Het eerste beeld van vandaag is alweer binnen! Hoewel ik niet goed kan zien wat de koningin precies draagt, vermoed ik dat ze een roze jurkje van modehuis NATAN draagt (rechts). Het kapsel lijkt opgestoken en voor zover ik nu kan zien draagt ze op haar jurk een broche. Het wachten is op betere beelden, maar ik vind dat Máxima er op het eerste gezicht leuk uitziet! 

Links: Máxima in Rome. Rechts: Máxima in New York met dezelfde (?) jurk. 

Oorbellen van H. Stern:

 

Foto's met dank aan: 

Twitter 
UN 

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Carine

Carine

zaterdag 10 mei 2014 - 17:45

Ik ben eigenlijk geen voorstander van allerlei ingrepen, maar heb makkelijk praten, want ik word natuurlijk nier continue op de foto gezet. Misschien is Maxima daarom zo gefixeerd op haar uiterlijk. De publieke opinie is vast moordend. Ik vind wel dat toen ze haar intrede hier deed, er natuurlijker uitzag dan nu.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 09 mei 2014 - 17:52

Die kan zo in aanmerking komen voor een (hoofd)rol in een horrorfilm, zonder auditie te hoeven doen.;)

afbeelding van AnneR

AnneR

vrijdag 09 mei 2014 - 17:50

Ja, brrrr…. eigenlijk zou elke vrouw de documentaire van Sunny Bergman " Beperkt houdbaar" moeten zien en eens goed nadenken wat we onszelf en elkaar aandoen …

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 09 mei 2014 - 15:47

Ze heeft sowieso iets aan haar tanden laten doen hoorde ik onlangs. Vind het niet erg opvallen en wat mij betreft is het ook prima, tenzij ze aan de borstvergroting maat XXL gaat :P En dan nog mag ze het zelf bepalen haha, maar dan vind ik het niet meer mooi :P

afbeelding van Kleurstudio Ede

Kleurstudio Ede

donderdag 08 mei 2014 - 22:37

Ik zou me erg ongemakkelijk voelen als enige met blote armen in een zakelijke omgeving. Ze had haar korte zwarte jasje beter kunnen aanhouden en daarop de broche kunnen bevestigen. De onderkant (hemlines) van het jurkje, dat aan één kant omhoog getrokken is en extra stofvolume heeft, leidt af van Maxima. Dat is jammer. De kleur van het jurkje vind ik fantastisch voor haar. De oorbellen van H. Stern staan Maxima geweldig en als het aan mij ligt, zijn deze haar mooiste juwelen (qua kleur, vorm en materiaal).

afbeelding van AnneR

AnneR

vrijdag 09 mei 2014 - 11:30

Hahaha, ik vind het wel grappig hoe je in één adem twee mensen met elkaar combineert: JIJ zou je in die situatie ongemakkelijk voelen en daarom zou ZIJ haar jasje beter kunnen aanhouden :-) (lees het niet als aanvallend, hoor, maar het viel me op dat je jouw ongemak op Máxima's keuze plaatst.)

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 08 mei 2014 - 21:16

Ja, ik heb wel kinderfoto's van haar gezien toen ze nog haar natuurlijke haarkleur had, maar daar kan ik haar nu niet in terug herkennen, daar had ze nog dezelfde schattige wangetjes als haar twee oudste dochtertjes nu:) ze ziet er nu zo anders uit in haar gezicht en draagt zoveel make-up, dat ik het echt niet kan visualiseren..

afbeelding van AnneR

AnneR

donderdag 08 mei 2014 - 21:18

Misschien lijkt Alexia's haarkleur nog het meest op het hare van vroeger. En dat is een mooie kleur, vind ik.

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 08 mei 2014 - 23:51

Alexia is toch blond? De meisjes hebben het blonde haar van WA, volgens mij is Maxima nooit blond geweest (behalve dan door te verven), altijd bruin tot donker bruin haar gehad.

afbeelding van AnneR

AnneR

vrijdag 09 mei 2014 - 08:22

De juiste kleur is zo lastig te zien op foto's, hè. Het viel me op met de koningsdag dat Alexia donkerder (blond) is dan haar zusjes. Ik zag net op een (Poolse) site veel baby- en jeugdfoto's staan van Máxima, waar ze soms ook blonder lijkt te zijn. Maar het blonde haar van kinderen verandert ook vaak naarmate ze ouder worden naar donkerder. Maar ik weet het niet, hoor, Iris, ik merkte het gewoon op :-)

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 09 mei 2014 - 09:28

AnneR, heb je soms een link naar die Poolse site? Ik vind het ook wel leuk om meer jeugdfoto's van Maxima te zien.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 09 mei 2014 - 12:18

Wow, nee, er zijn er zeker die ik nog niet gezien had! Bedankt!

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 09 mei 2014 - 12:15

Als ik die foto's zo bekijk was het toch stiekem leuker toen de media code nog niet was ingevoerd. Geweldig voor hun hoor, dat ze nu meer privacy hebben. En voor de kinderen al helemaal natuurlijk. Maar dit soort foto's blijven toch het leukst.
Op haar jeugdfoto's (een paar had ik nog nooit eerder gezien) zie ik iets van alle drie de meiden in haar terug. Maar ik denk dat Alexia uiteindelijk het meest op Maxima lijkt en ook nog meer zal gaan lijken.

afbeelding van Willie

Willie

vrijdag 09 mei 2014 - 14:51

Helemaal eens Carmen. Ik heb op tv eens een psycholoog horen zeggen dat er 2 kanten zitten aan het feit dat ze weinig in het openbaar verschijnen. Voor nu fijn voor de meisjes want ze kunnen beschermd opgroeien maar voor de toekomst vond hij het helemaal niet zo goed dat ze nu zo weinig bij openbare gelegenheden verschijnen. Hij zei: Feit is dat ze tot de koninklijke familie behoren en vroeg of laat toch wel in het openbaar moeten verschijnen en mee moeten naar dingen waar veel publiek is en veel media. Dan weten ze niet hoe ze daar mee om moeten gaan en is het veel moeilijker om zich daar aan aan te passen dan wanneer ze het van jongs af aan gewend zijn. Eigenlijk zag je dit al met Koninginnedag, ze voelden zich duidelijk erg ongemakkelijk, vooral Ariane. Als je dan kijkt dat Victoria, Estelle vaak mee neemt en hoe makkelijk die zich gedraagt met alle camera's dan zit er wel wat in denk ik.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 09 mei 2014 - 15:01

Maar toch gaven de foto's van Goede Vrijdag mij een onbehaaglijk gevoel. Ik zou ook niet zitten te wachten op fotografen als ik lekker op een terrasje zit in Florence.

afbeelding van Willie

Willie

vrijdag 09 mei 2014 - 15:20

Huh, dan heb ik iets gemist, nooit gezien. Hoeft ook niet trouwens hoor en op zich vind ik dat persoonlijk ook goed aan de media code, privé is privé, ze moeten ergens zich zelf kunnen zijn maar wat ik wel goed zou vinden en ik denk dat de psycholoog dat ook bedoelde is dat er best meer momenten zijn dat ze mee kunnen komen of dat ze erbij zijn dan wordt de "jacht"op privé kiekjes ook minder denk ik. Estelle maar ook de kinderen uit Denemarken zie je veel vaker ook in ongedwongen situaties en die bewegen zich veel makkelijker. Het is hier wel erg beperkt, de 2 officiële foto momenten op een jaar.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 09 mei 2014 - 12:19

Inderdaad Carmen, ik vind dit soort foto's ook het leukst! Ik baal van de media code! ;-)

afbeelding van Sofia

Sofia

donderdag 08 mei 2014 - 21:16

Leuke kleur .De jurk met "opgetrokken" voorkant vind ik niet mooi.Donkere panty eronder echt lelijk.Juwelen fabelachtig mooi.

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 08 mei 2014 - 21:00

Mijn kapper had het ook al over het haar van Maxima. Had ook een advies dat ik jullie graag wil meegeven:

'Verf het in je eigen kleur en laat het dan rustig uitgroeien. Niemand die dan uitgroei ziet. Krijgt het haar de kans zich weer te herstellen van het verven, bleken, en andere ingrepen. Bovendien: mooi donker is niet lelijk toch? '

Wat vinden jullie?

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 08 mei 2014 - 22:32

Ik hoop al heel lang dat ze weer terug gaat naar haar eigen haarkleur. Staat haar vast geweldig!!!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 08 mei 2014 - 21:10

Ik zeg eerlijk; ik kan me Maxima niet met donker haar indenken. Ik zou het echt moeten zien om er iets over te kunnen zeggen. Wel vind ik dit een betere optie dan kortknippen, dat kan ik op de een of andere manier wel visualiseren (misschien door de foto's van gister?) en dat gaat Maxima's totaalplaatje geen goed doen; ik denk dat ze dan ouwelijker en steviger gaat ogen en daarnaast vind ik het niet bij haar karakter passen. Maar, dit is natuurlijk mijn bescheiden mening, dus reageer vooral als je het hier totaal niet mee eens bent:D

afbeelding van AnneR

AnneR

donderdag 08 mei 2014 - 21:16

Als je kijkt naar foto's van haar als puber, of iets jonger, dan zie je dat ze heel donkerblond tegen bruin haar heeft. Stond haar goed !
En niet afknippen, nu kan ze het (en straks met gezond haar nog mooier) op heel veel manieren dragen. Maar misschien zou kort wel heel mooi kunnen staan. Dat weten we natuurlijk niet, want we kennen haar alleen maar met lang haar.

afbeelding van Kaat Mossel

Kaat Mossel

donderdag 08 mei 2014 - 21:25

Mijn dochter had haar haar ook behoorlijk verziekt met allerlei geverf en vrij ongezonde eetgewoonten, maar sinds een half jaar heeft ze haar levensstijl behoorlijk veranderd, eet gezond, verft haar haar niet meer, etc. Haar haar is geweldig opgeknapt, glanst mooi en is prachtig bruin. LET OP: ik wil hiermee dus niet zeggen dat Maxima een ongezonde levensstijl heeft of zo, het is slechts even een praktijkvoorbeeld.

afbeelding van Kaat Mossel

Kaat Mossel

donderdag 08 mei 2014 - 21:25

Mijn dochter had haar haar ook behoorlijk verziekt met allerlei geverf en vrij ongezonde eetgewoonten, maar sinds een half jaar heeft ze haar levensstijl behoorlijk veranderd, eet gezond, verft haar haar niet meer, etc. Haar haar is geweldig opgeknapt, glanst mooi en is prachtig bruin. LET OP: ik wil hiermee dus niet zeggen dat Maxima een ongezonde levensstijl heeft of zo, het is slechts even een praktijkvoorbeeld.

afbeelding van AnneR

AnneR

donderdag 08 mei 2014 - 21:41

Ik denk dat je daar niet zo ver van af zit, hoor, als ik zie in welk tempo zij werkt, leeft, "life-events' heeft meegemaakt. Dat kan niet anders dan invloed hebben op je haar. Herken wat je schrijft over je dochter. BTW : fijn dat het met je dochter nu zo gaat.

afbeelding van Kaat Mossel

Kaat Mossel

donderdag 08 mei 2014 - 22:53

Dank je AnneR!

afbeelding van Fina

Fina

donderdag 08 mei 2014 - 20:19

Ik heb geen problemen met hoe ze haar haar heeft vandaag, snap ook van velen de ophef niet; ze zit daar toch voor de VN en een staart vind ik dan prima en als je het van de voorkant ziet is het helemaal goed.
Leuk jurkje, geweldige oorbellen en de dondere panty's passen bij haar vestje en dat ze Louboutins draagt die staan er prima onder en dat de zool rood is nou dat stoort mij echt niet en daarbij is rood en paars juist hip!!

afbeelding van Ria M

Ria M

donderdag 08 mei 2014 - 20:00

Mooie kleur jurk en de oorbellen zijn prachtig.
De ene armband met diamanten,....zit een W en een M in verwerkt??

afbeelding van Sjanine

Sjanine

donderdag 08 mei 2014 - 19:41

Prima outfit, voor deze gelegenheid!!
Ik vind het geheel nu verzorgder dan als Maxima het haar los heeft zitten!!!
Mooie accessoires en zo echt Maxima die aan het werk is!!
Panty is misschien erg donker in combinatie met jurk zonder mouwen..

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 08 mei 2014 - 19:25

Voor de gelegenheid ziet ze er prima uit. De zwarte panty vind ik persoonlijk niet zo mooi erbij.

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

donderdag 08 mei 2014 - 19:16

O,ja dit schoot mij te binnen toen ik het haar van Maxima zag.
Deze superslogan: Kijk eens wat vaker in de spiegel van de kapper.

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

donderdag 08 mei 2014 - 18:58

Leuk jurkje en die donkere panty vind ik niet storend.
Misschien zie ik het verkeerd maar die prachtige oorbellen komen beter uit bij een mooi opgestoken kapsel. Prima dat
( nonchalante) kapsel maar dan met andere oorbellen .

afbeelding van Wilma

Wilma

donderdag 08 mei 2014 - 18:53

Helemaal mee eens,Nelleke!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 08 mei 2014 - 22:33

Leuke foto's! Volgens mij draagt ze een deel van de oorbellen weer als broche. Super mooi!

afbeelding van car

car

donderdag 08 mei 2014 - 18:51

Ik stel gewoon als klap op de vuurpijl.. een pruik voor!! Ideaalll .....hahahahaha
jurkje vind ik leuk... alleen heeft ze er nu laboutins onder?? Sorry maar als je het dan over detail gaat hebben vind ik een rode zool totaal niet matchen met deze kleur jurk... maar ach dat zal mijn schele oog voo r detail wel weer zijn ;)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 08 mei 2014 - 18:48

Leuk om Máxima weer voor de VN in actie te zien in een sportieve jurk. Het haar in een staart vind ik prima bij dit soort gelegenheden passen. Gelukkig dat ze het niet afgeknipt heeft. De oorbellen zijn echte beauty's. Hopelijk gaat de zomer snel losbarsten in Nederland en kan ze het jurkje ook hier zonder donkere panty's ( die ik niet vind misstaan) en met mooie sandalen dragen.

afbeelding van Nelleke

Nelleke

donderdag 08 mei 2014 - 18:40

Of je pleitbezorger of koningin bent; je hebt een fatsoenlijk kapsel nodig. Het mooie jurkje dat ze draagt komt dan beter tot z'n recht. Ik denk dat voor iedereen nonchalant iets anders betekent :-)

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 08 mei 2014 - 19:42

Mee eens, Nelleke :)

afbeelding van Nelleke

Nelleke

donderdag 08 mei 2014 - 22:16

@Henny: ik dacht als Máxima nu eens het kapsel van de koningsvaart van 30-04-13 droeg maar dan als kort kapsel (een soort wildere versie van het kapsel van Charlene van Monaco) dat zou echt supermooi staan :)

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 09 mei 2014 - 11:06

@Nelleke, ik vind het korte haar bij Charlene ook heel erg leuk en trendy. Het past bij haar; ze is sportief en het past bij de gezichtsvorm. Haar kapsel kan je op verschillende manieren stylen. Zo kan je er ook een Koninklijke look van maken, terwijl het leuk en trendy blijft, zoals op deze foto. [IMG]http://i59.tinypic.com/adp4k1.jpg[/IMG]
Maar Charlene is een ander type en geen koningin :)). Nu is het niet perse nodig dat een koningin lang (opgestoken) haar moet hebben. Voorbeelden genoeg dat kort haar ook Koninklijk kan staan. En misschien zou het kapsel van Charlene Maxima ook leuk staan. Ik ga proberen om het kapsel van Charlene op Maxima's hoofd te zetten. Lijkt me leuk :))

Opgestoken haar vind ik bij Maxima wel erg mooi; het geeft haar een klassieke en statige look met een lichte hint naar haar Argentijnse roots. Dit laatste mogen we zeker niet vergeten. Het (opgestoken) haar is tevens een perfecte basis om welke hoed dan ook te kunnen dragen en er moet wel genoeg haar te zien zijn als ze er een draagt. Hoewel, Beatrix heeft ook een perfect hoedenkapsel, maar past niet bij Maxima, toch? Oordeel zelf ;)). [IMG]http://i57.tinypic.com/15f5hv.jpg[/IMG]
Opgestoken haar staat ook mooi als ze een avondjurk draagt met bijv. een lage rug.

Maar ze moet niet vergeten af en toe haar Argentijne temperament te showen door het haar lekker los te gooien, dus Maxima, gooi los die blonde lokken ............ maar dan wel liefst met meer volume of slag/krul :)) Het losse staat speels en zo kennen we haar ook. Maar los piekhaar is een ander verhaal. Ik vind dit niet bij een koningin passen. Is prima in haar vrije tijd en of vakantie ;)
Het is niet nodig dat ze, net als Beatrix, een signature look krijgt, omdat ze niet perse op een postzegel of munt hoeft te worden afgebeeld. Dus ze kan lekker variëren met lang haar :))
Dit is mijn persoonlijke mening ;))

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 09 mei 2014 - 11:13

Leuk verwoord!

Mij lijkt - vanuit praktisch oogpunt - kort haar niks voor Maxima. Dan zou ze namelijk "verplicht" zijn om het te bewerken etc. voordat ze de deur uitgaat... Lang haar kun je nog wassen, drogen, borstelen en .... weg! Maar met kort haar gaat dat zeker niet lukken, en MOET ze er wel iets mee doen voordat ze de deur uitkan...

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 09 mei 2014 - 11:08

Eerlijk gezegd vind ik Maxima, totaal niets Argentijns hebben. Niet wat betreft haar uiterlijk, kleding en haarstijl en niet wat betreft haar gedrag. Het kon netzo goed een spontane Nederlandse vrouw zijn.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 09 mei 2014 - 11:16

Maar ze is en blijft Argentijnse van afkomst met het bijbehorende temperament, hoe je het ook wendt of keert :))

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 09 mei 2014 - 11:19

Dus? Ik ontken niet dat ze Argentijnse is, maar persoonlijk vind ik dat ze daar niets van weg heeft. Google voor de gein maar even op Argentijnse vrouwen om het heel oppervlakkig te houden, nou dan zie je hele andere types, qua uiterlijk.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 09 mei 2014 - 11:03

Netjes verwoord, Henny! Met je eens!

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 09 mei 2014 - 09:03

..

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 08 mei 2014 - 18:42

En wat de een fatsoenlijk vind, vind de ander onfatsoenlijk :) Ik vind haar kapsel hier prima. Gewoon losjes weggestoken met een knip, zonder dat het te formeel wordt. Ach ja, smaken verschillen ;)

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?