Zijne Majesteit de Koning en Hare Majesteit Koningin Máxima bezoeken van donderdag 30 november tot en met zaterdag 2 december de eilanden Saba, Sint Maarten en Sint Eustatius in het Caribisch deel van het Koninkrijk. De Koning en Koningin worden tijdens hun reis vergezeld door de staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, drs. R.W. Knops.

Op 30 november is het paar in de middag op Sint Eustatius. Vervolgens reizen ze door naar Saba voor de viering van Saba Day op 1 december. 1 december is het Koninklijk Paar op Saba voor de viering van Saba Day. Naast de viering van deze traditionele feestdag, wordt er op Saba aandacht besteed aan natuurbehoud. Tot slot bezoeken Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima op 2 december Sint Maarten. Dit bezoek staat vooral in het teken van de wederopbouw van het eiland na de verwoestingen die orkaan Irma begin september heeft aangericht.

Outfit: voor het bezoek aan Sint Maarten heeft Máxima opnieuw een casual look bij elkaar gezocht

.

Tijdens het staatsbezoek aan Australie, november 2016, bezocht Máxima op een vrij moment een boetiek van het zwemkledingmerk Zimmermann. In aanwezigheid van de koning kocht de koningin vijf kledingstukken, waaronder deze blouse en de mosterdgele japon die ze droeg tijdens het staatsbezoek aan Italie. Ik ben fan. (Informatie met dank aan Heaven van UfoNoMore)

Oorbellen van Mango:

De sandaletten zijn waarschijnlijk via net-a-porter aangekocht en zijn van Tabitha Simmons. Wie inzoomt op het materiaal van het schoeisel, ziet geperforeerde kurk met daaronder een laag goudkleurig leer. 

Clutch (van kurk) van J. Crew:

Fedora van het Nederlandse hoedenmerk Bronté:

Het bezoek werd door Máxima afgesloten met een tweedelig ensemble van gestreepte georgette van Alice + Olivia. 

De broek is online te koop voor 168 euro en de top met klokmouwen voor 127: 

Slippers van Zeus + Dione:

Afbeeldingsresultaat voor slippers site:modekoninginmaxima.nl

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Sjanine

Sjanine

maandag 04 dec 2017 - 20:53

Haha ik moet echt lachen van die laatste foto van hen samen hierboven..
Ik zou me ook zo voelen als ik me zo gekleed zou hebben... Alsof je ieder moment opgepakt wordt door de plaatselijke sheriff!!
Ik zou wel willen weten wat Max gedacht heeft met het inpakken van de koffer!! Want ik geloof niet dat ze hulp gehad heeft!!

afbeelding van Merel

Merel

maandag 04 dec 2017 - 20:06

Beige top, streep flop las ik: helemaal eens.

WA kan er toch wel wat beter uitzien dan dit: (te wijde, suffe) broek van pak en klam plakkerig overhemd? Koop een zomerpak. Met zijn figuur en hitte-resistentie is een jasje in warm vochtig weer een nog beter idee dan in ons klimaat.

afbeelding van 29novmode

29novmode

maandag 04 dec 2017 - 19:31

Ik vindt de kanten blouse heel mooi en staat goed. De broek en hoed passen er goed bij. Het gestreepte pak vindt ik afschuwelijk, maar ik denk dat het niet zo belangrijk is wat Maxima en Alexander dragen, ze bezoeken landen waar een orkaan verwoestingen heeft aangericht en waar mensen in nood zijn. Dan hoef je er niet perfect uit te zien.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

maandag 04 dec 2017 - 21:01

Ik denk juist dat de kleding die Maxima voor deze trip heeft uitgekozen heel erg afleidt van het doel dat ze willen bereiken. Hoe kunnen mensen het nu over de situatie op de eilanden hebben, als ze zo de aandacht naar zich toe trekt (en niet op een positieve manier...)?

Kies gewoon iets neutraals uit. Iets wat er verzorgd uit ziet, maar simpel. Het hoeft echt niet eens iets nieuws te zijn! En zeker niet zo schreeuwerige outfit als dat gestreepte pak.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

maandag 04 dec 2017 - 21:09

Juist, dat is ook mijn gedachte!!
Hier gaat nu niet iets positiefs van uit waar je energie of een opkikker van krijgt!!
Doe gewoon iets fleurigs aan, maar wel casual... Er is zoveel leuks!!

afbeelding van Gerdien

Gerdien

maandag 04 dec 2017 - 14:02

Van beide outfits word ik niet enthousiast. De beige broek met de lichte top vind ik iets te casual voor de gelegenheid. Ze hoeft geen dure kleding te dragen; is zeker niet gepast, maar wel enigszins koninklijk.
De gestreepte outfit vind ik in een woord afschuwelijk! Ze kan er beter boetsdoeken van knippen.

afbeelding van Iris

Iris

maandag 04 dec 2017 - 12:09

De lichte broek en blouse vind ik een leuke set samen met de schoenen. Toch vind ik de hoed op de een of andere manier te zwaar ogen voor deze look. Over het gestreepte pak kan ik weinig meer zeggen dan dat ik het afschuwelijk vind. Vooral op de foto hier, en de houding van Maxima (hangende schouders en voeten natuurlijk weer niet bij elkaar) maakt het alleen maar erger.

afbeelding van Anna

Anna

maandag 04 dec 2017 - 11:36

Er wordt hier heel logisch over Maxima haar kleding gesproken.Maar wat vinden jullie van die "tropen outfits"van WA? Zou mooi zijn als hij ook een goede kamenier zou hebben.Broeken steevast te lang en de combies met die kreukelige overhemden vind ik ook niet kunnen.Een polo shirt is toch leuker?

afbeelding van Jens

Jens

maandag 04 dec 2017 - 10:35

Als ik nog eens goed kijk vind ik de gestreepte outfit nog beter geslaagd dan die van WA die naast haar staat. Dat kan beter!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

maandag 04 dec 2017 - 10:10

De beige broek met de witte blouse is de beste outfit van deze trip. Misschien wel de enige....

Ik kan me echt niet voorstellen hoe ze bedenkt om de gestreepte top in combinatie met de gestreepte broek te dragen. Werkelijk afschuwelijk.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 04 dec 2017 - 07:24

De witte top ben ik verliefd op!

afbeelding van Maxi

Maxi

maandag 04 dec 2017 - 00:40

De lengte van het gestreepte pakje vind ik niet mooi. Hij benadrukt haar enkels. Snap verder de slippers niet. Lopen die lekker op een hobbelig pad? Pumps hadden overigens niet van me gehoeven. Gympen waren misschien leuker geweest.

afbeelding van Doro

Doro

maandag 04 dec 2017 - 08:11

INderdaad! Leuke witte simpele gympen! Superga ofzo

afbeelding van Doro

Doro

zondag 03 dec 2017 - 22:39

Hoop dat Merel weer eens haar heldere en grappige kijk op Maxima laat horen!

afbeelding van Johannetta

Johannetta

zondag 03 dec 2017 - 22:21

Ik begin moe te worden van al die kleren (en vooral combinaties) die het gewoon nèt niet (en in toenemende mate helemáál niet )zijn. Wat is er met Maxima aan de hand? Ik vind het daarnaast bewonderenswaardig dat je met al die idiote outfits aan nog zo spontaan aan het werk kunt zijn...en je niet gehinderd voelt. De broek met kanten blouse en hoed vind ik heel leuk staan, als ziet de broek er wat rommelig uit.

afbeelding van Doro

Doro

zondag 03 dec 2017 - 21:10

Lekker slobberpak voor de terugvlucht... wollen sokken aan en slapen maar zzzzzzz op naar de dochters, sinterklaas voorbereiden!

afbeelding van jeannine

jeannine

zondag 03 dec 2017 - 20:11

zie ik het goed als ik zeg dat aan Maxima's rechtervoet de grote teen en de daaropvolgende zo uit elkaar staan en er achteraan iets tussen is ? Ik vind die rechtervoet anders dan de linker.

afbeelding van Maxi

Maxi

maandag 04 dec 2017 - 00:37

Ja, ik zie het ook. Zou het een tussen-de-tenen-riempje kunnen zijn?

afbeelding van zara

zara

zondag 03 dec 2017 - 19:41

De casual camel look met kant en kurk vind ik erg goed gekozen. Luchtig en toch heel netjes voor de gelegenheid. Het gestreepte pak snap ik niet, maar eigenlijk is dat ook helemaal niet erg. Het gaat erom dat de bewoners van de eilanden tevreden en blij zijn met dit bezoek, en dat lijkt het geval!

afbeelding van karpathos

karpathos

zondag 03 dec 2017 - 19:24

Josine wat geweldig dat je de herkomst van de blouse hebt kunnen achterhalen. De Zimmermann Winsome Vine Blouse had ik graag willen hebben, maar er hangt helaas een te hoog prijskaartje aan.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

zondag 03 dec 2017 - 19:47

Herken jij haar oorbellen?

afbeelding van karpathos

karpathos

zondag 03 dec 2017 - 20:26

Nee, ik ben al aan het zoeken geweest. Het lijkt een druppelvormige zwarte pendant met witte bloemen erop.

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

zondag 03 dec 2017 - 17:55

Mijn mond valt elke keer open van verbazing als ik de prijzen zie ... 1500 euro voor die strandjurk en nu weer 290 voor een gevangenispyama ...

afbeelding van elise1

elise1

zondag 03 dec 2017 - 17:46

De camel outfit vind ik aardig. Mooi die hoed en hele leuke bloes. De broek vind ik heel suf. En ook die hakken zijn er niet niet mooi erbij. Het wordt een beetje topzwaar zo.
De zwart-witte outfit zullen we maar vergeten. Ik vind alleen de slippers geinig. Maar dan weer niet bij dit pak.

afbeelding van Jens

Jens

zondag 03 dec 2017 - 14:22

Camel top en zwart-wit flop.
Zou graag de blouse en hoed kopen.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 03 dec 2017 - 13:02

de gestreepte outfit is echt haar stijl
had beter geweest als ze er high heels onder had gedragen, dan een andere uitstraling...dan zou ik t ook wel leuk vinden voor mijzelf op een tropische avond
maar ik heb geen idee wat soort event t was... mogelijk in pand getroffen door de orkaan? daar wil ik t graag in zien. Cocktailachtig vond ze blijkbaar niet op zn plaats.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 03 dec 2017 - 12:56

Wat een toffe look dat camel met de witte tuniek. Van alle casual outfits is dit echt de beste keuze. De sandalen zijn super leuk, maar haar mooie kurken wedges (bezoek aan Palermo) staan hier ook niet verkeerd bij. Leuke hoed en oorbellen!
De gestreepte outfit ga ik heeeeeeel snel vergeten... Flatteert haar totaal niet... Maar de zwarte tas met de vierkanten hengsels die ze draagt is echt een topper!
Ik vind het super leuk dat er dit bezoek zoveel casual kleding wordt gedragen, maar ik denk dat Máxima daar betere keuzes voor kan maken....

afbeelding van Helena

Helena

zondag 03 dec 2017 - 12:18

Die witte blouse vind ik zo mooi? Wil ik ook.
Maar dat gestreepte pak, mmm zou ik niet kiezen, echt niet.

afbeelding van Els

Els

zondag 03 dec 2017 - 11:44

De zwart-wit gestreepte outfit lijkt, sorry dat ik het zeg, wel een gevangenispyama. Afschuwelijk. Top of broek apart zal wel gaan, maar samen??? Hoe kan ze het uitzoeken.

afbeelding van sandy

sandy

zondag 03 dec 2017 - 14:36

Je hebt helemaal gelijk, inderdaad een pyjama!

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

maandag 04 dec 2017 - 08:39

Idd, vond ik ook. Afschuwelijk!

afbeelding van Magda

Magda

zondag 03 dec 2017 - 13:08

Jij zegt het, ik dacht het. Vreselijke outfit, brrrrr

afbeelding van Margriet76

Margriet76

zondag 03 dec 2017 - 11:42

De gestreepte outfit staat haar leuk maar in de rol als Konigin vind ik het niet gepast met die slippers. Alsof ze naar het strand gaat. Nog even en ze heeft een bikini aan met daaroverheen een stranddress.

afbeelding van Carolina

Carolina

zondag 03 dec 2017 - 11:30

Van die gestreepte outfit met die slippers viel mijn mond open.....

afbeelding van karpathos

karpathos

zondag 03 dec 2017 - 11:38

De slippers die ze draagt bij de gestreepte outfit zijn van Zeus en Dione. De tas en de slippers droeg Máxima ook op 11 september 2017 in Amsterdam.

afbeelding van Carolina

Carolina

zondag 03 dec 2017 - 13:37

Ja, weet ik. Dank je.

afbeelding van Doro

Doro

zondag 03 dec 2017 - 09:39

Weet iemand waar de blouse van is, ik wil m heel graag! Vind hem echt superleuk

afbeelding van Tina

Tina

zaterdag 02 dec 2017 - 23:05

Mooie outfit.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 02 dec 2017 - 22:19

rustige informele outfit.
passend bij t karakter van dit bezoek aan t getroffen gebied

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 02 dec 2017 - 20:30

Ze lieten aan het eind van de tijd toch nog het gedeelte van de Cariben zien.

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

zondag 03 dec 2017 - 11:13

De hele uitzending staat on line.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

zaterdag 02 dec 2017 - 20:25

Ik zag net toch beelden bij Blauw Bloed van Maxima op St. Maarten. Leuke set, mooi schoeisel. Informeel gekleed maar wel netjes.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 02 dec 2017 - 19:46

Technische problemen bij BlauwBloed, daarom een herhaling van vorige week. Jammer, ik wilde graag beelden zien van de Cariben...

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 02 dec 2017 - 19:48

Ja, erg jammer!

afbeelding van 29novmode

29novmode

zaterdag 02 dec 2017 - 19:40

Leuke blouse. Staat Maxima goed. Het maakt haar jonger vindt ik. de paardenstaart staat er goed bij.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 02 dec 2017 - 19:29

Goed dat zij op St. Maarten voor eenvoud kiest. Dat past lijkt me goed bij de omstandigheden daar.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

zondag 03 dec 2017 - 11:01

Dank je wel!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 02 dec 2017 - 19:31

Zou zo maar kunnen! Knap gevonden!

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?