Hare Majesteit Koningin Máxima bezoekt van dinsdag 23 tot en met donderdag 25 januari het World Economic Forum (WEF) in Davos. Zij doet dit in haar hoedanigheid van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling.

Koningin Máxima heeft in Davos onder meer gesprekken over de verbetering van toegang tot financiële diensten met regeringsvertegenwoordigers van een aantal landen, functionarissen van centrale banken en vertegenwoordigers van fintechorganisaties en het bedrijfsleven. Daarnaast woont zij een aantal plenaire sessies bij, waaronder ‘Customer Data, Cyber and Innovation in Financial Services’ op dinsdag 23 januari. Donderdag 25 januari is Koningin Máxima onder meer aanwezig bij het ‘Financial Inclusion Breakfast: Expanding beyond Access’ en bij de ‘Financial and Monetary Systems Stewardship Board Meeting’. Goede toegang tot financiële diensten als een bank- of spaarrekening, leningen, verzekeringen of pensioenen (inclusieve financiering) draagt bij aan de economische ontwikkeling van mensen, aldus de Wereld Bank Groep. Wereldwijd kunnen echter nog altijd 2 miljard mensen hier geen gebruik van maken. Koningin Máxima zet zich sinds 2009 als speciale pleitbezorger van de VN wereldwijd in om financiële diensten voor iedereen, met inbegrip van lage inkomensgroepen en kleine- en middelgrote bedrijven, toegankelijk te maken en hiermee hun kansen op economische en sociale ontwikkeling te vergroten. Sinds januari 2016 is zij op uitnodiging van het WEF lid van de ‘Stewardship Board of the World Economic Forum System Initiative on Shaping the Future of Financial and Monetary Systems’. In deze functie vraagt zij aandacht voor inclusieve financiering. Andere experts in dit kader zijn regeringsvertegenwoordigers, vertegenwoordigers van centrale banken en private instellingen. Het WEF is een jaarlijkse internationale bijeenkomst van ongeveer tweeduizend politici, vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en internationale organisaties, academici, maatschappelijke organisaties en journalisten. Het thema van het WEF dit jaar is ‘Creating a Shared Future in a Fractured World’.

 

Suède enkellaarsjes van Tod's, eerder gedragen op 17 januari 2018:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 25 jan 2018 - 12:59

Hebben jullie de foto van Beatrix met kleinkinderen gezien? Deze heeft ze als kerstkaart verstuurd, en hij staat zoals ieder jaar in de Royalty, (dit keer) op de voorkant. Erg leuke foto!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 25 jan 2018 - 13:01

Ik vind het altijd wel bijzonder dat ' ie schijnbaar zonder problemen in de Royalty geplaatst kan worden. Er zitten vermoedelijk wel fotorechten op, en ik vraag me dan af hoe het in dit geval met privacy zit. Maar blijkbaar is het geen probleem, want de prive kerstkaart van Beatrix wordt heel vaak geplaatst.

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 25 jan 2018 - 12:46

Het is nogal een lappenbedoening. Maar goed, als je maar opvalt nietwaar? Je gaat naar het WEF toe om goeie dingen te doen, niet om op te vallen of te schitteren. Trek een zakelijk pak aan, dat leidt niet af en dan kun je je des te beter op je werk richten zou ik zeggen.....

afbeelding van Tina

Tina

woensdag 24 jan 2018 - 16:46

Ik vind er niet zo veel mis mee. Alleen de schoenen daar ben ik niet kapot van.

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

woensdag 24 jan 2018 - 15:56

Ik zie het shawltje van de ski foto’s van een jaar geleden..... misschien toch eerst een leuke afdaling gedaan?

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 24 jan 2018 - 15:25

ik vind een expressieve vrouw goed ,ook eentje die niet bang is voor kleur eentje die zich van mode niks aantrekt en al wat je wil ,op voorwaarde dat het haar mooier maakt, maar dat doet het niet en dan vind ik het niet goed

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 24 jan 2018 - 15:31

Vaak kan ik me wel vinden in jou reacties, maar mooier? Is dat niet een kwestie van smaak. Wat ik mooi vind, vind jij misschien niet mooi, maar beide zijn naar mijn mening goed.

afbeelding van Moon

Moon

woensdag 24 jan 2018 - 15:01

Weet je wat ik zie bij de bewegende beelden? Een ontzettend expressieve vrouw, warm in haar reactie. Een vrouw die niet bang is voor een beetje kleur in haar kleding en accessoires ;-). En waarschijnlijk na een pittige vlucht en een treinritje naar Davos zó deze ontmoeting is binnengestapt. Dat ze dan geen borstel door haar haar haalt zullen we maar wijten aan haar enthousiasme, ze kan gewoon niet wachten tot het allemaal gaat beginnen ;-)!

En degene die zegt dat dit echte buitenschoenen zijn; dank voor de glimlach. Ik zie het al helemaal voor me dat ze bij de voordeur even wat (naar jouw idee) passendere 'binnenschoenen' had aangetrokken, echt hilarisch toch hahaha?

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 24 jan 2018 - 15:33

Dat doet ze zo vaak dat ze zich na aankomst ergens nog even omkleed. En trouwens, in dit geval is dat ook niet gek, je ziet al een paar dagen op tv dat de sneeuw daar meters hoog ligt, auto’s kunnen niet meer rijden, mensen kunnen hun huizen niet meer uit, de steden niet meer in en uit door de sneeuw,dus het is niet zo gek dan dat je voor buiten andere kleding (schoenen) aanhebt dan binnen en dan even andere schoenen aantrekt.

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 24 jan 2018 - 14:25

Echt raar, als het buiten vriest loopt ze in een zomerjurk met korte mouwen, hier zit ze binnen en zal het ongetwijfeld warm zijn en houdt ze haar dikke jas aan en dikke sjaal om en ziet ze er uit als een dik aangeklede eskimo bij - 30

afbeelding van Gerdiene

Gerdiene

woensdag 24 jan 2018 - 13:53

Niet voor herhaling vatbaar:)

afbeelding van Arianne

Arianne

woensdag 24 jan 2018 - 12:23

Dit is inderdaad erg rommelig en pompeus of hoe je dat noemt. O, dat haar.... Nee, laten we dit snel vergeten.

afbeelding van Suus

Suus

woensdag 24 jan 2018 - 10:42

Ze hadden de vlaggen ook wel even mogen strijken ;)

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 24 jan 2018 - 10:28

De outfit zelf, de kleur maakt het nog best acceptabel vind ik, al heb ik geen idee wat ze precies aanheeft. Maar die schoenen... die zijn voor buiten... ogen véél te massief binnen, kan gewoon niet. En haar haar.... oh oh oh.... ik zeg maar zo, ik zeg maar niks.

afbeelding van zara

zara

woensdag 24 jan 2018 - 09:47

Paarse (of ik hoop tenminste dat het paars is en niet blauw) jas en broek: leuk, hip! Maar die laarzen, nee, ik snap dat je een paar stevige stappers nodig hebt om door de sneeuw te baggeren, maar deze zijn, ondanks de hoge palen, wel heel erg "niet-elegant". De bankroversshawl" had nog gekund, mits in evenwicht gebracht met een paar echt heel mooie laarzen. Nu is het iets te veel après ski. Het contrast met de super-gesoineerde Modi vind ik wel erg grappig om te zien.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 24 jan 2018 - 10:26

Ik vind de jas super!. Meestal zijn die lammy jassen in zeer brave gedekte kleuren dus deze is echt even zoeken geweest. Ik wil m graag. Is lekker warm en gave kleur!
Maar dit past niet op zo n broek dat had op een strakkere broek gemoeten met eventueel pijpen in de laarzen. Onbegrijpelijk dat ze met jas aan de premier van India interviewt en ze had beter een muts op kunnen doen of houden met dit haar.

Mathilde ook trouwens sjaal om en broek aan. T is daar fris binnen dus.

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 24 jan 2018 - 09:14

dit is een kleur die schreeuwt om aandacht , het maakt haar gezicht bleek (de verkeerde aandacht dus) Maxima heeft vele kwaliteiten maar kleding, stijl en mode zijn daar niet bij .

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 24 jan 2018 - 07:50

De jas vind ik heel gaaf. Lammy! Maar op deze broek, met die laarsjes eronder en dan een (ook blauw!) zijden shawltje in bankroversknoop: non. Deze jas op een jurkje met dikke panty, hoge (platte: aanrader in de sneeuw) laarzen, grote ketting: fantastisch. Kan in zwart, donkerblauw, camel: allemaal prachtig bij electric blue.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 24 jan 2018 - 07:28

Zo erg is het toch niet? Ik vind de jas erg mooi! Suède? Echt winters, dit is nu eens heel geschikt voor Davos.

Het haar zit erg slordig, ongekamd, net alsof ze net van buiten in de sneeuw komt.

De laarsjes vind ik super. Leuk en hip en warm! Wat was er op 17 januari dat ze die laarsjes toen aan gehad heeft???

Alleen de broek in het blauw is 'too much' wat mij betreft. Een nette zwarte pantalon had beter gestaan.

afbeelding van Stijl

Stijl

woensdag 24 jan 2018 - 12:07

Geheel mee eens!
De jas is top ( of the bill ), maar het gaat altijd fout bij de combinaties.
Vond ik laatst ook bij het pied de poule broekpak: prachtig stijlvolpak afgeleukt met àlles wat je maar kon bedenken in het rood, tot de oorbellen en een ring aan toe.
Een mooi stuk tot zijn recht laten komen, dat kan ze helaas niet.
Een broek met strakke pijp in de laars: had niemand over de laarsjes geklaagd.
En dat je met je jas aan iemand interviewt...!
Als het koud is binnen kan een dik vest ook helpen

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

woensdag 24 jan 2018 - 08:35

Heb je t youtube filmpje al gezien? ;-) Bewegende beelden bedoel ik dan?

afbeelding van Maxi

Maxi

woensdag 24 jan 2018 - 01:25

Eerlijk gezegd vind ik dat er niets mis is met deze outfit. Maxima zelf oogt echter bleek.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 23 jan 2018 - 22:19

Hartstikke leuk! De laarzen hebben echter niet echt een anti-slip hoogte zou ik denken. Ik vind haar het allerleukste als ze dit soort kleding (eigen stijl) draagt.

afbeelding van car

car

dinsdag 23 jan 2018 - 21:27

De pino-look! Leuk :(( ahum

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

dinsdag 23 jan 2018 - 21:15

Ik weet het niet... vind het allemaal erg... blauw...
(Het haar erg en de rest erg blauw ;))

afbeelding van Carmen

Carmen

dinsdag 23 jan 2018 - 20:47

Ehm ja.....Ben er even stil van.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

dinsdag 23 jan 2018 - 20:39

Zou het kunnen dat ze niet op zo’n officiële ontvangst had gerekend? Make-up, haar en laarsjes wijzen wel in die richting. Overigens moet je, je volgens mij bij deze bijeenkomst niet teveel voorstellen van limousines e.d. We waren er een keer op doorreis en de politie grendelt het plaatsje dan min of meer af en de rest is aan de organisatie. Maxima is een keer uitgegleden en opgevangen door een lijfwacht, dus (wel lelijke doch warme) laarsjes bij 3 meter sneeuw zijn zo gek nog niet. De jas, de broek en het sjaaltje vind ik net als Josine om te huilen!

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 24 jan 2018 - 14:18

Natúúrlijk heeft ze daar op gerekend, ze krijgt echt wel van minuut tot minuut vantevoren te horen war er gaat gebeuren en ze komt daar al war jaartjes toch?

afbeelding van AnneR

AnneR

dinsdag 23 jan 2018 - 21:28

:-)) !

afbeelding van Sjanine

Sjanine

dinsdag 23 jan 2018 - 22:27

Haha ja dacht hetzelfde.. Maxima lijkt op een uitvergrote spa blauw fles!! Doe dan de jas met een donkere kleur combineren.. nee alles in blauw- paars. Doet zeer aan mijn ogen!

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 25 jan 2018 - 12:57

Wat te denken van een mooi zakelijk pak? Je gaat daar toch naar toe voor de goede zaak en niet om op te vallen?

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

woensdag 24 jan 2018 - 03:46

Nou, mag ik zeggen dat ik hoop dat dit humor is? Heb net t youtube filmpje gezien van dit evenement en ik schrok echt..

afbeelding van Moon

Moon

woensdag 24 jan 2018 - 15:04

Nou jij schrikt wel snel zeg!

P.s. dat was ook humor

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

woensdag 31 jan 2018 - 13:24

Hahaha klopt inderdaad! Zie je reactie trouwens nu pas.

afbeelding van karpathos

karpathos

dinsdag 23 jan 2018 - 20:12

De blauwe jas vind ik schitterend, maar al die andere blauwe kleding zou ik veranderd hebben in zwart. De laarsje zijn afschuwelijk.

afbeelding van Suus

Suus

dinsdag 23 jan 2018 - 19:42

Ehm... Tja...

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 23 jan 2018 - 19:38

Wat een toffe laarzen. Echt leuk dat ze daarvoor kiest. De kleur van de outfit is mooi (en lekker warm waarschijnlijk) maar ik weet niet goed wat ik ervan vindt. In ieder geval super dat wij een koningin hebben die inhoudelijk betrokken is en haar eigen stijl kiest. Daarom vind ik haar zo’n leuke en inspirerende vrouw!

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

woensdag 24 jan 2018 - 03:43

Oh nee:-( Je hebt helemaal gelijk!
Bij het terugzien van deze beelden herzie ik mijn mening dit keer! Wat erg.. Kan echt niet. Heb ook echt het gevoel dat ze van extreem naar extreem gaat. Het blijft een fantastisch mens natuurlijk, maar zo erg had ik t nog niet gezien...

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 23 jan 2018 - 19:34

Ah, kom maar!

afbeelding van Elles

Elles

dinsdag 23 jan 2018 - 19:24

Ik vind het mooi,toepasselijk bij een pak sneeuw.Beter dan highheels en een jurkje met korte mouwen. Kapsel en make up o.k.

afbeelding van Carolina

Carolina

dinsdag 23 jan 2018 - 20:06

Dit noem je geen highheels? Het is een gruwelijke outfit met ongelofelijk lelijke laarsjes en schandalig haar. Maar iedereen vindt haar leuk en inspirerend. Grappig, want niemand kent haar....

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 24 jan 2018 - 19:10

Ben het met je eens Carolina.

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

dinsdag 23 jan 2018 - 19:16

Volgens de krant ligt er inderdaad heel veel sneeuw in Davos. Maar ik neem toch aan dat Maxima per limousine overal voor de deur wordt afgezet ...
De jas en broek en ??? ik kan het niet goed zien ??? vind ik niet zo heel mooi, op het eerste gezicht. We wachten op betere foto's ...

afbeelding van AnneR

AnneR

dinsdag 23 jan 2018 - 21:27

Nu? In Davos? Limousines? Ik weet niet of je ooit in Davos bent geweest, maar ik denk dat daar nu met zoveel sneeuw eerder 4wheeldrive Subaru's rondrijden dan limousines (als er al plaats is met zoveel staatshoofden, regeringsleiders en hun gevolg). En ik vermoed zelfs dat ze van congres naar congres wandelen, want zo groot is het daar nu ook niet :-) Wat haar kleding betreft: ideaal voor die kou !

afbeelding van Johannetta

Johannetta

dinsdag 23 jan 2018 - 19:01

Misschien kou gevat gisteren met die korte mouwtjes. En, er ligt vast veel sneeuw in Davos. Dan zijn die suede bontlaarsjes met dikke zool maar wat handig.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

dinsdag 23 jan 2018 - 18:42

Komt ze van de skipistes afgedaald? Piekhaar, felblauw in jas en broek, sjaaltje... Ze hoeft er bij de VN niet als koningin of glamourpoes rond te lopen, maar dit is wel het andere uiterste. Nee, niet mooi.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

dinsdag 23 jan 2018 - 18:43

Hahahaha, glamourpoes. Die ga ik onthouden!

afbeelding van Jantje R

Jantje R

dinsdag 23 jan 2018 - 18:18

Wat een vreselijke outfit.

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 23 jan 2018 - 18:17

Ze is vast een heerlijk mens, en ik denk niet dat wachten op betere foto’s dit keer zin heeft.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?