Koningin Máxima is zojuist in Pakistan gearriveerd voor een zakenreis. Tijdens de vlucht droeg de koningin een bekend jasje met een ceintuur met stipjes. 


Máxima met de outfit tijdens NL Doet:

Máxima's tas lijkt van MZ Wallage te zijn, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen:

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Maxi

Maxi

dinsdag 09 feb 2016 - 20:44

Geweldige foto's van RoyalsforRobin van Maxima zonder make-up!!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 09 feb 2016 - 19:14

Prima jasje voor een lange vlucht, maar niet heel bijzonder...
Wel heel leuk om een natural Máxima te zien. Ik vind haar oog make-up altijd heel mooi, maar de dikke laag make up haar gezicht mag ze van mij wat vaker achterwege laten. Fijn haar weer te zien.ik mis het echt als Máxima een weekje achter de schermen is. Of was ze misschien op familie bezoek?

afbeelding van Janna

Janna

dinsdag 09 feb 2016 - 18:04

Ik zie haar naturel liever dan met die overdreven "panda ogen" !

afbeelding van Agnes

Agnes

dinsdag 09 feb 2016 - 14:42

Leuk en zakelijke outfit voor de aankomst. Vind het jasje en de broek haar goed staan. Ze is heel naturel zeg, je ziet goed dat de oog make up haar wel veel sprekender maakt, het is nu wat flets, maar ach dat is natuurlijk bij iedereen, alleen zijn we het bij Maxima niet gewend om haar zo te zien. Dit is dus de hoe WA en de kids haar vaak zien :-)

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

dinsdag 09 feb 2016 - 18:33

Hahaha ja zo zien WA en de Kids haar dus. En kun je nagaan dat wij niet alleen de makeup zien maar ook nog eens vaak bewerkte foto's en filters daar overheen. Welkom in de nieuwe tijd!

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 09 feb 2016 - 12:53

Mooi verzorgd en passend bij de gelegenheid. Het jasje vind ik erg leuk, de broek is niet mijn smaak. Flared of aangesloten vind ik mooier. Maxima met een nude makeup look. Niets mis mee. Ook weleens makkelijk. Misschien heeft ze iets van mascara en lipstick op. Is moeilijk te zien.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

dinsdag 09 feb 2016 - 12:30

jasje is leuk maar als ik kijk naar andere foto`s, maakt het wel breed door de ceintuur. Beetje make-up, al was het maar wat lipstick en mascara geweest, zou haar fleuriger en stralender hebben gemaakt. Nu wel erg flets.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 09 feb 2016 - 10:15

Mij viel het ook direct op dat we hier een naturel Maxima hebben!!
Heel mooi! Mag ze van mij vaker doen! Zo'n dikke laag rommel is niet altijd even mooi!!
Het jasje vind ik echt heeeel mooi! Mag vaker uit de kast komen!

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 09 feb 2016 - 10:02

Het viel mij ook gelijk op dat ze geen make-up droeg. Wie weet had ze niet verwacht om gefotografeerd te worden bij aankomst. Ze lijkt ook een beetje opgelaten. Het jasje vind ik sportief en handig.

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 09 feb 2016 - 09:33

Ze heeft op de foto's die ik zie altijd behoorlijk zware oog make up, dus dan is het contrast met au naturel best groot. Volgens mij kan Maxima zonder make up zo de deur uit, zo lang ze niets zegt herkent niemand haar!

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 09 feb 2016 - 10:43

Eens en klopt ook, heb ooit naast haar gezeten in de bioscoop! Althans 2 stoelen verderop... Ik had niets door, pas nadien zei mij man, dat was maxima en zag jk buiten de bewaking rond haar lopen

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 09 feb 2016 - 09:04

nou inderdaad, een beetje lipstick, al is het maar een glossje zou al zoveel helpen! Ik heb een tijd geleden aan geschreven dat ik denk dat ze fake eyelashes heeft, ik kreeg toen de hele wereld over me heen dat dat toch echt niet het geval was...ze heeft van zichzelf van die prachtige lange volle wimpers (ja ja dat zie je al aan haar dikke volle haardos...tuurlijk!)...moge duidelijk zijn na deze fotos dat ook zij (ik ook namelijk!) gewoon normale wimpers heeft. Daarmee wil ik geen oordeel vellen over de dikte of de lengte maar is een constatering.

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

dinsdag 09 feb 2016 - 08:23

Dit lijkt Maxima op haar echtst te zijn. Ik hou er persoonlijk niet van, want het doet niets voor haar, maar het laat wel mooi iets zien vd werkelijkheid. En de werkelijkheid van het koningshuis. Het zijn maar mensen, die uiteindelijk met veel energie en moeite omgetoverd worden tot perfect picture.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 09 feb 2016 - 08:23

Ze zou er echt beter aan doen om make-up te dragen. Zelfs als het na een vlucht is. Zo veel moeite is het niet om wat eyeliner, een beetje mascara en een likje lippenstift op te doen. En ze weet toch dat ze gefotografeerd gaat worden?

afbeelding van juliette

juliette

dinsdag 09 feb 2016 - 08:20

Geen make up!

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

dinsdag 09 feb 2016 - 08:24

Ik denk heel neutraal en minimaal... gezien de foto's.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 08 feb 2016 - 23:41

Handig jasje qua lengte. Staat vlot. Krijgt ze een sjaal bij aankomst?

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

dinsdag 09 feb 2016 - 08:27

Het verhaal erbij over haar losse haar en commotie daarover (en dus niet over de onverzorgdheid!!!) is werkelijk hilarisch dom!

afbeelding van Els

Els

dinsdag 09 feb 2016 - 13:25

Dan heb je het zelf ook niet helemaal goed gelezen. De commotie destijds ging over het dragen van een hoofddoek in een islamitisch land, ja of nee. Uit respect voor het betreffende land hebben Maxima en Beatrix dit in de moskee wel gedaan. Heel juist dus. Als wij in Griekenland op vakantie zijn en een kerk bezoeken, wordt toch ook gevraagd om benen en schouders te bedekken uit respect voor het Grieks-Orthodox geloof. Vind ik dus niets vreemds aan om je aan te passen aan het land wat je bezoekt qua religie. Het is maar voor even, dus ik doe dit gewoon als het gevraagd wordt.

afbeelding van Carmen

Carmen

dinsdag 09 feb 2016 - 13:31

Maar waarom moet De Telegraaf dan iets zeggen over los haar? Heeft toch niks met een hoofddoek te maken? Of begrijp ik het misschien niet?
Ik vond het trouwens ook goed dat Máxima en Beatrix destijds in de moskee een hoofddoek droegen. Mensen hebben de grootste mond over aanpassen, dus dan moet dat voor alle kanten gelden. When in Rome...

afbeelding van Els

Els

dinsdag 09 feb 2016 - 13:38

Opmerking over los haar slaat denk ik dat dit bij aankomst geoorloofd is, maar tijdens het officiële werkbezoek verwacht men het wat netter (opgestoken, paardenstaart, los maar met hoofddoek) ???

afbeelding van Carmen

Carmen

dinsdag 09 feb 2016 - 11:19

Dat kan je wel zeggen. Maar ja, De Telegraaf is dan ook een geweldige kwaliteitskrant... (eye roll)

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?