Koningin Máxima heeft vandaag het nieuwe museum Micropia geopend, een museum waar micro-organismen zichtbaar worden gemaakt. 

Tijdens de feestelijke gelegenheid droeg de koningin een japon met stolpplooien van modehuis NATAN en een haarband -geinspireerd op een turban- van Fabienne Delvigne. 

Zowel het jasje als de haardecoratie zagen we eerder bij Máxima tijdens de herdenking van D-Day. 

De japon van modehuis NATAN zagen we eerder bij Máxima tijdens het diner op Paleis Huis ten Bosch met de wereldleiders en het bezoek aan Duitsland (juni 2014). 

Oorbellen van Mirian van Kampen. Klik hier voor een speciale log over de sieraden. 

Foto's met dank aan Albert Nieboer/Royal Press Europe

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van kimmy

kimmy

woensdag 01 okt 2014 - 19:32

Ik vind Maxima mooi gekleed idd Jackie O stijl; ik hou ervan ;-) maar ik vind dat de kleur geel niet veel voor haar teint doet, het maakt haar een beetje bleek.

afbeelding van Christa

Christa

woensdag 01 okt 2014 - 19:09

Mooie set, heel koninklijk!! Eindelijk goede pumps, prachtig!! Kleurencombi vind ik heel gewaagd maar erg goed uitpakken! Mooie, veel lichtere, make-up, zo herken ik Maxima weer van het begin! ;-))

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 01 okt 2014 - 16:18

Leuk dat ze dit jasje en deze haardecoratie nog een kans geeft. Ik zou zelf deze kleuren niet bij elkaar zoeken, maar het staat toch erg leuk. Ik vind het jasje en de haardecoratie meer geschikt voor deze gelegenheid dan een d-day herdenking.

afbeelding van Linda_s

Linda_s

woensdag 01 okt 2014 - 13:35

Draagt Maxima trouwens nep wimpers? Ik vind haar ogen namelijk altijd zo mooi opgemaakt en sprekend. Maar nu ik de foto van haar gezicht hierboven zie vind ik de wimpers toch wel errug lang om natuurlijk te zijn.

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 01 okt 2014 - 13:28

Ik vind het niet mooi. De kleurencombinatie vind ik niks en het geel is me te zomers. Bovendien is het model van het jasje echt niet mooi en dit soort "hoeden" zijn mijn smaak niet. De kleuren staan haar op zich trouwens wel.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 01 okt 2014 - 13:05

Ik vond de kleurencombi , hoe langer ik er naar kijk, best heel leuk, maar de combinatie van D-Day vond ik leuker. Ik hoop dat ze het jurkje nog een keer gaat dragen. Had ook leuk geweest voor de opening van de Markthal in Rotterdam. Wie weet.... ;-)
Inderdaad bewonder ik hoe ze zooo makkelijk met iedereen contact kan maken!

afbeelding van Agnes

Agnes

woensdag 01 okt 2014 - 11:44

Helemaal top, wat een bijzondere combinatie. Ik zou hem zelf nooit verzinnen! Haar zit prachtig, sieraden minimaal en dus helemaal goed en de clutch vind ik ook mooi. Is deze nieuw? Of gebruikt ze deze vaker?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 01 okt 2014 - 12:19

Ja, deze gebruikt ze heel vaak. Komt van modehuis NATAN :)

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

woensdag 01 okt 2014 - 11:02

Josine idd smaken verschillen ,maar het zit er bij mij nog ingebakken van vroeger, toen zei mijn moeder altijd als het september is draag je geen lichte kleding meer.Ha ,ha ik stond met dat mooie weer echt in dubio kan ik deze lichte broek nog aantrekken of niet?

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 01 okt 2014 - 13:25

Ik zou ook niet direct aan dit lichte geel denken voor de herfst, maar gecombineerd met een rustige zandkleur vind ik het heel mooi voor het seizoen (als je dit tenminste kunt dragen, je moet er niet te bleek voor zijn). Ik hou wel van kleur (ook felle kleur) in de herfst, als iedereen voornamelijk zwart, grijs en bruin draagt wordt het straatbeeld meteen zo somber. Een combinatie van herfstachtige tinten met fellere kleuren vind ik leuk. En als het echt lekker weer is kun je volgens mij je witte broek ook nog wel aan. Gecombineerd met bijv. marineblauw, bruin, oker of mosgroen wordt de uitstraling niet te zomers.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 01 okt 2014 - 11:26

Ik had afgelopen zondag gewoon nog mijn witte blazer aan met een zwarte rok/top en een wit ceintuur boven mijn buik. (en een zwarte baret achter op mijn hoofd en een grote XXL-parelketting). Ik vind materialen veel meer bepalen dan kleuren. De dunne fladderstoffen zijn bij mij weer naar zolder :)

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

woensdag 01 okt 2014 - 14:23

Wel een mooie combinatie. Ik had een rode leren blazer met een lange broek aan. Door een lichte handicap aan mijn been kan ik in de zomer alleen broeken dragen.In de winter draag ik jurken en rokken met laarzen en een dikke panty.

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

woensdag 01 okt 2014 - 10:53

Josine misschien mijn idee maar ik vind het gewoon niet fijn om nog van die felle zomerkleuren te dragen. Meestal heb ik om deze tijd de zomerkleding al weggeborgen en nieuwe kleding gekocht. Maar het is ook persoonlijk, hoewel ik nu nog maar weinigen zie die felle kleuren dragen.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 01 okt 2014 - 10:57

Dat is zeker waar. In de winter draag ik vaak ook zwart en donkere kleuren, maar in de herfst draag ik graag kleurrijke jasjes. Smaken verschillen. En dat is juist zo leuk, niet waar? :)

afbeelding van Emmy

Emmy

woensdag 01 okt 2014 - 10:45

Wat een aparte kleurencombi. Weet niet goed of ik het nu wel of niet mooi vind. De jurk heeft iets rozigs. Ik had zandkleuig met dit geel mooier gevonden. Maar toch: leuk!

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

woensdag 01 okt 2014 - 10:25

Helaas ik vind het geen mooie combinatie. De kleur geel met de kleur van de jurk is gewoon niet passend. Trouwens het model van haar jasje flatteert haar niet. De kleur geel is ook te fel voor de herfst.
Kapsel en verdere styling netjes.
Persoonlijk zou ik gek worden van die vreselijk gekreukte jurk, die net weer ietsje te strak zit.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 01 okt 2014 - 10:40

Waarom zou je in de herfst geen felle kleuren mogen dragen? Ik draag ook gewoon felle kleuren in oktober/november. Met alle regenbuien en donkere wolken is de omgeving al somber genoeg ;)

afbeelding van Wilma

Wilma

woensdag 01 okt 2014 - 10:11

Hier ben ik blij van!
Zowel de kleurencombinatie als het totaalplaatje.
Echt geschikt voor het mooie weer wat we nu hebben.Ik vind het een knipoog naar de zomer/herfst...
Fraaie oorbellen,zeg!
Een piepklein aandachts puntje zag ik op PPE....haar knot zat met spelden vast,die je goed kon zien......
Verder een koninklijke verschijning!!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 01 okt 2014 - 10:11

Wat een fantastische outfit. Ik zag vandaag pas de beelden, maar ik word hier blij van. Mooie kleuren, verzorgd kapsel, leuke 'turban' en het model van het jasje vind ik ook leuk. Het maakt haar niet heel slank, maar dat maakt wat mij betreft niet uit. Ze ziet er verzorgd uit. Een beetje in de stijl van Jackie O. en daar hou ik van :)

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 01 okt 2014 - 10:07

Ik vind dit jasje echt werkelijk afschuwelijk, vreselijk.

http://www.ppe-agency.com/preview.php?start=0&id=131715&zoektype=2&searc...

Het zijn met name de mouwen die het hem doen, vrees ik. Wijd, lomp, niet passend. Het kleedt van geen kanten af. Hierdoor is ze ook gedwongen om te lopen met haar armen half in de lucht:
http://www.ppe-agency.com/preview.php?zoektype=2&id=131700&start=0&searc...

De stof van zowel jasje als jurk is glanzend, en dat is te veel van het goede. Rok te strak.
http://www.ppe-agency.com/preview.php?zoektype=2&id=131690&start=0&searc...

Het spijt me echt, maar ik kan dit met de beste wil van de wereld ook geen fatsoenlijk hoofddeksel noemen:
http://www.ppe-agency.com/preview.php?zoektype=2&id=131711&start=0&searc...

Voelt ze zich dan echt niet voor schut staan, of denkt ze echt gewoon: "laat ik een rond gedraaid stukje stof schuin op mijn hoofd leggen"?

Wel moet ik toegeven dat dit als geheel beter was dan hoe ze het in Normandie droeg, dus in die zin heeft ze daar toe wel haar les uit geleerd. Toen zag ze er nog erger als een echt Michelin-vrouwtje uit. Ook de schoenen zijn prachtig, en ach, ze heeft wel een geweldige uitstraling -- zoals altijd.

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 01 okt 2014 - 13:08

Tja, de kritiek op het jasje kan ik op zich navoelen. Het is niet een erg elegant gesneden model, en de stof valt erg stijf (er zit lucht tussen voorkant en voering, zo lijkt het). Als ik het zo op een hanger zou zien zou ik het misschien ook wel een foeilelijk ding vinden. Maar ik vind dat het model bij deze formelere gelegenheid prima kan, stijl is dan belangrijker dan of het echt comfortabel zit. En ik vind de combi heel mooi gevonden, inclusief de turban en de stijlvolle oorhangers. Hij staat goed en qua kleur is het echt verrassend. Persoonlijk vind ik deze look geslaagder dan die van Normandië.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 01 okt 2014 - 13:46

Zoals gezegd vind ik het ook beter dan de D-day combinatie. Dat komt met name omdat ze er nu een kokerrok onderdraagt en geen wijd-uitstaande rol. Net als de outfit van vandaag: wijd van boven en wijd van onderen doet haar geen goed...

Ik zou zelf niet voor de kleurencombinatie gekozen hebben (wellicht meer voor de hand liggende om bij het jasje een meer contrasterende kleur te dragen), maar ik vind het niet storend en zelfs wel (aangenaam) verrassend op de een of andere manier.

Toch blijf ik van mening dat Maxima zichzelf een plezier zou doen moeten doen door dit jasje niet meer te dragen...

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 01 okt 2014 - 14:02

Omdat het zo'n opvallend jasje is hoef je waarschijnlijk niet bang te zijn dat ze het vaak gaat dragen... Misschien nog een keertje in een ver buitenland schat ik zo in, daarna kan ze er misschien een mooie satijnen clutch van laten maken ;-)

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 01 okt 2014 - 09:53

Een prachtig en spannend geheel. Ik hou hier wel van. :))
Oorbellen zijn super. Verder mooi afgestyled.
Chapeau, Maxima!

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

woensdag 01 okt 2014 - 09:28

Verzorgd geheel, maar de kleurencombi vindt ik maar niks...

afbeelding van Pien

Pien

woensdag 01 okt 2014 - 09:19

Een spannende combinatie, niet helemaal mijn smaak maar dat hoeft ook niet.
Ze ziet er verzorgd uit. Haar, make up en oorbellen heel goed gedaan.
Ik vind een tulbandhoed haar erg leuk staan.

afbeelding van car

car

woensdag 01 okt 2014 - 09:06

Ik vind de kleuren niet combineren!! Maar wel echt n Maximaatje ;)

afbeelding van marie28

marie28

woensdag 01 okt 2014 - 08:53

Gedurfde combinatie ! Niet mijn persoonlijke smaak ! Wel verzorgd en heel stijlvol !

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 01 okt 2014 - 07:58

Een mooi verzorgd geheel!

afbeelding van Dianne

Dianne

woensdag 01 okt 2014 - 07:27

Wauw, wat gewaagd die twee kleuren! Maar ik vind het super!

afbeelding van Fina

Fina

dinsdag 30 sep 2014 - 23:42

Leuk hoor en origineel!!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

dinsdag 30 sep 2014 - 23:38

Een bijzonder verfijnd totaalplaatje ! Mooi zo !

afbeelding van amybb

amybb

dinsdag 30 sep 2014 - 23:31

Ik vind het een hele mooie combinatie, maar maakt dit jasje Maxima niet heel erg breed?! Of komt dit door de foto? Jurkje is echt prachtig! Clutch is eveneens erg mooi!

afbeelding van Suyari

Suyari

dinsdag 30 sep 2014 - 23:15

Helemaal top. Niet voorspelbaar, lef en iedere keer anders. Mooi haar en mooie oorbellen. Goed gedaan

afbeelding van Sofia

Sofia

dinsdag 30 sep 2014 - 23:03

Prachtige kleurencombinatie.De stof van de japon en het jasje zijn volgens mij hetzelfde ( goed te zien op bewegende beelden)

afbeelding van marinde

marinde

dinsdag 30 sep 2014 - 22:52

De eerste keer dat ik deze kleurencombinatie zag moest ik even fronsen. Maar: hoe vaker ik deze combinatie zie, hoe mooier ik het vind. Maxima toont weer lef!

afbeelding van Emma

Emma

dinsdag 30 sep 2014 - 22:47

Ik vind het echt een heel leuke combi! Ik had het zelf nooit kunnen bedenken, maar het staat haar wel!
Verder leuk dat ze het jasje en de hoed nog eens herdraagt, ik vind het een mooie kleur, vrolijk, maar toch koninklijk. Erg leuk!
Ook hele mooie beschaafde juwelen, gave oorbellen. Heeft ze die al 'ns eerder gedragen?

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?