Hare Majesteit Koningin Máxima opent vrijdagmiddag 12 januari 2018 het vernieuwde Musis in Arnhem. De historische ‘Muzenzaal’ is geheel gerenoveerd en verbonden met de in mei opgeleverde Parkzaal. Musis is daarmee een multifunctioneel ‘huis voor muziek’ van Arnhem en de regio en tevens thuisbasis van Het Gelders Orkest.

Tijdens de opening op vrijdagmiddag staat de betrokkenheid van kinderen bij en met muziek centraal. Speciaal voor deze gelegenheid spelen Het Gelders Orkest en ruim honderd Arnhemse schoolkinderen onder begeleiding van het Fort van Verbeelding samen een eigen compositie. De kinderen spelen op zelfgemaakte laagdrempelige instrumenten zoals gestemde steigerbuizen, orgelpijpen en cementkuipen. Ook is er een kort optreden van slagwerkgroep Kaboem!, bestaande uit kinderen met een geestelijke of lichamelijke beperking onder begeleiding van een muziektherapeut. De opening van Musis wordt gevierd van 12 t/m 14 januari 2018 met een open huis, een concert van Het Gelders Orkest in samenwerking met Introdans, Toneelgroep Oostpool en ArtEZ, en diverse andere optredens en activiteiten. Tijdens de speciale familiedag op 13 januari, wordt het educatieproject met het Fort van Verbeelding nogmaals opgevoerd. Met haar erevoorzitterschap van de Stichting Méér Muziek in de Klas zet ook Koningin Máxima zich in voor de betrokkenheid van kinderen bij en met muziek. De Stichting heeft tot doel dat alle basisschoolkinderen in Nederland in 2020 goed en structureel muziekonderwijs krijgen. De samenwerking met de Arnhemse schoolkinderen is een eigen initiatief van Musis en Het Gelders Orkest.

Outfit: Koningin Máxima draagt tijdens de opening een nieuw  pied-de-poule broekpak van Natan en een vilten flaphoed van Fabienne Delvigne. 

Outfit van Natan:

Bekende hoed: 

Qua juwelen heeft Máxima gekozen voor oorhangers met een rode pendant uit de beginperiode van haar leven aan het hof....

......en ook de ring werd door Máxima gedragen in de eerste jaren van haar huwelijk. 

Nieuwe insectenbroches:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Reacties


afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 12 jan 2018 - 15:41

Oh, geweldig!! Mag ik dat pak hebben als ze het niet meer wil? Zo leuk staat het!

De flaphoed ook erg leuk, alleen vind ik het toch wel jammer dat hij zo voor haar gezicht valt.

afbeelding van Karina

Karina

donderdag 15 feb 2018 - 12:07

Ja, helemaal mee eens. Ik zag haar op tv ermee.
Mooie hoed, maar ze schepte toch best veel afstand ermee, doordat men haar ogen niet goed kon zien. Jammer,

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 12 jan 2018 - 16:11

Goed zeg met die hoed!!

afbeelding van jeannine

jeannine

vrijdag 12 jan 2018 - 16:13

je meent het Royal Ellen van mij mag je het hebben hoor ,ik vind het niet mooi , de kleur is zo flets en het model van de broek , ze is te lang te breed nee, het rode pak in New York zal ik dan wel nemen met die blouse het roze friste dat helemaal op, en de ketting was er top bij we hebben een deal!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 12 jan 2018 - 16:31

Ik dacht dat het een ouder broekpak was, omdat hij vrij straks om haar middel zit (alhoewel, ze is niet bepaald dikker geworden, ze herdraagt kleding van 13 jaar oud, dus dat had ik kunnen weten ;) ). Ik vind het model van het jasje niet mooi, het model broek vind ik ook niet geweldig en heb ook niets met ruitjes. Oftewel: hier geen fan!

afbeelding van Arianne

Arianne

vrijdag 12 jan 2018 - 16:34

Tja, wat zal ik er van zeggen. Het jasje is mooi, getailleerd, daar hou ik van. Maar ik hou niet van dit soort broeken, maar dat is smaak. De kleurstelling vind ik mooi als ik de foto's goed zie.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

vrijdag 12 jan 2018 - 16:38

Back to the 70's? Wijde pijpen zijn blijkbaar weer terug. Meghan had ze gisteren ook al. De broek is wat te lang en had bij de bovenbenen wat strakker gemogen. Uitlopend vind ik wat mooier als nu recht naar beneden breed. De kleur vind ik wel mooi en de styling is goed, al is het wel een mix van rood/paarstinten

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 12 jan 2018 - 16:49

Het pak.vind ik erg leuk, hoewel ik het liever ergens in maart had gezien. De hoed vind ik er niet bij staan, had liever een fedora (zeg ik dat goed) gezien hierbij.

afbeelding van Carmen

Carmen

zaterdag 13 jan 2018 - 07:45

Volledig met jou eens Iris. Ik vind het helemaal niet zo verkeerd, maar het is inderdaad meer een 'laat het voorjaar maar beginnen ' outfit.

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 12 jan 2018 - 17:05

Het heeft wat leuks, maar ook zoveel punten die niet mooi zijn. Het lijkt alsof ze flinke heupen heeft, maar volgens mij komt dat omdat het in de taille te strak zit. Ook de omslagen aan de pijpen zijn wel erg breed.
De stof op zich is wel mooi, de knopen zijn verrassend in dezelfde stof, maar toch...Moet ik dit nu mooi of lelijk vinden, ik weet het niet.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 12 jan 2018 - 17:10

WAUW wat een tof pak. Dit is met recht Modekoningin Máxima. Echt een super outfit en wat staat die hoed er geweldig bij!

afbeelding van Josine

Josine

vrijdag 12 jan 2018 - 17:15

Wat leuk, al die uiteenlopende meningen ;:D

afbeelding van Babs74

Babs74

vrijdag 12 jan 2018 - 17:18

Jasje mooi, maar de broek had een wat strakker model mogen zijn vind ik.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 12 jan 2018 - 18:06

Jasje vind ik mooi. Maar die broek, sorry dat vind ik absoluut niet mooi!
Josine, wat voor broches heeft ze op? Zijn het weer insecten?

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

vrijdag 12 jan 2018 - 18:38

Leuke accessoires en broekpak! Vooral die rode ring: hebbennn! Maar oepsie, die hoed maakt alles weer alsof het voor niets is. Sorry Máxima! Had ze haar haar opgestoken, dan was het top geweest.
Komende woensdag naar Zwolle om een glimp van haar op te vangen bij de Bio-beurs. Ben benieuwd wat ze dan aan heeft!

afbeelding van 29novmode

29novmode

vrijdag 12 jan 2018 - 18:56

Ik vindt het rood/witte ruitje erg leuk. Het jasje staat goed. De donkerrode accessoires staan er mooi bij, alleen die broek, ik vindt het geen mooi model.

afbeelding van Tina

Tina

vrijdag 12 jan 2018 - 19:03

Prachtig pak vind ik het. Combi met de accessoires ook mooi. Hoed zit naar mijn smaak wel wat te ver naar voren. Ze moet er onderdoor kijken lijkt het.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

vrijdag 12 jan 2018 - 19:04

Helaas vandaag niet mijn ding.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 12 jan 2018 - 19:09

Ik weet niet wat ik er van vind. Mooie kleuren, super hoed en leuke sieraden. En mooi haar erbij. Verzorgd. En een pak vind ik haar ook leuk staan. Maar de stof is zo zwaar en stug. Daardoor valt vooral de broek niet mooi.

afbeelding van car

car

vrijdag 12 jan 2018 - 19:22

Ze draagt het met flair
Maar ik vind dat ze de broches had moeten weg laten
Ik vind de onderkant van de broek echt niet mooi...wijduitlopend mag ..maar zo omgeslagen..neee :(
Wel mooie kleur en leuke hoed!
Schoenen hadden subtieler gekund..ik hou van een punt

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 12 jan 2018 - 19:47

Een ‘aardig’ pak. Claes Iversen pak vind ik veel mooier, want soepele stof, effen, echt wijde pijpen en een jasje dat niet trekt. Dit pak heeft alle Natan-euvels. Al die donkerrode accessoires had ze van mij weg mogen laten. Stuk voor stuk mooi, maar krijg beetje waas voor mijn ogen.

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 12 jan 2018 - 19:57

Op zich een mooi pak, maar de broek is een tikkie te lang en het jasje gewoon te strak, daar moet ze eens mee ophouden (of Vermeulen moet gewoon weigeren om alles in te nemen). De hoed bedekt haar gezicht veel te veel, ontoegankelijk en onvriendelijk. En opgestoken haar zou een stuk mooier zijn geweest.

afbeelding van M

M

vrijdag 12 jan 2018 - 20:13

Ook geen fan van het pak. Dikke stof en dan double breast en te strak, broek valt wat hoekig door omslag pijp en lijkt aan bovenkant te ruim te vallen. Ik vermoed dat Maxima dit pak zelf ook laat hangen. One timer dus.

afbeelding van gambetta

gambetta

vrijdag 12 jan 2018 - 20:16

Ach wat jammer nou: bij dit jasje past een mooie korte klokrok of nauwe rok; dan was het een plaatje geweest en paste de hoed er precies bij. Het pak nu, met de te lange broek met omgeslagen pijpen, nee daar past de hoed echt niet bij.
Kleur is overigens prachtig van het geheel.

afbeelding van karpathos

karpathos

vrijdag 12 jan 2018 - 20:57

De broekspijpen te lang en te wijd met die vreselijke omslagen. Het jasje te strak in de taille. Een hoed die flappert en haar gezicht bedekt. Veel te veel make-up. Het wordt tijd dat Máxima een zeer goede modeadviseur krijgt. De sieraden zijn prachtig.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

vrijdag 12 jan 2018 - 21:08

Ik vond ook al dat haar gezicht zo zwaar opgemaakt is. Het pak vind ik afschuwelijk, helemaal in ruitjesstijl.
De hoed is op zich wel leuk, maar lijkt me super lastig zitten, zo diep over haar gezicht. Ze moet er echt onderdoor kijken.
Nee, niet mijn ding vandaag.

afbeelding van Frederike

Frederike

vrijdag 12 jan 2018 - 22:00

Ik houd wel van pied-de-poule, dat vind ik leuk aan dit pak. En de kleur ook.
Maar... bij een zandloper (of peer-) figuur nooit een jasje met een dubbele rij knopen kiezen, dat ook nog eens eindigt op het breedste deel van de heupen, helaas: dat flatteert niet. De klepjes op de heupen vervullen ook niet echt een goede functie. Beter is m.i. een glad jasje met maximaal 3 knopen in een enkele rij, met iig de bovenste knoop (onder de buste) dicht. En in de goede maat (en iets korter) zodat het jasje niet trekt in de taille. Pantalon vind ik iets te lang en de omslag te breed.
De insectensieraden vind ik geweldig, prachtig gewoon, helemaal mijn smaak.

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 12 jan 2018 - 23:24

De Borsalino die ze bij prinsjesdag droeg, die was hier gaaf bij geweest! Met mooie laarzen met hak. Jammer! Taupe accenten ipv rood en het was een 10

afbeelding van Johannetta

Johannetta

vrijdag 12 jan 2018 - 23:27

Leuk! Een broekpak! Maar helaas: het pak oogt flets. Zonder de hoed zou ze er bloedeloos uitzien. Teveel aspecten die niet kloppen, hierboven al toegelicht, waardoor alleen de flair van Maxima de zaak nog kan redden.

afbeelding van Maxi

Maxi

zondag 14 jan 2018 - 04:51

Ik vind dat Maxima hier echt allure heeft: erg chic pak. Staat haar fantastisch. Heb wel mijn twijfels over de omslagen van de broek. Die ogen weer ouderwets.

afbeelding van sandy

sandy

zaterdag 13 jan 2018 - 02:21

Valt het jullie ook op dat haar wangen zo bol zijn in deze foto's? Ze zou er toch niets aan hebben laten doen?

afbeelding van Maxi

Maxi

zondag 14 jan 2018 - 01:09

Nu je het zegt: ja. Zou zomaar kunnen.

afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 13 jan 2018 - 09:05

Nee... wat het model aanheeft vind ik enig, maar dat is in combinatie met een wijde rok, maar zo'n broek met wijde pijpen en een omslag daar houdt het bij mij altijd bij op. De hoed valt ook over haar ogen. De kleuren van het pak vind ik wel leuk.

afbeelding van Arianne

Arianne

zaterdag 13 jan 2018 - 09:07

Ik hoor sommige zeggen dat het leuker was geweest als ze haar haar opgestoken had, maar dat heeft ze toch? Ik denk dat haar haar hier juist leuk zit, al zie je er niet veel van door de hoed. Ze houdt haar hoofd op de foto's te zien erg ver naar achter zodat ze onder de hoed kan door kijken. Niet echt praktisch en een succes.

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 13 jan 2018 - 11:49

Ja een, begrijp ik ook niet

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

zaterdag 13 jan 2018 - 14:15

Precies Arianne, wel degelijk opgestoken haar met de bekende Máximaknot.

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

zaterdag 13 jan 2018 - 23:23

Ja ik bedoel dus het haar opgestoken zonder hoed he ;-) Na er nog eens naar gekeken te hebben blijf ik bij mijn mening: de hoed is gewoon geen goeie keuze bij deze outfit vind ik. Haalt het geheel omlaag helaas. Terwijl het zo'n leuk broekpak is en een fantastische ring!

afbeelding van JAusten

JAusten

zaterdag 13 jan 2018 - 10:21

Nice pants suit ! Looks classy, comfortable and warm. Il like the pattern very much and the jacket is quite Dior-like.
But this hat .... ! She seems to have to always keep her head backwards to see what is going on before her. I find it not really becoming. Not easy to find a hat that matches this kind of outfit , I believe.

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 13 jan 2018 - 11:49

The borsalino hat!

afbeelding van JAusten

JAusten

zaterdag 13 jan 2018 - 14:51

usually best wore by Indiana Jones :)
it didn't even match up with the rasperry dress.
But so is Maxima ! She never is where you expect to find her :)

afbeelding van Josine

Josine

zaterdag 13 jan 2018 - 10:53

Wat mij betreft gaat dit broekpak nog een paar keer gedragen worden naar zakelijke bijeenkomsten, maar blijft een combinatie met hoed achterwege.

afbeelding van JAusten

JAusten

zaterdag 13 jan 2018 - 10:59

yes, I think that too.

afbeelding van zara

zara

zaterdag 13 jan 2018 - 13:13

Het broekpak valt voor mij in de categorie van de stijve koninginnen-look, netjes en officieel. Niks mis mee, hoor!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 13 jan 2018 - 15:41

Ik vind t een gedurfde keuze ...
een bijzonder broekpak maar of het ontwerp onze queen past.... ik ben t eens met Frederike qua fit
maar ondanks dat toch een bijzondere keuze die vele andere royals niet aandurven. Letitia droeg ook een broekpak deze week. Zeer mooi. Maar wel op safe met Hugo Boss.
Hr Natan moet beter letten hoe eea valt en eventueel kan camoufleren.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

zaterdag 13 jan 2018 - 18:23

Dag allen,
ik ben nieuw op deze site, die ik al wel jaren volg. Ik probeer dus even uit of alles is gelukt. Over de outfit had ik wel wat opmerkingen maar deze zijn door Frederike uitstekend verwoord. Alle sierraden vind ik echt geweldig, hoewel de insecten natuurlijk op iets effen horen. Volgens mij draagt de koningin lage schoenen, misschien toch nog wat voetproblemen? Bij Natan vraag ik me wel eens af of hij teveel naar Rubens schilderijen kijkt, hij kan zelfs een broodmager model dik doen lijken.

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

zondag 14 jan 2018 - 13:00

Ze droeg tórenhoge hakken! Misschien niet al te duidelijk op foto's, maar ik was er zelf bij.

afbeelding van karpathos

karpathos

maandag 15 jan 2018 - 07:32

Volgens mij droeg ze de burgundy pumps van LK Bennett.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

maandag 15 jan 2018 - 11:17

Dat dacht ik ook :)

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

maandag 15 jan 2018 - 09:10

dubbelpost

afbeelding van karpathos

karpathos

zaterdag 13 jan 2018 - 18:23

Elke broche heeft 8 poten. Het zijn dus spinachtigen en geen insecten.

Pagina's

© 2018 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?