In IJmuiden doopt koningin Máxima vanmorgen een reddingsboot van de KNRM. Voor de gelegenheid koos ze haar lichtblauwe broek van modehuis NATAN. gecombineerd met een nieuwe top, een nieuwe hoed en eveneens nieuwe schoenen in en bijpassende kleur. Meer info over de kleding en accessoires volgt zsm.

 

Foto van KNRM:

Bekende broek van modehuis NATAN: 

Nieuwe schoenen van modehuis NATAN. (rechtsonder)

Bekende (mooie!) oorbellen: 

Foto's met dank aan: 

www.dutchphotopress.com 
www.royalpress.nl via www.ppe-agency.com 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van carrie

carrie

vrijdag 04 apr 2014 - 18:20

Echt niet mooi bij elkaar, en weer natan wanneer dringt het eens tot haar door, dat je als nederlandse koningin bij voorkeur alleen kleding draagt van nederlandse ontwerpers-sters. Mathilde en onze nu prinses beatrix deden niets anders!

afbeelding van carrie

carrie

vrijdag 04 apr 2014 - 18:19

Echt niet mooi bij elkaar, en weer natan wanneer dringt het eens tot haar door, dat je als nederlandse koningin bij voorkeur alleen kleding draagt van nederlandse ontwerpers-sters. Mathilde en onze nu prinses beatrix deed niets anders!

afbeelding van Agnes

Agnes

donderdag 03 apr 2014 - 15:01

Gelukkig is niet iedereen negatief Iris! Er zitten ook een hoop positieve reacties bij. En terecht, de broek staat haar mooi. Het haar is mooi opgestoken en juiste proportie sieraden en leuk hoedje. Het kan veel slechter toch? Josine, succes zo zonder laptop!!

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 03 apr 2014 - 11:34

Ik ben eerlijk gezegd een beetje verbaasd over de negatieve reacties op deze outfit. Ik vind er namelijk niks mis mee. De broek staat Maxima prima, juist omdat ze zo’n slank figuur heeft en geen dikke k… billen en wel slanke bovenbenen! Ook het jasje vind ik niet onaardig. Als Maxima maar een paar kilo dikker was en wat grotere borsten zou hebben was deze outfit een dikke no no geweest. Ik vind het stoer en precies voor haar leeftijd, veel leukere dan die tuttige mantels die ze nog aan kan als ze 80 is. Het enige wat ik dus niet leuk vind is het hoedje zoals ik al eerder zij. Ik vond sowieso dit soort hoedjes vreselijk! Maar ik zou eigenlijk ook niet weten wat ze er anders bij op had moeten zetten, een grote hoed staat natuurlijk ook niet bij deze kleding.

afbeelding van Mirjamm

Mirjamm

donderdag 03 apr 2014 - 11:16

Vreselijke outfit. Jammer dat je zelf geen kritische mening geeft Josine. Als Maxima er beeldig uitziet, dan ben je een en al lof. En nu?..

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 03 apr 2014 - 11:23

Nu ben ik alles aan het regelen omdat mijn laptop zometeen weggaat voor reparatie, maar uiteraard wil ik mijn mening wel even kort geven ;)

De kleur en stof van Máxima's broek vind ik prachtig, maar niet voor haar figuur. Ze krijgt er lange en onflatteuze billen van. De vorige combinatie vond ik vele malen mooier, maar zou deze broek nog liever zien met de strikblouse van de nieuwjaarsreceptie. De blouse lijkt me op het eerste gezicht wel aardig en zou ik nog wel eens op een informeel moment terug willen zien, maar het jasje mag van mij de verkleedkist in. Zo tevreden? ;)

afbeelding van Mirjamm

Mirjamm

donderdag 03 apr 2014 - 18:50

Helemaal tevreden! ;)

afbeelding van Carine

Carine

donderdag 03 apr 2014 - 10:22

hoewel ik haar outfits vaak mooi vind, vind ik deze wel een hoog Pipo gehalte hebben. Vreselijk die broek. Haar billen hangen er zelfs in

afbeelding van Annelies

Annelies

donderdag 03 apr 2014 - 09:51

Brrrrr.....fout

afbeelding van LG

LG

donderdag 03 apr 2014 - 03:33

I like the pants, jacket and shoes but just not in this combination. Pants of this type of material with a coat just below her bottom would look more flattering. Is there an individual picture of what she wears under her jacket? The jacket with a white funky blouse a similar type cut blue jeans or dark brown pants plus the shoes would look great.

afbeelding van Fina

Fina

woensdag 02 apr 2014 - 23:39

Doordat de broek van satijn is vind ik het juist kunnen dat ze een broek draagt voor deze gelegeheid.
De pastelkleuren matchen prima met elkaar en ik vind het ook mooi staan.
Wat de schoenen betreft, ze komt toch prima aan boord dus volgens mij heeft ze er geen last van (en ik kan het weten want ik ben schippersvrouw...).
Tulband hoedjes ben ik niet echt fan van maar het laat wel mooi je gezicht zien.

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 03 apr 2014 - 00:35

Even lekker off topic: Grappig om te lezen Fina, dat je schippersvrouw bent, ik ben namelijk zeemansvrouw! Vaar je mee op het schip?

afbeelding van Christa

Christa

donderdag 03 apr 2014 - 11:29

Van mij mag ze deze zo in de vuilnisbak kieperen, ik vind ze echt lelijk, weer van die grove plateaux. Ze had beter de pumps van de nieuwjaarsreceptie erbij aan kunnen doen!

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 02 apr 2014 - 22:00

OMG, hebben jullie het filmpje van de wereld draait door gezien over Max (met haar krakende broek)? Ge-wel-dig: Hier is het: http://ht.ly/vk909

Ik vind haar outfit eigenlijk wel leuk, behalve het hoedje dan, maar dat zal wel noodgedwongen zijn. Maar de schoenen die ze aan heeft zijn toch andere dan die van de foto die Josine heeft geplaatst (van Natan)?

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 03 apr 2014 - 09:14

Iris, ja ik zag het ook. Inderdaad grappig. 'Hallo. Ja, ik heb een nieuwe broek'. Hahahaha :D

afbeelding van Kaatje

Kaatje

vrijdag 04 apr 2014 - 10:13

Hahaha, ik heb het gisteren kunnen bekijken. Heel erg grappig!

afbeelding van zara

zara

vrijdag 04 apr 2014 - 18:21

Oh oh, hilarisch! Ik hoop dat onze koningin er ook om heeft kunnen lachen, want het is wel op het randje...

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 02 apr 2014 - 20:51

Op het eerste gezicht vond ik de combinatie wel leuk, maar de foto's waar je het beter kunt zien, ook van voren, leveren geen charmant plaatje op. Het wijdvallende jasje en de hooggesloten top zijn rommelig bij elkaar en het jasje matcht niet goed met de broek qua model en qua stof. De soortgelijke kleurencombinatie bij de nieuwjaarsreceptie kan wel, omdat de stoffen daar harmoniëren. Het leren jasje - waar ik persoonlijk niet weg van ben - zou beter tot zijn recht komen met een simpele elegante donkere jurk eronder. De broek zou goed staan met een mooi getailleerd colbertje tot de heup van een licht glanzende stof. Die combi zou ik voor deze gelegenheid wel mooi vinden. De schoenen geven op zich een hip accent aan de outfit, maar die overtuigt toch niet. Bij de combinatie broek met colbertje zouden elegante satijnen pumps met niet al te hoge hakken prima staan.
Mijn gevoel hierbij is: het idee is leuk, de kleurencombi snap ik ook wel, maar de uitwerking is het toch niet helemaal.

afbeelding van Annet

Annet

woensdag 02 apr 2014 - 20:35

Ik vond Maxima er vandaag geweldig uitzien. Zo'n leren jasje op een rechte broek... Helemaal te leuk. Staat haar goed en een beetje stoer. Ze blijft ons op een positieve manier verrassen.

afbeelding van Agnes

Agnes

donderdag 03 apr 2014 - 14:55

helemaal eens! Het is lekker hip en trendy! En de schoenen zijn echt geweldig :-)!

afbeelding van Myrte

Myrte

woensdag 02 apr 2014 - 20:49

Ik hoor niet bij ons...'k Vroeg me af omdat het zo'n ieniemienie bootje is of dat wellicht de reden is van een niet zo formele koninklijke outfit?

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 02 apr 2014 - 21:16

Daarom ook het ieniemienie hoedje wellicht? Zo van: klein bootje klein hoedje, grote boot grote hoed. :)

afbeelding van Royal

Royal

woensdag 02 apr 2014 - 19:30

Leuk, vlot en anders!

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 02 apr 2014 - 19:29

ik heb na al die jaren het eerste gevonden kwa textiel waar maxima absoluut niet mee staat en dat is metalic
de broek is onderaan te smal wat erg opvalt bij deze schoenen en dan valt het zitvlak op omdat het dan te dik is de verhoudingen kloppen ook voor mij niet bovenaan vind ik het dan weer te breed geen model de hoed en oorbellen vind ik mooi de andere kleuren staan niet bij elkaar
ze zal het zelf ook wel zien vergissen mag al eens

afbeelding van zara

zara

woensdag 02 apr 2014 - 19:26

Hè, 'k weet niet…. De bovenkant is een beetje 'koningin Juliana' achtig, de onderkant dan weer trendy met prachtige stilettohakken en een strakke satijnen broek, maar ze kan het hebben, dat wel.....

afbeelding van Bea

Bea

woensdag 02 apr 2014 - 19:10

Gewoon niet mooi/geslaagd. Kan gebeuren....

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 02 apr 2014 - 18:20

Mijn eerste reactie was Nee!!. Ik vind dit echt zo'n lelijke broek. Die mag van mij meteen de verkleedkist in. Het jasje/vestje vind ik mooier op een strakke kokerrok. De hoed vind ik ook nog niet geweldig. Misschien vind ik hem mooier in combinatie met een ander kapsel. De schoenen vind ik wel erg mooi, maar idd. niet praktisch bij zo'n bezoek.

afbeelding van Gerrianne

Gerrianne

woensdag 02 apr 2014 - 17:32

Jammer wat een misser had haar liever in een mooi jurkje gezien!

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 02 apr 2014 - 17:24

Vind de kledingstukken afzonderlijk wel mooi, de oorbellen zelfs heel erg mooi. Maar zo samen gecombineerd heeft het iets vreemds. Kan niet goed de vinger leggen op waar het 'm in zit. Jullie?

afbeelding van Sofia

Sofia

woensdag 02 apr 2014 - 22:48

elisel: datzelfde gevoel heb ik nou ook! Afzonderlijk ok maar de combi heel vreemd.Denk dat het er mee te maken heeft dat een goede ontwerper iets ontwerpt wat bij elkaar past en hij zorgt ervoor dat alles in evenwicht is. Maxima gaat dan experimenteren met combinaties en die vallen niet altijd even gunstig uit.Mathilde doet dit minder die trekt iets aan zoals de ontwerper het heeft bedoeld .
het lederen jasje wordt in de couture show op een rechte wit/creme jurk gedragen.Heel mooi!

afbeelding van fruitboom123

fruitboom123

woensdag 02 apr 2014 - 17:14

Tjitske, je krijgt van mij absoluut geen kritiek, alleen maar bijval!!!!!
Wat Maxima vandaag aanheeft is te lelijk voor woorden.Hoe meer foto,s ik zie, hoe lelijker ik het ga vinden .Mag snel achter in de kast voor mij.
Mathilde mag dan volgens sommigen saai zijn ,het is altijd perfect gecombineerd en koninklijk!!

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

woensdag 02 apr 2014 - 18:00

Fruitboom en Tjitske ik ben het helemaal met jullie eens.

afbeelding van Willie

Willie

donderdag 03 apr 2014 - 00:28

me too!!!!!!! en ik wordt zo moe van dat verdedigen van totale missers van Maxima, iedereen mag het mooi vinden maar ga alle afkeurende meningen niet zitten verdedigen met instappen in een bootje en vaartochtjes enz. Lelijk is lelijk en een misser is een misser!

afbeelding van Agnes

Agnes

donderdag 03 apr 2014 - 14:53

Hoi Willie, leijk is lelijk is toch jouw mening? Wat de 1 mooi vind, vind de ander lelijk en vice versa. Ik vind de combinatie leuk, geen topper maar gewoon prima. Maar zeker geen totale misser. Iedereen zijn eigen mening!

afbeelding van Willie

Willie

vrijdag 04 apr 2014 - 00:32

Volgens mij zeg ik dat ook, iedereen mag het mooi vinden maar waar ik me aan stoor is dat anderen het blijkbaar niet, niet mooi mogen vinden of niet vinden kunnen. Zodra er iets van kritiek werd geuit kwamen daar gelijk verdedigende argumenten overheen zoals ik in mijn vorige bericht aangaf. Laat iemand het gewoon niet vinden kunnen of niet mooi vinden ipv dan steeds de keuze van Maxima te gaan verdedigen, krijg je alleen maar allerlei discussies van zoals deze nu ook.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 04 apr 2014 - 09:46

Mee eens, Agnes.
@Willie. Ik zie dit eerlijk gezegd niet zo. Ik heb zelf eerder de indruk dat de meesten hier hun mening NIET willen verdedigen en of door willen drukken, maar hun mening al dan niet willen voorzien van een onderbouwing of een verklaring. Dat is weer iets anders. Dit moet toch kunnen. En over het algemeen wordt ieders mening hier ook met respect behandeld .......................

afbeelding van Agnes

Agnes

vrijdag 04 apr 2014 - 11:10

ook weer eens met jou Henny! :)

afbeelding van tjiske

tjiske

woensdag 02 apr 2014 - 16:37

Niet mooi,geef mij mathilde maar.Ik zal er wel kritiek opkrijgen.Maar ja,het is al zo vaak geschreven:Smaken verschillen.

afbeelding van Emmy

Emmy

woensdag 02 apr 2014 - 16:11

Nieuwe foto's bekeken.
Ben toch niet zo overtuigd van deze outfit.
Op deze broek had ze beter een strakker bovendeel kunnen doen en geen hakken.
In ieder geval vind ik de lengte en de vorm van de broek (soort wortelbroek) niet passen bij deze schoenen.
'Vroeger' droeg ze vaker twinsetjes, dat zou ik hier meer bij vinden passen dan dit korte en wijde jasje.

afbeelding van Christa

Christa

woensdag 02 apr 2014 - 15:09

en de fascinator had ze beter achterwege kunnen laten, misschien een mooie stoere hoed erbij?? ;-))

afbeelding van Christa

Christa

woensdag 02 apr 2014 - 15:07

Ohh no!!! Ik heb even beter gekeken maar van opzij gaat het wel maar van voren.......wat vreselijk!!! Het maakt Maxima ontzettend dik! :(

afbeelding van Christa

Christa

woensdag 02 apr 2014 - 21:57

Jaaaa, die foto bedoel ik!! Wat erg..... :(

afbeelding van Kaatje

Kaatje

woensdag 02 apr 2014 - 18:35

Hm.... zo krijg je ineens een totaal ander beeld van het geheel.....

afbeelding van Christa

Christa

woensdag 02 apr 2014 - 15:05

Hele set is prachtig (jasje misschien ietsje langer....) behalve de schoenen!! Weer plateauzolen, echt lelijk! Doe nou mooie pumps aan, dan was het echt elegant geweest! Nu krijgt het een lompe uitstraling met die lelijke schoenen! Zonde!! ;-))

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

woensdag 02 apr 2014 - 15:01

Inderdaad, Ineke, het is lente en dan komt de wintergarderobe uit de kast.
Door de glimmende stof lijken haar heupen en achterste dikker dan ze zijn, zeker op een foto. Ik vind een hoed of fascinator met een broek helemaal niet mooi. Ze heeft genoeg rokken en jurken van Natan met de bekende plooien aan de voorkant waarmee ze gemakkelijk in en uit de boot kan stappen. Als ik me niet vergis heeft ze deze pumps in verschillende kleuren. Volgens mij zeker in het groen. Nee, geen geheel waar ik weg van ben. Vind ook het leren jasje niet mooi en veel te wijd en te kort op de broek waardoor het accent op de heupen komt te liggen.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 02 apr 2014 - 14:33

We hebben het zo druk met de outfit dat ik helemaal vergeet te zeggen dat het hoedje geweldig is en haar haar meer dan mooi zit!

afbeelding van Nova

Nova

woensdag 02 apr 2014 - 14:33

Op de foto van Ineke lijkt de kleur en het materiaal van het jasje helemaal niet zo leuk als op de foto bovenaan onder de tekst van Josine. En nu ik de top erbij zie....... nee.

afbeelding van Myrte

Myrte

woensdag 02 apr 2014 - 14:28

Zo eens met velen hier. Vreemd voor de gelegenheid en wat een ongelukkige combinaties vandaag: fascinator met broek, fascinator met type en kleur oorbellen. Kleur top met kleur jasje, kleur top met kleur broek, kleur jasje met kleur broek, lengte jasje gezien achterkant broek....
Wellicht dat bewegende beelden beter overkomen maar dit is niet mijn favoriete outfit. De link van Ineke spant de kroon. Het lijkt bijeengeraapt, maar het is stuk voor stuk zeker geen zooitje. Gewoon wat anders combineren en dan staan we weer te juichen hier denk ik.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?