Koningin Máxima heeft woensdagmiddag 20 juni in haar hoedanigheid van lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap bij Van der Linde Catering & Evenementen in Berkel en Rodenrijs gesproken met ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (MKB) over hun ervaringen met de ontwikkelingen in het MKB.

Het Nederlands Comité voor Ondernemerschap geeft sinds twee jaar in het najaar de ‘Staat van het MKB’ uit. Dit is een jaarbericht met de meest recente cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) over het midden- en kleinbedrijf. Ook het verhaal achter de cijfers en de ontwikkelingen binnen het MKB worden hierin toegelicht. In aanloop naar de totstandkoming van het rapport wordt gesproken met diverse groepen belanghebbenden uit verschillende sectoren en vertegenwoordigers van diverse relevante organisaties en instellingen.

Koningin Máxima sprak samen met een mede-lid van het Comité, Diederik Laman Trip, met ondernemers uit heel Nederland over de manier waarop zij inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Zo ging het onder meer over de manier waarop ondernemers hun verdienmodel vernieuwen om concurrerend te blijven. Ook werd gesproken over de snelle ontwikkelingen in de digitalisering en de gevolgen hiervan voor met name kleine ondernemingen. Beide vraagstukken komen terug in het jaarbericht van 2018. En marge van het gesprek kreeg Koningin Máxima een rondleiding door het van oorsprong Rotterdamse familiebedrijf. Het bezoek is in samenwerking met MKB-Nederland georganiseerd.

Het Nederlands Comité voor Ondernemerschap is ingesteld door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat om ondernemerschap in Nederland te stimuleren. Daarbij richt het Comité zich op versterking van het groeipotentieel van het midden- en kleinbedrijf. Elk jaar geeft het Comité een trendanalyse uit in de vorm van het Jaarbericht Staat van het MKB.

Outfit: koningin Máxima draagt een nieuwe blouse met bloemenprint van modehuis Natan. 


Foto: Henriëtte Guest

Blouse van Natan: 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Margriet76

Margriet76

dinsdag 26 jun 2018 - 07:50

Eens met bovenstaande reacties. Eduard Vermeulen kan zijn winst uit tellen. Zo vreemd dat ze regelmatig in dezelde outfits worden gespot (Mathilde en Máxima) Máxima zou ik willen adviseren eens goed op zoek te gaan in eigen land.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

vrijdag 22 jun 2018 - 16:55

Op zich netjes. Maar ik vind het patroon van bloemen in de blouse vreselijk lelijk. Zelfs bij Maxima. Natan vind ik gewoon niet mooi, zelden hebben ze iets leuks. Maar neem nou die rokken met het bloemen patroon die de modellen aanhebben. Dit zijn vrouwen met een goed figuur en Natan slaagt erin om er vormeloze figuren van te maken. Ik hoop dat Maxima voor iemand anders gaat kiezen.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 22 jun 2018 - 09:57

Leuke blouse. Maar apart is het wel, dat die royals zo vaak dezelfde kleren kopen. Een wereld aan ontwerpers (uit eigen land), kom op ladies, stap eens uit je comfortzone!

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

zaterdag 23 jun 2018 - 12:18

Helemaal eens!!! Het is zo eentonig, de enige die in zijn handjes wrijft is Eduard Vermeulen, maar dan mag hij wel eens zorgen dat de kleding van onze koningin wat netter op maat gemaakt wordt! Tja ik begrijp echt niet waarom Natan zo geliefd is. Stefanie Mathilde en Maxima zelfde stofjes, modellen ect. Uniform dus. Ik snap dat niet. Ik begrijp wel dat het enorm moeilijk is om altijd weer wat nieuws te verzinnen en aan te trekken dat vraagt veel tijd en energie, maar juist daarom zou ze toch eens wat meer om zich heen moeten kijken qua ontwerpers. Meer variatie dan en weinig kans dat je er hetzelfde uitziet als andere royals.

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 21 jun 2018 - 11:55

Mooie blouse , ik denk dan zou ze dit aangeschaft hebben voor het staatsbezoek,? Omdat het nieuw is en misschien klaar lag of zou het niet op voorhand beslist worden. Het staat Maxima beter dan Mathilde en Stephanie ,

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 21 jun 2018 - 19:24

Wat een mooie blouse. Staat haar geweldig. En wat een leuke oorbellen. Volgens mij heeft ze een vol programma vandaag, maar volgens mij is dit een grote energie gever voor jaar.

afbeelding van Helena

Helena

donderdag 21 jun 2018 - 10:40

Mooie blouse. Wil ik ook wel hebben. Wat zien die modellen er raar uit met die te lange rokken.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

donderdag 21 jun 2018 - 10:08

Maxima is weer helemaal. Op dreef.
Erg mooie blouse prima te combineren met de zwarte pantalon.
Mooie make up en geslaagde oorbellen !
toppie!!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 21 jun 2018 - 08:29

Draagt Maxima hetzelfde soort model blouse als Stephanie? Prima! Met een zwarte broek inderdaad heel chique. Maar ik vind het met een rode broek ook wel leuk en fris, hoor! De combinatie van Mathilde doet helaas echt aan een pyjama denken...

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

woensdag 20 jun 2018 - 22:02

De combi met vml. een zwarte broek is verre weg de beste. Bij Mathilde vond ik het destijds met bijpassende broek erg druk en i.c.m. rood bij Stephanie mhaw. Ik begrijp wel dat Nathan de stof in de uitverkoop heeft gedaan, het is een beetje tuttig patroon. Het haar van Maxima zit echt heel goed en ook de bellen zijn leuk en bescheiden.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 20 jun 2018 - 22:41

Het is overigens niet gezegd dat Natan de stof in de uitverkoop heeft gedaan. Het zou ook heel goed kunnen dat Maxima en Stephanie het al even in de kast hebben hangen, maar nog niet eerder in het openbaar hebben gedragen. Al is het wel opvallend dat ze beiden een paar weken na elkaar voor het eerst dragen ;).

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 20 jun 2018 - 21:06

Rustige outfit. Op een zwarte broek?
Ik hoop dat deze bezoeken een beetje afleiden. De mensen zijn blij dat ze komt, en dat helpt ook.
Wel heel druk zo.
Zou haar moeder zijn meegekomen?

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

woensdag 20 jun 2018 - 20:58

En ook weer naar de kapper geweest, netjes gedaan die haarextensions.

afbeelding van Emma

Emma

woensdag 20 jun 2018 - 20:18

Wat een leuke oorbellen heeft ze ook weer in! En wat is ze weer goed bezig. Ik hoop dat ze een beetje afleiding kan vinden in deze moeilijke tijd in haar werk.

afbeelding van Esther6

Esther6

donderdag 21 jun 2018 - 22:39

Enig idee van welk merk? De oorbellen? Idd erg leuk

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 20 jun 2018 - 19:46

Josine, blouse is van Natan. Mathilde heeft een broek en blouse in ander model van deze stof, en Stephanie van Luxemburg heeft een blouse van deze stof, zij droeg het op een rode broek. Blijkbaar heeft Natan de stof in 2015 niet op gekregen, dit seizoen lopen Maxima en Stephanie er ook mee (of ze moeten het al eerder gekocht hebben). Stephanie droeg de top op 5 juni.

http://royalfashionblog-theworldofroyals.weebly.com/fashion-of-queens/ko...

http://www.monarchie.lu/fr/actualites/evenements/2018/06/05062018_snt/in...

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?