Koningin Maxima heeft vanochtend een werkbezoek gebracht aan een basisschool in Den Haag, in het kader van muziekonderwijs.

De log wordt later vandaag aangevuld! Op de facebookpagina van het Koninklijk Huis is alvast een filmpje te bekijken.

De koningin draagt een nieuwe japon met pailletten in de taille van modehuis Natan. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Eftichia

Eftichia

donderdag 17 dec 2015 - 18:52

Margreet@ Leukkk!! Wie niet waagt, wie niet wint!

afbeelding van Margreet

Margreet

donderdag 17 dec 2015 - 19:57

Zo is het maar net!
Soms moet je gewoon doen! en niet tè lang nadenken!

afbeelding van Margreet

Margreet

donderdag 17 dec 2015 - 16:57

Bedankt, Josine. Fijn, dat je mijn wens wilde plaatsen!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

donderdag 17 dec 2015 - 17:35

Margreet@ Mooie wenskaart heb je gemaakt, bedankt! Ik wens je een hele fijne Kerst toe en de allerbeste wensen voor 2016, vooral gezondheid!

afbeelding van Margreet

Margreet

donderdag 17 dec 2015 - 21:10

Nog even over prins Charles, n.a.v. zijn hartelijke en eigenlijk wel heel informele kerstfoto:
Toen wij in 2010 veertig jaar getrouwd waren, verbleven wij op Eilean Ban, (net zoals de voorgaande tien jaren) een piepklein eilandje, voor de kust van Skye. Mijn favoriete Schotse schrijver, Gavin Maxwell, woonde hier, in dit huis, de laatste jaren van zijn leven. Prins Charles kende hem, bezocht hem al als jongen, reed met hem in Gavins Maserati, in ijzingwekkend tempo door het omringende land. Goed, ik dacht: ik nodig hem en Camilla uit voor deze dag. Kan toch? Echt, binnen een week had ik een brief terug van hem: hij kon de uitnodiging niet aannemen, te druk, helaas..... Geweldig toch? Als hij zich betrokken/aangesproken voelt, reageert hij dus direct èn persoonlijk.
O ja, ben nog steeds op zoek naar "Ring of bright water", Henny. Komt goed maar nog niet gelukt..

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 17 dec 2015 - 13:14

Ik hoop dat ze hem vanmiddag weer draagt icm een mooi kapsel en knallende hoed. Over 45 minuten weten we het ;)

afbeelding van Janna

Janna

donderdag 17 dec 2015 - 12:58

De jurk is gewoon een maat té klein en te kort, en als ze al een ceintuur wilt dragen, dan een bredere die de taillenaad bedekt. Heur haar lijkt weer op gerafeld hennep touw.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 17 dec 2015 - 07:45

even herzien....net royals bekeken...tjonge jonge...veel te kort die jurk! op de fotos zie je niets dan been! los haar geen probleem maar dan wel in combinatie met passende kleding. dat heeft niets met tijd te maken! dit kan echt niet, ook niet plezierig voor de mensen en kinderen om haar heen zo'n blote benen parade.
heet ze nog geluk dat ze niet op zon ministoel heeft

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 17 dec 2015 - 11:30

Een wat dikkere donkergrijze panty zou beter zijn.
Ik verbaas mij er altijd over dat veel royals kiezen voor huidkleurige panties in de winter. Ik draag die de hele winter niet.

afbeelding van Janna

Janna

donderdag 17 dec 2015 - 12:45

@Siobham - smaken verschillen, en waarschijnlijk bent u géén Royal ;-)

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 17 dec 2015 - 21:17

Haha is waar ! Ik val gelijk door de mand !

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 17 dec 2015 - 12:45

Ik ook niet, ik draag ze nooit eigenlijk, ik vind het ouder en tuttig maken en ook niet chique.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 17 dec 2015 - 07:37

helemaal mee eens Siobhan! ik vind het losse haar eigenlijk steeds leuker worden! natuurlijk is ze prachtig in vol ornaat met mooi haar opgestoken. Maar ik denk dat het echt toegankelijker is met los haar zeker als ze van giga hoge hakken draagt en juwelen, vind ik het wel verfrissend en steeds meer begrijp ik dat ze gewoon andere dingen belangrijker vindt dan tijd steken in kappersbezoek. los haar beter dan een paardenstaart, dat vind ik te sportief voor haar.

jurkje te kort, wel leuk model etc maar te kort en te strak

afbeelding van Eftichia

Eftichia

donderdag 17 dec 2015 - 11:41

Doro@ Maxima kan prima los haar dragen als het maar goed in model geknipt is, nu hangen er slierten i.p.v. los haar en daar hoeft ze echt niet elke dag voor bij de kapper te zitten. Maxima is het verplicht tegenover haar rol als echtgenote van onze Koning om er elke dag, waar ze ook verschijnt, verzorgd uit te zien. Dat is toch een kleine moeite, goed basis kapsel en je kunt er alle kanten mee op!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 17 dec 2015 - 00:32

Leuke bijeenkomst met de kindjes
Een basic jurk met een basic kapsel kan heel goed voor zo n bijeenkomst.
En grijs is een goede kleur voor haar!

afbeelding van Jannie

Jannie

woensdag 16 dec 2015 - 23:22

Het is inderdaad een mooi jurkje en leuk als je 30 bent zo nauw aansluitend. Op een gegeven moment is net iets wijder en net iets langer gewoon net ff chiquer.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 16 dec 2015 - 22:22

Mooi jurkje, prima lengte. Ceintuurtje zit wel iets te ruim. Josine zie ik een nieuwe armband? Oorhangers zijn misschien ook nieuw, of is de hele set nieuw.

afbeelding van Channa

Channa

woensdag 16 dec 2015 - 21:21

Mooie jurk, mooie kleur, warm en door de pailletten toch stijlvol. Hij is naar mijn mening niet te kort (zie ook de jurk van Mathilde bij het Kerstconcert vandaag, zelfde lengte), maar zoals sommigen al schreven, Maxima zit wat ongelukkig met de benen over elkaar. Beter is dan de benen decent naast elkaar op de grond te hebben. Het haar los dragen vind ik geen probleem bij zo'n bezoek. Het zou er wel op vooruitgaan als ze er enkele centimeters af zou laten knippen.
Ik vraag me vaak af hoe het zou zijn als Maxima weer gewoon haar eigen naturel bruine haarkleur zou dragen. Vast heel mooi!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 16 dec 2015 - 22:04

Channa@ De jurk van Mathilde vind ik ook te kort, net even over de knie staat veel chiquer.

afbeelding van Margreet

Margreet

woensdag 16 dec 2015 - 21:45

Ja, daar ben ik ook benieuwd naar.
Toen WA net met haar "ging", vroeg iemand (kom even niet meer op zijn naam) aan mijn dochter een portrettekening te maken van Maxima, voor op een t-shirt. Ik herinner me nog dat ze toen veel donkerder haar had. Dat t-shirt kwam ook op de markt. Goh, morgen even vragen bij mijn dochter...

afbeelding van heleen00

heleen00

woensdag 16 dec 2015 - 22:08

Ik vind het een mooie jurk al vind ik haar haar verschrikkelijk... Ik snap wel dat los haar misschien iets toegankelijker is voor het contact met kinderen, maar dit is erg rommelig...
Ik zou maxima graag eens een keer met een (schuine) vlecht willen zien.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 16 dec 2015 - 20:49

Wat een prachtige jurk en leuk Máxima onverwacht weer te zien. Ik vond haar agenda al zo leeg voor d eerstverantwoordelijke... Gaan ze dit jaar weer naar Argentinië voor kerst?

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 16 dec 2015 - 20:27

Mooi winters jurkje (zijn het pailletten of is het een soort 'verf', net als de beige-mintgroene jurk van Mattijs van Bergen?) in een te kleine maat. Goede schoenen en mooi gecombineerd met de cape.

afbeelding van Stijl

Stijl

woensdag 16 dec 2015 - 21:31

Ja, helemaal eens.
Als zelfs M. een buikje heeft in een jurk kan deze niet anders dan te strak zijn, hoe leuk hij op eerst zicht ook oogt.
(En inderdaad: dan kan je er niet in zitten want dan kruipt hij op)

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

woensdag 16 dec 2015 - 19:16

Ik vind de jurk erg mooi, vooral de details op de heup! Het haar: praat ik niet over... :-(

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 16 dec 2015 - 17:59

Wat een mooie jurk, leuk dat taille effect en een goede lengte,zelf zou ik deze jurk bij een andere gelegenheid dragen, bij kinderen komen frisse en heldere kleuren toegankelijker ove
Maar dat haar..............wat jammer toch, wat zou het plaatje toch veel mooier zijn geweest met een knot, ik hoop deze jurk nog eens te zien met mooi opgestoken haar en een parelketting.

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 16 dec 2015 - 17:51

Mooi jurkje, opnieuw een rommelige haardos. Vreselijk. Het weer is geen excuses. Doe het vast of in een staart en je hebt geen last van de wind of de regen. Overigens...er zijn toch ook paraplu's?

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 16 dec 2015 - 17:34

Ja...ja...ja...ja.... tja.... de jurk ziet er idd. mooi uit: zowel de kleur als het motief. En ook de stof oogt heel sjiek. Helaas zakt de riem onder de middennaad, is de jurk toch wel erg kort en haar haar is een grote piekenboel. Ik had dit toch zo graag mooi naar achteren opgestoken gezien. Dit gaat niet de goede kant uit met dat kapsel. Wel is het fijn te zien dat haar gezicht weer gezond en rond oogt, ze zag er héél erg mager uit toen ze ziek was. Dat is echt fijn om te zien.

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 16 dec 2015 - 16:55

Dat de jurk van Natan kwam is te zien aan de coupenaden, maar toch, een prachtige kleur en leuk model. Maxima ziet er weer uit als: Maxima, inclusief het kapsel. Maar ja, we weten niet beter.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 16 dec 2015 - 16:47

Prachtige jurk met een mooie lengte en perfect voor de gelegenheid. Met een strakke rok is het lastig zitten en zeker als je met de benen over elkaar zit dan kruipt die verder op, terwijl de lengte toch goed is.

afbeelding van Helena

Helena

woensdag 16 dec 2015 - 16:11

Het is een prima lengte en een mooie jurk. Ze gaat alleen een beetje ongelukkig zitten met haar benen over elkaar. Mij stoort dat niet. Maar er moet kritiek zijn.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 16 dec 2015 - 15:59

Zie de nieuwe beelden van anp. De lengte is toch juist prachtig als ze staat?

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 16 dec 2015 - 18:40

Als ze staat,ok,langer is gewoon mooier!
Maar als ze zit...dan kan gewoon niet.
Zie PPE.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 16 dec 2015 - 18:59

jeanine68@ Dank je wel voor de link maar ik vind de lengte als Maxima staat ook niet mooi, wat is dat toch,, even een paar centimeters over de knie en het is meteen een heel ander gezicht, bovendien zit de rok ook weer veel te strak, logisch dat die dan omhoog trekt als ze gaat zitten, jammer hoor..

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 16 dec 2015 - 17:50

Josine@ Ik zie geen nieuwere beelden dan die van de link die ik stuurde en daar staat Maxima omringd door kinderen, zittend zie je duidelijk dat de jurk te kort moet zijn.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 16 dec 2015 - 15:40

Het jurkje is heel mooi, maar zooo jammer dat het echt te kort is! Zeker als Maxima zit!!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 16 dec 2015 - 15:34

Oh, wat een mooie jurk! Hier hou ik van!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 16 dec 2015 - 15:32

Ksrpathos@ Heb jij soms andere foto's gezien, want noch op het filmpje, noch op jouw link en deze nieuwe beelden https://www.anpfoto.nl/search.pp?eventid=1907159 is haar jurk goed te zien, wat je wel goed kunt zien is dat de jurk te kort is en dat haar kapsel weer om te huilen is!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 16 dec 2015 - 17:58

Kareltje@ Ha, ha, ha............leuk geschreven!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?