Vandaag is het eindelijk zover: Koningsdag. 

Het eerste beeld is inmiddels binnen. Koningin Máxima draagt kleding van Natan.  Beschrijving van het modehuis: 

HET AANSLUITEND MODEL HEEFT EEN EENVOUDIGE HALSUITSNIJDING EN IS UITGEVOERD

IN WATERGROEN LINNEN- ZIJDE  MET EEN ZILVEREN GLANS, GEBORDUURD MET KLEINE PAILLETTEN EN PARELTJES IN BRONS- EN KOPERKLEUR IN EEN

ART-DECO MOTIEF. DE JURK HEEFT EEN APARTE BOLLE MOUW MET KLEINE PLOOITJES EN EEN BRONSKLEURIG

RIEMPJE

De stof zien we vaker terug komen in de huidige collectie van NATAN:

De hoed die Máxima draagt is van Fabienne Delvigne en wordt door de modiste omschreven als een turban in karamelkleur. 

Schoenen zijn van modehuis NATAN.

Oorbellen van juwelier Kafkas:

UPDATES! 

Prinses Aimee draagt een creatie van haar favoriete couturier Addy van den Krommenacker. 

De lichtblauwe outfit van prinses Laurentien is van Talbot en Runhof en komt van modehuis Hardies. Schoenen zijn van Ballin. 

De prinsesjes dragen Pili Carrera:

Foto's van Francine:

Foto met dank aan de RVD en Rick Evers. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van carrie

carrie

dinsdag 29 apr 2014 - 17:32

Ja dat is zo Ineke, natuurlijk volgen de camera's haar nu meer. Even wennen aan een nieuwe koningin natuurlijk doet ze het heel goed. Het geeft een beetje weemoed gevoel, Juliana ,Beatrix en nu maxima. In de tijd dat beatrix koningin werd er niet zoveel over haar kleding vermeld.

afbeelding van Wills

Wills

dinsdag 29 apr 2014 - 14:49

Ik vond dat de leden van het Koninklijk Huis hele mooie kleding droegen.
Máxima echt mooi gekleed.

afbeelding van Nova

Nova

maandag 28 apr 2014 - 16:03

Ik vind Máxima's kleding het mooist, daarna komt beslist Marilene! Ik miste wel de verrassende verschijning van prinses Mabel. Als ze niet meer zou deelnemen aan koninklijke 'evenementen' dan zou ik dat heel erg jammer vinden.

afbeelding van Gerrianne

Gerrianne

maandag 28 apr 2014 - 13:50

Wat zag iedereen er mooi uit vooral koningin Maxima en prinses Anita en natuurlijk de prinsesjes. Geweldig dat ze mee waren!

afbeelding van Anne-Jo

Anne-Jo

maandag 28 apr 2014 - 11:14

Wat zagen ze er prachtig uit! Mijn favorieten zijn dit keer toch echt Marilène, Annette en Alexia

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 28 apr 2014 - 09:51

Ik ben echt super tevreden over de outfits van iedereen van deze koningsdag. Wat hebben ze er allemaal een werk van gemaakt. Het stond allemaal weer erg mooi. Ik vond het ook zo leuk dat de drie kleine prinsesjes in Amstelveen meekwamen. Zij zagen er ook prachtig uit. Ik hoop dat ze volgend jaar weer mee komen:)

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

maandag 28 apr 2014 - 09:49

Ik vond dat onze koningin er prachtig uitzag! Alles perfect; jurkje, make-up, sieraden, schoentjes allemaal prachtig! Ik was zelf alleen niet zo gecharmeerd van haar hoed. Leuk vond ik dat Wim-Lex zijn das matchte bij Maxima's outfit! De prinsesjes vond ik er ook mooi uitzien, leuke jurkjes en mooie kleuren!

afbeelding van carrie

carrie

maandag 28 apr 2014 - 08:57

Mooi plaatje zeker met de prinsesjes erbij. Alleen heeft maxiam wel leukere hoedjes ! Ze was wel erg aanwezig andere jaren zag je nog wel meer van de andere familieleden. Maar een tandje lager zou wel leuker zijn voor de rest van het gezelschap. De prinsesjes weer hetzelfde gekleed echt spaans. Maar maxima moet toch eens gaan begrijpen dat Amalia al een groot meisje is die kan je niet meer kleden of het een drieling is. Maxima was wel nerveus toen de prinsesjes erbij kwamen.Best te begrijpen, wie zou dat niet zijn. Na alles wat er de afgelopen jaren gebeurd is. Echt een heel leuk gezin, heel mooi om te zien hoe maxima een moederkloek werd. En weer NATAN mathilde komt toch ook niet naar nederland om hier haar kleding te kopen. Elke naaister kan zo"n simpele jurk maken. Mooi in zijn eenvoud!

afbeelding van Agnes

Agnes

zondag 27 apr 2014 - 19:52

Maxima zag er prachtig uit!! En ook de prinsessen vond ik bijna allemaal geweldig. Vooral het haar van Marilene en Annette, erg mooi. De kleine prinsesjes zagen er ook leuk uit.

Josine; zijn de hoed, tas en clutch al eerder gedragen door Maxima, of zijn deze nieuw? Fijne zondagavond nog allemaal!

afbeelding van Christel

Christel

zondag 27 apr 2014 - 17:21

Maxima zag er prachtig uit. Van een afstandje waardeer je de jurk wellicht minder omdat details dan wegvallen. Pasvorm en lengte mooi, zelfs zonder riempje leuk te dragen. De hoed was mooi, gelukkig geen tulband. De kleur viel hier ook van een afstand teveel weg tegen het haar bleek op tv.
Laurentien zag er ook leuk uit. Alles klopte. Alleen de kleur van de fascinator had iets minder fel gekund en de haarband zag je overduidelijk zitten. Jammer van de blauwe nagellak.
Jammer dat de andere prinsessen (muv Beatrix en Margriet) geen hoed oid droegen. Marilene zag er mooi uit maar het haar was over de top voor mij (too much), Annette zag er mooi uit met prachtig kapsel, Aimee wat herfstelijk met de koperkleuren, Anita helemaal goed voor een lente event. Alleen jammer van de schoenen, een mooie ballerina, instap oid had 100x leuker geweest dan deze klompachtige rieten wedges.

De prinsesjes waren wat mij betreft niet leuk gekleed. Leuke jurkjes (behalve die strik dan) maar het had iets meer gewoon mogen zijn van mij. Dergelijke rokken zijn helemaal geen mode nu in Nederland en als ze ergens aan mee hadden gedaan waren die rokken alle kanten op gevlogen.
En dat ze erbij waren verbaastte mij niets! Ik had wel deze actie verwacht zodat er ook echt geen overloop aan aandacht zou zijn.

afbeelding van AnneR

AnneR

zondag 27 apr 2014 - 15:12

Maxi, daar is gisteren al het één en ander over gezegd (en blijkbaar verwijderd), maar er is gevraagd niet over de meisjes te schrijven omdat het nog kinderen zijn (of enkel positief). (@ de anderen: heb ik het zo goed verwoord?)

afbeelding van Henny

Henny

zondag 27 apr 2014 - 16:00

@AnneR. Klopt. Eén iemand heeft zich hier vrij negatief uitgelaten over de meisjes. Dit was respectloos en ongepast en dit laatste is door (een) ander(en) en mijzelf ook "gezegd". Gelukkig heeft Josine haar reactie verwijderd. Je hebt het verder goed verwoord ;)

afbeelding van Maxi

Maxi

zondag 27 apr 2014 - 14:26

Hoe vonden jullie de prinsesjes eruit zien?

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

zondag 27 apr 2014 - 13:25

Coosje ik ben het helemaal met je eens.
Ik vond de hoed van de burgemeester van de Rijp ook echt storend, want ik moest steeds naar die rare hoed zien.

Hebben jullie al even naar het aantal bezoekers van deze log over Koningsdag gezien? Ik geloof niet dat dit eerder is gebeurt.

afbeelding van AnneR

AnneR

zondag 27 apr 2014 - 15:16

Schoot spontaan in de lach toen ik haar hoed zag en zat te wachten of en wanneer het er af zou vallen :-)
De vorm en kleur deed denken aan de bloem van mijn flamingoplant. Bijzonder was het wel ! :-)
Ze werd iig hartelijk bedankt (en zelfs ten afscheid gekust door een hofdame??) bij het afscheid.

afbeelding van zara

zara

zondag 27 apr 2014 - 09:08

Wat was het genieten voor de tv! Vandaag op de 'day-after' nog eens rustig alle foto's van de outfits bekijken, want wat is er veel te zien geweest! Op de close-up foto's zie ik nu pas hoe mooi de stof van Máxima's japon is, met al die opgeborduurde lovertjes en steentjes. Niet te geloven dat deze japon door Natan is gemaakt, het zit allemaal zo loepzuiver! Ik hoop dat we de japon nog vaker mogen bewonderen. Het hoedje daarentegen vind ik irritant.(ben ik met LG eens) Ik kan er niet goed de vinger op leggen, wat me zo tegenstaat, maar het komt misschien omdat het zo 'slap' oogt, en zo futloos en onduidelijk op op het hoofd ligt. Ik zie Máxima liever met een stevige hoed met een brede rand, of zonder, natuurlijk. Verder is haar kapsel zeer mooi opgemaakt, en de aquamarijnen oorbellen fijn en elegant. De drie prinsesjes zagen er fantastisch leuk uit, daar was duidelijk veel aandacht aan besteed! Prinses Aimée ten slotte heeft met haar jurkje met bijpassende jas wat mij betreft echt een van de mooiste outfits aan, en nog wel van een Nederlandse ontwerper. Mooie diepe en warme tinten in bruin / groen staan haar fantastisch, en haar van top tot teen styling is zoals altijd weer subliem.

afbeelding van LG

LG

zondag 27 apr 2014 - 02:34

WA and Maxima look very nice, my only objection is that I wished Maxima would have worn a different "hat".
Annette wears my 2nd favorite outfit of the day, very suited for participating in games and looking cute wearing it.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

zaterdag 26 apr 2014 - 23:33

Je hebt van die mensen, die op een succes een domper weten te zetten... Ik geloof zeker dat het filmpje bewerkt is en dat de Graaf er wel een paar cm tussen liet..Maxima kijkt niet eens om of iets... En dat zou je toch echt wel doen als je het voelde..

afbeelding van Sofia

Sofia

zaterdag 26 apr 2014 - 23:39

Sjanine.Je moet het niet als een domper zien.Het is nu eenmaal een gegeven dat er heel veel mensen in Nederland zijn die helemaal niets met het koningshuis hebben en ze liever zien gaan dan komen.

afbeelding van Suyari

Suyari

zaterdag 26 apr 2014 - 23:46

Zo slecht geshopt, ....dat iemand hier in trapt.

afbeelding van Sofia

Sofia

zaterdag 26 apr 2014 - 23:28

Iris.ha ha grappig! Zal de burgervader niet zo leuk vinden.Het zal inderdaad zo zijn dat er wat afstand tussen zit maar dat het vanuit de gefilmde hoek dit beeld geeft.Als het echt was had ze wel een sprongetje gemaakt.

afbeelding van Iris

Iris

zondag 27 apr 2014 - 17:27

Maar weet je Sofia, ook al raakt hij haar niet aan, toch is het raar dat hij zijn hand ter hoogte van haar bips houdt, als je iemand wilt begeleiden dan doe je dat naar mijn idee met je hand ter hoogte van het middenrif of de schouders, zeker als man bij vrouw.

afbeelding van Myrte

Myrte

zaterdag 26 apr 2014 - 23:07

alsjeblieft zeg, kunnen we op deze site bespaard blijven van deze onzin.

afbeelding van Annet

Annet

zaterdag 26 apr 2014 - 23:08

Helemaal mee eens. Wat een flauwekul.

afbeelding van Carmen

Carmen

zaterdag 26 apr 2014 - 23:14

Tja, flauwekul of niet, het ziet er nogal vreemd uit. Geen idee of het zijn bedoeling was, maar volgens mij zit hij inderdaad best lang aan haar achterste. Behoorlijk vreemd, want je voelt toch of je een rug of een bil aanraakt lijkt mij....

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 26 apr 2014 - 23:28

Ik vind het ook een beetje twijfelachtig of hij haar echt aanraakt.

afbeelding van Carmen

Carmen

zaterdag 26 apr 2014 - 23:46

Ja klopt, is twijfelachtig. We zullen het nooit zeker weten denk ik. Of zie je het al voor je: Koningin Maxima onthult; ja, hij zat aan mijn achterwerk!' Hahaha :)

afbeelding van Iris

Iris

zondag 27 apr 2014 - 17:26

Ja, inderdaad, dat zou wel lachen zijn hi hi. Maxima zal dit geheim waarschijnlijk altijd met zich mee blijven dragen ;-))

afbeelding van Myrte

Myrte

zondag 27 apr 2014 - 20:27

en maar doorgaan met deze onzin ;-))......

afbeelding van Jadau

Jadau

zaterdag 26 apr 2014 - 22:50

De jurk van Maxima stond haar goed. Leuke combinatie. Leuk om alle kleding te bewonderen. Ook Aimee haar jurkje vond ik erg leuk en wat een mooie kapsels. De jurk van Anita gedurft wat kleuren betreft maar toch erg leuk en apart. De jurkjes met vestjes van de prinsesjes zagen er ook schattig uit.

afbeelding van Nelleke

Nelleke

zaterdag 26 apr 2014 - 22:30

Ik zag trouwens op foto's dat Annette geen panty, maar een skinny jeans droeg. Ik denk dat als Anita voor ballerina's of een heel klein hakje zou hebben gekozen het echt een heel mooi geheel zou zijn geweest. Van Laurentien vind ik haar oorbellen en de blauwgelakte nagels trouwens mooi gedaan. Kleine details die in het kleurenpalet van de outfit (ondanks dat ik haar jasje niet kan waarderen, een ivoorkleurige blazer zonder knoopsluiting bijvoorbeeld had al een enorm verschil gemaakt) goed tot hun recht komen.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 26 apr 2014 - 22:23

Hoe langer ik naar de jurk van Máxima kijk, hoe meer het me opvalt dat deze op 2 van haar andere top outfits van Natan lijkt: de oranje jurk die ze bij het huwelijk in Monaco droeg en de crème kleurige jurk met koraal borduursel die ze ooit op de Antillen droeg. Volgens mij is de basis van het model hetzelfde.
Die twee jurken staan zeker in mijn top 10, maar deze kan er zo bij!

afbeelding van marinde

marinde

zaterdag 26 apr 2014 - 21:48

Ik vond het leuk dat de prinsesjes aanwezig waren. Heb nog eens naar jeugdfoto's van hun ouders gekeken. Alexia vind ik vooral een kind van haar moeder. Ariane lijkt op haar vader als je naar jeugdfoto's van Willem-Alexander kijkt. Dat vond ik wel verrassend om te zien! Amalia lijkt het postuur van -een deel van- de Oranjes te hebben. Haar gezichtje lijkt me een mix van haar beide ouders.
Overigens ben ik het met een aantal reacties hierboven eens. Het zijn inderdaad nog kinderen. Ik hoop niet dat ze een aantal reacties hierboven lezen. Ik zou er -faal-angstig van worden!

afbeelding van Maike

Maike

zaterdag 26 apr 2014 - 21:46

De koninklijke familie zag er prachtig uit! De jurk van Maxima was in het echt nog sprankelender dan op tv denk ik. Wat een perfecte pasvorm, en perfect model voor onze prachtige koningin!
Laurentien zag er apart en fris uit. Houdt haar eigen stijl en dat is eigenlijk heel erg mooi. Zo wordt het geen eenheidsworst.
Marilene vond ik in een woord schitterend! Annette prachtig eigentijds stoer. Aimee een beetje herfstachtig, maar haar charmante verschijning maakt alles goed. Anita feestelijk maar een beetje te druk. Mede door de combi met de schoenen. Beatrix als vanouds, Margriet keurig maar voor haar doen een beetje stijf.
De prinsesjes zagen er prachtig uit. Bij zo'n soort jurke horen de haren in een band. Of iets opgenomen met een speldje. Dat had het net afgemaakt bij de oudste twee.
Nogmaals complimenten voor iedereen, mochten jullie dit lezen :)

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

zaterdag 26 apr 2014 - 21:41

Maxima is prachtig en draagt echt de dag wat mij betreft. De kleuren staan haar prachtig en belangrijker nog de japon paste haar goed. Ik was ook erg blij met de roklengte. De prinsesjes waren ook erg lieflijk, erg schattig! Ik heb het alleen niet zo op het losse lange haar, een mooie diadeem vind ik verzorgder. Amalia is echt een koningin in de dop, zo straalt al echt iets regaals uit. Intrigerend! Ik was ook een beetje weemoedig, zou dit de laatste keer zijn dat we ze zo allemaal bij elkaar zien? Ik ga dat toch missen denk ik.

afbeelding van BeccaD

BeccaD

zaterdag 26 apr 2014 - 21:36

Wat zag maxima er prachtig uit vandaag! Vooral wanneer de zon op haar jurk scheen, werkelijk schitterend!
Alleen de tulband hou ik niet van, ik vind het ook altijd wat ouwelijk. Wat mij betreft had hier een grote bloem onder in het opgestoken kapsel gemogen.
Ik vond marilene een plaatje en de gele stof van de jurk van Anita ook!
Margriet was net een matroosje :-(
En heel erg leuk de prinsesjes erbij, ben geen fan van dezelfde jurkjes maar dit was wel oké.. ze mogen alleen nog wel even oefenen met het Wilhelmus thuis ;-))

afbeelding van Myrte

Myrte

zaterdag 26 apr 2014 - 19:23

Niets ten nadele van haar grote zussen, maar wat ben ik onder de indruk van prinses Ariane. Op die leeftijd dit al kunnen en er zo ontwapenend en schattig uit zien....Ik maak een diepe buiging voor haar.

afbeelding van AnneR

AnneR

zaterdag 26 apr 2014 - 18:42

Val een beetje van mijn stoel als ik 'onverzorgd' lees over het haar van de meisjes. Het ziet er gezond uit en geborsteld :-) Maar als je 'lijzig' zegt, dan kan ik je daarin volgen. Al zeggen mijn dochters (allen met lang haar) dat dat niet lijzig is, maar gewoon zo hoort ! Met de opmerking : ja mam, dit is ONZE tijd :-)

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

zaterdag 26 apr 2014 - 21:46

Ik snap wat je bedoelt maar ik vind een diadeem, vlecht of staart ook verzorgder dan dat losse wapperende haar dat voor ogen etc valt. Het is gewassen en geborsteld maar het is geen kapsel, enkel slechts haar. De grote prinsessen hebben allemaal iets gedaan met hun haar dat had ook met de kleine prinsesjes goed gekund... Vind ik dan hè :-)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 26 apr 2014 - 18:05

Wat een goed idee van Amstelveen trouwens om Máxima en alle prinsessen een bloemen corsage te geven. Geweldig! Amstelveen heeft het echt top gedaan, echt Koningsdag maar wel helemaal van nu!

afbeelding van Ria M

Ria M

zaterdag 26 apr 2014 - 16:42

Vondt het er allemaal schitterend uitzien. Super mooie jurk van Maxina, en ook van de Prinsesjes.
Ook Prinses Margriet zag er schitterend uit. Alleen Prinses Laurentien vondt ik er minder mooi uitzien.
De stof nee, en de kleur ook niet. Maar dat is allemaal persoonlijk.
Wel heel leuk Josine, dat je nu al zoveel informatie hier plaatst over de kleding. Bedankt!!!

afbeelding van Sjanine

Sjanine

zaterdag 26 apr 2014 - 16:26

Fantastisch :-) !!!!! ' Heel goed gedaan' zou Paul Schulten zeggen :-)
Ik vond iedereen echt mooi en dat blauw stond Laurentien super.. En die stof van de jurk van Maxima die is zo mooi he.. Wat een frisse kleur heel mooi gematcht met de stropdas van Willem Alexander.
Prinses Beatrix was mooi en de prinsesjes zagen er ook uit om door een ringetje te halen..
Ik ben compleet tevreden!!!

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 26 apr 2014 - 16:14

Misschien was het op tv beter, maar ik vind de combinatie met dat kant echt lelijk, niet alleen omdat het kant is maar ook omdat de kleur totaal niet matcht naar mijn idee. Ja, inderdaad, als ze geen pumps meer mag dragen zou ik dan toch deze schoenen ook niet kiezen. Ik zal vanavond naar de samenvatting kijken en naar blauw bloed!

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 26 apr 2014 - 15:52

Wat een vreselijke jurk heeft die Anita aan zeg! En dan die schoenen eronder! Echt ik ben totaal sprakeloos van deze outfit! Ik kan hier niets positiefs vinden hoor.

afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 26 apr 2014 - 19:10

Grappig, ik vind de jurk juist super. Maar ben het wel eens met je commentaar over de schoenen.

afbeelding van zara

zara

zondag 27 apr 2014 - 08:47

Ja, de jurk van Anita is zo prachtig! Ik vind dat zij haar outfit enorm goed doordacht heeft samengesteld. Zomerse wedges -die op zich inderdaad niet bijzonder mooi zijn, maar wel veel 'lengte' geven- onder een prachtige zomerse japon met een wijde geel zijden rok en lijfje met fijne Japanse bloemmotieven, en een bolero-achtig kanten bovenstuk met lange mouwtjes. En dan het prachtige losse haar erbij! Een plaatje!

afbeelding van Emmy

Emmy

zaterdag 26 apr 2014 - 18:11

Ik vind de jurk juist heel erg mooi. Helemaal nu: aparte opvallende kleuren, motief en verschillende stoffen gecombineerd.
Eclectisch maar niet rommelig. Top!
Die schoenen zijn idd niet zo passend bij de jurk. Begrijp dat het een reden heeft. Jammer voor haar...

afbeelding van marinde

marinde

zaterdag 26 apr 2014 - 18:08

Iris,

Ik vind het woordje 'die' respectloos overkomen.

afbeelding van Sofia

Sofia

zaterdag 26 apr 2014 - 17:39

Iris.Ach de jurk gaat nog wel.....maar die schoenen.Waarom niet een leuke platte ballerina.Ze heeft wel niet zo'n smalle benen maar alles beter dan deze schoenen.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?