Een drukke dag voor koningin Máxima. Vanmorgen opende zij de tentoonstelling 'Gek op Geld' in Rotterdam en de therapeutische manege No Limits in Noordwijk. Tijdens beide gelegenheden droeg de koningin een japon van lichtblauw brokaat met een zilveren bloemdessin. Ontwerper: Edouard Vermeulen van Natan.

Máxima droeg de japon, die is geïnspireerd op Grace Kelly, drie keer eerder: 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 29 jun 2019 - 15:14

Ze ziet er super leuk uit. Alleen die handschoen aan ....dat begrijp ik nog steeds niet . Dat ze die bij zich heeft, ok, maar aan, dat vind ik zooo overdreven. Koningin Beatrix had ze ook nooit aan.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 26 jun 2019 - 22:03

Ik lees net als titel van deze post, op mijn telefoon:

Koningin Maxima opent geldtentoonstelling en krijgt therapeutische massage.

Dus ik verwachtte een badjas.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

woensdag 26 jun 2019 - 22:43

Haha

afbeelding van Hennie64

Hennie64

woensdag 26 jun 2019 - 13:43

Hoe leuk is dit: Koningin Mathilde is op werkbezoek in Kenia samen met... de troonopvolgster haar dochter Elisabeth. Kijk, die wordt goed voorbereid op haar taak (al een paar jaar!) Zou ons Koningshuis zo langzamerhand er niet eens aan beginnen met Amalia?!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 26 jun 2019 - 17:19

Dat kunnen we net zo vaak blijven roepen als we willen, maar zal niet gebeuren voor haar 18e. Daar zijn ze heel duidelijk in geweest.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

woensdag 26 jun 2019 - 19:05

Ja ik weet het. Jammer! Maar des te leuker, en respect voor het Belgisch Koningshuis en uiteraard Elisabeth, dat zij hierin al wil meegaan. Top van haar!

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

woensdag 26 jun 2019 - 13:07

Leuk om deze jurk weer te zien! Wat een frisse, lichte look, dat lichtblauw met zilver.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

woensdag 26 jun 2019 - 06:23

Prachtige kleur jurk , staat goed! Zou ik ook wel willen hebben hoor, mijn kleuren ;)

afbeelding van Jantje R

Jantje R

dinsdag 25 jun 2019 - 23:30

Dit vind ik een mooie en leuke jurk van Natan. Prachtig gecombineerd
Prima zo.

afbeelding van Johannetta

Johannetta

dinsdag 25 jun 2019 - 22:50

Fijn die paardenstaart! In alle opzichten goed.
En die kop in de Telegraaf is een truc toch, dan ga je juist dat filmpje bekijken.

afbeelding van Carolina

Carolina

dinsdag 25 jun 2019 - 22:37

Leuk zomers jurkje!

afbeelding van Stijl

Stijl

dinsdag 25 jun 2019 - 22:13

Gewoon gezellig zomers, ongecompliceerd en verzorgd: leuk!

afbeelding van Carlaz

Carlaz

dinsdag 25 jun 2019 - 21:43

Ik vind dit echt 1 van de leukste jurkjes die de koningin heeft. Met name die halslijn.
Dit plaatje klopt gewoon!
Al mogen die handschoenen (Wat mij betreft) thuisblijven. Maar misschien gebruikt ze ze wel om haar een bepaalde houding te geven.
Zelf heb ik dat ook als er een foto wordt gemaakt ; help, waar laat ik mijn handen??

afbeelding van Marjet

Marjet

dinsdag 25 jun 2019 - 20:36

Wat mooi deze lichtblauwe jurk met zilveren 'touch' op deze warme dag!

afbeelding van Mijtje

Mijtje

dinsdag 25 jun 2019 - 20:09

Wat n gezeur van sommige mensen, tis echt nooit goed. Net niet de juiste kleur blauw want deze kleur is meer voor een koel Zweeds type, te weinig lipstick, vorige keer waren haar oorbellen leuker..... echt hoor, hier haak ik van af! Wat n zuur gemuggenzift op zo’n bloedhete dag.

afbeelding van Maria

Maria

woensdag 26 jun 2019 - 17:30

Beste personen (dames) die vinden dat er gezeurd wordt: thee en een koekje? Of liever een raket met dit warme weer?

Ik reageer bijna niet meer omdat a. ik m'n zegje over Maxima's kleding wel zo'n beetje gedaan heb en b. omdat het duidelijk is dat positieve reakties (of reakties die zoeken naar excuses voor wanneer Max' verschijning niet aan verwachtingen voldoet) meer gewild zijn dan kritische (of inhoudelijke).

Dat laatste is trouwens bijna overal zo. Over het algemeen is het in een groep zo dat de toon positief is. Dit houdt in dat je meeloopt, meedoet, goedkeurt, en vaak geen ander geluid laat horen, want dan ... moet er nagedacht worden en plannen/gedrag veranderd. Dat de toon over het algemeen positief moet zijn is ook nodig, wat is anders het doel van het bij elkaar zijn? Je kunt dat echter niet afdwingen, anders haken mensen die wat meer inhoud willen of wat kritischer zijn gewoon weer af. De vraag is dan of je als groep je doel hebt bereikt. Het lijkt me trouwens ook wat saai, maar 1 mening hebben. Daar lijkt het hier helaas regelmatig wel op en ik heb geen zin om daar aan mee te doen.

Ik heb deze oplossing gevonden: ik observeer en amuseer me met alle foto's en soms ook met de reaktie patronen. Maar vaak lees ik hier en daar wat van de reakties en heb het dan wel weer gezien.

Je ergeren heeft geen enkele zin, noch aan Max, noch aan elkaar. Ben je van jezelf bewust dat je je ergert, en doe er wat mee, voor jezelf. Vraag je af: waarom ergert het me dat die ander dit vindt/schrijft (of dat Max dit draagt?). Waar erger ik me nog meer aan in het leven, en heeft dat enige zin? Wat zijn mijn opties? Accepteren of iets daadwerkelijk veranderen, zodat ergeren niet meer nodig is! Over de reakties van anderen heb je geen controle en die kun je ook niet afdwingen. Net zo goed als we over Max' kleding geen controle hebben. Me ergeren zegt meer over mezelf dan over de ander. Het is mijn probleem.

Veel plezier allemaal!

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vraag vinden: Heeft Maxima genoeg 'gravitas'? En met 'gravitas' bedoel ik: vind je dat ze zich genoeg bewust is van het gewicht/de serieusheid van haar rol/titel/taak? Zou je willen dat zij dat meer/minder/zich gelijk zou uitdrukken in haar verschijning?

Ik wil jullie dit artikel niet onthouden: https://www.dailymail.co.uk/news/article-7178971/PIERS-MORGAN-taxpayers-...

Heeft de schrijver gelijk met zijn kritiek of niet? Wat vind je van zijn stijl? Wat vind je van de vergelijking die hij trekt tussen MM en een ander bekend persoon?

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 27 jun 2019 - 10:53

Ik vind het artikel vooral bijzonder negatief over Meghan en de roddel dat Kate en Meghan niet met elkaar kunnen opschieten wordt me veel te veel overdreven. De echte vraag die hij maar lichtjes aanstipt is of de belastingbetaler wel moet betalen voor de verbouwing van dat Frogmore gebeuren. Tja, trek je dat door naar Maxima dan kun je je afvragen of 230 hoeden nodig zijn. Ik heb geen idee, persoonlijk vind ik van niet, maar dat maakt niets uit want ze koopt ze toch wel. Op deze site zijn er nogal wat die vinden dat De Koningin vooral Koningin moet zijn en dat schijnt zichtbaar veel geld te moeten kosten. Het zij zo.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

woensdag 26 jun 2019 - 20:36

Uhm beetje negatief hoor over de mede mkm-ers die positief zijn en niet al te veel kritiek hebben op M. haar kledij.
Ik kan alleen maar over mezelf spreken, ik ben een kritisch persoon. Máár alleen als ik ergens verstand van heb. Op mijn werk in het ziekenhuis ben ik kritisch, dat wordt zeker niet altijd gewaardeerd. Maar ik blijf vasthouden aan mijn principe,s.
Op MKM ben ik minder kritisch gewoonweg omdat ik niet zo veel verstand heb van hoe mode in elkaar zit. Welk coupenaadje moet daar eindigen, welke stof je wel ergens voor kunt gebruiken etc etc. Geen idee.

Ik weet natuurlijk wel wat ik mooi vind, zoals die mooie lichtblauwe jurk van gisteren. Ook hou ik niet van die vreselijke hakken waar je niet op kunt lopen . Ook hou ik van eenvoudige outfits, denk aan Catherine Walker en van Mcqueen die mooie jassen die Kate draagt.

Maar ik geniet van alle uiteenzettingen van alle anderen, en dan leer ik kijken naar kleding en hoor ik zaken waarvan ik dan denk : “ jee nooit op gelet of zit dat zo “.

@Doro wat ze vertelde over die blauwe jurk dat deze niet zo mooi kleurt bij M. Dat is toch leuk, dat is toch geen kritiek? Ik ben een koele blondine , en weet dat die jurk idd ws beter bij mij past. ( zou hem graag hebben)

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 26 jun 2019 - 23:08

Ha Luisje, ik denk dat je mij verward met Hennie of Mijtje. Die vonden dat kritisch. Ik beaamde alleen maar wat HC schreef , ook ik, vind dat lichtblauw idd beter bij een koele blondine passen,

afbeelding van Luisje61

Luisje61

donderdag 27 jun 2019 - 07:30

Nee dat weet ik hoor!! Dan heb ik dat slecht verwoord .

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 25 jun 2019 - 21:28

Vind jij dit nu ook? Ik erger me er ook steeds meer aan. Is natuurlijk een kwestie van smaak, maar er zijn erbij die altijd iets te zeuren hebben.

Ik vind het totaalplaatje erg mooi en lekker koel. Ze draagt met dit warme weer ook minder make-up. Ja, al die rommel drijft ook anders van je gezicht met dit weer.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 25 jun 2019 - 22:50

Weten jullie waar ik nou eens genoeg van heb; die op de man gerichte gerichte felheid van sommige dames hier op de andere forumgenoten. Als ik het toch niet mooi vind (maar tegelijk ook een compliment geef dat ze bloedmooi is) is dat toch niet een drama.

afbeelding van Mijtje

Mijtje

woensdag 26 jun 2019 - 11:50

Doro, als het fel en op de man gericht bedoeld zou zijn had ik de reactie onder jouw opmerking geplaatst of je bij naam genoemd. Blijkbaar voel je je aangesproken? Overigens zijn je eigen bewoordingen in een van je reacties ook niet bepaald ‘handig’ te noemen. “ Net uit bed look “ is nu niet de eerste impressie die de meeste mensen van de Máxima zullen hebben gehad. Smaken verschillen maar zelfs als je dit niet mooi vindt moet je toegeven dat de look technisch tot in de puntjes klopte. En tsja, ik vind licht, waterachtig blauw met zilver wel fris overkomen.... Daarentegen zouden haar Griekse jurken, die jij voorstelt, in combinatie met het programma (opening en dus hoed op) flink wat commentaar hebben opgeleverd.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 26 jun 2019 - 16:52

Prima joh Mijtje, en ja het was heel duidelijk dat je mij bedoelde want je haalde mijn woorden allemaal aan.
Maar jij genoot van haar outfit! En ik minder. Ook goed toch?

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 26 jun 2019 - 08:58

@Doro, je spreekt over felheid. In mijn reactie is toch echt geen felheid te bespeuren, hoor. Trouwens in geen enkele reactie van mij. Niet nodig om nu zelf fel te reageren en een drama van mijn reactie te maken. Ik doelde ook niet op jouw reactie, maar gewoon in het algemeen.:)

afbeelding van Luisje61

Luisje61

dinsdag 25 jun 2019 - 23:09

@doro, jij en iemand anders hadden keurig omschreven wat je vd kleur blauw vond! No worries

afbeelding van ImK

ImK

dinsdag 25 jun 2019 - 19:59

Wat een keurige verzorgde ‘regal’ look. Fris, stralend en chapeau voor de kousen/panty. Petje af met deze verzengende hitte. Had van mij niet gehoeven maar daar kunnen de meningen verdeeld over zijn.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

dinsdag 25 jun 2019 - 19:59

Heel mooie kleur, en vlot modelletje het staat onze koningin heel mooi deze kleur en.... een hoed ; geweldig een leuke zomerse look!

afbeelding van Daan01

Daan01

dinsdag 25 jun 2019 - 19:31

Hmm niks mis mee ! Mooie zomerse nieuwe hoed

afbeelding van Maria04

Maria04

dinsdag 25 jun 2019 - 18:48

Dit is een lief jurkje. Staat er heel goed, oogt zelfs jonger. Leuke hoed , elegante schoen. Een mooie koningin.!!!!!!!!!

afbeelding van HC

HC

dinsdag 25 jun 2019 - 18:37

De wat ‘naturelle’ look wordt met name veroorzaakt door het feit dat deze kleur te flets is voor Maxima. Ze heeft warme bruine ogen en deze lichtblauwe kleur is echt iets voor een koel en gedempt kleurtype, niet voor een warm kleurtype wat Maxima is. Ik ben het dus niet eens dat dit haar zo goed staat. Ze ziet er wel verzorgd uit.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 25 jun 2019 - 19:16

helemaal mee eens, zie ook mijn post hieronder ergens. denk hier en frêle Zweeds blond type bij (of Grace Kelly....lekker toepasselijk bij dit jurkje) dan is het enig., maar niet bij deze bloedmooie warmbloedige latina (ook het model is niets voor haar vind ik, te bedeesd)

afbeelding van Mary

Mary

dinsdag 25 jun 2019 - 18:34

Blijft een leuke jurk! Lekker zomers!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 25 jun 2019 - 18:31

Wat ziet ze er weer geweldig uit. Dit blijft een mooie outfit. Dikke 10, alweer!
Ook leuk dat ze deze oorbellen weer in ere hersteld heeft. Volgens mij droeg ze deze ook tijdens de ceremonie van de orde van de kousenband. Ze marchen perfect!
Is de hoed nieuw?

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

dinsdag 25 jun 2019 - 18:03

Van alle draagbeurten vind ik dit de minste. De styling is verder prima, kleur is mooi. Maar iets in de pasvorm stoort me. Ze lijkt wat te veranderen in haar figuur, wat logisch is en er is niets mis met haar figuur, waardoor de jurk haar nu wat vierkant en hoekig maakt boven haar taille, ondanks of dankzij het riempje.

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

dinsdag 25 jun 2019 - 16:52

Wat ontzettend leuk dat ze deze jurk weer herdraagt. Ik vind de halslijn erg mooi evenals de kleur die haar bijzonder goed staat.
Zeer geschikt met dit mooie weer. Een dikke 10 van mij!

afbeelding van elisah.

elisah.

dinsdag 25 jun 2019 - 15:56

Leuk jurkje, en helemaal geschikt voor dit weer . Opgestoken haar en de hoed iets schuiner had ik mooier gevonden, maar dat is persoonlijk.

afbeelding van Anniek

Anniek

dinsdag 25 jun 2019 - 15:54

Hele mooie jurk, precies goed voor zo'n warme dag.
Alleen sieraden vind ik niet zo mooi, zeker die zwaan niet.
Vind de oorbellen die ze droeg bij de andere gelegenheden veel mooier

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 25 jun 2019 - 15:24

heel mooie jurk wil ik zelf ook wel mooie kapmauwtjes goede lengte , vind ik mooi

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 25 jun 2019 - 15:23

O jammer zeg, ik had gehoopt een een an haar Griekse jurken die ze droeg bij de Olympische spelen. of iets anders in echt frisse kleuren blauw.
helemaal niet leuk dit. vind het ook niet fris staan deze kleuren. een beetje frisse lipstick wel zo leuk of wat sprekende kleur oorbellen of schoenen of tasje ( niet en, en en ) dit vind ik een beetje vaal staat en net uit bed look. die tuttige zwaan en die plooi aan de voorkant helpen ook niet echt mee om het jeugdig te maken.

ik vind het heel leuk dat ze niet enorm is opgemaakt maar een fris accent op de lippen mist hier echt

afbeelding van JAusten

JAusten

dinsdag 25 jun 2019 - 15:11

Love the dress (colour, shape and fabric). Maxima looks great !

afbeelding van Jansje

Jansje

dinsdag 25 jun 2019 - 14:52

Wat een mooie en frisse uitstraling! Alles klopt en is prachtig op elkaar afgestemd!

afbeelding van gambetta

gambetta

dinsdag 25 jun 2019 - 14:34

Heej! Volgens mij zie ik weer de sproetjes die ze in het begin ook nog liet zien. Dát vind ik nou zo leuk. Mooie naturel look. Goed gedaan, mooi geheel.

afbeelding van Marja

Marja

woensdag 26 jun 2019 - 17:53

Die vielen mij ook al op, en ze maken me blij, geeft zo'n leuke zachte en aanraakbare uitstraling.

afbeelding van Tineke

Tineke

dinsdag 25 jun 2019 - 14:23

Wat een leuke jurk en een stralende verschijning, prachtig.

afbeelding van Birchwood

Birchwood

dinsdag 25 jun 2019 - 14:15

Leuk, zomers outfit op deze warme dag. Haar in gezellige paardenstaart, prima.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

dinsdag 25 jun 2019 - 14:14

Wat een mooie frisse look voor zon warme dag. Top keuze!

afbeelding van Marly

Marly

dinsdag 25 jun 2019 - 13:58

Mooi en fris jurkje en haar kapsel lekker in een staart, leuk plaatje maar lieve Maxima, gooi de hoed toch af, het is te heet (of het geeft juist schaduw, dat zou kunnen)!

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 25 jun 2019 - 13:56

Fris en zomers! En leuk, zo'n make-up loze look..

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?