En na de jurk van Bottega Veneta is het weer tijd voor een outfit van Natan ;)

Peeptoes van Louboutin:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Imke

Imke

vrijdag 02 okt 2015 - 11:44

Wat een verschil maakt de snit van een jurk optisch voor je figuur... Hier zie je hoe Michelle Obama een model draagt dat haar extra slank doet lijken, terwijl Maxima door de rechte lijn en de te ruime pasvorm juist veel minder slank lijkt dan ze in werkelijkheid is. Nu zal het op deze foto waarschijnlijk wat massiever ogen dan in werkelijkheid, maar dan nog. Máxima zou inderdaad een styliste kunnen gebruiken om haar smaak te verfijnen en vooral om beter te leren kijken wat kleding met haar figuur doet. Ook de zware ketting is bijvoorbeeld bij zo'n rechte jurk geen goed idee, het is veel mooier als je de hals vrijlaat. Hoewel ik dit model sowieso niet het meest flatteus vind voor Máxima denk ik dat ze er met meer aandacht voor de pasvorm en een betere styling wel veel eleganter uit had kunnen zien.

afbeelding van Jadau

Jadau

donderdag 01 okt 2015 - 17:53

Mooie kleuren, bovenkant top vind ik iets te wijd en ook gaat mijn voorkeur niet uit naar aangeknipte mouwen. Zoals zovelen vind ik een dunnere panty hierbij ook mooier. Toch zie ik ook graag af en toe een hippe Koningin en bij gelegenheden klassiek. Door zelf de kleding te stylen zet ze wel echt zichzelf neer hoe ze is wat ik ook leuk vind.

afbeelding van Jadau

Jadau

donderdag 01 okt 2015 - 17:53

Mooie kleuren, bovenkant top vind ik iets te wijd en ook gaat mijn voorkeur niet uit naar aangeknipte mouwen. Zoals zovelen vind ik een dunnere panty hierbij ook mooier. Toch zie ik ook graag af en toe een hippe Koningin en bij gelegenheden klassiek. Door zelf de kleding te stylen zet ze wel echt zichzelf neer hoe ze is wat ik ook leuk vind.

afbeelding van Els

Els

donderdag 01 okt 2015 - 12:24

Heb niet alle reacties doorgelezen, maar wat mij meteen opvalt dat Maxima altijd kiest voor die super dikke panty's. Het lijkt wel een maillot of legging op deze manier. Zie de dunnere panty van Michelle O. en dan vraag ik me af waarom Maxima dit niet kiest. Ziet er zoveel lichter uit in combi met jurk/rok. Het is nog geen winter Max, hoewel je dat aan je kleding met korte mouwen altijd niet zou zeggen.

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 01 okt 2015 - 11:10

Ik las de reacties nog even en ik vind het jammer dat veel mensen hier een dikke zwarte panty niet mooi vinden terwijl het juist jong maakt, fashionable en chique is. Daarentegen vind ik een dunnere zwarte panty juist ouder maken. Maar goed.... ;-) Zoals Maxima de panty hier combineert met open schoenen (hak en teen) is natuurlijk altijd not done.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 01 okt 2015 - 11:39

Ik vind dikke zwarte panty's ook mooi! Kan nog steeds niet goed beoordelen wat de outfit nu eigenlijk is... Is het nu een wijd-uitstaande crop top???

afbeelding van Els

Els

donderdag 01 okt 2015 - 12:25

Wel of niet mooi, RE? Zie mijn reactie onder.

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 01 okt 2015 - 13:38

Thanx Iris, voor deze link. Het is dus een jurk maar met een loszittende blouse (of zoiets). Bij het model staat het goed maar die rok zit ook een stuk strakker bij haar. Bij Maxima staat ie uit. Tel daar het verpieterde kapsel, de enorme ketting en de inktzwarte panty bij op, en je krijgt het verkeerde effect. Heb ik het niet over de schoenen gehad. Hier mist echt een styliste.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 01 okt 2015 - 13:00

Bedankt voor deze foto! Het staat bij de model beter dan bij Maxima, vind ik. Toch lijkt het op de foto ook een "los-staande" top (ik weet niet goed hoe ik het moet beschrijven...). Een jurkje met zwarte bovenkant waarover heen een losse crop tp gedragen wordt???

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 01 okt 2015 - 13:14

Ik zou ook wel eens willen weten hoe het precies in elkaar zit.

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 01 okt 2015 - 11:16

Wanneer ik die dikke panty's zie denk ik altijd dat er steunkousen onder zitten..... LOL

afbeelding van zara

zara

donderdag 01 okt 2015 - 11:00

Jammer van die dikke zwarte panty's. Ben het met Orchidee eens dat een dunne zwarte panty veel mooier zou staan. Voor de rest kan deze outfit er best mee door, naar mijn mening. Het zwart/beige/goud en de rechte vorm van de jurk heeft iets neutraals, maar door de glans in de stof toch ook wel iets chiques. Michelle Obama ziet er fantastisch uit. Over een jaartje zal er een andere president zijn in de VS, dus logisch dat zij nog even extra nadrukkelijk uitpakt met haar kleding en ze nog even flink in de schijnwerpers staat. Ik ben heel benieuwd wat Michelle na afloop van de presidentstermijn gaat doen.

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 01 okt 2015 - 10:31

Wanneer ik de bovenkant bekijk, zie ik Maxima, geen toppertje, maar redelijk. Kijk ik naar de onderkant, zie ik een oude dame. Waarom draagt ze zo vaak die hele dikke zwarte panty's. Een dunne zwarte zou veel mooier zijn, en dan kwam deze jurk nog een beetje tot z'n recht.

afbeelding van Bea

Bea

donderdag 01 okt 2015 - 00:09

Er is al meer geschreven over Michelle en de helaas verdwenen 'Mrs O' blog. Het grote verschil tussen Maxima en Michelle is dat Michelle echt in fashion en ontwerpers geïnteresseerd lijkt, veel jonge en nog onbekende ontwerpers droeg (en wellicht nog draagt) ook voor belangrijke evenementen als bijv. het inauguratie gala. Dit is geen vergelijking in de zin van beter of slechter, het is gewoon een ander soort interesse. Maxima vindt duidelijk 'kleding' en zichzelf kleden leuk, heeft een voorkeur voor Natan en trekt aan wat zij leuk vindt, althans zo lijkt het. Heb het haar nooit gevraagd :) Bij Mrs O zag je vaak verrassingen en kledingstukken/materialen die uitnodigden om nieuwe ontwerpers te gaan volgen. Zij leek daar zelf ook duidelijk veel meer mee bezig. Nogmaals: ook haar heb ik nooit gesproken, maar die indruk krijg je wel. Zelf vind ik Michelle daardoor ook interessanter om qua kleding te volgen.

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 01 okt 2015 - 01:08

Ik denk dat Michelle een stijlist heeft die genoeg tijd heeft om zich in alles te verdiepen (haar kleding spreekt mij in het algemeen niet aan trouwens) en Maxima heeft dat niet, voor zover ik weet doet zij het meeste zelf.

afbeelding van Mary

Mary

woensdag 30 sep 2015 - 23:21

Eén ding scheelt, ze heeft gelukkig hier niet die rode broekrok / culotte aan ;-) !

afbeelding van car

car

woensdag 30 sep 2015 - 23:05

Ik kom eigenlijk net tot de conclusie, dat we heel veel kleding van maxima nie meer terug gaan zien! Ze past de helft namelijk niet meer denk ik! :O
Zou zonde zijn.....dus Max! Laten
vermaken die handel! Want ik heb nog heel veel stukken die ik terug wil zien!

afbeelding van Emmy

Emmy

woensdag 30 sep 2015 - 21:24

Ik heb het idee dat Maxima er gewoon ongunstig uitziet op de foto en dat dat niet perse aan de jurk ligt.
Ze zijn uit een positie hoger dan zijzelf gefotografeerd, daardoor lijken haar benen korter.
Wat in dit geval wordt benadrukt door de zwarte streep onder haarmiddel.
Als je een foto meer op ooghoogte zou nemen zou het er al anders uitzien.
We moeten het afwachten, tot ze dit weer uit de kast trekt en er andere foto's binnenkomen.

afbeelding van Maria

Maria

woensdag 30 sep 2015 - 22:07

Dan zouden de anderen er ook ongunstig uit moeten zien. En dat doen ze m.i. niet. Misschien is het nog wel erger wanneer
er een foto op ooghoogte wordt genomen.

afbeelding van Stijl

Stijl

woensdag 30 sep 2015 - 21:19

Ik heb een paar maanden de site niet bezocht en niet gereageerd.
Wat me nu opvalt is dat de algehele teneur veel negatiever is geworden, wat de kleding betreft dan.
Eerlijk gezegd spreekt dit pakje (?) me wel aan door de eenvoud.
Beetje schoolmeisjesachtig is het wel.
Peep toes met een zwarte panty vind ik ook om te gruwen: dan kun je toch net zo goed dichte schoenen aan doen, of zie ik dat verkeerd?
Overigens vind ik het wel práchtige schoenen!

afbeelding van marinde

marinde

woensdag 30 sep 2015 - 21:04

Sorry, 2x. Geen idee hoe dat komt.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 01 okt 2015 - 07:31

k Heb de 'dubbelen' ff voor je verwijderd. Ik heb het zelf ook wel eens gehad. Ik weet ook niet zo goed hoe het komt, of je dan soms ongemerkt dubbelklikt of zo? Geen idee.

afbeelding van marinde

marinde

woensdag 30 sep 2015 - 21:03

Nee, dit is het niet..... Ik kan op deze foto niet goed zien of het nu een jurk is of een rok met een top. Het laatste, mag ik hopen want als het een jurk is, is het helemaal vormloos. Máxima draagt vaak dikke zwarte panty's. Jammer. Een wat dunnere panty zou beter staan. De schoenen van Louboutin vind ik niet passen bij deze outfit. Ik vind de outfit ook wat te lang. Het geheel maakt haar lijzig. Ben benieuwd naar betere beelden van het halssieraad/de versiering.

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 30 sep 2015 - 20:27

Jammer van deze outfit, jammer van het slierthaar, jammer van de rare schoenen. Beetje ordi (al mag ik dat geloof ik niet meer zeggen op deze site).
En ja, ik zie liever een beetje minder glamour, althans tijdens werkbezoeken en zo. Een koningin is er voor de inhoud, niet voor het uiterlijk vertoon. Staatsbezoeken en andere feestelijke gelegenheden uitgezonderd natuurlijk. Dan mag ze van mij flink uitpakken met de koninklijke juwelen en Nederlandse ontwerpen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 30 sep 2015 - 20:20

Hm, ik ben meestal niet heel negatief over haar Natan outfits, maar deze had ze van mij ook niet aan hoeven te schaffen. Te vormeloos (de top), en te kleurloos. Doet niet veel voor Maxima.

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 30 sep 2015 - 20:00

Wat zou ik Máxima graag eens in de jurk van Michelle willen zien!

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 30 sep 2015 - 19:15

Zo jammer vind ik dit. Het kriebelde eerlijk gezegd echt een beetje van irritatie bij mij toen ik haar in deze outfit naast de Obamas zag staan. Ze ziet er niet heel slecht uit hoor, maar ze kan er zo geweldig mooi uitzien en dat is hier helaas niet het geval. Ze is en blijft een mooie en sprankelende vrouw, begrijp me niet verkeerd! Maar dit haalt gewoon helemaal niet het beste in haar uiterlijk naar boven en dat is gewoon vreselijk jammer :(

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 30 sep 2015 - 20:41

Wat leuk dat de Obama's en Willem Alexander en Máxima blijkbaar zo goed met elkaar overweg kunnen. Leuke jurk, maar de kousen en deze vreselijke schoenen doen er afbreuk aan. Ze heeft van die mooie zwart suède pumps, die hadden het helemaal af gemaakjt, net als panty's van 15 of 20 dernier. De Taminiau schoenen zouden ook een hele mooie combi zijn geweest. Ik vraag me ook wel eens af of het misschien door de foto's komt dat de kousen zo donker lijken. Dus graag nog eens in de herkansing deze outfit.
Michele Obama ziet er mooi uit!

afbeelding van Sarah Kay

Sarah Kay

woensdag 30 sep 2015 - 18:33

Gaaf, de jurk van Michelle. Heel leuk!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 30 sep 2015 - 18:47

Josine@ Dit is inderdaad een leuke jurk en de kleur staat haar zo goed. Ik zou wel eens willen weten hoe deze kleding keuzes tot stand komen, ik vind het zo jammer want zij heeft het budget ervoor om er elke dag leuk, stralend en vlot uit te zien.

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 30 sep 2015 - 18:36

O ja, die heeft ze ook nog, zo leuk en pittig, maar hoeveel jurkjes zullen er hangen die we pas 1 keer hebben zien dragen ??

afbeelding van Mary

Mary

woensdag 30 sep 2015 - 18:28

Ik zou me zelfs beter gekleed hebben voor die afspraak :-).

afbeelding van Mary

Mary

woensdag 30 sep 2015 - 18:27

Vindt onze koningin er niet zo mooi uit zien eerlijk gezegd. Michelle ziet er daarentegen erg leuk uit!!! En de mannen ook.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 30 sep 2015 - 18:20

Als je zoveel geld kunt spanderen aan kleding, accessoires en kapper en het dan toch voor elkaar krijgt om zo voor de dag te komen, vind ik knap. Er iets hier iets goed mis met haar styliste (s). Te klassieke kleding hoort niet bij Maxima maar je kunt ook modern gekleed gaan en er elegant uitzien, dat is wat ik mis bij Maxima "elegance". Het wordt tijd dat Maxima een eigen stijl ontwikkelt en zich niet zo laat (mis)leiden door NATAN, weg ermee, laat die zijn Belgische koningin maar kleden.

afbeelding van mmiepke2

mmiepke2

donderdag 01 okt 2015 - 10:23

1000 pro mille mee eens!!!!!!!!!!!!!!!!

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 30 sep 2015 - 18:33

Maar wie zegt dat Natan deze combinatie mooi vindt?
Echt ,het jurkje is absoluut niet verkeerd, maar de dikke panty en die vreselijke schoenen maken het zo lelijk .
En als haar kapsel mooi verzorgd was geweest, hetzij los in mooie slagen of een prachtige knot, was het heel anders geweest.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 30 sep 2015 - 18:55

elisah@ Deze recht-toe-recht-aan jurk doet niets voor Maxima, de panty en schoenen maken het geheel nog erger.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

woensdag 30 sep 2015 - 17:40

Dat ze bij NATAN een klant met zoiets naar huis durven laten gaan (of in het geval van Maxima toe durven te sturen)!!! Vreselijk ding, deze glimmende stof staat niemand goed en hij is veel te groot en daardoor vormloos.
Zonde van het geld om deze jurk te kopen; ze heeft zoveel beters...

Schoenen (al zijn ze van Louboutin) zijn ook vreselijk door die strik. Vooral op deze foto lijken ze erg grof... Deze outfit krijgt van mij een 0 :-(

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 30 sep 2015 - 18:26

Máxima haalt haar kleding ook gewoon op bij Natan :)

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 30 sep 2015 - 17:24

Toen ik de foto zag dacht ik echt: oh nee he, wat heeft ze nu toch aan . De jurk ziet er vormeloos uit. Kleurcombinatie is niet verkeerd, maar er zit weinig model in. ( blijkbaar is dit ook een model!!) . De donkere kousen vind ik een misser en die schoenen lijken wel klompen. Een getailleerde jurk met driekwartmouwen en een lichtere panty en mooie zwarte suede pumps, had een goed plaatje opgeleverd. Michelle O. springt er echt uit met haar leuke jurk.

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 30 sep 2015 - 17:09

Met alleen een dunnere panty en een mooie pump ,en inderdaad opgestoken haar, was het al een heel ander plaatje geweest.

En daar kom ik weer..........waarom niet de dr.blauwe strikjurk ??? die was super geweest voor deze gelegenheid.
Of de mooie groene midi jurk??

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 30 sep 2015 - 19:08

Ja!! Met je eens Elisah!! Beide jurken zouden helemaal perfect zijn!!

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 30 sep 2015 - 17:38

Daar ben ik niet zo goed in, maar de dr.blauwe jurk met de grote strik op de schouder heeft ze gedragen bij het officele bezoek van Mathilde en Filip, groene jurk was in een Arabisch land, volgens mij in Brunei..

afbeelding van Sarah Kay

Sarah Kay

woensdag 30 sep 2015 - 18:32

Die blauwe.... FANTASTISCH!!!

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 30 sep 2015 - 18:37

Ja he ?? ben ik helemaal weg van....................

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 30 sep 2015 - 18:27

Yep,,, dat zijn 2 favoriete jurken van mij,,,,,,,,,maar wie ben ik!!

Zou die heel graag nog eens terugzien.,

afbeelding van Suyari

Suyari

woensdag 30 sep 2015 - 18:55

Die blauwe jurk zou echt fantastisch zijn geweest. Goede keuze van je

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?