In Almere woont koningin Máxima vanavond een ouderavond bij over financiele opvoeding. Voor de gelegenheid koos ze een blouse van modehuis NATAN, gecombineerd met een rok van bruine en witte pailletten. De oorbellen die ze erbij draagt zijn zwart en komen van sieradenontwerpster Mirian van Kampen uit Blaricum. 

Klik hier voor de eerste foto's. 

Pluspunten:

- De rechte paillettenrok staat de koningin mooi en heeft een goede lengte. Voor zover ik nu kan zien past haar panty prima bij de tint van haar outfit. 
- De houten oorbellen zijn misschien niet heel koninklijk, maar zorgen wel voor een hele toegankelijke en benaderbare look. Typisch Máxima. 

Minpunten: 

- Was er niemand in de buurt met een kam? Even de borstel door de pieken zou een heel ander totaalplaatje opleveren. Jammer. 

Máxima met de outfit bij de musical over André Hazes:

Foto's met dank aan www.royalpress.nl via www.ppe-agency.com

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

dinsdag 15 apr 2014 - 19:31

Voor deze gelegenheid vind ik het een leuke outfit maar voor de musical absoluut niet. Ik zou de blouse liever op een broek zien, vind hem te sportief ogen voor de mooie rok. Wel mooi gecombineerd met kousen en schoenen.

afbeelding van Myrte

Myrte

dinsdag 15 apr 2014 - 15:34

Oké, dit onderwerp is nu wel genoeg uitgekamd...

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 15 apr 2014 - 15:55

Leuke woordspeling!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 15 apr 2014 - 15:36

Hahaaha, amen ;)

afbeelding van Nova

Nova

dinsdag 15 apr 2014 - 14:34

Helemaal mee eens Elsfiederels.

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

dinsdag 15 apr 2014 - 14:12

Onze koningin is echt een pracht mens, met zo'n uitstraling kun je zelfs een jutezak nog aan.... maar dat neemt niet weg dat haar kapsel aan vernieuwing en verbetering toe is. Ik zou haar graag zien in een mooie strakke bob onder de kaak en ietsje minder blond.

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 15 apr 2014 - 13:43

ik vind het wel spontaan zo die losse haren ik vind het niet storend ze zijn gewassen het is geen feestje waar ze naartoe ging
ik vind opgeknipte haren ook heel mooi maar ik denk dat zij er een voller gezicht mee heeft en dat is al vol genoeg ik vind haar gezinsvorm mooi ik heb een smal gezicht en dat word voller met opgeknipt haar als ik ze lang los doe ben ik echt te mager in mijn gezicht

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 15 apr 2014 - 14:21

Persoonlijk vind ik het echt overdreven om echt alles in negatieve zin op te hangen aan het feit dat haar haren slordig zaten.

Wat mij opvalt is dat ze ontzettend enthousiast is, heel gepassioneerd (lekker met haar handen en armen bewegen!) en een enorme uitstraling heeft. Ik blijf het verbazingwekkend vinden wat een uitstraling ze heeft. Zelfs bij zoiets "gewoons" als een ouderavond. Is toch fantastisch om te zien!?!

Ik vermoed dat de ouders en andere mensen die er die avond bij waren eerder van haar zelf (haar aanwezigheid, haar energie, haar betrokkenheid) onder de indruk waren, dan van het feit dat haar kapsel niet netjes was...

Wel grappig om te bedenken dat Maxima en Willem-Alexander waarschijnlijk ook wel eens naar een ouderavond van hun eigen dochters gaan. :)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 15 apr 2014 - 12:13

Ik ben met je eens dat niet alles negatief is. De kleding vind ik haar leuk staan, Louboutins zijn (bijna) altijd goed en ze straalt op de foto's van de avond. Maar op deze website bespreken we het uiterlijk van de koningin en dan zie ik graag dat ze verzorgd voor de dag komt. Natuurlijk kan je haar opwaaien bij aankomst, maar dan zou ik in Máxima's geval een kam in mijn tas doen of in die van de hofdame, zodat je voor het poseren even snel de boel kan fatsoeneren. Verwaaid haar bij aankomst vind ik niet zo storend, maar bij het poseren wel.

afbeelding van Helena

Helena

dinsdag 15 apr 2014 - 11:59

In ieder geval zal ze een goede reden hebben gehad, dat haar haar er niet tip top uit zag.

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

dinsdag 15 apr 2014 - 12:05

Helena hier is geen reden voor te bedenken, een koningin hoort er ten allen tijde verzorgt uit te zien.Tenminste bij een publiek optreden.

afbeelding van Helena

Helena

dinsdag 15 apr 2014 - 10:59

Ik denk dat onze koningin het zelf goed ziet, wat voor haar ze heeft en er ook over in zit.
Waarom zo hard oordelen, ze komt wel tot een goed besluit.

afbeelding van Carmen

Carmen

dinsdag 15 apr 2014 - 11:51

Helena, dat denk ik dus niet. Ze heeft toch echt de middelen om er op elk gewenst moment mooi gekapt uit te zien en ze is al heel vaak verschenen met verzorgd en gekapt los haar. Dus als ze erover in zou zitten deed ze dit altijd. Of denk je dat ze geen geld heeft voor de kapper? :)

afbeelding van Emmy

Emmy

dinsdag 15 apr 2014 - 10:44

Ik moet hier gewoon mee stoppen.

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

dinsdag 15 apr 2014 - 11:25

IK vind dat er op een hele fatsoenlijke manier over gediscussieerd wordt.

afbeelding van Mirjamm

Mirjamm

dinsdag 15 apr 2014 - 10:37

Jaaaa leuk; je geeft nu ook echt zelf je mening er expliciet bij! Dat vind ik nu interessant. Ik ben het vandaag helemaal met je eens.

afbeelding van AR1991

AR1991

dinsdag 15 apr 2014 - 10:30

Wat haar haren betreft: ik denk dat het de koningin mooi zou staan als ze vaker een staart droeg, met het voorste gedeelte in een zijscheiding (en niet achterover, wat ze nu vaak doet). Lijkt me niet een heel tijdrovende en onpraktische manier van haardracht, terwijl het er wel 10x zo verzorgd uitziet...

Delen jullie deze gedachte met mij of zijn er andere oplossingen?

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

dinsdag 15 apr 2014 - 10:28

Wat afschuwelijk dat dunne haar.Het viel me meteen op.Erg jammer ,want verder ziet ze er wel leuk uit.
Ik vind dit een koningin onwaardig zo`n slordig kapsel.

Voor de aanwezigen was het ook leuker geweest, om tegen een verzorgde koningin aan te zien.Het was ook wel zo attent geweest, even wat extra zorg aan het kapsel te besteden.

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 15 apr 2014 - 10:12

Het haar!!! Ik zou me diep ongelukkig voelen als ik er zo bij zou lopen! Voor de rest: toppie!

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

dinsdag 15 apr 2014 - 10:04

Ik vind de outfit best heel leuk en bruin ook prima als kleur voor haar. Ik vind het wel een beetje herfstig, we zitten nu in de lente dus graag wat meer kleur.... het haar vind ik helemaal niks... maar ja, ze denkt vermoedelijk dat ze er jong en hip mee is maar het is juist verlopen en onverzorgd. Gelukkig maakt haar uitstraling veel goed.

afbeelding van Carmen

Carmen

dinsdag 15 apr 2014 - 09:53

Ik vind het helaas drie keer niks.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

dinsdag 15 apr 2014 - 08:42

Ik weet het niet... Kleding niets op aan te merken, juist leuk bij een avond bezoek... Maar dat bruin flatteert niet in haar gezicht.. Het maakt haar gezicht een beetje oud en scherp...
Ik vind felle kleuren en beige of wit veel sprankelender bij Maxima staan..

afbeelding van Magda

Magda

dinsdag 15 apr 2014 - 08:34

De outfit is prima en de kleur staat haar heel goed. Ook al is het weer hier de spelbreker, dan nog kun je zorgen dat je haar redelijk zit. Even een kam of borstel er door heen geeft al een heel andere look. En ik vind dat je als koningin daar toch wel even aan moet denken. Los haar kan hier prima, maar zorg dan wel dat je "toonbaar" bent . Of doe een staart, dat staat ook vlot.

afbeelding van Nova

Nova

dinsdag 15 apr 2014 - 08:15

Mooie bruine blouse, lekker relaxed model. Staat haar heel goed, deze combinatie van een rechte blouse (als ik het goed gezien heb) op een strakke rok, lijkt me ook heerlijk zitten op een avond als deze. Zagen we gisteren pailletten in feestelijke omgeving, op een informele avond kan het ook best. Als je er van houdt, waarom niet?

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 15 apr 2014 - 01:26

Prima outfit voor deze gelegenheid. Het zit verder mooi en de juiste lengte :) Bruin flatteert haar.

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 15 apr 2014 - 13:31

helemaal met je eens dat bruin haar flatteert maar ik vind het herfst en zie nu liever duidelijke zomerkleuren en dit in september oktober

afbeelding van LG

LG

dinsdag 15 apr 2014 - 02:30

I agree with you Henny but I cannot get past the hair. This must be the worst hairdo I've ever seen on her, she could have combed it and put it in a low ponytail. Cannot wait for her daughters to get older and say something because that's what teenagers will do;-)

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 15 apr 2014 - 10:58

Ik vind het haar ook helemaal niet goed zitten. Zoals je zegt, zo slecht heeft het nog nooit gezeten. Een lage staart is toch een kleine moeite lijkt me ;)

afbeelding van Suzanne

Suzanne

dinsdag 15 apr 2014 - 00:52

Prima, deze look van onze Koningin. Net een echte ouder. Snel eten, misschien omkleden en ja dan zit niet alles goed in de plooi.

afbeelding van Christa

Christa

maandag 14 apr 2014 - 23:42

Prima voor deze gelegenheid! ;-))

afbeelding van Helena

Helena

maandag 14 apr 2014 - 22:39

Arme Maxima,dat haar,ik hoop dat ze zich niet al te druk maakt, als ze dit leest en de foto s terug ziet. Het is toch al vervelend, als je dun haar hebt.
Weer geen goed advies??

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 14 apr 2014 - 22:23

Leuke outfit! Gelukkig ziet haar gezicht er niet zo nep uit als bij die musical van Andre Hazes.
Jammer van haar kapsel. Ik denk ook dat regen en wind de boosdoeners zijn geweest.

afbeelding van Myrte

Myrte

maandag 14 apr 2014 - 22:20

Haar haar zit in ieder geval stukken beter dan de Sander-Dekker-look....

afbeelding van Mary

Mary

maandag 14 apr 2014 - 22:18

Hahahahahahaha, die is goed!
Al ben ik niet weg van totaalplaatje van onze koningin.
Maar wat maakt het uit. Het is maar een ´gewone´ ouderavond op een maandag ergens in Almere.
Waarschijnlijk komt ze zo wel heel toegankelijk over.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

maandag 14 apr 2014 - 22:03

Prima kleding voor een ouderavond. Niet te formeel, daar worden alle ouders nerveus van! Het kapsel was dit keer helaas wel erg slordig. Heb dit altijd zwaar "under-dressed" gevonden voor de avond dat ze bij de musical over André Hazes was...

afbeelding van Imke

Imke

maandag 14 apr 2014 - 21:20

Eerlijk gezegd stoor ik me niet echt aan het 'dunne' haar van Máxima, het valt mij nooit zo op. Waarschijnlijk omdat ik zelf dun haar heb en het er daarom vrij normaal uit vindt zien. We zijn niet allemaal gezegend met weelderige lange lokken die gracieus op onze schouders vallen a la prinses Kate... Maar hier ziet het haar er inderdaad nogal armetierig uit van voren. Of dit komt door de conditie van het haar of dat het haar van nature wat minder dik is weet ik niet.
Het contrast met de foto's hierboven waarbij ze dezelfde kleding droeg vind ik wel opvallend. Hairextensions? Of gewoon beter gestyled? Ik kan me voorstellen dat je bij een ingewikkeld opgestoken kapsel een keer exensions wilt, maar bij los haar zou ik dat niet doen, want dan lijkt het haar de ene keer veel voller dan de andere keer.
Korter of in laagjes knippen heeft waarschijnlijk het bezwaar dat ze het dan minder goed kan opsteken. Dus ik snap wel dat ze het lang laat en dan af en toe een bad hair day op de koop toe neemt.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

maandag 14 apr 2014 - 21:19

Eerst de outfit bij een soort gala-achtige outfit dragen en nu bij zo'n zakelijke bijeenkomst. Had liever zo`n soort outfit gezien als in 2010 bj dezelfde soort bijeenkomst http://www.fanvanmaxima.nl/?p=4881

afbeelding van Marije

Marije

maandag 14 apr 2014 - 20:57

Mooie bloes en rok! Super!
Zijn dit echt nieuwe oorbellen? Ik dacht dat ik ze wel vaker had gezien... Maar ik heb een minder goed geheugen wat dit betreft dan Josine, dus je zal wel gelijk hebben :)
Inderdaad zijn haar haren een beetje jammer...

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 14 apr 2014 - 21:21

Ik twijfel. Kun je een voorbeeld noemen toevallig? :)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 14 apr 2014 - 21:34

Ik heb close ups gevonden en Máxima draagt inderdaad bekende oorbellen! Ze zijn van Maison van Belle en worden gedragen sinds 2007. :)

afbeelding van Marije

Marije

maandag 14 apr 2014 - 22:00

Had ik het toch goed gezien! ;)

afbeelding van Nelleke

Nelleke

maandag 14 apr 2014 - 20:56

De tinten vind ik haar mooi staan, maar de print op de rok alsmede het model vind ik tamelijk onflatteus. De blouse/top vind ik leuk, maar meer op een jeans met bijvoorbeeld ballerina's of een mooie pump met sleehak. En ja, het haar. Wat ook de reden is, ik zou zelf nooit met dit soort piekhaar willen lopen. Een laagjeskapsel of een bob lijken me Maxima mooi staan.

afbeelding van Emmy

Emmy

maandag 14 apr 2014 - 20:56

Ook ik ben 'gezegend' met fluthaar ;-(
Wind doet het haar dan geen goed. Of een beetje borstelen dan helpt?! Bij mij niet echt, eerlijk gezegd.
En het idd goed om je haar met rust te laten. Hoewel ik voor mijn haar rust creëer door het juist op te steken. Dan zit je er niet aan, ik denk dat er dan ook minder haren uitvallen. Want net als bij mij zullen haar haren ook niet zo snel meer dikker worden (lees eerder nog meer uitdunnen). Ik zou het haar wel van harte gunnen. Maar eerlijk gezegd heeft het voor mij ook wel iets moois en ontwapenends dat ze gewoon met haar haar leeft en het maar af en toe flut laat zijn.

afbeelding van Sol

Sol

dinsdag 15 apr 2014 - 09:02

Er is hier al veel gezegd over het haar van de koningin. Zelfs Josine (!) vraagt zich af of niemand de koningin een borstel had kunnen geven.... :-) Maar....

@Emmy: mijn punt is dat de koningin juist NIET "haar haar met rust laat" of "gewoon met haar haar leeft" want anders zou ze (zoals Poekie hieronder terecht zegt) "gewoon" stoppen met haar extentions, haarstukken en overmatige waterstofperoxide etc. Dat zou mijns inziens nl pas echt leven met je haar zoals het is zijn en echt met rust laten... :-)

afbeelding van Myrte

Myrte

dinsdag 15 apr 2014 - 09:38

Weet je wat me pas knap lijkt: als wij hier kunnen leven met haar haar zoals het nu is ;-)
Dat wordt wachten tot Pasen en Pinksteren etc....

afbeelding van Emmy

Emmy

dinsdag 15 apr 2014 - 11:41

eens, Myrte!

afbeelding van Sol

Sol

dinsdag 15 apr 2014 - 10:37

@Myrthe: ach, je weet wat men zegt: goed voorbeeld doet volgen... Waarschijnlijk als zij laat zien dat ze met haar haar kan leven zoals het is (dus de natuurlijke kleur, zonder haar extentions ect) dan kunnen sommigen van ons waarschijnlijk dat ook... ;-)

afbeelding van marinde

marinde

maandag 14 apr 2014 - 21:19

Ben het met je eens dat het mooi is dat ze gewoon met haar haar leeft!

afbeelding van AnneR

AnneR

maandag 14 apr 2014 - 20:41

Ik weet uit eigen ervaring dat stress veel (slechts) kan doen met je haar. Dan is er volgens de kapper weinig meer aan te doen dan het heel goed te verzorgen, ook met voeding en met rust. Maar dat vraagt veel tijd… En het weer, airco, stijltang, drukke agenda etc doet er natuurlijk ook geen goed aan.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 14 apr 2014 - 20:55

Wat grappig: schrijf je een blig over de pailletten outfits, draagt ze er meteen 1. En wat ben je weer snel Josine!
Leuke outfit, helemaal Máxima. Het verbaast me niet dat ze voor los haar kiest en het zou zo maar kunnen dat de wind de boosdoener is. Volgende keer beter! Ben het helemaal eens met AR1991 met de opmerkingen over het haar. Opgestoken prachtig, maar ik vind het wel heel erg Máxima om regelmatig haar haar los te dragen.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?