Koningin Máxima reikt vanavond in Amsterdam voor de eerste keer de Koning Willem l prijs uit. Zojuist verscheen ze op de rode loper in een japon met dierenprint van Gucci en een grote diamanten broche uit de koninklijke kluis. 

Jurk van Gucci:

Foto's met dank aan:

www.monarchypress.com 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 15 mei 2014 - 14:26

De jurk staat het model veel beter dan Màxima, misschien ook wel door de riem die het model draagt.

afbeelding van annelien123925

annelien123925

donderdag 15 mei 2014 - 11:05

Cate Blanchett weet zich te kleden en trekt niet zomaar iets uit de kast. Ze heeft iets elf-achtigs terwijl Maxima ook de x-factor heeft combinatie schoonheid- uitstraling-nicenese. Zorg dat je weet wat je staat en stay with that! Niet een of ander panterpakje/tuniek!

afbeelding van Jadau

Jadau

donderdag 15 mei 2014 - 10:22

Leuke jurk en ja die witte jurk van Cate Blancett van de link hierboven is zeker heel mooi. Zonder stola, een mooi plaatje.

afbeelding van annelien123925

annelien123925

donderdag 15 mei 2014 - 10:09

Of je bent je bent supersmal en kan alles aan of er is meer -vlees in de kuip- en past je kleding er tenminste een beetje op aan!
Het model staat er goed mee en voor Maxima had de ceintuur ook veel kunnen doen! Of op naar Sheila de Vries of een andere Ned. couturier. De eerste heeft een speciale cursus gedaan om voor prinses Beatrix te kunnen kleding maken met verzwaarder zoom inclusief. Maar oogt veel degelijker en koninklijker, daar gaat het vaak om! Ee werkbezoek is wel iets anders en mag informeler gekleed.

afbeelding van Annetje

Annetje

woensdag 14 mei 2014 - 20:30

Super gevonden!
Mooi haar van het model!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 14 mei 2014 - 20:25

Wat fantastisch, dank je wel! Ik kan je wel zoenen ;)

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 15 mei 2014 - 11:28

Leuk, je enthousiasme, Josine!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 14 mei 2014 - 20:25

Goed gevonden! Dat moet hem zijn en anders eet ik mijn fascinator op:p

afbeelding van Max

Max

woensdag 14 mei 2014 - 20:09

De jurk is prachtig maar maakt haar plomp. En het is geen goede keuze voor deze gelegenheid.
Als je voor een dubbeltje geboren bent, wordt je nooit een kwartje.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 14 mei 2014 - 19:56

Ik heb er even een nachtje over geslapen, mijn eerste indruk was: dit staat Maxima goed!! Maar ik ben het er mee eens dat een lange jurk met hoge hals te veel dierenprint van het goede is.. En ik vind de hakken leuk, maar een rode zool bij een dierenprint jurk; een blote rug en te veel niet matching sieraden, maken het helaas inderdaad ordinair... Had niet verwacht dat ik dat ooit over Máxima zou zeggen, maar helaas, ik vind het wel:(

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 14 mei 2014 - 19:51

Wat een mooie outfit voor het Corps Diplomatique diner! Volgens mij is de rode jurk van Benito Fernandez?

afbeelding van Annetje

Annetje

woensdag 14 mei 2014 - 20:11

Knap gevonden! Daar zou je wel eens gelijk in kunnen hebben.

afbeelding van Nelleke

Nelleke

woensdag 14 mei 2014 - 20:23

Zie mijn laatste post, ik denk dat de jurk van Gucci is

afbeelding van Nelleke

Nelleke

woensdag 14 mei 2014 - 19:21

Oei, dit vind ik een misser en dan heb ik het over de jurk. Te drukke print, onflatteus model japon waardoor Maxima corpulenter lijkt dan ze is. Ik zou bijna denken dat ze in de kledingkast van schoonzus Laurentien heeft gewinkeld. Dierenprints kunnen in bepaalde creaties werken, maar als de vormgeving niet mooi is of de schnitt van het kledingstuk dan kun je er behoorlijk de mist mee ingaan. Kapsel en oorbellen vind ik mooi, maar de broche op zo'n drukke dierenprint begrijp ik niet.

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 14 mei 2014 - 18:09

Wow, dit vind ik eigenlijk best gewaagd, zo´n dierenprint op zo´n grote lap stof. Ik zou mezelf echt 3 keer moeten bedenken voor ik zoiets aan zou trekken, maar het staat onze Máxima echt geweldig. Vooral de halsafwerking vind ik erg mooi. Als ik eerlijk moet zijn vind ik de jurk zonder stola nog mooier. Haar kapsel en make-up zitten ook erg mooi!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 14 mei 2014 - 15:37

Grappig dat veel mensen niet enthousiast zijn. Ik vind de jurk juist erg mooi, zeker in combinatie met de zwarte omslagdoek en de prachtige juwelen. Het kapsel en de make up is ook prachtig verzorgd, dus ik ben eigenlijk erg tevreden. Ach ja, smaken verschillen ;)

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

woensdag 14 mei 2014 - 16:36

Dat is nou zo leuk van deze blog en zelden zijn de meningen zo verdeeld als over deze jurk. Het komt echt aan op je persoonlijke smaak. Sommigen vinden het mooi en koninklijk en anderen juist helemaal niet en vinden het zelfs ordinair. Heel leuk om te lezen vind ik dat. Mij helpt het kijken naar Maxima ook bij het bepalen van een stijl voor mijzelf. Ik zie duidelijker wat ik mooi vind en niet. Zo leerde ik dat je met overdadige panterprint na je veertigste heeeeeeel erg moet uitkijken ;-))

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 14 mei 2014 - 19:19

Ja, dat dacht ik nou ook na het lezen van alle reacties. Ik vind het persoonlijk ook niet zo koninklijk maar wel stoer en verrassend. En de print staat haar super.
Heb hier eerlijk gezegd veel minder moeite mee dan haar 'piekhaarmomenten'. En zie dit ook liever dan die stijve wijde rokken, die ze de laatste tijd heeft gedragen (bezoek aan Zweden en bezoek Achterhoek). Zo zie je maar: ieder zijn mening!

afbeelding van Helena

Helena

woensdag 14 mei 2014 - 15:29

Ik denk dat Maxima nog maar eens goed door haar inloopkast moet lopen of er niet iets beters hangt, je kunt beter nog een keer hetzelfde dragen dan deze jurk, deze moet ze maar privé aantrekken voor de koning.

afbeelding van Jet

Jet

woensdag 14 mei 2014 - 15:07

Ik dacht eerste even aan Gucci, Christian Dior of Jean-Paul Gaulthier, maar ik weet het niet...

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 15 mei 2014 - 11:26

Gucci, dus je had gelijk!

afbeelding van zara

zara

woensdag 14 mei 2014 - 14:49

Verrassende keuze, deze jurk! Je kunt duidelijk zien dat Máxima zich er happy in voelt, en dat geeft haar weer de juiste uitstraling. Ik vind de print heftig, maar deze stoere look past wel heel goed bij de gelegenheid. Het haar zit prachtig, en de make-up ook!

afbeelding van Mary

Mary

woensdag 14 mei 2014 - 14:48

Ik weet eigenlijk niet of ik het mooi vind staan. Al is er niets mis met jurk - kapsel of wat dan ook. De kleur misschien?
Je zou snel geneigd zijn te denken dat Maxima herfsttype is maar toch vindt ik de kleuren van een zomertype veel meer voor haar doen.

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 14 mei 2014 - 14:36

Na alle kritische reacties gelezen te hebben heb ik zelf ook nog eens kritisch gekeken, ook naar de foto' s op de website van Robins Royals. Gek genoeg vind ik de jurk zelf niet eens zo mooi, wel het bovenste deel maar bij het middel valt hij zo wijd dat je inderdaad op het idee van een zwangerschapsmodel zou kunnen komen. Ik ben ook niet speciaal een fan van dierenprints, hier vind ik de print op het bovenste strakke deel wel mooi uitkomen maar op die wijde rok eigenlijk niet. Maar ordinair kan ik dit met de beste wil van de wereld niet vinden, het is gewoon een jurk met een blote rug en verder van voren heel decent hooggesloten. En een lange avondjurk met panterprint is mijns inziens totaal iets anders dan een kort panterrokje van stretchstof met een uitdagend decolleté erbij. Hoogstens zou de jurk iets overdone kunnen zijn voor de gelegenheid, hij zou bijvoorbeeld goed passen bij een concert na een staatsbanket of iets dergelijks.
Het koninklijke van de look - al vind ik ook niet alle details even subtiel afgestemd - zit hem voor mij vooral in het statige silhouet, gecombineerd met het fraaie kapsel, de chique halslijn en de eenvoudige zwarte accessoires. Juist dat de jurk zo wijd naar beneden valt draagt volgens mij bij aan dat effect. Maar misschien zou het met meer taillering uiteindelijk toch een beter totaalbeeld opleveren.

afbeelding van marie28

marie28

woensdag 14 mei 2014 - 14:14

Sorry Broche op zo een druk motief past NIET!

afbeelding van marie28

marie28

woensdag 14 mei 2014 - 14:14

Overdressed ! Broche op zo een druk motief past ! Eenvoud siert !

afbeelding van Wilma

Wilma

woensdag 14 mei 2014 - 14:12

En ook het onbehoorlijke optreden van Ivo Niehe doet er geen goed aan!Zeer vreemd en minachtend vond ik het.Maxima had er zichtbaar moeite mee....

afbeelding van Wilma

Wilma

woensdag 14 mei 2014 - 14:08

Toen ik gisteren mijn"beoordeling"schreef,was ik blij na het zien van de eerste en toen nog enige foto.Na het zien van de andere foto,s en zeker de foto met de blote rug,kom ik hierop terug....alle het koninklijke en waardige is voor mij verdwenen....zeer ongepast voor deze gelegenheid en bijna ordinair.Weet hier verder niets meer aan toe te voegen....ik snap niets van deze (blote) keuze en haar schoonmoeder zal vast met "kromme" tenen toekijken en ook wel bedenkingen hebben.

afbeelding van Jacobijn van de Meent

Jacobijn van de...

woensdag 14 mei 2014 - 14:03

Wow!Is dit niet Spijkers&Spijkers???

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 14 mei 2014 - 14:28

Waarom denk je dat? :)

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 14 mei 2014 - 14:01

Toen ik de eerste foto van gisteravond zag, dacht ik ook wow, maar dat verdween later gedeeltelijk. Ik denk dat ik het super had gevonden als de onderkant van de jurk gewoon zwart was geweest. Hoewel je altijd moet uitkijken met dierenprints vind ik over het algemeen als Maxima ze draagt super, bijvoorbeeld hier ook (vooral als ze die parels om heeft, maar zonder die knielaarzen want die vind ik pas echt ordinair): http://www.modekoninginmaxima.nl/maxima-bij-women-inc-festival-4-maart
De blote rug, vind ik niet zo'n probleem deze keer (uitrollende borsten bijvoorbeeld vind ik erger) maar ik vind dat ze op de foto van de link hier, wel mager lijkt. De halslijn (overslag) vind ik ook erg mooi!

afbeelding van Christel

Christel

woensdag 14 mei 2014 - 13:50

Mooie jurk op het eerste gezicht. Ik ben geen fan van dierenprints maar ze kan het dragen. Ik vind de broche bij deze halslijn niet mooi. Ik vind de halslijn niet echt heel mooi voor Maxima maar voor de afwisseling prima. De blote rug voor zo'n zakelijk gala, nee dat hoeft van mij niet. En satijnen sandalen met strikken? Nee....

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 14 mei 2014 - 13:37

Even alle foto's goed bekeken ,en na de link van Ellen ( met blote rug) was ik klaar .
Mijn smaak is het niet en ik vind het bij deze gelegenheid echt een aandacht vragertje .
Alle mannen kijken glazig ? Volgens mij vraagt ze die aandacht ,en ik bedoel dit met alle respect hoor .
Dit heeft ze zo vaak ,het is het gewoon niet ,al had het rugpand hetzelfde geweest als het voorpand ,dan had er nog wat voor te zeggen geweest ,maar dit ,sorry hoor ,hier neigt het naar ordinair .
Het kapsel vind ik prachtig hoor ,maar verder ,denk aan je functie en aan je leeftijd Maxima ,en aan de gelegenheid waar je naar toe gaat .
Iemand schreef ,voor een gala en dan Met je man ,had het wat anders geweest ,ben ik het mee eens.

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 14 mei 2014 - 13:48

ha ha Car, wat goed gevonden! Nee, die zal het niet zijn, zal een paar tientjes duurder zijn denk ik! ;-)

afbeelding van Jacobijn van de Meent

Jacobijn van de...

woensdag 14 mei 2014 - 12:48

Wow! Super gaaf!
Is dit niet Spijkers & Spijkers?

afbeelding van riethoek

riethoek

woensdag 14 mei 2014 - 12:28

Zonet de fotoos van de blote rug gezien, nu begrijp ik dat die kerels zo glazig kijken, ze zijn helemaal onder de indruk van haar en dat weet ze.
Ik vind het een koningin onwaardig, ze lijkt wel een filmster.
Het wordt tijd voor een kamenierster die er verstand van heeft.

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 14 mei 2014 - 19:04

Mee eens. ( om jouw reactie moest ik even lachen). Ik had het al eerder gezegd: dit heeft een te hoog Hollywood gehalte.

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

woensdag 14 mei 2014 - 14:43

Hier ben ik het volledig mee eens.

afbeelding van Annetje

Annetje

woensdag 14 mei 2014 - 12:33

Of haar eigen gezonde verstand!

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 14 mei 2014 - 13:30

Precies ;)

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 14 mei 2014 - 12:12

Ik vind het een prachtige jurk, en hij staat haar heel goed, al maakt het niet echt slank (maar dat hoeft van mij ook niet). Alleen, minder voor Maxima in haar rol als koningin, en al helemaal niet voor deze toch wat zakelijke feestelijke gelegenheid. Er koninklijk uitzien in een allover dierenprint lijkt mij een mission impossible... En de naar mijn smaak overdaad aan juwelen (grote diamanten oorbellen, broche, en armband en ook nog een diamanten horloge) maakt het voor mij (al is dat natuurlijk wat tegenstrijdig :)) goedkoop. Als ze nog eens op een zomeravond naar een popconcert of festival gaat, zou ik de jurk, gecombineerd met veel minder bling (maar bv met die mooie donkere houten oorbellen die ze heeft), lekker hip en eigenwijs vinden!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

woensdag 14 mei 2014 - 11:56

Nee..ik vind het een misser. De rug is te bloot voor deze gelegenheid, de jurk maakt haar breed en de schoenen passen totaal niet bij deze jurk. Veel te plomp. Daarbij teveel juwelen bij deze in het oog springende jurk en niet de juiste sieraden. Eenvoudige gouden oorbellen en een simpele, gouden armband waren voldoende geweest. Zoals vaker ontbreekt bij Màxima het juiste stijlgevoel.

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 14 mei 2014 - 11:47

Inderdaad wat is die jurk van Cate Blanchette prachtig!!! Juist door de eenvoud heel elegant en chique.

Dan valt de jurk van Maxima helemaal weg, terwijl ik denk dat Maxima echt haar best heeft gedaan, als ik haar kapsel en zo zie.
De jurk van Maxima komt wel veel beter over als ze beweegt en zonder stola.

afbeelding van Christa

Christa

woensdag 14 mei 2014 - 11:28

Ik had eigenlijk verwacht dat de rug aansloot op het voorgedeelte, als jullie begrijpen wat ik bedoel.....dus de schouder wel weggesneden maar achter hetzelfde als voor! Was al beter geweest voor de gelegenheid, maar dat is mijn persoonlijke mening!
;-))

afbeelding van Willie

Willie

woensdag 14 mei 2014 - 12:09

Had de achterkant nog niet gezien maar ben het helemaal met je eens Christa. Vond de jurk al niets maar nu helemaal niet, vind het zelfs bijna ordinair.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 14 mei 2014 - 12:15

Ja, heb je gelijk in, Willie, op het ordinaire af, met zo'n blote rug! Echt heel jammer!

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?