Op de laatste dag van haar verblijf in Indonesië draagt koningin Máxima opnieuw een kuise jurk. Ditmaal een bekende van Valentino. Haar schoenen nieuw en komen van Gianvito Rossi. 

Japon van Valentino:

Eerder gedragen tijdens de ontvangst van de Griekse president:

-
 

In Indonesië draagt Máxima onder de japon nieuwe pumps van Gianvito Rossi. Ik ben verliefd! 

Máxima's handtas is van Natan en is een gouwe ouwe. Ze heeft hem al sinds 2001 en nog steeds komt hij af en toe tevoorschijn. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 04 sep 2016 - 16:07

Wat leuk dat ze deze mooie jurk weer draagt en wat een geweldige pumps!!! Super mooi plaatje

afbeelding van Monika

Monika

zaterdag 03 sep 2016 - 22:33

Ik vind het een leuke jurk en ik begrijp heel goed dat ze er een ceintuurtje om doet. Anders wordt een beetje vormeloos en zo accentueert ze haar mooie taille. Haar haren vind ik eigenlijk ook best netjes zitten, al zit het los. Denk als ze de stijltang laat liggen, dat haar haren wel ten goede zal komen. Mooi plaatje!

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 02 sep 2016 - 22:33

Wat mij opvalt zijn de lange mouwen die de jurk heeft. Beetje apart voor in een warm land en daarnaast vind ik de jurk haar ook nog langer maken dan ze al is. De schoenen zijn om te zoenen zo mooi: de kleur, de bandjes, wow!!!

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 03 sep 2016 - 10:43

Past wel hoor die lange mouwen...-airco staat te loeien vaak!! En daarnaast hoort het ook bij de cultuur van het land!!
Het is een zakelijke bespreking! Heren dragen ook jasje! En dan tot slot: maxima draagt bij voorkeur korte mouwen in de winter....

afbeelding van Janna

Janna

vrijdag 02 sep 2016 - 17:15

Nog een paar suggesties voor jurken:
Voor een bezoek aan Egypte: een jurk met de piramiden;
Voor een bezoek aan de United States: een jurk met The Statue of Liberty (of een Trump Tower☺) ;
Voor een bezoek aan Canada: een jurk met The Rocky Mountains of The Niagara Falls,
enzovoorts ....... ☺

Wat de schoenen betreft ben ik het eens met Jens.

afbeelding van sandy

sandy

zaterdag 03 sep 2016 - 17:14

The Rocky Mountains zijn in de V.S., niet Canada!

afbeelding van Janna

Janna

zaterdag 03 sep 2016 - 18:33

Sandy, you should do your homework before commenting! ....:

The Rocky Mountains, commonly known as the Rockies, are a major mountain range in western North America. The Rocky Mountains stretch more than 3,000 miles (4,800 km) from the northernmost part of British Columbia, in western Canada, to New Mexico, in the southwestern United States. Within the North American Cordillera, the Rockies are somewhat distinct from the Pacific Coast Ranges and the Cascade Range and Sierra Nevada which all lie further to the west.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e0/RockyMountains...

afbeelding van Agnes

Agnes

vrijdag 02 sep 2016 - 13:39

Het totaalplaatje vind ik een stuk beter dan de vorige keer. En die schoenen, geweldig!!! Ik vind ze leuk passen onder de jurk. Of het de juiste gelegenheid is...mwah niet helemaal. Maar ik zou ze ook zo kopen!!

afbeelding van Helena

Helena

vrijdag 02 sep 2016 - 10:56

O nee, niet deze jurk met die Hawaii print die ook op mijn strandlaken staat, die ik op Hawaii gekocht
heb als herinnering. Zag je overal.

afbeelding van Gerdien

Gerdien

vrijdag 02 sep 2016 - 10:31

Leuk dat ze deze prachtige jurk al zo gauw weer herdraagt. De schoenen en de tas vind ik erg mooi. De shawl is wat too much. Die had ze beter thuis kunnen laten.

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 02 sep 2016 - 09:18

Zoals eerder gezegd, het lijkt erop dat de kleding die ze online koopt (zoals ook staatsdiner Parijs) even aangepast moet worden. Bovenkant lijkt me eerder te los dan te strak zitten hier. Ik vind het een leuke jurk, ook met ceintuur. De tas past er weer niet bij, te klassiek. Ik hou niet van deze bondage stijl schoenen. Ik associeer ze altijd met zwart leer en een zweepje.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 02 sep 2016 - 08:43

Ik vind de jurk hartstikke mooi! Natuurlijk plooit hij wat, als je beweegt, als je je voorover buigt om met iemand te praten, etc. Dat lijkt me heel normaal.

Het riempje vind ik bij deze jurk juist mooi staan, het breekt het silhouet wat, en dat kan deze jurk wel gebruiken.

De schoenen zijn op zich fabuleus, maar ik vind ze hier totaal ongeschikt. Deze schoenen horen onder een feestjurk, niet voor een zakelijke afspraak. Al helemaal niet - zoals andere ook al opmerkten - wanneer je zelfs zonder hakken al langer bent dan alle andere in de ruimte! Eerlijk gezegd vind ik de hakken sowieso iets te hoog voor Maxima; ze staat er niet echt gemakkelijk op. Maar nogmaals, voor een feestelijke gelegenheid zouden ze fantastisch zijn.

De sjaal over de schouder had van mij niet gehoeven, maar wellicht dat ze deze cadeau heeft gekregen of als gebaar richting haar gastheren/-vrouwen heeft toegevoegd. Het brengt wel het geheel aan accessoires wat samen.

Nog een algemene opmerking over haar kleding op deze reis: alhoewel ik de printen allemaal op zich wel leuk vond en het prima was dat ze zich aanpaste aan de cultuur que lengte etc. (maxi-rokken etc.), vond ik het alles bij elkaar toch wat druk allemaal. In Indonesie dragen ze zelf al zo veel prints en veelkleurige kleding, en de omgeving is ook vaak druk qua kleuren en materialen. Ik denk dat monochrome kleding, wat rustiger, hier in het algemeen beter tot zijn recht gekomen was.

afbeelding van Marja

Marja

vrijdag 02 sep 2016 - 01:05

Wat een fantastische schoenen!!!! De jurk lijkt me genoeg over gezegd hierboven.

afbeelding van chrissy

chrissy

donderdag 01 sep 2016 - 23:46

Deze vreselijke slecht belijnde en drukke jurk flatteert haar geenszins. Maxima is veel te groot voor een midi jurk. De prachtige, maar veel te moderne schoenen passen geenszins bij de jurk. Haar haren zijn slecht gestyled. Rondom: Een zeer slecht plaatje. Ook de andere dagen was de kledingkeuze niet goed. Jammer!

afbeelding van LG

LG

donderdag 01 sep 2016 - 22:45

Ik heb opeens de behoefte om Gullivers reizen te gaan lezen ;-)

afbeelding van zara

zara

donderdag 01 sep 2016 - 22:43

Ja, leuk! Pittige rode schoentjes, een opvallende print en mooie lengte van de jurk, en dan met los haar. Precies wat nodig is om deze jurk beter tot z'n recht te laten komen. Ik vind het stukken beter dan de styling bij de ontvangst van de Griekse president.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 01 sep 2016 - 22:38

Eens! Ik vind dat ook!

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 01 sep 2016 - 22:11

De schoenen zijn erg mooi maar met geen mogelijkheid geschikt voor deze gelegenheid! Ik ben het met Stijl eens wat dat betreft. En waarom zulke hoge hakken in een land van over het algemeen kleine mensen.?

afbeelding van Mijtje

Mijtje

vrijdag 02 sep 2016 - 17:33

Wat n onzin! Ze heeft zich al aangepast met al die langere rokken en ook twee maal platte schoenen. Daar hadden wij dan ook wel weer wat op aan te merken dat de kleur niet goed was etc....
Kan zij er wat aan doen dat ze langer is. Zelfs op haar knieën zou ze nog groter zijn dan sommige Indonesiërs.....

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 01 sep 2016 - 21:41

Wel aardig
Snap het twitterbericht niet: opperhorlogekijker??

afbeelding van Gerdien

Gerdien

vrijdag 02 sep 2016 - 10:20

Kapster blijft thuis ... staat er. ;-))))))

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 02 sep 2016 - 11:56

En ook geen kleedster mee of hofdame. ....
Tja... Om mogelijk te laten zien dat t NL geen extra geld kost aan vlieg- en verblijfskosten voor deze personen door Máxima's activiteiten (die ook niet door de UN worden vergoed).
Dat begrijp ik wel. Aan de andere kant blijft ze toch ons visitekaartje.....

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 01 sep 2016 - 20:56

Een kuise jurk? Vonden we het in Den Haag ook een kuise jurk? Deze lengte is nu gewoon mode. Zo zie je maar hoe een context de mening over een kledingstuk kan kleuren.

Ik wil deze jurk heel graag fantastisch vinden, maar er is iets mee. Het zit niet mooi bij de B's (zo'n plooi daar komt toch meestal doordat het daar net te strak zit?). De print is mss niet echt mooi gepositioneerd. Ik weet niet goed wat het is.
De schoenen zijn wow wow wow...! Wat leuk, die hoger vallende hiel, elegant.

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

donderdag 01 sep 2016 - 20:33

Waar zien jullie een handtas? Dat groenblauwe onder haar arm is toch een documentenmap?
Schoenen heel mooi, maar het bovendeel van de jurk zit ongelooflijk slecht, jammer.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 01 sep 2016 - 19:53

Heel leuk! Dank

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 01 sep 2016 - 19:33

Ik vind Maxima er vandaag mooi uitzien. Alles past bij elkaar! En de schoenen ben ik idd ook verliefd op!! Geweldig! Zelf het "ouwe gouwe" tasje vind ik echt leuk!
Alleen jammer van haar kapsel.

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

donderdag 01 sep 2016 - 18:48

Voor dit bezoek vind ik de jurk met de tropische print wel geschikt. De schoenen staan er geweldig bij, wat een blikvangers, hoewel de hoge hak niet echt nodig is in een land waar veel kleinere mensen wonen.
Normaal gesproken kijk ik niet zo naar de uitvoering van kleding -dat laat ik maar aan deskundigen over -maar in dit geval moet me wel van het hart dat het boezemgedeelte van de jurk erg vreemd in elkaar steekt.
Alsof er veel stof óver is aan de bovenkant. Misschien een kwestie van de jurk recht trekken?
Máxima is er kennelijk niet zo mee bezig, ze komt in ieder geval zeer geïnteresseerd over.
Dus een groot compliment aan haar om lekker inhoudelijk bezig te zijn als afgezant van de VN!
Door haar titel van koningin en haar sympathieke verschijning gaan er ook veel deuren voor haar open, wie doet haar dat na?

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 01 sep 2016 - 18:38

Ik vind deze jurk beter dan die lange rokken van de afgelopen 2 dagen.
Het is mooier materiaal. En de lengte past goed bij haar bezoek aan de president.
In NL vind ik de de jurk te lang.

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 01 sep 2016 - 18:15

Leuk dat ze deze jurk herdraagt. Ik vind het niet haar mooiste jurk, maar hij kan prima voor zo'n bezoek. De sjaal had ze van mij achterwege mogen laten. Op de schoenen ben ik ook verliefd :)

afbeelding van Stijl

Stijl

donderdag 01 sep 2016 - 18:13

Eerlijk gezegd: ik begrijp niets van deze jurk.
Recht model: toch een ceintuurtje?
Omslagdoek op drukke print?
En dan ook nog aandachtvragende schoenen?

De vrijetijdskleding in Rio, dat is haar stijl.
Nu is het helaas al 3 dagen verkleedklerenkist.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?