Aankomende vrijdag vindt de fotosessie plaats bij Paleis Huis ten Bosch. Hopelijk kan koningin Máxima voor die tijd nog even uitrusten, want ook deze week stapte ze weer in het vliegtuig vanwege haar baan bij de VN. Ditmaal voor het voeren van gesprekken in New York. Voor de gelegenheid werd er een bekende jurk van Akris tevoorschijn gehaald. Vreemd genoeg is het kledingstuk voorzien van een kraag, terwijl het bij eerdere draagmomenten opdook zónder kraag. 

. pic.twitter.com/vRbPrlZnTs

De jurk met print en plooien kregen we eerder te zien in Monaco (2011), Tavernelle (2011) en op de Antillen (2011). 

In Tavernelle:

Op de Antillen, 2011:

Outfit van Akris: 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 19 jul 2019 - 14:25

Daan, die bezoeken zijn in dezelfde tijd dus zouden Filip en Mathilde privé informatie moeten hebben weten te bemachtigen van de voorbereidingen die Maxima en WA deden voor dat bezoek om precies in dezelfde tijd weg te gaan.
Beetje vergezocht, niet? ;)
Ik zou ook niet weten waarom ze WA en Maxima zouden willen achtervolgen.

Ook staat dit in het artikel:
De aankondiging kwam niet als een verrassing. Vorig jaar juli werd er al openlijk over gesproken.

afbeelding van Daan01

Daan01

vrijdag 19 jul 2019 - 16:42

Lina , ik doel meer op de bestemmingen , dat het op het zelfde moment is zal we toeval zijn

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 19 jul 2019 - 16:53

Dat moet absoluut toeval zijn ja.

afbeelding van Helena

Helena

vrijdag 19 jul 2019 - 11:15

Lina, ik denk niet dat de koning het prettig vind, om zo met die tassen prive gefotografeerd te worden.
Je kent hem toch. Alleen als hij in functie is. Maxima kan daar wel om lachen. En ik ook. Blijft een leuke foto en weer eens wat anders..

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 19 jul 2019 - 12:37

Ben heel benieuwd wat voor bakjes en organisers en doosjes het paar gekocht heeft in die containerstore!
De vakantie begint goed met het categoriseren van de spullen op het paleis!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 19 jul 2019 - 12:36

Dit vindt hij vreselijk. En het is ook naar dat tegenwoordig met al die mobieltjes ze nergens vrij kunnen bewegen. En die foto's worden niet alleen maar genomen door echte royalty fans (die nemen ze uit respect mogelijk niet), maar door iedereen.
Altijd op je hoede voor een foto waar je verveeld kijkt, moe of bozig. Nee voor mij hoeft het niet. Ook al vind ik een ontvangst op Windsor Castle heel aantrekkelijk en wonen op Huis Ten Bosch. .
Ik wens hen een fijne vakantie toe in veel bewegingsvrijheid. En dat Maxima met haar dochters gezellig wat websites doorloopt om ideeën op te doen voor outfits in het najaar!

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 19 jul 2019 - 12:22

Helena, uhm nee, ik ken zowel WA als Maxima niet persoonlijk, alleen van foto’s, dus ik heb geen idee wat ze denken of vinden ;)

afbeelding van karpathos

karpathos

vrijdag 19 jul 2019 - 10:56

Vanmiddag rond 14.30 uur is er een live-uitzending op de Facebook pagina van Vorsten betreffende de fotosessie.

afbeelding van jeannine

jeannine

vrijdag 19 jul 2019 - 09:14

ik heb dit altijd een zeer mooi jurkje gevonden , dat best meer gedragen mag worden zeer mooie print de kleur en het model vind ik allemaal goed bij haar passen , met het lederkleurig centuurtje vind ik het er best degelijk uitzien I like it.
Ja ik vind dat Maxima een toffe job heeft ,en dat ze hard werkt , ze heeft natuurlijk hulp in haar dagelijkse klussen dus dat is luxe en leuk maar als ze er voor zou kiezen zou ze veel minder kunnen doen dus ze werkt wel graag

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

donderdag 18 jul 2019 - 23:43

Het is al langer geleden Doro, momenteel voel ik mij heel erg vrij in werk, beroep en woonsituatie maar zit toch nog maar niet op social media .
De ‘enorme’ beveiliging bij het koningspaar voelt denk ik toch ook altijd ‘onvrij’. Je kunt nooit eens met zijn 2-en door een bos wandelen, ms een klein beetje op eigen terrein. bij het Loo of zo.

afbeelding van Daan01

Daan01

donderdag 18 jul 2019 - 23:39

Leuk jurkje ! Prima voor deze gelegenheid

afbeelding van Hennie64

Hennie64

donderdag 18 jul 2019 - 23:29

Ja en zo heeft alles ook een keerzijde voor de één geldt dit meer dan voor de ander maar dat ze een luizenleventje leiden ... ja daar ben ik wel van overtuigd. Ik weet nog dat Mark vd Linde ooit vertelde dat Queen Elizabeth zichzelf nog nooit heeft aangekleed, dat zij zelfs nog nooit haar eigen bh omgedaan heeft en vastgemaakt!
Nu is dit weliswaar een heel andere generatie maar het zal ze nooit moeilijk gemaakt worden hoor, daar ben ik echt van overtuigd.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

donderdag 18 jul 2019 - 22:57

Tja Luisje 63, Caroline en Doro e.a.
Ik zou echt niet willen ruilen. Ik ben ooit heel korte tijd bedreigd geweest (door een ex-personeelslid) en was in een heel andere zaak politiek en publicitair ‘kwetsbaar’. Je krijgt dan allerlei richtlijnen alwaar ik hier natuurlijk niet over kan uitweiden. Ik heb me toen zo onvrij gevoeld. Je moet je kinderen instrueren, wordt een soort van paranoia door kentekens te noteren (vooral rotondes dubbel omrijden), kortom Maxima en WA lopen wel leuk rond in NY maar altijd ‘onvrij’ m.i.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

vrijdag 19 jul 2019 - 08:16

Oohh , wat moet dat afschuwelijk zijn geweest voor je.
Dat vd wc-tjes poetsen etc was natuurlijk ook een beetje grappig bedoeld hoor........, meer als reactie op de opmerkingen dat ze zo druk is .....

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 18 jul 2019 - 23:25

Wat ontzettend naar voor je, bah dat moet vreselijk zijn. Hoop nu alles weer genormaliseerd?
Is bij t k’paar anders natuurlijk met hun enorme beveiliging

afbeelding van Jrn

Jrn

donderdag 18 jul 2019 - 22:37

Tja wat vind ik hier nu van? Leuk dat het een merk is dat we niet zo vaak terugzien. Komt me desalniettemin toch wat gedateerd over en met toegevoegde kraag veel minder mooi. Ben ook geen fan van de combinatie met bruin leer. Cijfer: 6,5
Ik vind de print van de Beatrix outfit in Tavernelle geweldig en wat staan ze er allemaal geweldig op.

afbeelding van Jansje

Jansje

donderdag 18 jul 2019 - 21:47

Volgens mij kan je de kraag er af halen. Als je goed de foto's in zoomd, dan lijkt het net alsof het met knoopjes of klittenband vastzit

afbeelding van Margriet76

Margriet76

donderdag 18 jul 2019 - 18:34

De Koning zei ooit dat het een geweldige baan is..lijkt mij ook. Al die privileges en veel geld..moet altijd denken aan mijn vader die jarenlang diende in het leger. Hij zei; WA heeft alle hoge onderscheidingen van het leger gekregen maar nog nooit in de vuurlinie gestaan haha! M'n vader was niet zo koningsgezind.. ik wens ze een hele fijne vakantie toe en uitgerust weer terug want Maxima heeft geweldig wat gedaan de afgelopen tijd.

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 18 jul 2019 - 20:24

Ik begrijp dat je vader niet zo koningsgezind was. Het is nogal wat als je vele jaren in de vuurlinie ligt en iemand krijgt zonder iets te doen alle onderscheidingen omdat hij/zij toevallig in een ander nest is geboren. Over de drukte van Maxima: ze werkt wat mij betreft niet harder dan iedere andere vrouw die een 32-uursbaan heeft. Bovendien krijgt ze er een stuk rianter voor betaald.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

donderdag 18 jul 2019 - 22:36

En ze hoeft geen wc-tjes te poetsen voor ze op vacantie gaat, en broodjes te smeren, alles wordt wel geregeld. Na de foto sessie hop het vliegtuig in , en niet in de file

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 18 jul 2019 - 22:14

Helemaal mee eens. Ik word een beetje moe van al dat betuttel dat ze het zo zwaar heeft en dat ze zo hard werkt. Zo zwaar heeft ze het niet hoor. En ik denk dat zij de eerste is om dat ook zo te zien! Ze is er denk ik het type niet naar dat ze vind dat zE hard werkt en dat ze daarvoor geprezen moet worden.

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 19 jul 2019 - 09:14

Ik heb werkelijk geen idee wat voor type ze is en hoe ze denkt. Ik waag me er ook niet aan, want ik ken haar niet. Ik zie alleen wat ze draagt aan kleding, schoenen, juwelen, tassen en dergelijke en ik zie hoe haar haar haar nauwelijks tot niet interesseert als het geen galatoestanden zijn. Ook zie ik dat ze veel op stap is voor de VN. Meer niet.

afbeelding van Babs74

Babs74

vrijdag 19 jul 2019 - 08:01

Dat betuttel hoeft inderdaad niet, maar ik zou voor geen goud met haar willen ruilen!

Verder mooi verwoord Doro!

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 18 jul 2019 - 17:16

Ze sliepen in het Soho house NY! Heel fijn leven!
Morgen even fotosessie.. jurkje van de GAP aan misschien? En dan wéken rust! Genieten in Griekenland lekker eten, niets doen, en vast weer wat fijne outfitjes scoren. Ik zou er zooo makkelijk aan kunnen wennen!

afbeelding van Hennie64

Hennie64

donderdag 18 jul 2019 - 16:58

Groot gelijk dat ze saampjes lekker shoppen in The Big Apple als koningin Maxima er toch moet zijn. En welllicht vlieguurtjes maken met de nieuwe vliegmachine. Ach wat een heerlijk leven, tenminste van wat wij ervan zien.. .

afbeelding van Helena

Helena

donderdag 18 jul 2019 - 13:34

Wat een leuke foto s in New York, Het gezicht van de koning staat op onweer,
En nu maar weer een tijdje stoppen over het haar. Doet ze toch niet anders.

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 18 jul 2019 - 14:26

Helena, kan ook gewoon het gezicht zijn wat hij heeft, hoe hij kijkt, als hij niet bij een officiële gelegenheid is waar hij konstant moet lachen en glimlachen ;)

Ik vind die jurk trouwens te kinderachtig geworden voor Maxima

afbeelding van Hennie64

Hennie64

donderdag 18 jul 2019 - 12:21

Leuk jurkje maar zeker niet voor deze gelegenheid bij de VN, het ziet er eerderuit als een te kleine vakantiejurk. Ik zie ook niemand om haar heen met een printjurk zonder mouwen in de VN. Ach majesteit, wat is er toch met uw haar.....??

afbeelding van Elles

Elles

donderdag 18 jul 2019 - 11:58

Kate is gezegend met een prachtige haardos en Maxima niet.So what, zo strak naar achter als Meghan vind ik niet mooi.

afbeelding van Maria04

Maria04

donderdag 18 jul 2019 - 09:33

Heerlijk zomerjurkje, en het kraagje:nieuwsgierig Aagje?

afbeelding van Anna68

Anna68

woensdag 17 jul 2019 - 23:39

Gezellige jurk, maar wat mij betreft te kort en ook niet geschikt voor een zakelijke bijeenkomst. Op alle sites over royals (zie bv newmyroyals) wordt alsmaar kritiek geleverd op het onverzorgde haar van Máxima. Ik kan echt niet begrijpen waarom ze hier niet meer aandacht aan besteed. Ik zou zeggen neem een voorbeeld aan Kate of Meghan

afbeelding van Marly

Marly

woensdag 17 jul 2019 - 22:51

Het is een leuke jurk en staat haar prima, schoenen en sieraden ook mooi en erg leuk om te zien dat ze lekker samen met Willem Alexander aan het shoppen is in NY. Net als elk ander stel, met tassen sjouwen enz. Dat ze gefotografeerd worden lijkt me logisch, vooral in het buitenland, die fotograaf heeft een prachtige dag! Maxima blijft lachen gelukkig en ze is toch even in NY met haar man, good old times.

afbeelding van sandy

sandy

woensdag 17 jul 2019 - 22:15

Blijkbaar was Willem Alexander mee naar New York. Kijk maar op de site van Daily Mail (Queen Maxima). Ik kan wel een link plaatsen maar misschien mag dat niet want dit zijn prive fotos. Zij waren ongedwongen aan het shoppen.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

woensdag 17 jul 2019 - 22:45

Bij de haar spullen......,,,,,

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 18 jul 2019 - 08:26

hahaha, ja ik moest er ook om glimlachen.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 17 jul 2019 - 21:33

Akris is een mooi merk, grote collectie met mooie stoffen. Veel door Charlene gedragen. Zou door Maxima ook vaker voor worden gekozen.
Deze jurk wat te strak rond de maagstreek dat is jammer.
Lang seizoen voor onze queen.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 17 jul 2019 - 19:09

Een van haar allerleukste jurken. Fijn dat we deze jurk weer terug zien, maar zonder kraag staat het beter bij Máxima. Wel leuk detail om te zien dat de jurk dus op verschillende manieren gedragen kan worden. Van mij mag ze vaker voor Akris kiezen!
Wat een drukke week voor haar. Hoop dat ze weer op tijd terug was voor de musical van Arianne

afbeelding van Jantje R

Jantje R

woensdag 17 jul 2019 - 19:00

Groen staat Maxima goed. Mooi gecombineerd met de schoenen. Op de foto lijkt het net of maxima haar ene voet dikker is dan de andere.
Maar ik vind de jurk van boven niet mooi zitten. Trekt ontzettend en drukt haar boezem plat. Zonde

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

woensdag 17 jul 2019 - 18:19

Zonder kraag vlotter,staat bij model ook niet erg.
Beetje saai

afbeelding van Hennie64

Hennie64

woensdag 17 jul 2019 - 17:49

Wat is dat voor een ring met donkere steen aan de rechterhand? Nieuw?

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 17 jul 2019 - 20:11

De ring is van Chanel en is al heel lang in het bezit van Máxima.

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 17 jul 2019 - 17:13

Leuke jurk. Maar het lijkt wel alsof ze met nat haar op de foto staat. Net onder de douche vandaan?

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 17 jul 2019 - 16:41

Een losse kraag met kleine knoopjes? Op de foto uit 2011 meen ik een zweem van een lusje te zien langs de hals?

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

woensdag 17 jul 2019 - 18:27

Klopt Jens , ja, foto blauw bloed toont ook een foto met volgens mij inderdaad een "inzetbare"kraag,goed gezien...

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 17 jul 2019 - 16:27

Wie lost het raadsel van de kraag (zie intro) op?

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 18 jul 2019 - 08:27

Ze zal ze wel allebei gekocht hebben.

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 17 jul 2019 - 16:39

Wellicht is er tijdens de verhuizing nog een stukje stof gevonden?

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?