Hare Majesteit Koningin Máxima hield woensdag 13 november als speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA) een toespraak bij het ‘Singapore FinTech Festival’. De conferentie richtte zich op de ontwikkeling van technologie voor betere toegang tot financiële diensten (fintech) en wordt van 11 tot 15 november in het Singapore Expo Convention and Exhibition Center gehouden.

Koningin Máxima ging tijdens haar toespraak in op het belang van technologische innovaties om de toegang tot financiële diensten als een bank- of spaarrekening, verzekeringen, leningen, pensioenen en digitale betaalmethoden te verbeteren. Nog altijd hebben 1,7 miljard volwassenen geen toegang tot deze diensten. Dit belemmert hen in hun economische ontwikkeling. Het gaat in het bijzonder om mensen in armoedesituaties, vrouwen, kleine bedrijven en mensen die in afgelegen landbouwgebieden wonen. Veilige, betaalbare en goede toegang tot financiële diensten draagt bij aan duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s), waaronder armoedevermindering, gelijke kansen op ontwikkeling, werkgelegenheid en voedselzekerheid. Om fintech veilig en effectief toe te kunnen passen is inzicht in de behoeftes van de gebruikers essentieel, evenals passende regelgeving en een goede infrastructuur.

Koningin Máxima had en marge van de conferentie ook diverse bilaterale overleggen over de voortgang van goede toegang tot financiële diensten. Zo zijn er onder meer gesprekken voorzien met Agustín Carstens, general manager van de Bank of International Settlements (BIS), Heng Swee Keat, vice minister-president van Singapore, Patrick Ngugi Njoroge, gouverneur van de centrale bank van Kenia en Ravi Menon, managing director van de Monetary Authority of Singapore (MAS).

Het Singapore FinTech Festival is met ruim 45.000 deelnemers uit 130 landen de grootste conferentie over dit onderwerp. Toehoorders zijn vertegenwoordigers van financiële instellingen, beleidsmakers en fintech bedrijven. Organisatoren zijn de Monetaire Autoriteit Singapore (MAS) en de Bankenassociatie (ABS) van Singapore.

Koningin Máxima is in september 2009 benoemd tot UNSGSA. Zij adviseert in deze functie de secretaris-generaal van de Verenigde Naties over toegang tot financiële diensten en zet zich tevens wereldwijd in om financiële diensten voor iedereen toegankelijk te maken. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van met name lage inkomensgroepen en de MKB-sector.

Mode 
Outfit: rood broekpak, ontwerper onbekend
Eerder gedragen: Ja, oa tijdens een tv-opname voor De Muziekshow
Accessoires: oorbellen en collier van Natan, pumps van Gianvito Rossi

Plus
Rood is de kleur van passie en kracht, en daarom vind ik Máxima's keuze voor een rood broekpak erg slim. Ze straalt power uit en niemand kan om haar heen. Daarnaast staat rood haar goed, en geeft het contrast bij de ketting het totaalplaatje nog wat extra pit. Het kapsel ziet er -zeker voor Máxima's begrippen- verzorgd uit en de pasvorm van het jasje maakt mij ook blij. 

Min
Vanuit de verte is het niet goed te zien, maar op de  livestream lijkt het erop dat de koningin bij haar jasje een wijde culotte draagt. En aan die trend kan en wil ik niet wennen. Alleen modellen van 3 meter lang en 40 kilo zwaar knapper er wellicht wat van op, maar alle overige dames kunnen mijns inziens beter kiezen voor een pantalon die langer en/of minder wijd is. Maar wie weet valt het totaalplaatje mee als ik betere foto's zie. Update: Ja, het is een culotte. 

Máxima met de outfit in september 2018: 

Afbeeldingsresultaat voor muziekshow site:modekoninginmaxima.nl

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van sandy

sandy

vrijdag 15 nov 2019 - 23:21

Ik lees hier kritiek over de huidkleurige top onder het pak. Wat voor kleur hadden jullie dan graag gezien?

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 16 nov 2019 - 15:17

Welnee joh geen kritiek. Maar ik vind sowieso huidkleur nergens mooi onder en ook dat soort kleur broeken niet als he het combineert met een stevige kleur. Je lijkt met naakt.
Welke kleur wel? Heel veel kleuren wel!

afbeelding van PK020

PK020

vrijdag 15 nov 2019 - 23:43

Geen kritiek Sandy, wel een tip vanuit mij; onder rood geen huidkleurig ajb; aubergine misschien? Hazelnoot bruin? Meer mogelijkheden lijkt mij, geen huidkleurig, haalt voor mij de outfit 'naar benee'

afbeelding van PK020

PK020

vrijdag 15 nov 2019 - 20:45

Top:
Prachtkleur voor koningin Maxima inclusief een "pak-outfit" altijd een succes.
Een culotte? Wat een apart woord, 'culotte', als het wat mij betreft alleen woord-technisch al betreft, weg doen. Maarrrr, ik herinner me de leren culotte van enkele weken gelee, aubergine en/of paars-ossenbloed rood = m.i. aubergine > Top!

Tip:
Ik kan maar niet wennen aan de huidkleurige top cq T-shirt. Ik las het in eerdere reacties; voor mij lijkt net alsof het wat "bloterig" is onder dat prachtige rood.

Vraag-me-af: De ketting is mooi, in mijn beleving de outfit zonder mooier. 'Ligt er nu plots een enorm bos hout voor de deur of..???' Wellicht vertekent de foto, of is dit alleen mijn indruk?

Afijn, ieder het zijn/hare, en daar laat ik het nu bij.
I love "our" queen!
Fijn weekend,
Peter

afbeelding van Anna68

Anna68

vrijdag 15 nov 2019 - 17:40

Mooie kleur, de halsketting geeft dit zakelijke broekpak een leuke twist.
Maar Máxima pls wil je alle culottes uit je garderobe verwijderen.

afbeelding van Tess

Tess

vrijdag 15 nov 2019 - 16:26

Oh dames, wat een negatief commentaar allemaal...koningin Maxima ziet er gewoon prima uit...wat een gedoe allemaal.
Ik ga er mee stoppen...wens jullie allemaal een goed en gezond verder leven. groet Tess

afbeelding van PK020

PK020

vrijdag 15 nov 2019 - 20:35

Hoi Tess,

Ik denk je te begrijpen,
althans,
ik heb zo ook mijn ervaringen en indrukken.
Hoewel ik jouw indruk 'prima' niet helemaal deel, hoop ik de "gedoe-MKM-politie" voortaan van mijn lijf te houden.
En terwijl ik dit typ denk ik 'ai'......

Hartelijke groet,
geniet van je weekend!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

vrijdag 15 nov 2019 - 17:59

Bedankt, Tess, ik wens je hetzelfde toe ! Maar je mag je altijd bedenken !

afbeelding van Hennie64

Hennie64

donderdag 14 nov 2019 - 19:22

Zo aan de bovenstste foto te zien lijkt het alsof de koningin een bol toetje heeft, is ze soms aangekomen? Daar lijkt het op ze ziet er m.i. uit als Hollands welvaren.

afbeelding van Moon

Moon

vrijdag 15 nov 2019 - 07:11

Ik vond dit gisteravond al een rare opmerking, en heb hem nog even ‘herkauwd’ maar ik blijf bij mijn eerdere gevoel. Bol toetje? Het is geen peuter toch? Is ze soms aangekomen? Misschien zit ze net in een bepaalde periode van de maand, kwam ze wat gekreukt en opgezwollen uit het vliegtuig (voor de hoeveelste keer dit jaar?) of is ze juist ziek en slikt ze medicijnen. Hollands welvaren? Met andere woorden ze heeft teveel stamppot met spek jus en worst gegeten? Of juist dulce de leche?
De opmerking gaat totaal niet over mode maar over de kilo’s van de koningin. Geeft mij echt een heel naar gevoel. We doen het allemaal stiekem over anderen, oordelen over of iemand er goed of slecht uitziet. Maar om nou zo’n opmerking te plaatsen op n modesite?

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 15 nov 2019 - 12:58

Ik denk dat het komt door de wat prominent aangezette rouge op de wangen. Ik bemoei me niet meer met opmerkingen van anderen :-).
Trouwens ladies, denken jullie ook dat ze is doorgevlogen naar Argentinië, gezien de lege agenda?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 15 nov 2019 - 15:01

Zou kunnen natuurlijk, alhoewel er niet veel familie meer van haar woont. Broer Martin denk ik nog. Of woont haar moeder daar ook nog? Broer Juan woont in Oostenrijk en waar haar halfzussen wonen weet ik niet. Al zou ze op vriendinnenbezoek kunnen zijn, voor het geval ze in ARgentinie is.

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

vrijdag 15 nov 2019 - 13:09

En het licht en de foto natuurlijk. Er staat ook nog een tweede foto. Goed kijken en bestuderen is aan te bevelen. Mensen laten zich graag door een beeld bedriegen en stellen dan snel allerlei oordelen dat iemand dik, vermoeid of aan de botox is. Ik raad dan altijd aan om je eigen ogen eens te bekijken bij de opticien.

afbeelding van PK020

PK020

vrijdag 15 nov 2019 - 20:44

Yes!!!

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 15 nov 2019 - 15:36

;-)

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 13 nov 2019 - 20:03

Het totaal kunnen we niet beoordelen. En bij dit beeld blijft t denk ik. Jeroen Snel zal voor 1 lezing niet zijn meegereisd denk ik. Haar zit goed, rood staat goed, top had ik andere kleur voor gekozen en nog liever dat andere rode broekpak!

afbeelding van Birchwood

Birchwood

woensdag 13 nov 2019 - 19:40

Rood is een super kleur voor Máxima. Helaas kan ik de culotte niet goed beoordelen op de beschikbare foto’s. De kleur van het truitje zou ik niet snel kiezen, op zich is de combi wel mooi, zie ook de schoenen.
Ketting is een Máxima ketting en ze heeft een mooi verzorgde paardenstaart.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

woensdag 13 nov 2019 - 19:20

Kleuren combi vind ik wel mooi. Maar ik houd gewoon niet van een culotte. Jammer. Schoenen vind ik mooi.
De ketting vind ik te groot en te aanwezig. Maar daar houdt Máxima nu eenmaal van.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 13 nov 2019 - 18:33

Ah nee ik snap niet waarom iemand een huidkleurig/beige top draagt. Überhaupt niet. Het lijkt toch net of ze er niets onderaan heeft.

Trouwens ik ben net terug van 3 dagen Parijs. Als ik daar ben (of in welke andere grote stad met dure winkels) denk ik wel eens: wat houdt ze zich in... er is zoooveel moois gaafs en bijzonders te koop. We zien natuurlijk ook maar een fractie can haar kledingcollectie, zit vast heel veel ander moois tussen

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 14 nov 2019 - 17:21

Ik heb echt niet de indruk dat ze zich inhoudt. We zien inderdaad maar een hele kleine fractie van wat ze heeft en als er heel soms foto's van privé-activiteiten verschijnen is het altijd en altijd iets nieuws. Ik denk dat het halve paleis volhangt met haar kleding. Moet ze zelf weten wat mij betreft, maar zuinig is ze volgens mij niet.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 14 nov 2019 - 20:09

En dat snap ik totaal! Als ik koningin zou zijn zou ik me ook helemaal suf kopen... haha nee hoor. Maar ik snap het wel als je ziet hoeveel leuks er te koop is

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

woensdag 13 nov 2019 - 17:06

Ik vind dat ze er jeugdig uit ziet,en die jet leg...waar halen jullie dat vandaan?
Prima verzorgde verschijning

afbeelding van 29novmode

29novmode

woensdag 13 nov 2019 - 16:20

Een mooi pak, rood staat Maxima inderdaad goed. Haar kapsel is leuk en verzorgd. De ketting vindt ik erg pompeus, lijkt mij erg zwaar om je hals.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

woensdag 13 nov 2019 - 14:07

Ik vind het een goede outfit voor deze gelegenheid. De ketting zou voor mezelf too much zijn, maar hij is perfect voor Maxima.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 13 nov 2019 - 13:08

Prima outfit. Ik ben gek op deze koraal- of tomaatrode kleur. De culotte vind ik ditmaal niet storend omdat het op het filmpje een rechte pijp lijkt ipv de eerder gedragen uitlopende, glimmende variant. De ketting vind ik wat massief en ik hou niet van huidkleurige truitjes omdat het lijkt alsof je in je nakie loopt. Maar ik vind het een vrolijk en verzorgd geheel vandaag.

afbeelding van Alida

Alida

woensdag 13 nov 2019 - 13:02

Ik vind de opmerking "Het kapsel ziet er -zeker voor Máxima's begrippen- verzorgd uit" helemaal niet aardig. Net alsof Maxima er zo vaak onverzorgd uitziet en dat is niet zo.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

woensdag 13 nov 2019 - 13:41

Ja, zo staat het er inderdaad niet aardig haha. Wat ik wél bedoelde: Máxima's paardenstaart is voor haar begrippen netjes. Want áls de koningin een paardenstaart heeft, dan doet ze het doorgaans zelf. En niet altijd met een even geslaagd resultaat. Maar deze keer is de staart (met haarstukje) wel goed geslaagd :)

afbeelding van Suus

Suus

woensdag 13 nov 2019 - 12:52

Ik vraag me al een week of twee af of Máxima een andere kapper heeft? En ze daar wat tics en tricks van geleerd heeft ofzo? Haar haar zit de afgelopen weken echt beter en ook anders dan voorheen. Rood staat haar goed, verzorgd geheel. Ik denk er gewoon een stukje broekspijp bij in gedachten ;-)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 13 nov 2019 - 12:24

Wat een super leuke outfit weer. Rood en Máxima een top combinatie! De culotte stoort me niet, de ketting vind ik erg leuk. Dit kapsel is echt helemaal leuk. Simpel en stijlvol, helemaal Máxima.

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

woensdag 13 nov 2019 - 11:48

...de broek is inderdaad een ramp en maaklt haar onnodig 'breed' en verkort de benen.
Maar na een lange vlucht is jet-leg nauwelijks zichtbaar . kompliment.

afbeelding van Marly

Marly

woensdag 13 nov 2019 - 11:33

Prachtige ketting en jasje, broek vreselijk, wie vind het mooi? Zij zelf wel dus prima, haar kapsel zit ook heel mooi en ze staat er weer heel krachtig! Wat een sterke vrouw ook, zoals veel vrouwen trouwens die hun gezin combineren met hun werk!

afbeelding van JokeGram

JokeGram

woensdag 13 nov 2019 - 11:09

Mooi jasje en jammer van die ‘korte’ lange broek. Ook vind ik de kleur van de top eronder niet mooi. Erg huidkleurig maar gelukkig wordt dit opgehaald door de ketting. Ze is weer goed bezig!

afbeelding van Babs74

Babs74

woensdag 13 nov 2019 - 10:57

Mooi pak, mooie kleur. Voor zover ik de foto's via Twitter (Lina) kan beoordelen kan de culotte prima.

afbeelding van Carolina

Carolina

woensdag 13 nov 2019 - 10:46

De kleur lijkt meer op koraal lijkt het? Mooie kleur voor haar en het haar in een staart is ook prettig. Die jetlag zie ik niet zo?

afbeelding van Maria04

Maria04

woensdag 13 nov 2019 - 10:24

Rood staat haar goed, hierbij laat ik het maar.

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 13 nov 2019 - 10:22

Jammer van de culotte, rode jasje is echt top, wat mij betreft draagt ze zulke jasjes vaker.
Is het een nieuwe ketting? Het kan door de foto komen maar de contrast kleur van de ketting lijkt meer fuchsia dan rood .?

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 13 nov 2019 - 11:32

Het is geen nieuwe ketting. Máxima droeg de ketting voor het eerst op 28 april 2011 in Londen. De oorbellen zijn van Natan.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

woensdag 13 nov 2019 - 09:53

Volgens mij heeft ze ook last van een jetlag. Gelukkig hoeft ze over een week pas weer acte de presence te geven.

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 13 nov 2019 - 14:07

Leuk hoe verschillend we kijken, ik dacht juist, wat ziet ze er goed uit . !!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?