Onder het genot van een hapje en een drankje heeft koningin Máxima vergaderd over financiele educatie in Brussel. De koningin droeg tijdens het werkdiner een nieuwe grijze japon van Diane von Furstenberg en haar grijze peeptoes van Louboutin. Sieraden zijn slecht te zien, maar op het eerste gezicht herken ik ze niet. 

Met dank aan TWOR: Japon van Diane von Furstenberg:

advertentieFoto Máxima: RVD/EBF 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 27 mrt 2015 - 16:35

Het jurkje vind ik erg leuk, maar het decolleté vind ik meer geschikt voor ´s avonds. En bij deze jurk vind ik los haar helemaal not done. Ook de dikke panty en de schoenen vind ik niet heel geschikt voor deze jurk.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 28 mrt 2015 - 17:59

Het was ook avond ;-).

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 27 mrt 2015 - 16:07

Ik vind dit jurkje totaal niet aanspreken, ik had graag het grijze jurkje van La Dress nog eens gezien!

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 27 mrt 2015 - 15:45

Ik vind dit nu niet bepaald een geschikte jurk voor een koningin. Een beetje te diep decollete voor een zakenlunch , ook al probeert ze dat te verbloemen door de opzichtige ketting. Je geeft met een dergelijke jurk m.i. een verkeerd signaal af. Een mooie pump heeft mijn voorkeur ipv deze. Het groene kanten jurkje van DVF vind ik prachtig en zou een veel betere keus zijn .

afbeelding van Kuifje

Kuifje

vrijdag 27 mrt 2015 - 12:26

Als ik naar die foto kijk zie ik enkel benen, schoenen en sokken en panties, een grote halsketting en een oranje kussen die de aandacht op eisen en mensen die ongemakkelijk zitten. Ook de man naast de Koningin zit niet gemakkelijk. Wie haalt het in zijn hoofd om zo'n bank te gebruiken ? Het hoeft geen Louis XV te zijn maar die hebben toch wel het voordeel dat je er iets rechter (dus ook stijver en niet doorgezakt) in of op zit. Ik vind niet dat je obv deze foto veel kunt zeggen over haar jurk, over het decor dus des te meer.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 27 mrt 2015 - 12:58

Ik dacht dat het aan mij lag, maar jij hebt dat dus ook. Banken zijn vaak zooooo ongeschikt!

afbeelding van Merel123

Merel123

vrijdag 27 mrt 2015 - 11:47

Hoop dat er nog een foto komt waar ze staat. Misschien valt de hals dan beter.
Ketting vind ik mooi.
Peeptoes met een panty, ik blijf het afschuwelijk vinden. En als je dan al een panty wilt dragen, dan huidkleur, zonder teennaad.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

vrijdag 27 mrt 2015 - 11:09

Geen gezicht die panty`s. Ze kiest wel vaker de verkeerde kleur. Ook wat bloot voor een zakenlunch.

afbeelding van Imke

Imke

vrijdag 27 mrt 2015 - 18:26

Dit snap ik niet... het is toch precies de kleur van de jurk? Wat is daar verkeerd aan? Doordat hij half doorschijnend is hou je toch het panty-effect. Een huidkleurige panty in combinatie met de vrij korte jurk zou ik erg bloot vinden, nu ze ook al veel huid laat zien met haar decolleté. Dit maakt het net iets aangekleder. Een dunne zwarte panty zou ook kunnen, maar persoonlijk vind ik dezelfde kleur als de jurk juist perfect.

afbeelding van jeannine

jeannine

zaterdag 28 mrt 2015 - 07:03

ik vind die kleur afschuwelijk voor strak rond de benen onder elke kleur van jurk dus niet voor een broekpak
het gaat bij mij echt erover dat de kleur de benen sterk benadrukt dus alle aandacht trekt en dan moet het mooier maken deze kleur maakt niet mooier wie wil nu grijze benen ik kan het echt niet beter uitleggen de eerste blik het gevoel dat je dan hebt
men zegt dat ook bij eerste ontmoeting de eerste 20 seconden de eerste 20 stappen de eerste 20 woorden zijn enorm belangrijk voor de eerste indruk bij iemand die je ontmoet dit is zoiets dat mijn oog trekt en ik denk nee
sorry maar ik probeer het maar te verwoorden ik vind het elegante van de jurk bovenaan afgewerkter met een doorzichtige zwarte of huidskleur deze zijn buiten de kleur te dik voor deze jurk maar dit is naar mijn bescheiden mening

afbeelding van Imke

Imke

zaterdag 28 mrt 2015 - 16:18

Tja, smaken verschillen dus... Ik snap wel dat een doorzichtige panty eleganter is, maar vind niet dat een grijze panty je benen lelijk maakt... Heb zelf grijze, donkergroene, blauwe en zelfs paarse panties :-)

afbeelding van Huubke

Huubke

vrijdag 27 mrt 2015 - 10:51

Ik vind het geen onaardige outfit - afgezien van de peeptoes met panty - maar had bijv de blauwe japon van 24 maart - dan weer wel zonder het gouden /goudkleurige collier - geschikter gevonden.

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 27 mrt 2015 - 08:52

Op de foto vind ik het niet bepaald mooi, maar als ik soms foto's zie van mezelf terwijl ik in een bepaalde houding zit dan ziet mijn outfit er ook niet uit. Ik wacht met een definitief oordeel tot ik een betere foto gezien heb.

afbeelding van Fina

Fina

vrijdag 27 mrt 2015 - 08:23

Net als de jurk van LaDress zijn dit nauwsluitende jurken waar ik van hou omdat ze heel slank maken (moet je ook wel slank zijn hoor) en door details, zoals nu de V hals, krijgt zo'n jurk toch iets aparts.
Een jurk staat volgens mij altijd mooier als je staat en zeker een nauwsluitende.
De kleur is mooi zo ook de ketting die de boel wat opfleurt.
Maar dat ze een ordinaire decolleté heeft vind ik nergens op slaan je ziet toch niks?!

afbeelding van Jadau

Jadau

vrijdag 27 mrt 2015 - 08:20

Leuk jurkje, pantys lijken wat te dik maar dit kan nog wel. Voor deze schoenen had ik niet gekozen. Ketting lijkt mooi.

afbeelding van marinde

marinde

donderdag 26 mrt 2015 - 23:47

Ben voorlopig niet echt enthousiast over de jurk. Zou, voordat ik een oordeel geef, graag willen zien hoe het eruit ziet wanneer Máxima staat. Ordinair vind ik het in ieder geval niet. Halssieraad lijkt me wel mooi.

afbeelding van Agnes

Agnes

donderdag 26 mrt 2015 - 22:57

Ik begrijp niet precies wat je bedoeld Riethoek, ze heeft een leuk jurkje aan maar doordat ze op zo'n laag bankje zit, lijkt het mij dat ze wat ongemakkelijk zit in deze houding en dat vind ik te zien bij haar op deze foto. Ik vind het geen aandacht trekken wat ze doet, ze zit daar gewoon op een bankje en haar decollete vind ik niet van dat niveau, dat ze daarmee aandacht zou trekken. Maar meningen verschillen nu eenmaal.

afbeelding van Agnes

Agnes

donderdag 26 mrt 2015 - 21:57

Leuk die grote halssieraden bij de Koningin, ze heeft er de laatste weken een abonnement op, ik hou er van. Jurkje ziet er leuk uit, maar denk dat de foto dat niet op zijn best laat zien, zitten op een laag bankje, met hoge hakken, zonder dat je inkijk wilt...dan zou ik ook niet stralen..en dat doet ze dus ook niet, ze kijkt beetje ongemakkelijk. Ik denk dat het staand een heel ander beeld geeft.

afbeelding van riethoek

riethoek

donderdag 26 mrt 2015 - 22:04

Hoezo ongemakkelijk, als je zoiets aantrekt dan is dit toch te verwachten, ik begrijp dit aandacht trekken echt niet van de Koningin.

afbeelding van Maria

Maria

donderdag 26 mrt 2015 - 21:50

Ze zit er ongemakkelijk bij.

afbeelding van Kate

Kate

donderdag 26 mrt 2015 - 21:45

Sorry ,maar ook ik vind het ordinair .
Ze zal het vast kunnen hebben ,maar als koningin naar een zakendiner ?
Waar wil je aandacht voor ?

afbeelding van riethoek

riethoek

donderdag 26 mrt 2015 - 21:32

Het spijt me , ik vind het een ordinair jurkje.

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 26 mrt 2015 - 21:30

Beetje bloot voor een zakendiner. En ook zo'n glitterketting vind ik niet passen bij zo'n gelegenheid. Ze heeft wel mooiere grijze jurkjes, bijvoorbeeld de La Dress (of vooruit dan, van Natan). En ik houd ook niet van panty's in combinatie met open tenen. De grijze panty vind ik wel leuk..

afbeelding van car

car

donderdag 26 mrt 2015 - 21:15

Ik snap waarom je nieuwe kleren wil kopen! Maar als ik dan nieuwe kleren wil kopen doe dan iets in een categorie wat je nog niet hebt. Als je dan kijkt naar de kleur en het model vind ik hem best overeen komen met het dolce en gabanna jurkje(gedragen bij kennismakingsbezoek aan denemarken) dan denk ik wat jammer van het geld en het model doet op het eerste gezicht niks voor onze Maxima :)

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

donderdag 26 mrt 2015 - 21:22

Dat was toch een grijs/groenig/blauw jurkje van kant? Die vind ik eerlijk gezegd totaal niet op deze lijken. Het grijze jurkje van LaDress wat ze laatst droeg heeft er meer van weg (als is de bovenkant natuurlijk wel totaal anders).

Edit: Dit jurkje was dat. https://www.google.nl/search?q=maxima+kennismaking+denemarken&safe=off&e.... Hm, ik snap je punt, en je hebt ook wel gelijk. Het model is inderdaad vergelijkbaar, al vind ik het D&G jurkje degelijker.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

donderdag 26 mrt 2015 - 20:51

Wat een leuk jurkje!!!! Super die halslijn. Het staat haar prachtig.

afbeelding van Sofia

Sofia

donderdag 26 mrt 2015 - 20:47

Het is moeilijk te beoordelen omdat ze zit en dan ook nog op een laag bankje.Lijkt me een prima jurkje voor een werkdiner.De dikke panty en louboutins kan ik echt niet mooi vinden. Ik kan dit met de beste wil van de wereld geen frivool decolleté noemen.Maar nogmaals het valt bijna niet te beoordelen van zo'n foto.

afbeelding van Imke

Imke

donderdag 26 mrt 2015 - 20:41

Deze jurk lijkt wel een kruising tussen een representatieve zakelijke japon en een sexy partydress. Voor een werkdiner kan het misschien, maar het is wat aan de frivole kant door het diepe decolleté. Bij Máxima is de pasvorm bovendien niet goed, te krap bij de schouders en rommelig bij de boezem. Wel heeft ze het goed gecombineerd, de half doorschijnende grijze panties zijn chic en de pumps - blijkbaar een lievelingspaar - passen er ook goed bij, al waren dichte pumps stijlvoller geweest. De ketting maakt het wat minder 'bloot'.

afbeelding van zara

zara

donderdag 26 mrt 2015 - 20:19

Op het model vind ik de halslijn echt niet mooi, omdat de boezem daar te plat is. Máxima kan het m.i. goed hebben. Ik vind de algehele indruk heel positief. Prachtig halssieraad ook, en de panty is wel dik maar erg mooi om te zien.

afbeelding van Margreet

Margreet

donderdag 26 mrt 2015 - 23:09

Ik vind de foto nogal onvoordelig, zogezegd. Een lagere halslijn kan ze goed hebben maar verbaast me wel, bij een werkdiner.
De grijze panty misstaat niet, voor mijn gevoel.
Zien we toch nog meer foto's?

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

donderdag 26 mrt 2015 - 19:02

Persoonlijk vind ik het jurkje mooi, behalve het decolleté. Wat betreft panty's, schoenen ed daar heb ik niet zoveel verstand van ;-). Ik vind het wel heel leuk dat ze een keer voor DVF heeft gekozen, maar de volgende keer mag ze wat mij betreft een ander jurkje dragen van DVF. Deze groene vind ik bijv erg leuk! http://eu.dvf.com/zarita-long-lace-dress/D758601F15_CORE%2B.html?dwvar_D...

afbeelding van Marije

Marije

donderdag 26 mrt 2015 - 20:58

Inderdaad een heel leuk groen jurkje!!

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 26 mrt 2015 - 18:58

de jurk op zich kan er mee door maar de panty's zijn niet mooi met deze jurk en schoenen

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 26 mrt 2015 - 18:47

Dit kan ik niet mooi vinden. Lage hals, geen mooie ketting, verkeerde kleur panty en geen mooi kapsel! Jammer!

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 26 mrt 2015 - 18:47

Dit model hoort tussen de borsten aan te sluiten op de huid, dat lijkt bij Maxima niet geval te zijn, en dat vind ik echt niet mooi.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 26 mrt 2015 - 18:54

Leuk haar weer te zien, maar deze jurk is geen topper wat mij betreft. Ze heeft zoveel mooiere jurken... De ketting haalt het gelukkig nog een beetje op. De schoenen staan er wel bij, maar vind ik minder mooi met de dikke panty. Wanneer kiest Máxima een paar mooie suède pumps zonder plateauzool? Zoveel stijlvoller....

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 26 mrt 2015 - 18:27

Omdat Máxima een bescheiden cupmaat heeft kan ze deze jurk wel hebben vind ik :) Bij mij zou het vreselijk staan.

afbeelding van Lisanne

Lisanne

donderdag 26 mrt 2015 - 18:22

Soort eng zo'n jurk... Dat is mijn 1e indruk... Aparte ketting erbij die gelijk de aandacht brengt naar de lage hals... Als je daar nog van mag spreken.

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?