Hare Majesteit Koningin Máxima geeft op dinsdagochtend 13 juni in het Drentse Nieuw-Buinen het startsein voor de 12e editie van Burendag. Later op de dag woont de koningin vervolgens het 50-jarig jubileum van Rosarium Winschoten bij, waar zij een nieuwe roos zal dopen. 

Outfit:  koningin Máxima draagt in Nieuw-Buinen een japon van modehuis Natan. In Winschoten draagt de koningin dezelfde kleding, maar ditmaal gecombineerd met een breedgerande hoed van Fabienne Delvigne. 

Outfit van Natan:

In Winschoten zien we dezelfde japon weer, maar ditmaal met een bekende breedgerande hoed van Fabienne Delvigne. 

Ook nieuw: Máxima's oorhangers. Iemand enig idee waar ze zijn gekocht?

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van gambetta

gambetta

zaterdag 17 jun 2017 - 11:55

O, dit kan eigenlijk echt toch niet. Zulk slordig haar bij de militairen. Wel mooi hoe de kleuren van haar jurk passen bij het legergroen.
De rose jurk is op zich heel mooi en feestelijk; alleen: door de té korte onderrok en het heel onverzorgde haar wordt het wat armoedig vind ik. En jammer voor de gelegenheid met de doop van de nieuwe roos: waarom niet een kleur rood passend bij de kleur van de roos? Nu is het een allegaartje: alle kleuren bij elkaar niet passend; slordig omgeslagen omslagdoek, te grote hoed (voor de mensen die in de rolstoelen zitten ( foto's R.U). Het complete plaatje oogt helaas rommelig. Jammer!

afbeelding van Kate

Kate

zaterdag 17 jun 2017 - 12:25

Dat vind ik ook jammer dat ze niet iets draagt ( ze heeft zoveel!) in de tint van de roos .
Daar denk je toch over na ....je gaat een roos dopen !
Het is idd weer het bekende " rommeltje" ,jammer jammer ,gemiste kans .

afbeelding van Emma

Emma

donderdag 15 jun 2017 - 13:29

Ik blijf ze super erg vinden lijken op de oorhangers van de Hertogin van Cambridge. De stenen zijn op een vergelijkbare manier geslepen en ook het steentje tussen de twee grote stenen in komt overeen, net als de zetting van de stenen en het feit dat ze allemaal omringd zijn door kleine kleurloze steentjes.
https://katemiddletonjewelry.com/tag/amrapali/

afbeelding van Royalphoto

Royalphoto

donderdag 15 jun 2017 - 10:54

De oorhangers lijkt op de nieuwe armband die Maxima een in februari droeg tijdens het bezoek aan Dordrecht en tijdens de contraprestatie van het Argentijnse president.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 14 jun 2017 - 23:31

Wat een stomme jurk! Ziet er niet mooi uit; rare stiksels, moeke-model.
Ratjetoe met die hoed en shawl. Snel vergeten maar.
Niet vergeten echter de sprankelende uitstraling van Maxima en daar gaat het uiteindelijk om.

afbeelding van Kate

Kate

donderdag 15 jun 2017 - 13:20

Haha Doro ,ik ben het met je eens ,wat een stomme jurk .
De top van het model ( Natan) is goed gemaakt van deze stof ,mooi vallend en zonder rimpeling .
Daar komt deze stof prachtig tot zijn recht op een mooie kleur pantalon.
Dhr Vermeulen zit nog teveel met vitrage plooien in z'n hoofd denk ik ........
Hij vergeet misschien dat ramen bekleden anders werkt dan mensen aankleden-!)
Met een beetje stijl gevoel zie je toch dat dit model totaal niet aanspreekt bij het figuur van de koningin

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 15 jun 2017 - 14:48

Nou inderdaad!

afbeelding van Suzanne

Suzanne

donderdag 15 jun 2017 - 10:15

Wat is nu een moeke model? Ik zie een vlotte Koningin!

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 15 jun 2017 - 08:07

Maison van Belle komt meer in de buurt denk ik, alleen hebben die een glad randje langs de steen

afbeelding van Els

Els

woensdag 14 jun 2017 - 11:54

Jurk in kleur Australie was leuk en goed voor gelegenheid. Nu, omdat het zomerse dag is, oubollig door hooggesloten model. Met sjaal en hoed wordt het geheel nog een beetje opgehaald. Deze jurk past beter bij de indian summer, mooie dag in herfst. Over het haar, jullie weten wel hoe ik daar over denk. Daarom erg blij met de hoed.

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 14 jun 2017 - 10:19

Als dit op beide foto's bovenin dezelfde jurk is, vind ik 'm erg leuk. Ik hou ervan: dat gaas-, of kantachtige, het is zo lief en vrouwelijk. Ik moest wel wennen aan de kortere onderrok maar dat staat eigenlijk ook best goed. De omslagdoek is beeldig, wat draagt ze deze kleur eigenlijk weinig. De schoentjes zijn er prachtig bij en de hoed en de tasjes maken het af. Gelukkig zie je op de foto rechts haar losse haren niet door de hoed; had ze een chignon gedragen was ik echt enthousiast geweest.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 14 jun 2017 - 08:16

Edit: Link naar NewMyRoyals verwijderd.

Toch staat een grote hoed beter als de rand wat naar boven loopt, zodat je haar gezicht was meer kunt zien.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 14 jun 2017 - 08:25

Hoi Royal Ellen, zoals (eer)gisteren ook al gemeld zijn linkjes naar NewMyRoyals hier niet toegestaan. Als je daar meer info over wilt, kun je contact met Josine opnemen via het contactformulier. Alvast bedankt!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 14 jun 2017 - 10:31

Sorry, dat wist ik niet. Ik heb niet gelezen dat het niet mocht. Andere links wel?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 14 jun 2017 - 13:04

Geeft niet hoor, je kunt niet alles weten, en dan ben je bij dezen op de hoogte ;)! Ja hoor! The Real My Royals is bijv prima. Wij hebben daar onze redenen voor. NMR is nl o.a. gehackt (de site was eigenlijk van de eigenaar van The Real My Royals) en er zijn nog meer dingen die ons niet bevallen.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 14 jun 2017 - 08:13

Ik ben dit keer helemaal niet zo negatief als de rest. Ja, de onderrok vind ik ook te kort en de "overrok" vind ik iets te wijd/bol, waardoor het wat breed over komt. Maar.... verder vind ik het jurkje heel leuk staan. De kleur is prachtig! Veel eleganter dan de barbie-achtige koraal-kleur die ze eerder droeg.

Het kapsel zit niet netjes opgestoken, maar ziet er in ieder geval wel gewassen en gekamd uit - dat kunnen we niet altijd zeggen.

De sjaal is iets te roze, het was mooier geweest als deze iets meer bordeaux was geweest.

Ik kan ook kritisch zijn op dit geheel, maar wilde toch iets aan tegenwicht geven aan alle kritiek tot nu toe. Het is alles bij elkaar toch best aardig.

afbeelding van Marga

Marga

woensdag 14 jun 2017 - 00:36

Mooie kleur, mooie stof die een mooi effect geeft aan de mouwen van de jurk. Ik begrijp niet het commentaar op een te korte onderjurk. Ja het is een onderjurk, maar heeft niet echt een functie als zodanig. De onderrok is netjes tot vlak boven de knie en de gaasachtige stof eroverheen maakt het geheel juist heel luchtig en zomers, een extra dimensie aan het geheel zoals in Australië in de oranje jurk en in de blauwe omslag die Maxima in Canada op de eerste dag aan had. Ik vind het erg leuk om zo met de verschillende stoffen te spelen in de kleding. De hoed en de omslagdoek maken het geheel ' middags erg koninklijk. En de schoenen en oorbellen zijn top!! Kortom: geslaagde dag met een stralende koningin.

afbeelding van Emma

Emma

dinsdag 13 jun 2017 - 23:09

De Hertogin van Cambridge heeft zulke grote blauwe oorbellen van het Indiase merk Amrapali. Misschien zijn ze daarvan? Ze lijken er best op.

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 13 jun 2017 - 22:11

Ik vind de gazen stof en de kleur geweldig, en de binnenstebuiten plooien op de rug grappig, alleen de voering is te kort en bh of onderjurk schouderbandje beetje storend. Die hoed blijft geweldig. En de oorbellen zijn om te kwijlen zo mooi.

afbeelding van Maxi

Maxi

dinsdag 13 jun 2017 - 22:00

Ik vind de jurk leuk en de kleur geweldig.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 13 jun 2017 - 22:03

Wat een prachtige kleur, zeker met de mooie hoed staat het Máxima geweldig. Maar het model jurk wn de veel te korte onderjurk doen echt helemaal niets voor haar... Zonde van het geld, ook bij Mathilde zit de jurk niet mooi, dus ik denk dat het aan de stof ligt. Maar als je zegt couture te ontwerpen, dan mag er toch echt wel wat meer vakwerk worden vertoond.. Snel vergeten en hopen dat deze jurk noooooiiit meer herdragen wordt...ook de oorbellen kan ik niet mooi vinden en ze zouden zo maar eens heel duur kunnen zijn...
Wel prachtige rozen die Máxima gedoopt heeft. Passen helemaal bij haar!

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

dinsdag 13 jun 2017 - 20:49

Met hoed en sjaal vind ik deze outfit heel leuk. Ook komt ze weer heel enthousiast over.
De jurk zonder accessoires is naar mijn idee wat kaal en dan zie je haar haar zo goed. Onder een hoed is het alweer stukken beter. (Hoewel even een paar minuten met een krulborstel er doorheen wonderen doet).

afbeelding van Margriet76

Margriet76

dinsdag 13 jun 2017 - 20:07

Ik vind het geheel netjes en de jurk op zich leuk maar die onderjurk is te kort en daardoor wordt de aandacht verlegd. Zonde.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

dinsdag 13 jun 2017 - 19:58

Ik vind de jurk keurig en sexy tegelijkertijd. Door het transparante gedeelte. Ik hou hier wel van. Ook een goede kleur. En toch ben ik een beetje teleurgesteld. Ik had gehoopt op een prachtig kapsel, een nieuwe hoed, mooie juwelen, etc. Ik vind haar een beetje underdressed. Maar dat neemt niet weg dat ik de jurk wel mooi vind.

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 13 jun 2017 - 22:08

Uberta Zambeletti, Alexa Chung <3

afbeelding van Johannetta

Johannetta

dinsdag 13 jun 2017 - 19:16

Jazeker! Wat een leuke stralende foto's! De kleuren zijn veel vrolijker zo. Het grootste minpunt dat overblijft is de te korte onderrok en de schoenen. Met pittiger schoeisel was het probleem misschien ook al een beetje opgelost. Sowieso vind ik schoenen bij een midi rok altijd een moeilijk punt.

afbeelding van zara

zara

dinsdag 13 jun 2017 - 19:14

Ik moet zeggen, de kleuren van vandaag (een mix van diepe rozige tinten) vind ik erg mooi. Helaas ben ik niet erg gecharmeerd van de modetrend van doorzichtige kanten jurken met een (te) korte onderrok. Wel vernieuwend aan deze jurk is, dat hij geen 'kant'patroon heeft, maar meer een 'gazige' stof, dat vind ik dan wel weer mooi. Maar -beste Natan- de onderrok mag minder strak, en moet echt minstens 5 cm langer zijn.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 13 jun 2017 - 19:09

:)

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 13 jun 2017 - 19:52

Haha, dat is natuurlijk helemaal waar.... Aan haar uitstraling kunnen niet veel koninginnen tippen! Ik zie trouwens nog iets moois: echt geweldige oorbellen. Josine, enig idee waar die vandaag komen?

afbeelding van car

car

dinsdag 13 jun 2017 - 18:50

En trouwens....Dit kan een kind nog mooier ontwerpen, heel erg lelijk het aangezette onderstuk vanuit de taille.....zou het erg vinden als dit rond de 1000 euro kost! :O #lelijk #laten we het er maar op houden dat ik er niet van gecharmeerd ben

afbeelding van car

car

dinsdag 13 jun 2017 - 18:46

Ik vind het onderjurkje zooo kort...haald heel de verhoudingen in de jurk weg..vond ik ook al van die oranje in Australië ....

afbeelding van Liz

Liz

dinsdag 13 jun 2017 - 17:17

Jammer, toen ik dit jurkje bij Mathilde zag vreesde ik al dat Maxima het in een andere kleur zou gaan dragen.
Ik vind de kleur mooier, maar het model doet niets voor haar.
Ook de sjaal kan niet verhullen dat het een matig model jurkje is.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

dinsdag 13 jun 2017 - 17:12

Model jurkje vond ik al niet leuk in Australië. Al helemaal niet in deze kleur en niet goed gecombineerd. Nude erbij was beter geweest.
Jurkje maakt ook onnodig breed.
En wie doet er nu een stola om met dit weer.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

dinsdag 13 jun 2017 - 16:00

De kleur vind ik nog wel gaan, al zou ik dat eerder in de nazomer/vroege herfst dragen. Het model is echter truttig en het kapsel zit nergens naar. Die schoenen met plasticjes zijn leuk voor een Barbiepop.

afbeelding van JoJo

JoJo

dinsdag 13 jun 2017 - 15:52

Oeh, ik weet het niet zo goed.. Heeft Mathilde deze jurk ook niet?
Dat onderjurkje is wel erg kort...
Waar zien jullie foto's mét hoed?

afbeelding van Merel123

Merel123

dinsdag 13 jun 2017 - 15:37

Ik kan niet blij worden van dit jurkje.
Mathilde had ook al een jurkje van dezelfde stof in licht blauw/grijs. Het model van Mathilde was recht, maar zat ook niet geweldig.

afbeelding van Johannetta

Johannetta

dinsdag 13 jun 2017 - 15:13

O nee! Dit doet niet erg sprankelend aan. De kleur past net niet bij haar huid. Het doorschijn effect maakt de jurk goedkoop en de slingback schoenen met plastic en de piekharen verergeren het effect van goedkoop. En, sowieso vind ik panties met slingbacks vreselijk. Het model van de jurk doet meisjesachtig aan. Nee, Maxima is toe aan een nieuwe impuls. Weg met de jurkjes.

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 13 jun 2017 - 15:12

Foto's van Robin gezien. Word er nog steeds niet blij van. Doodse kleur, de jurk is propperig in de taille en vreselijke schoenen erbij met die inzet van plastic. Misschien dat die mooie grote hoed het geheel wat opfleurt. Nog geen foto's van gezien. Maar bedekt in ieder geval haar coupe ravage!

afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

dinsdag 13 jun 2017 - 15:01

Mooi kleur! Jammer van de losse haren.
Op het eerste gezicht past de hoed niet bij de jurk. De losse haren kunnen wel.

afbeelding van Jannie

Jannie

dinsdag 13 jun 2017 - 13:43

Ik zie wel wat in de jurk, de kleur is ook mooi voor haar. Maar zoals vaak bij Maxima denk ik mzz, er is iets mee. Kan de vinger er niet precies opleggen, maar het haar speelt denk ik ook een rol.

afbeelding van orchidee

orchidee

dinsdag 13 jun 2017 - 13:48

Deze versie van de jurk, dezelfde inderdaad als in Australië, vind ik veel minder mooi.
De toplaag vind ik hier net vitrage. De andere versie was met een mooiere kant.
Jammer dat ook hier de onderrok zo kort is.

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 13 jun 2017 - 15:42

Nou nee, ik vind de jurk niet zo geweldig. De oorbellen wel.
Bij het interview met TV Drente meen ik te zien dat ze een nieuwe vorm wenkbrauwen heeft. Bij de aanzet iets vierkanter?
In combi met de hoed vind ik het al een beter geheel, de iets afwijkende kleur ind ik juist wel mooi met de handschoenen en tas.

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 13 jun 2017 - 13:14

ik vind dit echt geen mooie kleur voor in de zomer, het model vind ik oudbolligg Nee het had beter gekund vandaag ik zeg niet makkelijk iets over haar kapsel maar het word hoe langer hoe erger.
Dit vind ik saai en niets mooi aan.

afbeelding van Fina

Fina

dinsdag 13 jun 2017 - 13:05

Ik vind het best een spannende jurk.
Wat @jeanine68 zegt klopt wel na mijn idee, heeft veel weg van die oranje jurk, deze vind ik mooier qua kleur, is wat rustiger.
Haar haar had ze van mij ook anders mogen doen 't is wel erg dun zo.....

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 13 jun 2017 - 12:44

Volgens mij hetzelfde model als de oranje jurk van Nieuw Zeeland.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?