Koningin Máxima bracht begin deze middag een bezoek aan een laboratorium in Driebergen en reisde daarna door naar Huizen voor een jubileumconcert voor ouderen. Tijdens beide optredens droeg de koningin een mantel die we eerder zagen tijdens Koninginnedag 2012 en die afkomstig is van het Belgische modehuis NATAN. De bijpassende strik in het haar is vervaardigd door de Belgische modiste Fabienne Delvigne en de tas is een ontwerp van Chanel. 

Máxima met de mantel tijdens Koninginnedag 2012:

In Londen bij het regeringsjubileum van de Queen:

Tas en ring van Chanel

Foto's met dank aan:

www.royalpress.nl via www.ppe-agency.com

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Wilma

Wilma

zondag 18 mei 2014 - 00:12

Helemaal juist,Annelien123925!!!!

afbeelding van annelien123925

annelien123925

vrijdag 16 mei 2014 - 14:07

Het haar zou haar sieraad moeten zijn.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

vrijdag 16 mei 2014 - 13:10

De jas vind ik mooi maar de strik aan de hals heb ik nooit mooi gevonden. Die had, wat mij betreft, er niet aan hoeven te zitten.

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 16 mei 2014 - 07:18

Wat grappig dat volgens mij niemand is opgevallen dat ze GEEN OORBELLEN draagt! Gewoon lege gaatjes!!!!!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 16 mei 2014 - 09:43

Ja, dat heb ik gisteren al geschreven. Ze draagt bijna helemaal geen sieraden!

afbeelding van Knoxus

Knoxus

donderdag 15 mei 2014 - 23:38

Ik vind dit een hele mooie mantel, al ziet het door de stof altijd wat kreukelig uit (ik hou niet zo van kleding die 'kreukelig' hoort te zijn, maar hier ligt het volgens mij aan het patroon in de stof). Maar heel mooi model, en heel erg passend bij Maxima.

afbeelding van Fina

Fina

donderdag 15 mei 2014 - 23:16

De jas vind ik prachtig, ben wel nieuwsgierig hoe de jurk eruit ziet die er onder zit. De kleurencombinatie geel/zwart erg mooi.
Maar haar haar vind ik vandaag echt verschrikkelijk zitten en de strik zie je helemaal niet, volgens mij had ze een bos krullen moeten nemen of zo maar zoals ze het nu heeft vind ik echt niet kunnen.
Prachtige ring trouwens!!

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 16 mei 2014 - 10:15

Dat vraag ik me ook af. Zit er een rok onder of zit die vast aan de mantel? Of zit er een jurk onder. Als het een robe-manteau is is het"rok"gedeelte wellicht aan de jurk vast gezet en dus wat dat betreft nep. Maar dat zullen wel niet te weten komen, denk ik. Tenzij Josine dit geheim kan ontrafelen.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 15 mei 2014 - 21:56

De jas/robe manteau vond ik toen al mooi en dit is nog zo. De halslijn komt met loshangend haar niet mooi tot z'n recht en TE veel strik. Prachtige schoenen en een mooie klassieke Chanel tas. Helemaal goed. Wat heerlijk om ze weer te zien stralen en wat een energie. Ze zal ongetwijfeld een heel goede conditie hebben en zich in een goede conditie houden. Daar krijg je veel energie van :))

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 15 mei 2014 - 21:51

Maar is die strik in haar nu zo ver naar beneden gezakt? Die zat toch eerst veel hoger? Ik kan die foto's niet meer terug vinden, of ben ik nu helemaal verkeerd?

afbeelding van Kaatje

Kaatje

vrijdag 16 mei 2014 - 11:29

Ja, precies, ik heb ook al lopen zoeken! Hij zat volgens mij toch echt eerst hoger.

Overigens: de koning was zelf op een andere locatie, maar zijn stropdas paste deze dag best mooi bij de outfit van Maxima. ;-)

afbeelding van Carine

Carine

donderdag 15 mei 2014 - 21:46

Deze keer vind ik de look erg slonzig. Je ziet niet dat het peperdure kleding is.

afbeelding van Imke

Imke

donderdag 15 mei 2014 - 21:40

Grappig dat iedereen weer over het haar begint, mij viel iets heel anders als eerste op, nl. dat de jurk toch wel aardig aan de korte kant is en de benen erg bloot. Iets té naar mijn smaak. Dat was me eerder niet opgevallen, misschien waren haar benen toen iets gebruinder ofzo. Verder vind ik deze look erg leuk, juist ook het nonchalante haar met strik. Maar goed, ik kijk dan ook nooit zo op een piek meer of minder, ik vind het gewoon leuk en fris staan. En grappig dat de jurk zo een stuk minder deftig lijkt dan op Koninginnedag, ook al draagt ze er dezelfde tas en volgens mij ook dezelfde schoenen bij.

Nog even een ander kapsel-onderwerp: ik kon nu wel de foto' s van Beatrix met verwaaide haren van Robin Royals openen en ik was aangenaam verrast, sterker nog, ik dacht 'wauw'! Het lijkt erop alsof ze de kleur laat uitgroeien en misschien paradoxaal genoeg lijkt ze daardoor meteen een stuk jonger. Ook gaat ze misschien de haarlak eindelijk eens de deur uitdoen. Ik vind haar nu veel meer op haar zus Irene lijken.

afbeelding van Maxi

Maxi

vrijdag 16 mei 2014 - 22:02

de lengte van de rok vind ik ook veel te kort. Niet flatteus ook voor haar benen, nog afgezien van de verhoudingen..

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 16 mei 2014 - 10:09

Imke, prinses Beatrix laat al een hele poos het grijze haar tevoorschijn komen. En nu is het misschien helemaal grijs en is alle verf er uit. Het staat in ieder geval erg mooi. Ze krijgt er een zachtere uitstraling van . Ik vind het in ieder geval geweldig staan.

afbeelding van Imke

Imke

vrijdag 16 mei 2014 - 14:34

Ja, volgens mij had Beatrix al jaren een steeds iets lichtere kleurspoeling/verf, de kleur werd ahw heel subtiel afgebouwd. Maar dit vond ik toch wel echt een verrassing, vrijwel wit haar. Het maakt haar inderdaad zachter, waarschijnlijk ook omdat het natuurlijker valt door minder lak. Heel leuk omdat ze daarmee ook afstand doet van de zo lang gevoelde verplichting om als staatssymbool altijd (te) perfect gekapt in het openbaar te verschijnen.

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 16 mei 2014 - 07:20

Nou precies, helemaal eens over Beatrix!

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

donderdag 15 mei 2014 - 21:15

De jurk, tas en schoenen zijn erg mooi. De kleur staat haar erg goed. Het kapsel isafschuwelijk en ik mis een paar bescheiden oorknopjes. De make up is mooi maar het valt me op dat ze erg glimt de laatste dagen dus een klein poedertje zou helpen. Toch straalt ze en denk ik dat de mensen een geweldige middag hebben gehad.

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 15 mei 2014 - 20:38

Tja Max is niet bepaald stijlvast. Kan alle kanten op, zo hebben we de afgelopen dagen gezien. Vandaag mooie mantel maar opnieuw slonshaar met ergens ook nog nog een rare strik. Dat doet afbreuk aan de mooie mantel. Dan zie ik liever een dierenprintjurk met mooi kapsel. Oogt een stuk verzorgder dan dit.

afbeelding van JAusten

JAusten

donderdag 15 mei 2014 - 19:43

This is Maxima ! never looked worn out ! I wonder what is her secret.

afbeelding van Wilma

Wilma

donderdag 15 mei 2014 - 19:39

Kan iemand mij helpen?Ik probeer steeds www.myroyals-hollywood te bereiken,maar het lukt niet....zijn er meer met dit probleem?

afbeelding van Knoxus

Knoxus

donderdag 15 mei 2014 - 23:36

Ja die is wegens schending van copyrightrechten weer offline gehaald. Een blog op tumblr, http://royalwatcher.tumblr.com/ is vrij volledig in het volgen van de dames van alle vorstenhuizen.

afbeelding van karpathos

karpathos

donderdag 15 mei 2014 - 22:40

Ja, dat probleem heb ik al een aantal dagen.

afbeelding van JAusten

JAusten

donderdag 15 mei 2014 - 19:48

the owner of this blog is facing the same problem she had had with her first similar blog, ethical issue it seems (in my opinion, the Getty-PPE-etc-bunch has struck again) : the message I get is "This blog violates the Terms of Blogger; it is open to authors only."
Very sad for us

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 15 mei 2014 - 19:43

Ze zijn volgens mij weer eens van blogger afgehaald. Niet de eerste keer. Gebruiken te vaak foto's waarvoor ze de rechten niet betalen...

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 15 mei 2014 - 19:35

Ik vraag me af of Maxima zelf haar make-up doet, heeft ze daarvoor iemand dan kan die persoon toch kapsel en visagie doen?
Veel kappers doen ook make-up,vroeger had je kameniersters die bij welgestelde mensen hier voor zorgden, misschien bestaan ze nog , lijkt me voor iemand met zoveel verplichtingen als Maxima heerlijk om zo iemand te hebben.

afbeelding van Kate

Kate

donderdag 15 mei 2014 - 19:33

Klopt ,de mantel is prachtig hoewel de hals lijn nu wel minder mooi lijkt .
Heb de foto's bij Robin bekeken ,en het valt me op dat haar make- up heel mooi is .
Ben het eens met Karpathos ,stukje haar eraf en laten groeien ,want ik vind het haar van de koningin nog niet eens zo dun of fijn ,het zijn meer de punten lijkt het wel .

afbeelding van AR1991

AR1991

donderdag 15 mei 2014 - 19:04

Het kapsel van koninginnedag haalt deze prachtige outfit veel meer op dan het losse kapsel van vandaag. Ik vind het leuk dat ze voor het strikje als accessoire kiest, maar ik word niet heel erg blij van de manier waarop het bevestigd is. Op de foto's van Robin van Utrecht zie je duidelijk verschillende speldjes zitten, die gemakkelijk loskomen in een los kapsel. Daardoor begint de strik ook wat af te zakken. Dit zorgt er voor dat het geheel er ietwat onverzorgd uitziet.

Zoals gezegd vind ik de mantel erg mooi: goede kleur met een prachtige halslijn. De halslijn geeft de mantel net die extra 'schwung'.

afbeelding van Wilma

Wilma

donderdag 15 mei 2014 - 18:55

Vond de combinatie bij koninginnedag vele malen mooier dan vanmiddag.Mede door de loshangende pieken zien we de mooie halslijn totaal niet en dat vind ik jammer.De strik is best leuk,maar dan in een opgestoken kapsel.Zoals nu inderdaad iets voor de prinsesjes.Ik vind het werkelijk armoedig.Sorry voor iedereen die wel van dit soort kapsel houden,maar het kan mij absoluut niet bekoren.De koningin heeft een drukke agenda,vind dat geen excuus om met een onverzorgd kapsel de deur uit te gaan.

afbeelding van karpathos

karpathos

donderdag 15 mei 2014 - 19:20

Wilma, ik ben het helemaal met je eens. Met een drukke agenda en piekerig haar zou ik denken: Ïk ga naar de kapper en laat een flink stuk van mijn haar knippen, zodat er geen pieken meer te zien zijn. Vervolgens laat ik mijn haar weer groeien en laat regelmatig mijn haar bijknippen om pieken in de toekomst te voorkomen."

afbeelding van riethoek

riethoek

donderdag 15 mei 2014 - 19:48

helemaal mee eens

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 15 mei 2014 - 18:52

Deze outfit is ook een van mijn favorieten! Ik heb er nog even aan zitten denken vanmiddag, misschien......en nu heeft ze dit nog aan ook, grappig.
(Als ze zit is het geheel wel wat kort) Ook super mooie schoenen! Leuk tasje, wat gedateerd, maar de kleur past er perfect bij! Het kapsel ... nou ja ... niet geweldig, maar het is te zien dat er wel over nagedacht is, dus dat maakt heel veel goed.
Het valt mij op dat ze helemaal geen sieraden om heeft, alleen maar een ring.
En wat straalt ze weer helemaal! Onbegrijpelijk als je zo'n drukke week hebt en dan zo vrolijk kunnen blijven. Ze zal vanavond wel heerlijk onderuit zakken in een heerlijke luie stoel, hahaha :-)) En dan weer de vrolijke, lieve mama zijn.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 15 mei 2014 - 18:43

Wat een vol programma heeft ze deze week. Leuk haar weer in 1 van mijn favoriete outfits te zien. Met opgestoken haar heeft deze outfit mee allure. Ik snap niet dat ze niet wat vaker voor een opgestoken paardenstaart zoals bij het staatsbanket in Singapore kiest. Simpel, stijlvol en altijd mooi!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 15 mei 2014 - 18:50

Dacht vandaag precies hetzelfde; waarom kiest ze niet vaker voor een stijlvolle staart, want dat is ook niet belastend voor je haar. Ik begrijp ook wel dat opsteken zoals een kapper doet met touperen ed. niet goed is voor je haar, als je dat vaak doet. Maar er is een middenweg! Ben trouwens benieuwd hoe maxima eruit ziet met een halve staart, zou ook al heel anders ogen dan los haar.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 15 mei 2014 - 22:32

Ja, dit is precies wat ik bedoel Carmen!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 15 mei 2014 - 19:42

Ook prachtig zo'n Franse paardenstaart.

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 15 mei 2014 - 17:22

Leuk om deze outfit weer te zien, blijft het heel mooi vinden !!
Tas ook helemaal goed hierbij.
Om de strik in het haar zullen we maar glimlachen, gisteravond was alles zo mooi en perfect dat we haar deze misser maar zullen vergeven !!

afbeelding van Gerrianne

Gerrianne

donderdag 15 mei 2014 - 16:50

Mooi dat ze deze mantel weer draagt. Een minpuntje vind ik haar kapsel. Het past niet bij deze mooie mantel.

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 15 mei 2014 - 16:39

Leuk, dit is echt een van mijn favoriete outfits van Máxima. Die kleur staat haar zo goed, die kan niet iedereen hebben.
Ik vind dat haar haar er best mooi, verzorgd uit ziet(aan de kant van de strik), maar ik zou die strik er niet zo in hebben gedaan. Die staat mooier in een opgestoken kapsel zoals bij Koninginnedag. Dat kapsel was echt fantastisch. Moet ze nog een keer doen!

afbeelding van annelien123925

annelien123925

donderdag 15 mei 2014 - 16:35

Staat Maxima mooi als blondine. Het haar ziet er wat afgeknabbelt uit, toch geen rabbit? Laten we zeggen voller met krullers onderin, weg pieken?

afbeelding van annelien123925

annelien123925

donderdag 15 mei 2014 - 16:35

Staat Maxima mooi als blondine. Het haar ziet er wat afgeknabbelt uit, toch geen rabbit? Laten we zeggen voller met krullers onderin, weg pieken?

afbeelding van riethoek

riethoek

donderdag 15 mei 2014 - 19:44

Van tijgerlook naar rabbitlook

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 16 mei 2014 - 09:57

Haha, dat is een goeie!

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 15 mei 2014 - 16:08

De outfit vind ik echt heel erg mooi. Alleen jammer dat ze het haar los heeft met een zwarte strik aan de zijkant. Doet me denken aan de prinsesjes op 30-4-2013. Een beetje kinderachtig. Los haar prima, maar dan niets erin. Of een dopje in zwart kan ook , maar geen grote hoed.. En anders opsteken.

afbeelding van zara

zara

donderdag 15 mei 2014 - 15:58

Los haar vind ik eigenlijk wel beter dan het laag opgestoken haar op de eerste foto's. Op zich vind ik de zwarte strik wel leuk staan; een hoed zou echt niet kunnen bij deze jas-jurk. Ik zit trouwens wel met open mond te kijken naar de hoeveelheid aan stijlen die onze koningin de afgelopen dagen heeft weten te creëren!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 15 mei 2014 - 15:59

Ja, zeg dat wel! Onze koningin is een zeeeer veelzijdige vrouw!!!

afbeelding van riethoek

riethoek

donderdag 15 mei 2014 - 19:43

Onze koningin is in de positie om een veelzijdige vrouw te zijn.

afbeelding van Kaatje

Kaatje

donderdag 15 mei 2014 - 15:51

Eens met mijn voorgangers hier. Ik heb niets tegen los haar, maar deze outfit vraagt om iets 'opgestokens'. Om deze strik moest ik onwillekeurig grijnzen. Ik heb wel foto's van mijn moeder als klein meisje die zulke grote strikken droeg in de jaren 40. Door de kleur en vorm worden de pieken ook nog eens benadrukt. Verder vind ik het wel erg leuk om deze mantel weer te zien!

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?