Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima hebben vrijdag 13 oktober 2017 in Paleis Noordeinde een lunch aangeboden aan Nederlanders die zich hebben onderscheiden door een bijzondere prestatie. De 27 genodigden hebben recentelijk een prijs of andere onderscheiding ontvangen voor hun prestaties in uiteenlopende sectoren zoals kunst & cultuur, media & journalistiek, wetenschap, sport en bedrijfsleven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima willen door het aanbieden van een lunch hun erkenning en waardering uitspreken voor de mensen die een bijzondere prestatie hebben geleverd.

Outfit Máxima: Een gouwe ouwe! Máxima draagt haar bordeauxrode japon van Oscar de La Renta. Een bekende outfit, die we al ruim tien jaar met regelmaat gedragen zien worden. 

Pluspunten: 
Mooie kleur, mooie snit en pumps van LK Bennett zijn altijd goed. 
Leuk dat Máxima een japon tien jaar na dato gewoon nog een keer draagt. Gezien het tijdloze model kan het prima en gezien de omvang van haar garderobe zal Máxima vast geen versleten kleding hebben ;)

Minpunten: 
Het kapsel, maar na de prachtige chignons van de afgelopen dagen wil ik hier eigenlijk helemaal niet over klagen. Gewoon een prima look. 

Foto: Jeroen vd Meyde

~Advertentie~


~einde advertentie~

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Marga

Marga

zaterdag 14 okt 2017 - 09:07

En zo ben je weer terug in Nederland en stel je je deuren weer open voor een lunch met speciale Nederlanders. Respect voor het werk dat ons koningspaar verricht en wat ziet Maxima er weer goed uit voor deze gelegenheid. Goed toegankelijk voor alle genodigden, waarbij er personen aanwezig zijn die ook heel veel, maar ook zeker veel minder gewend in de schijnwerpers te staan.

afbeelding van Merel123

Merel123

zaterdag 14 okt 2017 - 03:22

Ik sta versteld van mezelf, ben altijd gek op staatsbezoeken met alle pracht en praal. Kijk er vaak echt naar uit. Maar vind Maxima hier leuker. Zelfs de losse haren vind ik hier prima, terwijl ik daar vaak commentaar op heb.

afbeelding van Marja

Marja

vrijdag 13 okt 2017 - 20:56

Een plaatje om naar te kijken. Ze straalt helemaal.
Mooi jurkje en ik ben blij, geen glans panty.

afbeelding van zara

zara

vrijdag 13 okt 2017 - 19:18

Oh, wat een heerlijk normale jurk, en wat een fijn 'piekenkapsel'! Fijn dat ze weer thuis zijn. Qua mode heeft onze koningin het prima gedaan in Portugal, en ik denk dat ze daar wel behoorlijk veel indruk heeft gemaakt met jurken als die van Jan T.

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 13 okt 2017 - 18:47

heel leuke jurk maar geen flatteus mouwtje. iets langer of mouwloos is mooier dan deze zijvleugels$
en wat leuk ook met die vrouw van de etherdiscipline, hoe heet ze ook alweer die ex woordvoerder van de politie en tevens kandidaat bij wie is de mol.

en heerlijk weer haar eigen haar en stralende gezicht! volgende keer een fijn boho jurk aan

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 13 okt 2017 - 22:26

..

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 13 okt 2017 - 18:43

Super leuk dat ze deze mooie jurk weer herdraagt! Bordeaux rood is DE kleur voor deze winter, dus helemaal terecht dat ze deze uit de kast haalt. En nu lekker vakantie vieren voor het koningspaar.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 13 okt 2017 - 17:21

Wow inderdaad, nauwelijks tijd om een beetje bij te komen van dat overvolle programma! Ik had haar gelijk een herfstvakantie gegund. Maar dit is wel een leuk event. Geinen met Lee, misschien zingt ie nog wel You never walk....en lachen met Eva
Lekker een jurk aan die je fijn vindt en goed staat. En schoenen die zijn uitgelopen. En je haar gewoon. Ze zit er relaxed bij, koning ook.
Valt trouwens op dat ze toch heel veel zelf doen en niet terugvallen op andere leden van de Koninklijke familie zoals bijvoorbeeld prins Constantijn . Binnenkort gaat zij naar de begrafenis van die Aziatische koning. Far far away.

afbeelding van anja1955

anja1955

vrijdag 13 okt 2017 - 17:03

En daar gaan we weer. Lijkt wel de nationale sport om altijd wel een puntje van kritiek te vinden. Nu de panty weerz. Natuurlijk mag je iets vinden maar ik vind dat je niet alles hoeft te benoemen. Laat een ieder in zijn of haar waarde. Zijn we zelf zo perfect gekleed en doen we alles op de juiste manier! Hoe zou jij het vinden als je kinderen of familie de soms harde kritiek hier leest!

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 13 okt 2017 - 17:27

Anja, we mogen wel iets vinden maar het niet benoemen? Hoe wou jij dat doen dan? ;)
Ik heb in eerste instantie alleen gezegd dat ik die kleur vreselijk vind, nou, dat is mijn mening, mag toch? Zal ik (en anderen) voortaan dan alleen op alles nog maar zeggen, mooi mooi, fantastisch.
Zijn we gauw klaar met reacties lezen ;)

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

vrijdag 13 okt 2017 - 16:21

Back to business as usual. Deze kleur staat haar goed, past bij het seizoen. Niets bijzonders, maar zo zie je haar stralen IPV al de poespas en gezochte outfits en kapsels van de laatste dagen. Ik geloof dat ik dit mooier vind.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 13 okt 2017 - 16:15

Wat een leuk jurkje. En prachtige pumps.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 13 okt 2017 - 15:51

Mooie jurk en perfect voor de gelegenheid. Het is volgens mij gewoon een heel dunne zomerkous/panty, die ze draagt, alsof ze blote benen heeft. Helemaal niets mis mee en geschikt voor alle leeftijden. Dergelijke kousen draagt ze wel meer. Het zijn geen dikke vleeskleurige pantys. Wat voor kleur kous zou ze dan wel moeten dragen?

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 13 okt 2017 - 15:41

Net terug van drie dagen weg en alweer een lunch. Gelukkig hoeft ze niet zelf de boodschappen te doen, de tafel te dekken of af te wassen. Maar toch, even bijkomen na alle indrukken is er nauwelijks bij.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 13 okt 2017 - 15:26

Ik ben dol op dit jurkje! Echt zo helemaal goed! Warme kleur, leuk model, precies goede mouwtje, goede lengte.

Lee Towers naast de koning, ik las ergens dat Eva Jinek ook was uitgenodigd. Ben benieuwd wie er allemaal in het zonnetje gezet is. Zo'n leuk initiatief dit.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 13 okt 2017 - 15:46

Leuk zeg! Ik herken bijna niemand...

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 13 okt 2017 - 22:26

Sorry, 1x was vast ook wel duidelijk

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 13 okt 2017 - 22:26

Op de website van het koninklijk huis kun je de gastenlijst downloaden dan kun je ook lezen wie en waarom ze uitgenodigd zijn.,

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 16 okt 2017 - 11:56

Ja leuk gevarieerd. Dus niet een lijst van wat ze zelf uitblinkers vinden...maar grotendeels mensen die elders al zijn uitgekozen tot winnaar in hun vak

afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 13 okt 2017 - 15:19

Super leuke jurk! En wat zit ze er lekker spontaan bij!

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 13 okt 2017 - 15:09

Oei, die kleur van die panty, vreselijk. Ik zal maar niet zeggen hoe ik dat eigenlijk wou noemen anders krijg ik vast ook te horen dat ik dat woord of die woorden niet mag gebruiken, Haha ;)

afbeelding van JoJo

JoJo

vrijdag 13 okt 2017 - 15:36

Haha, wat is daar erg aan?
Ik ben benieuwd, heb ongeveer dezelfde kleur aan (A)

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 13 okt 2017 - 17:24

Ojee oei ;) Nou, ik vind hem wat te vleeskleurig, ik zie graag wat frissere kleuren aan een been.
Kan wat lichter zijn dan dit, of neigen naar bruin, of die doorzichtige zwarte panty’s. Dat vind ik wat eleganter. Ik vind een kleur zoals dat wat te ouwelijk eigenlijk.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?