Hare Majesteit Koningin Máxima brengt dinsdagmiddag 7 maart een werkbezoek aan Koppert Cress in Westland. Koppert Cress is winnaar van de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2016. Deze prijs beloont duurzame innovaties van kleine of grote organisaties. Koningin Máxima is erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting.

Outfit Máxima:  tijdens het bezoek droeg de koningin een nieuwe japon met watervalhals van modehuis Natan. De zwarte cape is niet nieuw, maar de ontwerper is nog niet gevonden. 

Pumps van LK Bennett:

Afbeeldingsresultaat voor pumps bennet site:modekoninginmaxima.nl

Oorhangers van Bonebakker Juwelier Amsterdam:


Foto: Jenny Vermeer 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Eftichia

Eftichia

donderdag 09 mrt 2017 - 09:22

amaliaatje, Maria, Iris, Sarah Kay en Magda@ Graag wil ik jullie ook hartelijk bedanken voor de lieve woorden van steun, ik ga een spannende tijd tegemoet en ik kan jullie steun heel goed gebruiken en ben daar heel dankbaar voor! Fijne dag!

afbeelding van zita

zita

woensdag 08 mrt 2017 - 13:46

Als Koppert Cress het Koppert-bedrijf is dat ik voor ogen heb, is de broche zeer toepasselijk. Koppert is specialist in biologische gewasbescherming, en ondernemers kunnen daar allerlei torretjes en kevertjes kopen die bijvoorbeeld bladluis uit de gewassen opeten.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 08 mrt 2017 - 09:49

De print vind ik leuk, de wollige stof en de mouwen ook, maar de watervalhals heel oncharmant. En de jas (op zich prachtig, op een broek) te kort. Als het een jurkje met een boothals was geweest, de jas net zo lang als de jurk en geen spinnenbroche (best grappig ding, maar niet op deze print: spin-in-een-web: overkill) dan had ik het 'ok' gevonden. Ik zie haar liever in een kleurtje geloof ik. Ik hoop nog op een keer de lange camel jas ('aan' en niet 'om') met het rode simpele jurkje eronder, dit riempje (zo schattig), en die geweldige rode flaphoed.

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 08 mrt 2017 - 13:34

ha ha Merel ik begin de print op het jurkje te zien als het web van de spin moderne spinnen doen het zo af en toe een sprongetje verder volledig met je eens

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 08 mrt 2017 - 09:33

het jurkje de schoenen alles top
1 minpuntje ik zie de jas liever zelfde lengte als jurk of langer

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

dinsdag 07 mrt 2017 - 23:38

Ik vind het een leuke outfit. Alleen de broche is heel eng... brrr...

afbeelding van Johannetta

Johannetta

dinsdag 07 mrt 2017 - 22:35

Ook ik ben niet zo enthousiast. Dat ligt voor mij aan 1. de kleur van de jurk in combinatie met het zwart van de cape en tas, schoenen en het riempje. Het staat wat saai en donker. Zwart is ook niet haar kleur; en 2. aan de snit. De halslijn past niet bij de vorm van haar gezicht en hals. De jurk is in mijn ogen wat truttig en de accesoires helpen daar niets aan.
Wat hier al eerder is besproken, is haar neiging om te verschijnen in capes, omgeslagen jas of omslagdoek. Ik kan me die voorkeur voor lappen stof om je heen voorstellen (voelt vrouwelijk, beschermd etc.) maar het staat eigenlijk voor geen meter op die jurken... Beetje kritische noot over vandaag en deze hele winter jammer genoeg. Ik kan wel geloven dat ze er in het echt overtuigender uitziet.

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 07 mrt 2017 - 22:07

Ik ben dit keer de enige zie ik die niet enthousiast is. Ik vind de kleur van de jurk donker, dof (en de zon schijnt) en de omgeslagen jas ook al zo donker. Ik zie nergens een vrolijke glans. Gelukkig lijkt de clutch van zwart lak, dat maakt het wat beter.

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 08 mrt 2017 - 09:18

Paula, al op de vorige pagina schreef ik dat ik het helemaal niets vind. Je bent dus zeker niet de enige.

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 08 mrt 2017 - 11:32

Oh gelukkig dat ik niet de enige ben. Ik heb niet goed gelezen.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

dinsdag 07 mrt 2017 - 22:11

Paula@ Je bent niet de enige hoor, ik ben ook niet enthousiast vandaar dat ik alleen maar links stuurde zonder reactie!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 07 mrt 2017 - 22:06

Ik vind de broche een verschrikking. Ik ben namelijk bang voor spinnen en heb net al een half uur voor niks zitten bibberen. De broche is namelijk nog niet gevonden.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 07 mrt 2017 - 22:04

Josine, draagt Maxima ook een nieuwe ring?
Heb net de foto's bij RR zitten bekijken:wat een prachtige broche draagt Maxima vandaag!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 07 mrt 2017 - 22:08

Nee, ze draagt haar trouwring, verlovingsring en een bekende ring van Chanel.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 07 mrt 2017 - 21:49

Heel mooie outfit. Haar haar zit super. En shoulder robing met de cape is erg mooi. Schoenen zijn ook geweldig. :-)

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 07 mrt 2017 - 20:49

Sorry, ben ik nog een keer.... Welk armbandje draagt ze bij de twee bekende exemplaren (gekleurde stenen en diamanten letters). Een glad gouden bandje met een gouden plaatje. Weten wij of hier iets in gegraveerd staat bijvoorbeeld? Ik ben het even kwijt.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 07 mrt 2017 - 22:09

Het is geen nieuw juweeltje, maar wat erop staat weet ik helaas ook nog niet.

afbeelding van Sanne

Sanne

dinsdag 07 mrt 2017 - 20:20

Leuk jurkje, niks mis mee. De hele outfit is eigenlijk wel goed, geen absolute topper (ook logisch tijdens een werkbezoek) maar gewoon goed en zeker niet slecht! Leuk dat we haar weer eens met een staart zien :)

afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

dinsdag 07 mrt 2017 - 20:15

Mooie jurk, leuke oorbellen, prima schoenen en verzorgde haren.
Een prima outfit!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 07 mrt 2017 - 19:37

Leuk jurkje, prima aanschaf!

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 07 mrt 2017 - 19:31

Het is hier al vaker gezegd maar ik kan het nu beamen: in levende lijve ziet ze er nog vele malen mooier uit dan op een foto. Ze zag er niet alleen stralend maar ook zeer verzorgd uit. En ze loopt zo makkelijk op die hoge palen, niet te geloven. De jurk lijkt misschien scheef te zitten maar dit was absoluut niet het geval.
Nu ik de foto's zie valt mij pas op dat ik de oorbellen en de broche qua stijl helemaal niet bij elkaar vind passen, maar ach 'who cares'.
Raar dat Koppert Cress geen welkomstboeketje had verzorgd - we hebben toch best wat te bieden in het Westland ;-) - verder zag alles er meer dan keurig uit. Gelukkig kreeg ze een speciaal voor haar gemaakt Lathyrus boeketje van iemand uit het publiek.

afbeelding van Annelie

Annelie

dinsdag 07 mrt 2017 - 19:07

Wat een leuke jurk is dit! Ik had niet zo snel van haar verwacht dat ze zo'n print aan zou trekken. (positief verrast dus:)) De rest van de look vind ik ook erg geslaagd. Het haar ook leuk in een staart... Wat mij betreft mag het elastiek om de staart de volgende keer wel wat strakker. Zo lijkt het net of ze mega dik haar heeft, maar dat heeft ze niet. Dit zijn wel echt details, ik weet het, maar ik denk altijd: als je iets doet, doe het dan ook goed:)

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 07 mrt 2017 - 20:23

Er zat een streng haar om het elastiek gedraaid, snap je wat ik bedoel?

afbeelding van marianne

marianne

dinsdag 07 mrt 2017 - 19:05

Beste allemaal,
Ik ben een nieuwe 'reageerder ' op deze site. Ik lees hem al jaren en heb 1 keer gereageerd toen Josine onprettig was behandeld door een collega-journalist. Dat vond ik zo onrechtvaardig, dat ik toen gauw een account heb aangemaakt en lovende woorden over de site heb gesroken. Maar dat was toen Josine zwanger as van Lieke, dus da's wel ff geleden.
Ik heb verder nog nooit op welke site dan ook geregageerd, dus het is geheel nieuw voor me. De afgelopen maanden vond ik mkm echt zo leuk en gezellig, dat ik de stap toch maar gezet heb.
Want: Eftichia, die ons verwent met vele links, de superenthousiaste Trixedo, het 'duo' Eftichia en Trixedo die wel vriendinnen lijken op deze site, de inkijkjes in het leven vn de altijd bezige Margreet, de weloverwogen en humoristische reacties van Merel, Iris die net als ik gruwelt van bont ( maar verder over alles anders denkt dan ik :) )Jeanine die altijd van die lieve reacties geeft, ik vind het allemaal even leuk. Ook de meningen van Josine, TWOR en Sanne waardeer ik altijd.
Verder vind ik deze site heel leerzaam, zowel op modegebied als op het gebied van meningen en smaken.....
Om al die voorgaande tijd nog in te halen: Josine, nog gefeliciteerd met je zoon, meis wat een rijkdom! TWOR, nog proficiat met je derde en knap dat je dan nog zoveel tijd vindt voor de diverse sites! Eftichia, ik vind het heel erg voor je van je kat, wij hebben er momenteel 5 en ik weet hoe het voelt als er 1 niet meer bij je is....En Margreet, wat een naar bericht over Janna, uiteraard herinner ik me haar, ook heel schokkend voor haar naasten, dat het zo snel is gegaan!
Ik vind het jurkje van vandaag erg leuk. Alleen schoenen met plateau, hoe een klein plateautje ook, ik vind het niet mooi. Maar overall ziet ze er leuk uit. Vooral de foto van het linkje dat Josine stuurde vind ik erg geslaagd.

afbeelding van Sarah Kay

Sarah Kay

woensdag 08 mrt 2017 - 18:16

Welkom hier, Marianne:)

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 08 mrt 2017 - 14:16

Hi Marianne, wat leuk om jouw mening als 'silent witness' te lezen (Ik zal het thuisfront nog eens vertellen dat ik humor heb ;) )En nog leuker dat je vanaf nu ook berichtjes achterlaat!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 07 mrt 2017 - 22:12

Van harte welkom en hartelijk bedankt voor de lieve woorden!

afbeelding van Margreet

Margreet

dinsdag 07 mrt 2017 - 22:08

Hallo Marianne,
Van harte welkom op "onze" site!
Ook al ben ik altijd "bezig", zoals je schreef (klopt, hoor!), tijd voor deze site kan ik meestal wel vinden.
En leerzaam is het zeker!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

dinsdag 07 mrt 2017 - 20:40

marianne@ Gezellig dat je actief gaat meedoen en leuk wat je hier allemaal schrijft, veel dank dat je het verlies van mijn poes Iro aankaart, ik mis haar nog elke dag! Tja....die links, lekker een ieder laten meegenieten, Trixedo en ik kunnen samen zo genieten van pracht en praal en nostalgische beelden.!
Ikzelf heb niet zo'n goed nieuws, ik heb vandaag een cystoscopie gehad nadat ik zoveel problemen had en nu blijkt dat ik een tumor in mijn blaas heb die er zo gauw mogelijk uitmoet!

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 08 mrt 2017 - 19:48

Heel veel sterkte toegewenst, Eftichia, bovenal God's ondersteuning.

afbeelding van Sarah Kay

Sarah Kay

woensdag 08 mrt 2017 - 18:14

Sterkte gewenst voor de komende tijd, Eftichia, tijdens de operatie en bij alles wat dit verder met zich meebrengt.

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 08 mrt 2017 - 16:09

Eftichia, heel naar om jouw nieuws te lezen. Ik wens je heel veel sterkte. Ik weet dat je de afgelopen tijd veel hebt meegemaakt en ik heb altijd veel respect voor je hoe je ondanks alles toch probeert te genieten van deze website en er actief aan deelneemt! Respect!

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

woensdag 08 mrt 2017 - 10:01

Veel sterkte Eftichia!

afbeelding van Maria

Maria

woensdag 08 mrt 2017 - 18:49

Heel veel sterkte gewenst, Eftichia!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 08 mrt 2017 - 09:22

Wat erg voor je! Ik moet nu ff weg, maar ik hoop je binnenkort ff een mail te sturen. Voor nu: sterkte gewenst!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 08 mrt 2017 - 09:59

Lieve MKM'rs@ Graag wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor jullie ontroerende reacties, de steun die jullie mij geven is overweldigend, ik ben er stil van, dank, dank en nog eens dank! Hopelijk word ik in de week van 27 maart ge-opereerd, eerst moet ik nog wat onderzoeken ondergaan, ik hou jullie op de hoogte!
Op 5 maart j.l werd ik 71 en ik heb mijzelf een nieuwe computer met Windows 10 kado gegeven, die nog niet werkt zoals ik wil, vandaag komt er weer een technicus langs! Niemand zit te wachten op een verlaat verjaardagskadootje als dit, maar ja deze uitslag kwam voor mij niet onverwacht omdat ik me al maanden niet lekker voel! Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag toe!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 08 mrt 2017 - 16:55

Uiteindelijk wordt het maandag 20 maart dat ik ge-opereerd wordt!! Spannend hoor....pffffff..

afbeelding van Trixedo

Trixedo

woensdag 08 mrt 2017 - 17:08

Lieve Eftichia, ik heb alle data goed genoteerd, ik feliciteer je alsnog met je verjaardag, en ook ik zal voor jou bidden !

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 08 mrt 2017 - 17:41

Trixedo@ Heel veel dank voor alle goede wensen en fijn dat jij ook voor mij zal bidden! Je bent een lieverd!

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 08 mrt 2017 - 14:12

Wat een naar bericht, veel sterkte Eftichia en ik hoop met jou op een spoedig herstel.

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 08 mrt 2017 - 13:46

Eftichia ik wens je een spoedig herstel na de operatie ik zal een kaars voor je branden ook ik ben gelovig en vraag dat de dokters die je behandelen de juiste inzichten en hulp krijgen dan komt het goed met je
hou je goed ondertussen en geniet van MKM op je nieuwe PC

afbeelding van marianne

marianne

woensdag 08 mrt 2017 - 08:22

Oooooh, Eftichia, dat vind ik echt heel erg.
De afgelopen jaren had ik juist de indruk gekregen dat je toestand vrij stabiel was.
En daar was ik blij om!
Een klap in je gezicht.
Hopelijk kan je gauw geopereerd worden.
En tijdens het herstellen als afleiding mkm, dat zou mooi zijn.
Het aanbod van Josine vind ik heel erg lief. Als je gelovig bent, is voor iemand bidden het mooiste wat je kan geven.
Veel sterkte, ik denk aan je, hoor!

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 08 mrt 2017 - 03:20

Heel veel sterkte!

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

dinsdag 07 mrt 2017 - 23:34

Wat naar Eftichia! Heel veel sterkte hoor.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 07 mrt 2017 - 22:13

Tjonge, wat een naar nieuws. Veel sterkte! Ik weet niet of je gelovig bent, maar ik zal vanavond voor je bidden.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 08 mrt 2017 - 10:06

Josine@ Dank je wel, héél lief van je!! Ik ben gelovig en met de steun en kracht van Onze Lieve Heer ben ik al heel ver gekomen, bij alles wat ik doe, zie en ervaar ik God, ik ben een heel dankbaar mens!

afbeelding van Margreet

Margreet

dinsdag 07 mrt 2017 - 22:11

Hè, Eftichia!
Heel veel sterkte voor de operatie en laten we er vooreerst maar vanuit gaan dat het daarna weer beter met je gaat!

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 07 mrt 2017 - 22:04

Eftichia, heftig zeg. Ik hoop dat alles goed komt. Sterkte ook van mij.

afbeelding van Molly

Molly

dinsdag 07 mrt 2017 - 21:14

Wat vervelend nieuws. Sterkte gewenst. Ook vervelend om te horen over het verlies van je kat. Heb zelf paar jaar geleden 2 van mijn katten in nog geen 2 weken tijd moeten laten inslapen. Heb vorig jaar ook mijn hond laten inslapen die ik bijna 14 jaar gehad heb. Ik begrijp dus heel goed hoe verdrietig jij je voelt.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?