Vanwege haar functie bij de Verenigde Naties heeft koningin Máxima vandaag een bezoek gebracht aan Ankara, Turkije. In haar koffer naam de koningin een bekende rok mee van modehuis NATAN, ditmaal gecombineerd met een top van dezelfde stof. Hoewel de outfit niet heel elegant overkomt, denk ik dat de kleding 'in het echt' wel mooi bij elkaar staat en past bij de achtergrond van haar bezoek. Prima. 

Update:

 

Máxima met de rok bij het streekbezoek aan de Achterhoek:

Máxima met de rok bij een prijsuitreiking in het paleis:

Foto's met dank aan:

www.monarchypress.com
www.royalpress.com

RVD

Foto: RVD 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van riethoek

riethoek

vrijdag 11 jul 2014 - 10:30

Ik vind het net een duster die ze achterstevoren aan heeft op de zittende foto.

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

vrijdag 11 jul 2014 - 10:38

:-) zo eentje van wafelkatoen.

afbeelding van riethoek

riethoek

vrijdag 11 jul 2014 - 13:50

precies die bedoel ik.

afbeelding van Els

Els

vrijdag 11 jul 2014 - 11:52

Zelfs in een duster van wafelkatoen zou ze er nog geweldig uit zien :-)

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 11 jul 2014 - 09:56

Ik vind het prachtig! Fris en modern. Mooier dan de combinatie met de blouse, ik vond dat tuttig/ouwelijk. Dit maakt haar op een of andere manier 'zachter'.

afbeelding van Mary

Mary

vrijdag 11 jul 2014 - 07:00

Ik vind de versie van het streekbezoek en Paleis op de Dam mooier. Maar dit bovenstukje vind ik prima voor bezoek aan de President van Turkije. Niet te strak, niet te kort, geen V hals, 3/4 mouwtje, kortom prima gedaan!

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

vrijdag 11 jul 2014 - 09:23

Mary, helemaal met jou eens. Ik vind het een prachtig fris setje en juist wel leuk dat het nou eens niet heel strak is. De mooie parels maken het helemaal af. Mooi!

afbeelding van marinde

marinde

donderdag 10 jul 2014 - 23:27

Mooi setje! Staat Máxima goed.

afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 12 jul 2014 - 11:37

Wat een leuke foto's. Alleen jammer dat ze plateau schoenen draagt. Dat doet afbreuk aan de mooie kleding, vind ik.

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 10 jul 2014 - 21:10

Ik vind het een erg mooi stelletje en het zal zeker in het echt nog mooier zijn. Ik ben het wel met o.a. Elisel eens , dat een strakke rok pittiger zou staan. Maar ook deze uitvoering staat haar prachtig. Mooie lengte en niet teveel sieraden. Het haar had wel verzorgder gemogen, maar verder prima.

afbeelding van Marcella

Marcella

donderdag 10 jul 2014 - 20:00

Het valt me op datMaxima bijna nooit een rok aan heeft.Bijna altijd een jurk of een broek(pak) dat vind ik weleen goed idee ,een rok met een blouse is zo gewoontjes.......
Ik krijg hier nooit reclame op deze site op andere wél.
Ik vind de witte set van vandaag toch ook wel mooi,op de zittende foto geeft het een wat zwaar effekt.

afbeelding van Wilma

Wilma

donderdag 10 jul 2014 - 19:44

Had nog vergeten te reageren wat betreft de kleding.
Vind het best een mooi geheel,maar als je het vergelijkt met het streekbezoek en de andere foto met de geweldige staart,ben ik toch niet helemaal enthousiast.
Het kan er mee door,maar dat komt dan door haar lieve uitstraling( zie zittende foto).
Als ik het vergelijk met de andere foto,s ga ik toch voor de foto met de staart.Geweldig!
Dit had ook mooi gestaan bij de combinatie,die ze vandaag aanhad.

afbeelding van Imke

Imke

donderdag 10 jul 2014 - 19:39

Ik heb de indruk dat Máxima haar taken als koningin met evenveel plezier vervult als die voor de VN. Een verschil lijkt me wel dat ze bij de representatieve koninklijke bezoeken steeds ergens anders komt, voor een opening, een werkbezoek etc., en telkens andere mensen ontmoet, wat een zekere oppervlakkigheid met zich meebrengt. Bij haar werk voor de VN bouwt ze zelf mee aan een project en hoort ze, stel ik me zo voor, bij een bepaald netwerk. Die continuïteit geeft vanzelf meer diepgang en waarschijnlijk ook een ander soort werkplezier. Ik gun dat haar van harte, ik denk dat het heel belangrijk is dat ze naast het werk dat een afgeleide is van de functie van haar man ook een eigen werkkring heeft waarin ze zich kan ontwikkelen.
De outfit vind ik wel mooi, maar ik ben het eens met Elisah dat de top (de mouwen) ietsje strakker had gemogen. Nu is het een tikje lijzig. Op zichzelf vind ik dit een prima model voor Máxima, en leuk als afwisseling voor de strakke rokken. Dit is nu typisch een gelegenheid waarbij een wat behoudender stijl goed past, en dat hoeft helemaal niet saai te zijn als je het leuk combineert. Hier is het leuke dat de op het eerste gezicht egaal witte kleding levendig wordt door het effect van de stof en de goed gekozen accessoires (de schoenen zijn niet te zien maar ik gok dat die beige of crème zijn).

afbeelding van zara

zara

zaterdag 12 jul 2014 - 10:42

Goed verwoord, Imke! Ik kan me hier helemaal in vinden.:-)

afbeelding van Nienke

Nienke

donderdag 10 jul 2014 - 19:35

Mooie kleding, ik denk dat het in het echt nog mooier staat. Ze gaat netjes en goedgekleed voor een relatief conservatief land (hoewel je daarover van mening kunt verschillen, in Istanbul bijvoorbeeld leven veel mensen net zo westers als wij maar in andere delen weer totaal niet. Het is lastig om een definitie van het land te geven).
Veel beter dan in India vorige week. Op de twee laatste foto's combineert ze het ook heel mooi.

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

donderdag 10 jul 2014 - 19:21

De rok en top staan haar goed en ook zeer geschikt om in een Islamitisch land te dragen.Vooral de premier is nogal conservatief.
Bescheiden sieraden en mooie make-up, ze krijgt van mij een tien met een griffel.
Wilma en Elisah ik ben het met jullie eens het is mij ook opgevallen en heb ook al eens in een reactie geschreven dat ze meer samen moeten doen en idd in ons land is nog zoveel waar ze zich voor in kan zetten.

afbeelding van Knoxus

Knoxus

donderdag 10 jul 2014 - 19:17

Zittend is het een beetje een hobbezak, staand vind ik het al stukken beter!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 10 jul 2014 - 23:50

Prachtige jurk, die zien we dus niet tijdens de nationale feestdag... jammer...
De hoed is inderdaad geweldig!

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 10 jul 2014 - 21:22

Die jurk vind ik echt niet mooi en zeker niet met die felle oranje? schoenen en tas. Brrr, sorry, maar hier krijg ik de kriebels van.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 10 jul 2014 - 18:56

Bij het zien van de eerste foto kon ik echt niet enthousiast zijn over de bij de rok passende top, maar de tweede foto doet deze outfit veel meer eer aan. Nog steeds vind ik de rok mooier met de roze blouse, maar deze combinatie misstaat Máxima niet alleen oogt het wat zwaar.
Ik vind het echt heel goed dat ze naast haar werk als koningin zoveel aan de slag is voor de VN. Volgens mij echt een baan die haar op het lijf geschreven is en waar ze veel plezier aan beleeft. Maar intensief is het wel al dat rondreizen!

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 10 jul 2014 - 18:16

Wilma, omdat het mij ook zo opvalt de laatste tijd dat ze zo vaak afzonderlijk op pad gaan ,heb ik dit met aarzeling geschreven.
Het is absoluut niet mijn bedoeling om vervelend over Maxima te praten, het is ook niet mijn bedoeling om een akelige discussie op gang te brengen want ik bewonder haar echt, maar het is wel heel opvallend dat ze zo weinig samen in ons land op pad zijn.Het moet toch een eer zijn om als je de titel van koningin mag dragen ook veel voor ons land mag en kan doen.??( sorry dat ik over geld begin,) en daar wordt ze toch ook voor betaald?
En met haar opleiding kan ze juist in deze tijd heel veel voor de jongeren (en ouderen) in ons land op dit gebied betekenen.

afbeelding van Wilma

Wilma

donderdag 10 jul 2014 - 17:55

Elisah,jij schrijft het en ik loop hier al langer mee rond.
Het zal allemaal nodig zijn voor haar functie als pleitbezorger,maar het komt op mij over, als dat ze haar eigen werk met groot plezier doet en alle andere aangelegenheden er bij doet omdat het nou eenmaal verplichtingen zijn.
Als koningin hoort ze haar man aan te vullen en dat doet ze ook wel,maar ik heb toch de indruk,dat ze haar "eigen werkterrein"op de één of andere manier liever doet.
Natuurlijk kan ik het mis hebben....
Het wordt zeker tijd,dat ze als koningspaar meer samen naar buiten treden.
En dan heb ik het niet over Staatsbanketten,Deutsche Mediaprijs of streekbezoeken e.d,maar gewoon samen in eigen land bezoeken afleggen,voorstellingen bekijken en ga zo maar door....
Ik vind,dat ze de laatste maanden erg veel afzonderlijk op pad gaan,maar misschien zien zij dat als een moderne invulling van het koningschap....

afbeelding van Mary

Mary

vrijdag 11 jul 2014 - 06:52

Ik vind het juist goed dat Maxima ook druk is met haar eigen werk. Dat hadden haar voorgangers ook graag gedaan...
WA is het enige staatshoofd. En zo gaat ook alle aandacht naar hem uit als hij alleen op pad is. We zien ze vaak genoeg samen.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 11 jul 2014 - 07:59

Heel goed verwoord Mary, zo zie ik het ook!

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 10 jul 2014 - 17:20

Maxima ziet er keurig uit, goede rok lengte en driekwart mouwen, voor een bezoek aan dit land perfect.
Model van deze rok is niet mijn smaak,te wijd uitstaand, top is leuk,beetje retro stijl , mouwen zouden smaller mogen ,wat stakker om de arm staat vlotter en kleedt meer af.
Goed dat Maxima zo hard werkt, maar ik zou het ook leuk vinden als ze weer eens iets samen (voor ons land) zouden doen.
Het is nu net of Maxima heel erg met haar eigen carierre bezig is!Ze draagt de titel koningin, maar daar zou ik iets meer van willen zien.

afbeelding van Christa

Christa

donderdag 10 jul 2014 - 16:32

en nu is het weer niet.........nu heb ik gewoon reclame boven de banner van Vorsten!
;-))

afbeelding van Marianna

Marianna

donderdag 10 jul 2014 - 17:11

Dat ligt aan jouw computer, met een firefox programma of google chrome te installeren verdwijnt dit, ligt niet aan deze site.

afbeelding van Sofia

Sofia

vrijdag 11 jul 2014 - 11:22

Marianne.Klopt ik heb firefox en nooit last van dit soort dingen.

afbeelding van Christa

Christa

donderdag 10 jul 2014 - 17:48

Helaas, ik heb een Apple en Firefox, dus daar ligt het dan niet aan!
;-))

afbeelding van Christa

Christa

donderdag 10 jul 2014 - 21:16

@Maria: Ik heb deze blocker zojuist geinstalleerd, ben benieuwd!!
Bedankt voor de tip!
;-))

afbeelding van Christa

Christa

donderdag 10 jul 2014 - 21:01

Dank Maria dat ga ik ook proberen!!
;-))

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 10 jul 2014 - 16:06

Wat een zeer geslaagde outfit van Maxima! Ik vind haar dit heel mooi staan! Vooral zo'n korte top op een wijde rok, het staat Maxima heel goed, vind ik.
Inderdaad keurig haar armen bedekt en een niet al te korte rok...en ook spaarzaam make-up aangebracht. Dat maakt onze koningin zoooveel mooier!! Nogmaals, zware make-up heeft ze helemaal niet nodig, we zien met z'n allen hoe mooi ze zo is!

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 10 jul 2014 - 16:03

Nou, ik heb er geen last van hoor! Soms is het ook wel handig. Het is wel eens gebeurd dat ik op een bepaalde site een kledingstuk wilde bestellen (ik geloof dat het Esprit was) maar dat het niet meer leverbaar was in mijn maat. Kreeg ik op een andere site een link van dat zelfde kledingstuk (op dezelfde site van Esprit) was het er ineens wel in mijn maat. Ik hoop dat jullie het nog begrijpen wat ik bedoel. Enfin, soms kan reclame ook nuttig zijn.

afbeelding van Christa

Christa

donderdag 10 jul 2014 - 16:31

Lieve Dames, ik bedoel niet de gewone reclame die je ziet, daar is geen ontkomen aan, maar de laatste tijd valt het mij op dat er zelfstartende filmpjes op de website zitten en sinds kort ook hier op deze! Bij mij komt het op als ik een reactie heb geschreven. Als ik dan "opslaan" klik dan gaat je terug naar de pagina en dan zit er rechtsboven, boven het logo van Vorsten een filmpje wat vanzelf begint te bleren! Zooooooo irritant!!!!
Dus nogmaals, nee, niet de gewone, stomme reclame, daar heb ik geen moeite mee, en dat idd ook wel eens handig zijn!
;-))

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 10 jul 2014 - 16:55

Ik vind die schreeuwende filmpjes ook irritant (maar volgens mij niet zo irritant als jij Christa hi hi ;-)) maar ik vraag me af of daar meer aan te doen is dan alleen het geluid uit zetten. Als je een commerciele website hebt ontkom je daar volgens mij niet aan. Of wel Josine?

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

donderdag 10 jul 2014 - 16:02

Oh okay, ook dat vind ik hier nogal meevallen.
Maar eenieder zal dat weer anders ervaren.

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

donderdag 10 jul 2014 - 15:53

Nog nooit op deze site een zelfstartend filmpje gezien, dus het geldt niet voor allemaal.

afbeelding van Christa

Christa

donderdag 10 jul 2014 - 15:19

Weet overigens ook niet of ik de enige ben die er last van heeft!
;-)

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 10 jul 2014 - 16:02

Ik heb het ook heeeel af en toe. Toevallig ook vandaag 1 keer.

afbeelding van Christa

Christa

donderdag 10 jul 2014 - 15:19

@Josine: Tegenwoordig zit er erg irritante reclame op jouw website, filmpjes die zomaar beginnen te spelen, dat vind ik zo erg, het maakt me razend!! Je bent trouwens niet de enige website die daar last van heeft hoor, maar misschien kun je er iets aan doen??
;-))

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 10 jul 2014 - 15:23

De advertenties worden geselecteerd op basis van jouw zoektermen bij Google. Ik krijg het filmpje niet, dus ik heb geen idee om welke reclame het gaat. Als je mij de URL doorgeeft dan blokkeer ik de advertentie :)

afbeelding van Christa

Christa

donderdag 10 jul 2014 - 21:46

Het was een heel irritant reclame filmpje van "Cillit Bang", en ik ben zeker niet op die website geweest, dus blijft vreemd! En Google doet ook maar wat, het interesseert ze geen zier hoor, wat wij daar allemaal van vinden. Je kunt het eigenlijk niet eens uitzetten, dat zou gewoon moeten kunnen. Dat je gevolgd wordt waar je allemaal naartoe surft is op zich al een inbreuk op je privacy, maar tegenwoordig vinden mensen dat blijkbaar niet meer belangrijk, want ja, we hebben toch niets te verbergen!!
Maar het is nu weer rustig en ik heb een blocker geinstalleerd, al zie ik geen verschil. Alleen dat ik nu helemaal geen relevante reclame meer zie maar bagger! Vind in principe reclame ook niet zo erg want je hoeft er niet naar te kijken, maar als je zit te lezen en er begint plotseling iets te schreeuwen/ratelen dan is dat heel irritant! En mijn geluid heb ik eigenlijk altijd aanstaan!
Maar dit is het laatste hoor, wat ik er over zeg! ;-)))

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 12 jul 2014 - 11:24

Ben het met je eens, Christa. Hoogst irritant al die (knipperende en vaak schreeuwende) reclameblogs, waar je niet om vraagt.

afbeelding van Christa

Christa

donderdag 10 jul 2014 - 15:15

Heel goed gekozen voor een bezoek aan dit Islamitische land! Goede lengte, armen zo goed als bedekt! Compliment, zo hoort het nou!!
;-))

afbeelding van Sol

Sol

donderdag 10 jul 2014 - 15:32

@Christa: Off topic maar niet onbelangrijk: Turkije is geen islamitisch land, het is een seculier land waarbij in het land hard gestreden wordt dagelijks om het een seculiere staat (religie gescheiden van de staat) te laten blijven...

afbeelding van Christa

Christa

donderdag 10 jul 2014 - 21:38

@Sol: blijft een feit dat Turkije een overwegend islamitische bevolking heeft. Dat er scheiding is van kerk en staat is mij bekent, en het is te hopen dat dat ook zo blijft...... maar dat Maxima rekening houdt met bepaalde gevoeligheden onder bepaalde bevolkingsgroepen is niet meer dan normaal, zie ook de hele discussie over wat ze droeg in India vorige week!
;-))

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 10 jul 2014 - 15:25

Maar de premier is wel best islamitisch. (Of hoe je dat ook netjes zegt :P) Zijn vrouw draagt een hoofddoek en lange rokken. (Maar wel stilleto's en peperdure tassen. Vind het altijd heel gaaf om te zien. Aparte combi tussen hip/modern en toch traditioneel)

Overigens is ruim 90 % wel islamitisch, dus dan zie ik Turkije wel als een Islamistisch land, ondanks de seculiere wetgeving.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?