Koningin Máxima is vandaag en morgen in Rome vanwege haar functie bij de Verenigde Naties. Voor de vergadering van vandaag koos ze haar witte peplum van modehuis NATAN, gecombineerd met een roze rok en Juliana's juwelen van rozenkwarts. Het kapsel lijkt een stuk korter, maar zou ook opgestoken kunnen zijn. 

 

Máxima met de outfit van modehuis NATAN in Colombia:

De juwelen (broche, oorhangers en collier, dat gedragen wordt als armband) komen uit Juliana's collectie en zijn gemaakt van rozenkwarts:

Bekende tas van Chanel:

Foto's met dank aan:

GahetNa
FAO/Giuseppe Carotenuto
Ambassade Colombia 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Reacties


afbeelding van elise1

elise1

woensdag 07 mei 2014 - 17:30

Kapsel zal wel opgestoken zijn. Kan me niet voorstellen dan Maxima afstand doet van haar pieken. Maar mooi plaatje, mooie outfit. Stuk beter dat die vreemde rok van gisteren.

afbeelding van Caren

Caren

woensdag 07 mei 2014 - 17:48

Huh? Bedoel je die geweldige witte rok? O_O die was juist geweldig mooi! Smaken verschillen hee;)

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 07 mei 2014 - 18:29

Ha, ha, ja die bedoel ik. Stond erg vreemd bij de rest van de outfit, vond ik. Te wit, te zwaar, beetje los van de rest. Weet niet goed hoe te beschrijven. Maar grappig dat iedereen dat anders ervaart. Maakt deze site ook zo leuk!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

woensdag 07 mei 2014 - 17:36

De combinatie is mooi van kleur, maar ik vind korte peplums zonder plooien beter staan bij Màxima. De tas vind ik niet mooi bij het geheel. Vind ze te donker van kleur. Het haar zal inderdaad wel opgestoken zijn.

afbeelding van Annetje

Annetje

woensdag 07 mei 2014 - 17:37

Zag het net op Twitter, als dit waar is, dan klap ik in de handen. Fantastisch.
De vraag blijft bestaan wanneer ze dit gedaan zou kunnen hebben gezien de tijd?

afbeelding van Kitty

Kitty

woensdag 07 mei 2014 - 18:17

Hoi Annet, op welk twitteraccount las jij dat?

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 07 mei 2014 - 18:18

Ik steek de vlag uit als Máxima inderdaad het haar heeft laten knippen. Wat staat dit kapsel haar fantastisch! De kleding is ook perfect. Jammer dat ze bij de kleding een zwarte tas draagt.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 07 mei 2014 - 18:19

Je zou zeggen dat als ze haar haar daadwerkelijk korter had geknipt het er van onder voller uit zou zien...ik houd nog hoop dat ze het niet heeft afgeknipt!

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 07 mei 2014 - 18:29

Ik hoop ook dat ze het niet heeft gedaan, ik denk het eigenlijk niet.

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 07 mei 2014 - 18:22

Kan me bijna niet voorstellen dat ze haar haren heeft laten knippen, maar voor een opgestoken kapsel ziet het er vreemd uit, ben zeer benieuwd!!!
De kleuren combinatie van rok en peplum,vind ik heel mooi, alleen jammer dat het rokje wat kreukt of trekt bij de zijnaden.
Peplum mag voor mij iets korter in verhouding tot het rokje.
Mooie sieraden erbij !!!

afbeelding van AR1991

AR1991

woensdag 07 mei 2014 - 18:24

Ik heb er meerdere malen voor gepleit dat de Koningin haar kapsel eens zou moeten veranderen, maar dit was niet wat ik bedoelde. Mocht het zo zijn dat ze de schaar er in heeft gezet, dan hoop ik wel dat ze het anders gaat dragen dan vandaag. Naar mijn mening maakt dit kapsel haar behoorlijk ouwelijk, en er is duidelijk te zien dat voor het gemak er maar even een bus haarlak in is gespoten. Ik vind een mooie zijscheiding veel mooier staan bij Máxima.

Ik begrijp dat het overkomt alsof het nooit goed is, maar ik vraag me toch af wie er verantwoordelijk is voor het haar van Máxima. Ik begrijp dat het niet het meest makkelijke haar is, maar ik begrijp ook niet dat een hofdame of kamermeisje nooit eens iets anders doet, aangezien ik meerdere malen heb gehoord dat ze een speciale kappersopleiding hebben gehad in het kader van hun functie.

Al met al hoop ik dat de lange lokken van Máxima nog steeds aanwezig zijn. Het is een prachtige, intelligente, innemende vrouw, en om die redenen nemen we de lange pieken maar voor lief.

afbeelding van AR1991

AR1991

woensdag 07 mei 2014 - 18:25

Wat betreft de kleding: prachtig!! Toen ze op bezoek waren in Colombia vond ik het al een geweldig ensemble. Fijn dat ze voor deze outfit heeft gekozen!

afbeelding van Kitty

Kitty

woensdag 07 mei 2014 - 18:24

Annetje, op welk twitteraccount las je dat?

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 07 mei 2014 - 18:31

Denk dat ze haet haar beetje naar binnen heeft gestoken. Lijkt met een bob, maar is het niet. Letizia van Spanje had laatst ook zoiets gedaan.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 07 mei 2014 - 18:33

Elise, ik denk dat je gelijk hebt, ik denk dat dat het is. Ik blijf hoop houden;)

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 07 mei 2014 - 18:37

Ja precies, het is 'in' om je haar op te steken alsof je een bob hebt. Maar als dit hier bij Maxima is gedaan vind ik het toch ook niet goed gedaan. Ik blijf hopen dat ze haar haar gewoon naar een kant heeft gezwiept.

afbeelding van BeccaD

BeccaD

woensdag 07 mei 2014 - 19:02

Idd, moest ik ook meteen aan denken. Ik denk dat maxima zich heeft laten inspireren door Letizia. Helaas vind ik de uitvoering van maxima stukken minder.. Het haar glad naar achter maakt haar oud vind ik..
Misschien gaat ze toch langzaamaan Beatrix worden, in kleding en helm-kapsel ;-))
Top en rok zijn prachtig maar ik vond het de vorige keer veel meer tot zijn recht komen..

afbeelding van Knoxus

Knoxus

woensdag 07 mei 2014 - 18:45

Het haar zit in elk geval netjes en verzorgd. :)

afbeelding van Wilma

Wilma

woensdag 07 mei 2014 - 19:06

Ik kan mij niet voorstellen dat het haar geknipt is..... Heb vaak gezegd,dat ik haar slierten zo lelijk vind, maar dit lijkt niet op een door een professional geknipt kapsel te zijn.... Het staat wel verzorgd,maar erg degelijk...het is vast,net als Letizia vast naar binnen gedraaid en vastgezet...verder een elegant pakje,maar aan deze "andere" Maxima moet ik wel een beetje wennen... afwachten voor morgen....

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 07 mei 2014 - 19:08

Het haar doet me ook gelijk aan Letizia denken , dat vond ik prachtig.
Maar zij heeft ook een mooie bos haar ,net als Kate.
Er werd ook heel positief en veel op gereageerd heb ik begrepen , vandaar denk ik dit kapsel .
De rok en top vind ik mooi.

afbeelding van Emmy

Emmy

woensdag 07 mei 2014 - 20:07

Volgens mij had ! Laetizia een mooie bos. Ze heeft volgens mij een paar maanden geleden behoorlijk veel haaruitval gehad. Want ze heeft nu veel dunner haar en boven op haar hoofd een donslaag van haar met een lengte van ca. 4 cm.

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 07 mei 2014 - 19:14

Kleding prachtig, dat vond ik toen al.alleen de zwarte tas vind ik er niet bijpassen. Dat is jammer. Ze heeft ook wel een tas in beige of zo.
Het haar zit mooi. Van mij mag ze een bob-lijn doen, dan kan ze het weer gewoon laten groeien. Is in ieder geval dat piek haar er af. Ik ben erg benieuwd naar betere foto's.

afbeelding van Jolanda

Jolanda

woensdag 07 mei 2014 - 19:18

Hoi Josiene
Maxima ziet er weer prachtig uit,leuk dat nieuwe kapsel.

afbeelding van Marije

Marije

woensdag 07 mei 2014 - 19:34

Ik vind het hele mooie kleding, maar hoe ze het nu gecombineerd heeft vind ik niet zo mooi...
- Met die hoed vind ik het beter in balans (maar ik begrijp dat ze nu geen hoed draagt :).
- Ik vind het goud uit deze broche niet zo mooi bij deze kleding en had de parelbroche liever gezien...
- De zwarte tas vind ik ook qua kleur niet mooi hierbij..
- en tenslotte haar haar :): sorry, maar dat vind ik echt niks..

afbeelding van Sjanine

Sjanine

woensdag 07 mei 2014 - 19:34

Nee hoor, het is niet geknipt maar naar binnen gevouwen en dat zie je op de onderste foto

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 07 mei 2014 - 19:36

Leuke outfit is dit, maar dat kapsel vind ik echt lelijk. Ik zou ook wel willen dat ze haar kapsel een keer anders laat knippen, maar dit zie ik toch niet graag. Ik hoop dat ze het net als Letizia naar binnen heeft laten opsteken. Ik vind zo'n kapsel bij Letizia toch mooier staan.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 07 mei 2014 - 19:50

Kleding vind ik prachtig! Vond het al mooi toen ze het laatst droeg in Columbia. De zwarte tas vind ik er niet bij passen, begrijp de keuze dan ook niet. Het haar ............. hoe of wat is nog niet goed te zien. Kan en wil ik dus nog niets over zeggen; wacht op duidelijke foto's. Ben wel erg benieuwd naar haar (misschien nieuwe) kapsel :)
De rozenkwarts sieraden is een perfecte keuze bij deze outfit. Tot later :))

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

woensdag 07 mei 2014 - 19:47

Mooie outfit! Maar met hoed heeft het net iets meer.
Het kapsel kan toch bijna niet afgeknipt zijn, dan had ze het gisteren even snel na het streekbezoek nog moeten doen... Hoop dat het als een boblijn is opgestoken :)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 07 mei 2014 - 22:30

Wat een super koningin hebben we! Wat is ze deze week druk, nu snap ik ook waarom ze morgen niet met Willem Alexander bij de première van Anne Frank is.
Super mooie outfit, leuk die weer te zien. Volgens mij heeft ze haar haar in een paardenstaart, staat haar goed! De Chanel tas had ze thuis mogen laten. Ik vind het geen mooie tas en al helemaal niet bij deze zomerse outfit.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 07 mei 2014 - 19:59

De outfit vind ik werkelijk fantastisch! De peplum vind ik haar zooo mooi staan en ook de rok staat haar geweldig! De sieraden vind ook heel mooi! Dat zacht roze is echt zo warm van kleur.
Het tasje op zicht is heel leuk, maar bij deze kleding iets minder. Het kapsel zeg ik nog niets over, eerst even op betere plaatjes wachten. Ik hoop eerlijk gezegd dat ze het niet kort heeft geknipt, zou het reuze jammer vinden, want die prachtig opgestoken kapsels zijn dan verleden tijd.... ;-((

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 07 mei 2014 - 22:30

Ik hoop ook niet dat ze haar haar afgeknipt heeft (denk het eigenlijk niet). Maar ze gebruikt vaak een haarstuk, dus mocht ze toch ineens korter haar hebben, dan kan die knot nog steeds.

afbeelding van Emmy

Emmy

woensdag 07 mei 2014 - 20:09

Ik heb nooit gezegd dat ze heur haar moet knippen en als ik dit zie dan hoop ik van harte dat ze dat ook niet heeft gedaan. Met haar lange haar kan ze het mooi opsteken. Niet afknippen!!!

afbeelding van Nelleke

Nelleke

woensdag 07 mei 2014 - 20:13

De kleuren staan Maxima goed. Mooie top zowel de kleur als het materiaal. Met een peplum kun je je, behalve als je Kim Kardashian heet, niet echt een buil vallen. De rok past er qua kleur goed bij, maar ik had liever nog meer kokerrok gezien. Overigens gisteren ook bij het streekbezoek aan de Achterhoek. Het kapsel is verzorgd, maar dat is het dan ook wel. Ik denk dat een coupe zoals Charlene van Monaco heeft Maxima heel mooi zal staan. Dat zou ik wat meer bij haar leeftijd vinden passen.

afbeelding van Hennie

Hennie

woensdag 07 mei 2014 - 20:16

Als ik dit kapsel bekijk zou ik zeggen: naar de kapper e!n weg met die afschuwelijke piieken

afbeelding van AnneR

AnneR

woensdag 07 mei 2014 - 21:56

En iedereen mee, zodat ieder haar mening kan zeggen !! :-))) Hahaha, die kapper zal tureluurs worden ...

afbeelding van roos

roos

woensdag 07 mei 2014 - 20:23

Dit kapsel is het niet hoor. Kleding was in combinatie met de hoed wel aardig, alhoewel ik de rok niet geweldig vind, erg kreukelig. Ze kan beter.

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 07 mei 2014 - 21:01

Een goede outfit voor de gelegenheid, zonder hoed erbij is het een mooi pakje voor een zakelijke setting. De sieraden geven de koninklijke touch. Het tasje kan er door het lichte biesje ook goed bij, al ben ik wel benieuwd welke schoenen ze erbij draagt, die moeten dan niet te licht van kleur zijn.
Met haar kapsel houdt ze de gemoederen wel flink bezig. Dat het niet eenvoudig is om iedereen tevreden te stellen blijkt wel: los haar vinden sommigen niet meer kunnen nu ze koningin is, en dit kapsel maakt haar volgens anderen weer te oud... Natuurlijk mag iedereen er wat van vinden, maar als ik Máxima was zou ik me er vooral niet teveel van aantrekken. Zelf vind ik dit bobline-experiment wel aardig, maar dan is een echte bobline, steil afgeknipt, natuurlijk mooier.

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

woensdag 07 mei 2014 - 21:09

Ik vind de outfit heel geslaagd, en de tas is prachtig, zo'n Chanel tas staat al gauw prima in zulke meer zakelijke omgevingen. En wat mij betreft mag het haar eraf, zou mooi zijn, een pittige strakke Bob.... Maar ik denk dat het een eigen opsteekdingetje is.

afbeelding van Helena

Helena

woensdag 07 mei 2014 - 21:24

Ook helemaal mee eens, Coosje, eindelijk iemand die zegt, waar het op staat, dat haar, laat haar zich zelf zijn. En kijk eens naar haar kwaliteiten. Ze ziet er altijd verzorgd uit en dat kun je van de gemiddelde Nederlandse vrouw niet zeggen. Kijk maar naar het straatbeeld.

afbeelding van Willie

Willie

woensdag 07 mei 2014 - 22:04

Helena, deze site is bedoeld om je mening te geven over kleding, haar, sieraden enz van Maxima. Als iedereen alleen maar mag zeggen dat hij alles zo geweldig vindt zoals jij blijkbaar wilt, dan kan Josine haar site sluiten. Josine vindt het prima dat iedereen zegt wat hij vindt mits fatsoenlijk, waarom zou dat dan van jou niet mogen? En niemand die twijfelt aan haar kwaliteiten of inzet voor ons land. Ik denk dat je vergeet om die 2 te scheiden. Volgens mij vindt iedereen hier wel dat ze het als koningin prima doet maar deze site is niet om dat te beoordelen. En vergelijken met de gemiddelde Nederlandse vrouw is naar mijn idee onzin, we hebben het nl hier over de koningin, die behoord er nu eenmaal altijd representatief uit te zien als ze als koningin in het openbaar verschijnt, wat ze aantrekt of hoe ze er uit ziet privé, dat is een ander verhaal, dan mag ze eruit zien als de gemiddelde Nederlandse vrouw. En weet je, als je er niet tegen kan dat er ook mensen zijn die gewoon eerlijk zeggen wat ze vinden ook al is dat kritisch dan adviseer ik je om de reacties niet meer te lezen, bespaard je een hoop ergernis. Zolang wij van Josine gewoon kritisch mogen blijven als het nodig is zal ik dat in ieder geval blijven doen.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 08 mei 2014 - 09:35

Willie, amen.

afbeelding van BeccaD

BeccaD

donderdag 08 mei 2014 - 09:54

Nou idd! En ach.. Die mevrouw "van de Libelle" had in ieder geval weer een vermakelijk ochtendje denk ik zo..;-)

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 08 mei 2014 - 10:19

Helemaal mee eens.

afbeelding van Helena

Helena

woensdag 07 mei 2014 - 21:24

Ook helemaal mee eens, Coosje, eindelijk iemand die zegt, waar het op staat, dat haar, laat haar zich zelf zijn. En kijk eens naar haar kwaliteiten. Ze ziet er altijd verzorgd uit en dat kun je van de gemiddelde Nederlandse vrouw niet zeggen. Kijk maar naar het straatbeeld.

afbeelding van LG

LG

woensdag 07 mei 2014 - 23:33

The average woman on the street only can dream of a budget Maxima has to her disposal, not really a fair comparison.
I can only imagine how many more beautiful hairstyles we would see on the streets of Holland if the average women did have Maxima's budget.................LOL

afbeelding van Willie

Willie

woensdag 07 mei 2014 - 23:36

Ik vind dit een heel erg mooi out-fit Wel vind ik de parel sieraden mooier bij deze out-fit dan de rozen kwarts al vind ik die op zich erg mooi. Over het haar zeg ik even niets omdat ik daarvoor graag meer foto's zou zien, op de 1e foto vind ik het best mooi, op de 2e minder. Weet iemand of er meer foto's van zijn?

afbeelding van Wilma

Wilma

donderdag 08 mei 2014 - 00:19

Op Anp.moet je maar eens kijken,dan krijg je weer een heel andere indruk(als ik voor mezelf mag spreken) van haar kapsel..... toch een beetje tegenvallend zo vanaf links..... Ik denk dat de schaar er niet ingezet is,maar dat het gewoon losjes naar binnen is vastgezet...

afbeelding van Firefly15786

Firefly15786

donderdag 08 mei 2014 - 09:09

Ze ziet er prachtig en verzorgd uit! Ik vind haar outfit heel mooi! Vooral met de hoed in Colombia! Ik vind het haar leuk gedaan! Top!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 08 mei 2014 - 09:44

Dank voor de tip over ANP, want ik zat steeds te wachten op betere foto's van het kapsel.

Ik vind het toch wel op een héél vreemde manier opgestoken:
https://www.anpfoto.nl/downloadpicturepreview.pp?id=27170328
Kan niet zo goed indenken wat nu helemaal de bedoeling is geweest...

Op de tweede foto hierboven vind ik Maxima er door dit kapsel wel ouwelijk uit zien.

De outfit vind ik verder geweldig! Natuurlijk is het met hoed nog mooier, maar dat zou helemaal niet gepast zijn geweest voor een werkbezoek. Nee, ik vind het echt erg mooi, het past heel goed, de kleuren staan haar mooi, en het is echt "koninginne-materiaal" wat mij betreft. Chapeau !

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 08 mei 2014 - 10:19

Weet je waar ik als beheerder eerlijk gezegd gek van wordt? Dat iedereen steeds moet melden waar hij gek van wordt :P Ik heb ook wel eens dagen dat ik helemaal geen behoefte heb aan het lezen van alle reacties (meestal een bepaalde week in de maand, haha), maar ik hou me dan gewoon een beetje afzijdig en ga niet vermelden waar ik allemaal van baal of waar ik geen zin in heb. Leef en laat leven vind ik een heel belangrijk iets. De een bekijkt Máxima's look vanuit een kapperswereld, de ander als coupeuse, de ander als fan, etc. Als je het vervelend vind dat iemand iets schrijft over een naad die fout zit (Ik vond eerlijk gezegd de naad op Máxima's rechterarm bij de inhuldiging echt heel storend voor een jurk van tienduizend euro),reageer dan gewoon niet. En wordt alles je echt helemaal teveel en besluit je om niet meer te reageren, stuur mij dan gewoon even een e-mailtje of vertrek zonder alle poespas, want sommige mensen hebben echt al 7 of 8 keer aangekondigd dat ze niet meer gaan reageren en een heel verhaal eromheen en reageren nog altijd dagelijks. :)

Pagina's

© 2019 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?