al prachtig. De grote hoeden van gisteren doen wel een soort van afstand creëeren tussen WA en Máxima want WA staat dan aan de " verkeerde" kant jammer want ik vind the sparkle van WA altijd zo mooi als hij naar Máxima kijkt.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

dinsdag 03 jul 2018 - 11:36

Geel= heel

afbeelding van Sjanine

Sjanine

dinsdag 03 jul 2018 - 11:39

Wat een leuke outfit!!
Heel sprankelend en de schoenen hebben een mooie tegenkleur met het jurkje! Had ze gisteren ook moeten doen!
Dit hoedje vind ik er leuker bij dan in 2013. Toen vond ik het bovenin teveel bij elkaar. Los kapsel, applicatie en grote oorringen met ook nog eens een grote hoed!
Ik had het helemaal top gevonden, als ze nu een kek vast kapsel erbij had gedaan.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

dinsdag 03 jul 2018 - 12:08

Heel erg leuk pakje! Mooie frisse kleur en leuk met die corsage!
Echter de verhouding is zoek, ik vind de rok veel te kort wellicht komt dit in combi met de veels te hoge hakken met dit toch al korte rokje. Het staat wat ordinair m.i. , die open rode tenen op die veels te hoge hakken met de te korte rok. Hierdoor tevens ook de indruk dat het te klein” is dit pakje.
Daarbij had het chiquer gestaan als het haar opgestoken was geweest. Maar goed het past” wel bij haar.

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 03 jul 2018 - 12:08

Leuke frisse look. Mooi met die beige schoenen, fijne bellen. Was nog leuker geweest als ze die hoed (en die handschoenen!!!!) gewoon in de koffer had gelaten. Leuke losse knot was ook prima geweest. Zo formeel is dit bezoek toch niet?

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 03 jul 2018 - 12:38

Het lijkt wel alsof ze op stelten te loopt! Loei-hoge hakken/sandalen, en een hele korte rok. Bovenstukje weer te krap wat mij betreft. Mijn keuze zou het niet zijn...

Groen is mijn kleur niet, maar het staat haar wel goed. En ik vind het beter gecombineerd met de beige accessoires, dan nog eens groene sandalen en een groen tasje er bij.

afbeelding van Marja

Marja

dinsdag 03 jul 2018 - 13:10

Ik vind het pakje erg leuk, maar dan wel zonder hoed want die sluit haar gezicht op, juist door die grote corsage op de schouder.
Ik vind deze turban (net zoals zo vaak met turbans) op een om het hoofd gewikkelde vaatdoek lijken. Zo zonde want de rest is zo mooi.

Handschoenen, met dit weer? Need I say more.

De schoenen zijn prachtig, en echt hoge hakken zoals deze gaan stukken beter als je net als onze koningin op wat grotere voet leeft. (Soms heeft het zijn voordelen) Onze koningin heeft gewoon prachige lange benen en die komen goed uit met deze rok en schoenen.

afbeelding van Carolina

Carolina

dinsdag 03 jul 2018 - 13:53

Ik voel wel iets voor de Engelse royalregel: geen felle nagellak....Ook dit vind ik weer een typisch Natangeval. Bovenin te strak (maar dat schijnt ze dus zelf te willen) en die plooien zijn ergerlijk. De kleur staat haar wel goed. De combinatie met beige vind ik wel mooi.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

dinsdag 03 jul 2018 - 14:14

Het is wel veel Nathan deze reis. Deze valt voor mij in de categorie van de oranjerode jurk die ze eerder droeg. Ik heb het wel gezien. De kleur is fris en leuk, maar de pasvorm vind ik haar, tegenwoordig, minder staan. De applicatie doet denken aan een bos peterselie. De donut op haar hoofd vind ik qua kleur en model niet zo veel toevoegen. Dit jurkje is zo'n eyecatcher dat een hoed al snel te veel is of het moet juist een grotere hoed zijn die wat tegenwicht biedt. Paardestaart naar achter en een goede zonnebril was krachtiger geweest. En dan de groene schoenen en tas er bij. Oh en laat die handschoenen thuis..is dat haar Zomerknuffel als de sjaal echt niet meer kan?

afbeelding van Margriet76

Margriet76

dinsdag 03 jul 2018 - 14:31

@ mrsDuck: ' peterselie' hahahahahaha! Ik lig dubbel!

afbeelding van Adeline

Adeline

dinsdag 03 jul 2018 - 15:00

Alweer een frisse kleur japon! Maar outfits die jaren geleden misschien een succesnummer waren.. al die bijeen gehamsterde Natans zijn nu wel gezien wat mij betreft. Er zijn zoveel interessantere ontwerpers in de wereld!

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 03 jul 2018 - 15:07

Het valt me regelmatig op dat haar lipstick tussen de liplijntjes gaat zitten en niet altijd wordt bijgewerkt. Op deze foto's valt het me alweer op. Jammer. De rouge zit ook niet op de juist plek. Te laag. Och, het zal de warmte zijn. :-)

afbeelding van Merel123

Merel123

dinsdag 03 jul 2018 - 15:41

Leuke combinatie, frisse kleur groen, mooie schoenen die qua kleur goed bij het jurkje staan.
Helaas net als het rode jurkje op dag 1 weer te strak en te kort. Door het te korte rokje staan de schoenen idd een beetje ordinair.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 03 jul 2018 - 19:09

Vind je het rokje echt zo kort? Hij is net boven de knie. Ik zou zoiets zelf ook absoluut wel dragen met hoge hakken :)

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 03 jul 2018 - 16:18

Heel vreemde combinatie ditt jurkje met deze donut.
Prachtige make-up en mooie armen!

afbeelding van Cathelijne-Victoria

Cathelijne-Victoria

dinsdag 03 jul 2018 - 16:56

Het zou me niet verbazen als Máxima het qua mode allemaal wel even prima vindt. De laatste verplichtingen zo voor de zomervakantie een snelle greep in de kledingkast; het lijkt mij niet vreemd dat ze met haar gedachten ergens anders is de laatste tijd dan bij het uitzoeken van ensembles. Wie weet, ik het nieuwe 'seizoen', met Prinsjesdag een oogverblindend nieuwe jurk van dutch design.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 03 jul 2018 - 16:58

Ik vind dit jurkje gewoon prima.Prachtig en vrolijke kleur. De donut kan, maar een pillbox vind ik leuker. Maar heb er geen moeite mee. Schoenen ook mooi, maar ik begrijp niet dat ze hier heel de dag op kan lopen. Kapsel vind ik een beetje jammer, dat maakt dat de "V" op haar rug niet zo tot z'n recht komt.Ik geef voor vandaag een 7,5.

afbeelding van Ansje

Ansje

dinsdag 03 jul 2018 - 17:19

Ze ziet er weer heerlijk des Maxima's uit. Helemaal haar stijl. Prima!

afbeelding van Ansje

Ansje

dinsdag 03 jul 2018 - 17:19

Ze ziet er weer heerlijk des Maxima's uit. Helemaal haar stijl. Prima!

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 03 jul 2018 - 18:55

De kleur is leuk, en de blote armen (en haar lachende gezicht, als altijd) (en de zonnebril) zijn prachtig, maar dat is het dan ook voor mij. De peterselie-applicatie (dank Mrs Duck) is een beetje rommelig bosje, de stof van de top vind ik niet mooi bij de stof van de rok, de rok vind ik gewoon niet mooi, en de oorbellen ook niet, de haren zitten in de peterselie, de tas is te tuttig, de schoenen veel te oncomfortabel voor de tropen, de top net te strak, en de donut is net een donut. En het is het 3e (3 van de 4 outfits: mandarijnjurkje, zeilbootjurkje en peterseliejurkje) mouwloze-top-en-rok-met-plooitjes uniform dat ze draagt deze dagen. Beetje saai. (Ik vind één jurkje in deze categorie wel heel leuk, en dat is het sorbetjurkje: https://www.modekoninginmaxima.nl/mode-maxima-mode-algemeen/koningin-max... - ja het kreukt, maar heerlijk jurkje alleen al door de kleurtjes).

Niet omdat Meghan er altijd fabelachtig uitziet (is niet zo), maar dit vond ik wel een hele leuke zomeroutfit: https://whatmeghanwore.net/2018/06/30/meghan-wears-shoshanna-for-polo-ma...
Die hoed, die frisse jurk, die sandalen! Comfortabel chic. Super. (Doen Maxima: comfortabel chic).

afbeelding van Snijders

Snijders

dinsdag 03 jul 2018 - 19:13

Dit was een vrijetijdsjurk van Meghan. Ze droeg het bij een polowedstrijd. Voor officiële gelegenheden is ze ook formeler gekleed.
Ik vind de jurken die Maxima herdragen heeft vlot, heel fleurig en passend bij de tropen. De nieuwe jurk was heel stijlvol en koninklijk. Het herdragen van jurken vind ik ook een goede zaak.

afbeelding van Frederike

Frederike

woensdag 04 jul 2018 - 23:23

Dit is ook mijn mening

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 03 jul 2018 - 18:53

Merel, die eerste link klopt niet......
En dat wou ik ook net zeggen, dat is een vrijetijdsjurk van Meghan

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 03 jul 2018 - 19:59

Dank voor waarschuwing! Ja, die link ging over iets heel anders en was bedoeld voor anderen: heb het aangepast.

En over de vrijetijdsjurk: ja was bij polowedstrijd, maar ik vind dit een jurk die goed kan voor een bezoek aan een dansproject voor kinderen op de Antillen.

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 03 jul 2018 - 19:07

Graag gedaan :)
Maar, ga Meghan alsjeblieft niet als voorbeeld voor Maxima stellen ;)

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 04 jul 2018 - 09:18

o absoluut wel als voorbeeld stellen...sterker nog zou haar als voorbeeld voor iedere vrouw willen stellen. Zij kleedt zicht -over het algemeen- super! alleen mag ze nu wel even een tijdje geen nude meer te dragen....

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 04 jul 2018 - 10:58

Haha zo zo, dat vind ik nogal een uitspraak, als voorbeeld voor alle vrouwen.
Is het je nog niet opgevallen dat ze alleen zwart of wit draagt en, inderdaad, verder alleen super zachtroze, wat dan nude lijkt op foto’s, of echt nude of créme, en verder zelden tot nooit iets met een print? De jurk die hier aangehaald wordt is zowat de eerste met een printje. Zou een saaie boel worden als iedereen dat zou doen.

Ik ben ook verbaasd over die uitspraak omdat als Maxima iets tot over de knieën of tot op de kuit draagt hier steeds gezegd wordt het het tuttig of ouwelijk staat, terwijl Meghan, tot nu toe, uitsluitend tot op de kuit of enkels draagt.
Wat ik ook andere vrouwen niet zou aanraden is om áltijd te grote schoenen aan te hebben zoals Meghan, komen ongelukken van want dan ga je vallen met die hakken van 12 centimeter als je daar uit glijdt, ik snap ook niet hoe Meghan die aan haar voeten houdt. Ik raad überhaupt geen hakken van 12 centimeter aan alle vrouwen aan...

Wat ook tot verbazing heeft geleid bij velen is dat ze bij de trooping the coulour een jurk droeg met blote schouders, dat is iets wat not done is in Engeland bij een dergelijk evenement.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 04 jul 2018 - 11:47

O nee, Meghan alsjeblieft niet als voorbeeld voor Maxima stellen. De nude kleuren staan goed maar de lange jassen en jurken vind ik niet echt nodig. Ook de gordijnjurk met rare punten aan de onderkant staat me nog goed bij, niet in positieve zin, en deze schortjurk is veel te braaf voor Maxima, die in casual look ook mijn voorkeur heeft maar dan in een iets beter bij haar passende, flamboyante stijl. De hoed van Meghan is wel top, de sandalen ook.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

woensdag 04 jul 2018 - 12:55

Oh ja alsjeblieft wel! In Australië (was het, dacht ik) dat Maxima een gele jurk droeg tot over de knie ! met schattig hoedje ( foto op voorkant boek Josine) Nou kijk dat is dus een jurk a la style van Meghan. Iedereen was er weg van en dat is de style die we dus bedoelen voor Maxima, vlot maar bovenal: chique twist! En .... heel belangrijk goed passend! Wat dat betreft kan Maxima nog veel leren van Kate and Meghan.

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 04 jul 2018 - 13:04

Laat Maxima aub zichzelf blijven, anders hebben we hier niets meer te bespreken/klagen.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 04 jul 2018 - 13:33

Uh...dames, voor de goede orde: ik vind helemaal niet dat Maxima Meghan moet worden, en helemaal wel dat ze zichzelf moet blijven. Maar zie haar wel gewoon graag iets meer comfortabel-chic. Daar vond ik Meghan's outfit een voorbeeld van: een katoenen losvallende jurk, platte schoenen, een rieten hoed; heerlijk comfortabel en toch echt gekleed. Maxima draagt trouwens soms (bv. tijdens VN bezoeken) ook meer die stijl (maar kleurrijker, en met flamboyante accessoires, en dat is (nog) leuk(er). (Stel je de jurk van Meghan voor in een kobaltblauwe effen stof, zelfde sandalen, leren riem ook in die kleur, paar lange gouden kettingen en grote oorbellen, grote bruine rieten hoed: = Maxima.) Die natanpakjes (+ tasje-handschoentjes riedel) vind ik soms zo oncomfortabel/geforceerd ogen (om over die loeihoge hakken maar te zwijgen).

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 04 jul 2018 - 16:20

Eens Merel. Meghan is Meghan en heeft een geweldige stijl. Meer klasse dan Kate in mijn ogen.
En Maxima is Maxima en zou inderdaad uit het Natankeurslijf moeten stappen (letterlijk en figuurlijk) en meer haar eigen flamboyante stijl moeten volgen. Leuk voor haarzelf en leuk voor ons.
Dus weg met die gezochte hoofdeksels (maar graag de grote hoeden houden voor als ze echt een hoed op moet), weg met die handschoenen (ze hoeft volgens mij nergens de ramen te lappen), weg met die knalhoge hakken waar ze soms nauwelijks op kan lopen (5 mei!), weg met die oude dames tasjes (Chanel aan een kettinkje). Maar ja.......

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 05 jul 2018 - 10:46

Máxima's casual kledingstijl is inderdaad heel anders dan haar formele koninginnekleding. Toch heb ik niet het idee dat de kleding van Natan voor haar aanvoelt als een keurslijf. Ik denk dat Máxima zich heel prettig voelt in en bij Natan. Misschien dat juist die chique kledingstijl ook helpt bij de scheiding werk/privé. Ik weet dat niet iedereen dol is op Natan, maar ik kan me heel goed voorstellen dat Máxima er trouwe klant is. Mooie stoffen, binnen de koninklijke mogelijkheden toch elke keer weer iets nieuws, niet heel erg duur, etc. Ik zou als koningin van NL wel wat vaker in eigen land shoppen, maar ik denk dat ik ook graag zou shoppen bij Natan.

afbeelding van Snijders

Snijders

dinsdag 03 jul 2018 - 19:08

Je hebt gelijk. Kan inderdaad en dan zonder hoed. Of alleen een hoed ter bescherming tegen de zon.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 03 jul 2018 - 20:43

Helemaal mee eens: de "sorbet-jurk" is en blijft fantastisch.

Ook de zomerjurk van Meghan was top.

afbeelding van Helena

Helena

dinsdag 03 jul 2018 - 18:29

Inderdaad Merel, wat ziet Meghan er leuk uit!!!!!! Bedankt. Super vlot.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

dinsdag 03 jul 2018 - 19:00

Al met al hebben wij een kleurrijke Koningin gezien deze dagen en ben ik blij met deze looks ipv haar moeilijke eerste optreden die ze na het overlijden van haar zusje had.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

zaterdag 07 jul 2018 - 16:38

Knal kleuren staan Maxima goed, zelfs appeltjes groen. Hoed en schoenen zijn prachtig. De tas en handschoenen vind ik ook mooi. Oorbellen passen erbij. Maar het pakje van Natan lijkt weer te strak te zitten. Ook dat ding op de top vind ik niet mooi. En op die eerste foto lijkt het of er een grote vlek opzit.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

dinsdag 03 jul 2018 - 20:06

Heel leuk, vlotte jurk van Meghan! Goede pasvorm , niet te kort en niet te strak, zo kan het dus ook :-)

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

dinsdag 03 jul 2018 - 20:45

Ben ik nu de enige die meent te zien dat Maxima in de auto een flesje water o.i.d. over haar schoot heeft geworpen? Later lijkt het droog en gestreken!

afbeelding van Leana

Leana

dinsdag 03 jul 2018 - 21:21

Ik dacht het ook te zien in de foto Margot, maar dacht eerst dat het door de lichtval kwam. Ook dat het gestreken lijkt later.

Pagina's

© 2019 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?