Koningin Máxima is gisteren naar New York gevlogen vanwege haar werk voor Financial Inclusion. Zojuist verschenen op Twitter beelden van Máxima, die gekleed is in een deux pieces van wafeltjesstof van modehuis Natan. 


Foto's: Karel van Oostrom

De outfit is niet nieuw. De rok zagen we eerder tijdens het streekbezoek aan de Achterhoek en de uitreiking van een erepenning. De combinatie met de top zagen we enkele weken later tijdens een bezoek aan Turkije. 

Achterhoek:

In Turkije:


Foto: RVD 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Emmy

Emmy

vrijdag 05 jun 2015 - 22:40

Ik weet niet zo goed wat ik ervan vind. De kleur staat haar goed, het geheel is ook echt verzorgd, maar het bovendeel heeft - vind ik - iets raars aan de onderkant.

afbeelding van Jadau

Jadau

vrijdag 05 jun 2015 - 20:24

Leuke top maar mijn voorkeur gaat toch uit naar strakke rokken.

afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 05 jun 2015 - 19:15

Wat is Lieke al groot geworden, Josine! Echt een lief meisje;)
Wat een leuk jurkje heeft ze aan, echt een prinsesje!

afbeelding van Christa

Christa

vrijdag 05 jun 2015 - 19:10

Deze keer ben ik teleurgesteld, ik vind deze outfit niets voor Máxima doen. :(

afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 05 jun 2015 - 19:11

Ik vind haar er best leuk uit zien, maar ik vind het geheel wel een beetje winters ogen. Dat vond ik ook al bij die laatste witte outfit die ze tijdens het officiële bezoek droeg. Het is tenslotte juni, dan zou ik zeker voor iets luchtigers kiezen.
Ik bedoel Máxima dan hè, ik zag na het plaatsen van de reactie dat het hierboven over Lieke gaat:)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 05 jun 2015 - 18:07

Dank jullie wel <3 Ze is inderdaad nog lekker kaal. Eerste laagje blond haar zit er nu op. Maar het is zo blond dat je het bijna niet ziet :P

afbeelding van jeannine

jeannine

vrijdag 05 jun 2015 - 17:12

oh wat een mooi kindje en zo'n stralende lach heel mooi jurkje ook trouwens blij dat we af en toe eens mee mogen genieten

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 05 jun 2015 - 15:58

Nog geen foto's van vandaag.

(Dus daarom spam ik voor de geïnteresseerden(!) maar even een foto van mijn prinsesje.http://i62.tinypic.com/2wqbhiu.jpg Weet dat niet iedereen er op zit te wachten, maar ik krijg nog regelmatig via de mail de vraag, dus vandaar dat ik hem hier even plaats.)

afbeelding van Mary

Mary

maandag 08 jun 2015 - 11:29

Leuke en vrolijke foto van jullie dochter!

afbeelding van Imke

Imke

zaterdag 06 jun 2015 - 12:07

Wat een leuk guitig meisje, met mooie ogen en duidelijk een modebewuste moeder!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

vrijdag 05 jun 2015 - 23:14

Josine Droogendijk@ Wat een lekkere meid en zo'n heerlijke lach!

afbeelding van Emmy

Emmy

vrijdag 05 jun 2015 - 22:39

haha! Filternet blokkeert de pagina. Zal wel iets heel fouts op staan. ;-)
Nee dus. Geen flauw idee, waarom ik de foto niet kan zien.
Maar had de foto graag gezien!

afbeelding van zara

zara

vrijdag 05 jun 2015 - 22:21

Daar word je toch helemaal blij van! Wat een leuk kindje! Fantastisch prinsessenjurkje, met die kleine ruffeltjes erop, en leuke haarband in 'Delvigne' stijl :-)

afbeelding van Christa

Christa

vrijdag 05 jun 2015 - 19:09

Wat een leuke foto van Lieke en wat wordt ze al groot!! ;-)) Vooral blijven plaatsen hoor, Josine, veel te leuk!! ;-))

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 05 jun 2015 - 18:11

Wat een schatje, Josine! Geniet van deze vrolijke lachjes!! Ze heeft een mooi prinsessen jurkje aan, zeg!! (Het gaat hier tenslotte over mode ;-)) )

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 05 jun 2015 - 17:11

Oh Josine, wat een plaatje. Vooral heel vaak een foto van haar plaatsen. Het is jou blog, en wie het niet zien wil, klikt het maar niet aan.
Zo te zien heeft ze, net als mijn prinsesje destijds, nog niet zoveel haar. Gelukkig heb je nu die leuke haarbanden, die had je niet toen zij een baby was. Daarom werd er vaak "jongetje" tegen haar gezegd, hoewel ze jurkjes met strikjes en veel kant droeg. Nu heeft ze nog steeds super blond haar, bij het witte af, helemaal zonder "hulpmiddelen".

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 05 jun 2015 - 20:03

Wat een popje en wat heeft ze een plezier! Ze lijkt op je.

@Orchidee. Ik kan me helemaal niet voorstellen dat iemand hier foto's van Lieke niet wil zien en dus ook niet wil aanklikken. Ik denk dat dit juist erg gewaardeerd wordt. Ik vind je opmerking dan ook merkwaardig overkomen.

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 05 jun 2015 - 23:06

mijn opmerking was een reactie op "Weet dat niet iedereen er op zit te wachten" zoals Josine schreef.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 05 jun 2015 - 23:10

Excuses Orchidee. Had het berichtje van Josine niet goed gelezen.

afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

vrijdag 05 jun 2015 - 17:01

Heerlijk, even stout doen en lekker een superfoto van Lieke 'spammen'. Wat een heerlijk meisje met een brede lach! Genieten voor jou en voor ons!

afbeelding van Margreet

Margreet

vrijdag 05 jun 2015 - 16:10

Hallo Josine,
Van mij mag je hoor! Wat een stralende lach! Heeft ze nu haar eerste tandje?

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 05 jun 2015 - 12:06

Ik vind dit een leuk pakje. En het kijkt me heerlijk comfortabel na al die dagen zo opgeprikt zijn.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 05 jun 2015 - 11:42

Het pakje zou niet mijn keuze zijn. Ik hou al niet van wijde rokken en van een wafeltjes patroon.

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 06 jun 2015 - 14:44

Ik vind Maxima er op deze foto's eigenlijk niet goed uit zien en dan bedoel ik een beetje ziekelijk , maar het zal wel komen doordat ze al een tijd onderweg en druk is.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 05 jun 2015 - 09:26

Dit vind ik geen mooie outfit. Ik ben al niet de grootste fan van de wijde rokken, alhoewel ik deze wel mooi vind met de zandkleurige blouse. Maar met deze top gecombineerd vind ik het helemaal niks. De top is slobberig, het geheel in het wit met die gaatjes erin teveel van het goede...

afbeelding van jeannine

jeannine

vrijdag 05 jun 2015 - 12:34

ik vind de kledingcombinatie zoals in Turkije zeer mooi
wat het veel weg zijn van de kinderen nu in deze moderne tijden van skypen en gsm denk ik dat als ze iets snel willen vertellen het gaat s'avonds misschien dan wel ze zijn niet meer zo klein ik denk dat het jaren geleden erger was op een reis die 14 dagen duurde ging de telefoon 2maal met veel geluk en een kaartje of brief toen ze al terug thuis waren

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 05 jun 2015 - 08:01

Zij waarschijnlijk ook maar dat kan nu eenmaal niet. Ze is aan het werk, heeft verplichtingen mensen rekenen op haar. En....als ze nu terug was gevlogen en 2 dagen lager weer naar NY was gegaan dan had ze wederom iedereen over zich heen gekregen dat het belachelijk was dat ze niet de reis heeft gecombineerd, milieu, geld etc. Nee hoor, slim gedaan zoals nu!

afbeelding van BeccaD

BeccaD

vrijdag 05 jun 2015 - 07:03

Ik vind het als pakje rommelig. De rok gecombineerd als eerder met het blousje vind ik juist heel mooi! Wat mij betreft draagt ze de stukken alleen apart van elkaar.
Of het "knap" is dat ze zo lang van huis is.. Ik heb het idee dat maxima de helft van de vliegreizen vanuit haar vn functie maakt.. Wat mij betreft is dat echt gewoon een vrije keuze geweest.. Ze had ook een meer binnenlandse taak kunnen kiezen maar blijkbaar vindt ze dit gewoon heel leuk (leuker dan veel thuis zijn..) knap weet ik niet, fijn wel, dat ze de mogelijkheid heeft te doen wat ze graag wil, veel mensen hebben die ruimte niet.

afbeelding van gerardine

gerardine

donderdag 04 jun 2015 - 22:19

Ze is al een week weg en om dan weer enthousiast in New York te zijn , dat vind ik knap. Wat was ik graag naar huis gevlogen om mijn kinderen eindelijk weer te zien en te knuffelen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 05 jun 2015 - 08:14

Dat bedoel ik maar! Ze zal ze vast enorm missen. En in die zin vind ik het knap. Of je er voor kiest of niet, ik denk dat de kinderen achter laten het lastigste aan hun 'beroep' is. Bovendien realiseer je je dat niet zo erg voordat je de kinderen gekregen hebt. Dan heb je er veel meer gevoel bij uiteraard ;-).

afbeelding van Imke

Imke

vrijdag 05 jun 2015 - 10:45

Die laatste opmerking stoort mij als vrouw zonder kinderen nu weer een beetje. Ik heb niet dat 'gevoel' uit ervaring, maar natuurlijk snap ik dat het niet meevalt als ouders van jonge kinderen om ze langere tijd achter te laten! Dat inlevingsvermogen is niet voorbehouden aan mensen die zelf kinderen hebben.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 05 jun 2015 - 11:40

Met Imke eens. :) Een vrouw zonder kinderen heeft ook een empathisch vermogen op dat gebied.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 05 jun 2015 - 12:05

Helemaal eens! Ik heb vrij laat een kind gekregen, maar kon me daarvoor best voorstellen dat het lastig is ver en lang weg te zijn met een klein kind thuis. Met kind ben ik altijd veel en ver blijven reizen voor mijn werk, en mijn man ook. Wij hadden en hebben het goed geregeld, vinden wij. En onze zoon heb ik er nooit over gehoord. Ik krijg altijd (zogenaamd?) goedbedoeld medelijdend 'commentaar' op mijn reizen, zeker toen onze zoon nog klein was. Mijn man nooit. Dat stoort mij. Als ik heel eerlijk ben, mis ik (inmiddels) mijn bed meer dan mijn 2 mannen, want met hen app en skype etc ik als ik weg ben...

afbeelding van Imke

Imke

vrijdag 05 jun 2015 - 14:53

Ja, dat zullen WA en Max vast ook voluit doen, skypen en appen! Dank voor jullie bijval. Ik geloof overigens zeker niet dat TWOR het verkeerd bedoelde, maar het is zo'n opmerking die er makkelijk uitflapt en waarvan ik denk: nou, zo'n aparte mensensoort zijn ouders nu ook weer niet. Verder alle respect voor mensen die kinderen opvoeden, een hele verantwoordelijkheid waarvan ik soms wel blij ben dat ik die niet heb want het lijkt me best zwaar (maar ook heel leuk).

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 05 jun 2015 - 22:47

Even voor de duidelijkheid: zoals jullie het opvatten bedoel ik het helemaal niet. Ik bedoel alleen maar dat ik het knap vind dat ouders hun kinderen zo lang kunnen missen voor hun werk. Ik weet alleen niet goed hoe ik uit moet leggen wat ik precies bedoel, want het is uiteraard niet bedoeld om mensen zonder kinderen te kwetsen! Het is denk ik meer dat toen ik zelf nog geen kinderen had me wel een voorstelling er van kon maken dat ouders ze missen, maar dat je dat gevoel erbij nog meer hebt als ze er zijn. Dan is het nog persoonlijker zeg maar. Grr, lastig om het tactisch uit te leggen,khoop dat je mijn 2e uitleg niet kwetsend opvat, maar ik weet niet zo goed hoe ik het zeggen moet. In ieder geval bedoel ik het niet zo als het blijkbaar is overgekomen. Sorry! (overigens heb ik zelf 2 heel goede vriendinnen zonder kinderen, 2 van mijn 3 beste vriendinnen hebben ze helaas niet gekregen. Ik probeer daar wel degelijk rekening mee te houden, maar ga niet van allerlei onderwerpen uit de weg. Dan zouden ze zich juist niet geaccepteerd voelen door mij. Snap je wat ik bedoel? Maar ik begrijp de kwetsbaarheid daarin heel goed (en daarin geldt natuurlijk: voor zover ik dat kan begrijpen, maar deels inleven kun je ook daarin wel).

afbeelding van Imke

Imke

zaterdag 06 jun 2015 - 11:46

Hallo TWOR, ik begrijp volgens mij goed wat je bedoelt hoor. Heb ook absoluut niet gedacht dat je iemand wilde kwetsen. Het is inderdaad een persoonlijke 'kwetsbaarheid', waardoor zo'n opmerking je in het verkeerde keelgat kan schieten. Omdat ik weet dat ik hier niet de enige ben zonder kinderen dacht ik: misschien toch even iets over zeggen. Soms is er onder ouders zo'n sfeer (ook in de media etc.) dat je er als kinderloze absoluut niets van snapt omdat je zelf geen kinderen hebt. Dat voelt nogal als buitengesloten worden. Ik begrijp heel goed dat ouders van kinderen, zoals Josine ook uitlegt, ervaringen en gevoelens hebben die anderen zonder kinderen niet op die manier kunnen navoelen (daarom is het ook zo bijzonder om kinderen te hebben!). Het enige wat ik wilde aangeven was dat je ook als je geen kinderen hebt heus wel snapt dat het moeilijk is je kinderen lang alleen te laten. Maar dat zat inderdaad misschien meer in mijn eigen gevoeligheid dan in jouw opmerking.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 08 jun 2015 - 09:13

Dat geeft niets hoor, ik kan me goed voorstellen dat je daar gevoelig voor bent. Fijn dat je het nog even uitgelegd hebt!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 05 jun 2015 - 23:44

Toen ik Lieke nog niet had, maakte ik wilde plannen voor de zomervakantie. Ik zou samen met mijn man wel een week weggaan naar Spanje samen. Ik zou haar vast wel missen, maar dat zou ik wel overleven. Nu wil ik echt nooooooooooit meer een week weg zonder Lieke haha. Empathie is niet voorbehouden aan vrouwen met kinderen, maar ik moet zeggen dat er wel bepaalde dingen veranderden toen ik zelf kinderen kreeg.

afbeelding van Merel

Merel

maandag 08 jun 2015 - 07:35

@Josine, natuurlijk verandert er iets als je een kind krijgt, en zeker als ze nog heel klein is en zo afhankelijk, en je nog zo verliefd bent op dat baby'tje (gaat later over in een iets kalmer houden van...), dan valt het niet mee om weg te zijn.

Ik ben 1e 6 maanden thuis geweest, daarna mijn man 6 maanden, en vervolgens zijn we weer vrijwel fulltime aan het werk gegaan. We hadden redelijk flexibele uren en een vaste oppas. De eerste keer weg heb ik een week lang een brok in mijn keel gehad. Maar toch, ik zou een minder leuk mens zijn als ik de uitdaging van mijn werk zou moeten missen. Dat maakt mij geen slechte moeder, vind ik (juist niet eigenlijk, ik was en ben een gelukkige moeder, en een zelfstandige moeder). Maar volgens andere (vrouwen vooral) was ik dat wel. Ik heb dat best pijnlijk gevonden. Maxima is ook een moeder die bewust een leven heeft waarin ze regelmatig een aantal nachten weg is. Ik vind dat niet zielig (nog voor haar noch voor haar kinderen), maar als dit is wat ze graag doet (en dat neem ik aan, ze had ook een NL nevenfunctie kunnen hebben) juist een hele verstandige keuze.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 05 jun 2015 - 23:07

Hoi Twor,
Bedankt voor je uitleg.
ik kon me het al niet voorstellen dat het je bedoeling was anderen te kwetsen. Zo heb ik het eigenljjk ook niet opgepakt. :)
Soms is het heel moeilijk onder woorden te brengen wat je precies bedoelt en kan het anders overkomen dan je bedoelde.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 04 jun 2015 - 22:13

De nieuwste foto's geven een beter beeld. En dan is t toch een mooi ensemble!

afbeelding van Imke

Imke

donderdag 04 jun 2015 - 21:48

Ik vind dit prima, ik word ook blij van wat minder korte/strakke kleding. Staat volwassen, en ze houdt genoeg sexappeal over voor een frisse jeugdige uitstraling. Ze is ook goed bezig wat styling betreft, wat rustiger en meer gedoseerd. Hier vind ik de lange pareloorbellen bijv. wel weer heel mooi bij, terwijl ik ze bij het pakje met turban iets te veel vond.
Wel tamelijk onflatteus is het naambordje aan de zoom van het jakje. Dat had ze beter gewoon ergens bij de hals kunnen opspelden.

afbeelding van gerardine

gerardine

donderdag 04 jun 2015 - 21:35

Wat is ze lang weg van haar kinderen!! Knap hoor!

afbeelding van Margreet

Margreet

donderdag 04 jun 2015 - 21:43

Hoezo knap? WA en M kiezen er toch zelf voor dit bezoek af te leggen? Maxima hoeft niet mee.... Zij kiest! ervoor andere dingen te doen dan bij haar dochters te zijn. Moeders die werken om, met of zonder partner, mee te werken aan een gezamenlijk inkomen, hebben geen keuze! Maxima kiest voor dit feestje! Geld zat!
Knap van die drie meisjes dat ze dit blijkbaar goed vinden!

afbeelding van Gert

Gert

donderdag 04 jun 2015 - 22:19

Ik heb bewondering voor ons koningspaar wat ze voor en achter de schermen doen. Geld zat? Ik zou voor geen goud met ze willen ruilen!!

afbeelding van Margreet

Margreet

donderdag 04 jun 2015 - 22:29

Ik ook niet!

afbeelding van Marga

Marga

donderdag 04 jun 2015 - 21:59

Ik denk niet echt, dat Maxima een keuze heeft om wel of niet mee te gaan naar dit soort bezoeken. In beginsel natuurlijk doordat ze gekozen heeft om te trouwen met WA, maar het gegeven is dat er nu wel van haar verwacht wordt dat ze hem bij dit soort gelegenheden zeker ter zijde zal staan. Dus, ja ik denk dat het ook best pittig is om zo lang bij je kinderen weg te zijn. En die zullen het ook niet altijd leuk vinden dat papa en mama afwezig zijn.

afbeelding van Margreet

Margreet

donderdag 04 jun 2015 - 22:28

Okay, in beginsel heeft ze dus gekozen voor deze rol. Keuze één. Maar samen hebben ze besloten kinderen te "krijgen". Dat is keuze twee. In mijn beleving kies je er dan ook voor om je kinderen geregeld achter te laten. Hoort blijkbaar bij je rol.
Dan vind ik het niet zielig voor de ouders, sorry. Wel voor de meisjes. Die hadden geen zeggenschap in dit "verhaaltje".
Maar is het echt zo dat Maxima overal mee naar toe moet? En moet! zij, los daarvan, nog zoveel andere "dingen" doen? Van mij mag ze, ik kijk naar dit alles vanwege het glamouraspect, maar is dat nodig? Maakt ze daar geen bewuste, eigen keuzes?
Deze (speciale) moeder, die niet per se om financiële redenen hoeft te werken, kan kiezen tussen wel of niet of deels werken. Zij kiest voor de Full Monty! Hoezo less is more?
Nogmaals, ik vind het sneu voor de meisjes. Daar kan geen enkele leuke, luxe vakantie tegenop!

afbeelding van Mary

Mary

donderdag 04 jun 2015 - 22:38

Mijn pa was ook 70u per week aan het werk en nam 2 weken per jaar vrij. Ik heb er absoluut niet onder geleden en ben toch echt 'n papa's kindje.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?