Hare Majesteit Koningin Máxima is woensdagavond 17 oktober in het Vredespaleis in Den Haag aanwezig bij de openingsceremonie van het congres One Young World The Hague. Bij dit internationale congres komen 1.800 jonge leiders samen om te debatteren en te werken aan innovatieve oplossingen voor mondiale problemen.

Koningin Máxima zal een kort openingsstatement geven tijdens de ceremonie. Zij doet dit in haar hoedanigheid van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling en erevoorzitter van het mondiale samenwerkingsverband voor inclusieve financiering 'Global Partnership for Financial Inclusion' (GPFI) van de G20.

One Young World organiseert jaarlijks een conferentie voor jonge leiders uit meer dan 190 landen. Zij zijn onder andere werkzaam in het bedrijfsleven, bij NGOs en universiteiten en komen samen om hun visie te geven op problemen die hun generatie treffen, zoals klimaatverandering en mensenrechten.

Bij de openingsceremonie houdt onder andere Sir Bob Geldof, counsellor van One Young World, een introductie op een eerbetoon aan voormalig counsellor Kofi Annan.

Outfit: Nieuwe japon van gestippelde chiffon. Met dank aan Mirjam, Merel en HeavenLM kan ik jullie vertellen dat de outfit uit de collectie van Saloni komt. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Johannetta

Johannetta

zaterdag 20 okt 2018 - 14:16

Wat me vaak verbaast, is dat de een iets flateus vindt staan en een ander dat juist niet vindt, zoals met deze jurk van Maxima. Zelf vind ik deze kleuren niet stralend genoeg voor haar of omgekeerd, laten deze kleuren haar minder stralen. En verder, iemand had het over een gemis aan signatuur bij Maxima. Persoonlijk zie ik haar het liefst met zo n enorme hoed en kleding met rechte lijnen, eenvoud. Maar zij lijkt nou juist ook veel te houden van al die romantische dingen zoal kant, ruches, etc en bovendien lijkt ze zich vaak in te leven in haar omgeving en past haar kleding daar op een associatieve manier op aan, wat een eigen signatuur onmogelijk maakt of dat zou nou juist haar signatuur moeten zijn. Als je een heldere stijl hebt zoals bijvoorbeeld koninginLetizia die nu al een tijd heeft, en die ik daarom zeer bewonder, dan scheelt dat in de portemonnee, denk ik.Maar wie weet, is dat niet zo. Toch Maxima wr met haar afwisseling soms wel absoluut smashing ourfits tussen zitten. Deze zouden nog fantastischer zijn als de rest wat simpeler was.

afbeelding van Helena

Helena

zaterdag 20 okt 2018 - 00:22

Zelfzeker zeggen ze toch in belgie. IK vind dit geen jurk, die Maxima flatteert.Te druk, t e veel.

afbeelding van jeannine

jeannine

zaterdag 20 okt 2018 - 14:35

als ik het woord " zelfzeker "gebruik , bedoel ik niet dat ze het bij het rechte eind heeft maar ik bedoel daarmee , zo vastberaden dat een styliste haar niet kan ompraten .Maar daarom is dat nog niet juist.
Natan heeft ook al dikwijls gezegd maar de koningin wil het zo.Ik denk dat ze echt haar willetje doordrijft of het haar nu beter laat uitkomen of niet.

afbeelding van Helena

Helena

vrijdag 19 okt 2018 - 23:09

Zelfzeker zeggen ze toch in belgie. IK vind dit geen jurk, die Maxima flatteert.Te druk, t e veel.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

donderdag 18 okt 2018 - 23:50

Ik vind het wel een spannende stof 3 D print of zo met die opgeplakte rondjes? Qua model is het natuurlijk 3 keer niks met een elastiekje in de taille. Helemaal afgeknapt ben ik op de afwerking van de ruches, nee als je zoveel moois in de kast hebt hangen (bijvoorbeeld het leuke groene broekpak van Tamineau of de zwart-witte tweed van een streekbezoek of die leuke rode met de paarse stiksels), dan ga je niet met zo’n overigens ook nog hele dure jurk (gezien de afwerking) het spreekgestoelte op.

afbeelding van Frederike

Frederike

vrijdag 19 okt 2018 - 19:53

Meningen zijn natuurlijk altijd discutabel en Máxima slaat ook best wel eens (flink) de modeplank mis, maar om nu bij deze outfit omschrijvingen te gebruiken als ‘is het model natuurlijk 3 keer niks’ en ‘helemaal afgeknapt ben ik’ en ‘ga je niet zo het spreekgestoelte op’ doet naar mijn mening geen recht aan dit verzorgde totaalplaatje en ook niet aan al die mede-MKM-ers die hun best deden om te beargumenteren waarom ze dit wél een mooie jurk vinden. Natuurlijk mag je -zoals iedereen hier - je mening geven maar het is hier de toon die de muziek maakt, die ik niet zo geslaagd vind.

afbeelding van 29novmode

29novmode

donderdag 18 okt 2018 - 22:06

Helemaal goed. Leuke frisse kleuren, mooie stof en leuk met die ruches. De zwarte panty staat er goed bij.

afbeelding van Jrn

Jrn

donderdag 18 okt 2018 - 21:32

Bovenkant okay, maar dan liever met zwarte kokerrok.
Koningin van de allegaartjes, ergens hier boven genoemd, vind ik best een treffende associatie.
Er mag wel wat meer lijn in de garderobe, dat doen andere koninginnen - en deed Beatrix ook - stukken beter. Ik mis signatuur.

afbeelding van Krielie

Krielie

zondag 21 okt 2018 - 15:12

Is haar signatuur niet de kleding met de stugge stoffen van Natan?

afbeelding van Gerdiene

Gerdiene

donderdag 18 okt 2018 - 21:05

Nee, niet geslaagd.
Naar mijn mening te druk.

afbeelding van Fina

Fina

donderdag 18 okt 2018 - 21:02

Leuk jurkje en heerlijk dat ze ook van kleur houdt.
Deze kleuren staan haar goed. Na mijn idee had ze zwarte oorbellen in moeten doen zodat dat in het gezicht rustig blijft met alle kleuren in de jurk daarbij had ze ook zwarte panty's en pumps aan was het wat rustiger gebleven.

afbeelding van Catharina Afra

Catharina Afra

donderdag 18 okt 2018 - 18:59

Geweldige jurk! Maxima zou zo mijn stylist mogen zijn!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

donderdag 18 okt 2018 - 18:33

Zelfverzekerd is ze zeker! Ik vind persoonlijk effen kleuren het mooiste staan bij Máxima. Zoals een rode jurk, zwarte jurk van Ralph Lauren etc. Het vreemde is dat je na 1 macht slapen deze drukke prints wel gezien hebt. Voor mij hoeft ze deze jurk niet nog eens te dragen hoe verrassend ik het gisteren iok vond. Grappig hoe snel je uitgekeken raakt op prints.

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 18 okt 2018 - 19:37

Ja Margriet76 dit vind ik helemaal waar , jurken met prints vind ik met 1 keer ook genoeg en ze heeft een heel uitgesproken gezicht dus met effen is het veel mooier .

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 18 okt 2018 - 17:14

Ik ben het eens met Siobhan het bovenstuk vind ik mooi maar al die franjes aan de rok vind ik wat te , ik hou meer van een rechtere geklede rok bij Maxima
Ik denk dat Maxima veel te zelfzeker is , en te goed weet wat ze wil om een styliste te nemen.
IK stel me dan tevreden met telkens " de verrassing "" onvoorspelbaar dat houd me benieuwd.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

donderdag 18 okt 2018 - 14:57

Deze jurk vind ik niet mooi passen bij Maxima, misschien wel met laarzen met een lage hak. Deze schoenen passen er mijn inziens niet bij. Te hoog

afbeelding van JokeGram

JokeGram

donderdag 18 okt 2018 - 12:00

Fijn dat iedereen hier haar of zijn eigen mening kwijt kan! Zo vind ik dat Maxima zeker geen stylist nodig heeft. Ik houd van haar zeer gevarieerde en verschillende stijlen door elkaar. Heerlijk verrassend en onverwachts. Er zit weleens een misser tussen, maar dat vergeef ik haar. Wel zou haar kamenierster kunnen kijken of alles netjes zit en advies voor onderkleding geven. Maar voor mij....asjeblieft haar ‘eigen’ stijl. Genieten is dat voor mij.

afbeelding van JokeGram

JokeGram

donderdag 18 okt 2018 - 12:04

Trouwens, geweldige jurk, schoenen, oorbellen en kapsel vanavond. Ik ben deze hele week al blij maar haar kleding. ;-))

afbeelding van Snijders

Snijders

donderdag 18 okt 2018 - 12:07

Ben het met je eens. Houd wel van dat verrassende en de variatie.

afbeelding van Leana

Leana

donderdag 18 okt 2018 - 12:05

Ik ben het helemaal met je eens JokeGram. Maxima fleurt alles een beetje op. Ze is ten minste niet zaai. Dat maakt het mijns inziens leuk om haar te volgen.

afbeelding van Mathilde

Mathilde

donderdag 18 okt 2018 - 11:44

Met álle respect, maar Maxima is de Queen van de allegaartjes.
Kate heeft gelijk!
Wat Maxima nodig heeft, is een stylist die verstand heeft van de style en de kleuren die bij iemand passen.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

donderdag 18 okt 2018 - 13:18

Je hebt helemaal gelijk.

afbeelding van Kate

Kate

donderdag 18 okt 2018 - 09:00

Jammer dat de koningin geen advies of stylist wil .
Brrrr wat een stijl en wat een kleuren ....
Het is herfst en er zijn zeker nieuwe herfsttinten te vinden ,niet deze kleurige clownesk kleding van de laatste dagen .....
Verbazend dat zovelen het mooi vinden .

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 18 okt 2018 - 10:46

Maar, wie zegt dat een stylist het beter zou doen en naar ieders smaak.
Ook een stylist volgt gewoon zijn/haar eigen smaak, die zullen dan wel wat regeltjes op papier hebben van welke kleuren niet of wel bij elkaar kunnen of welke vorm top staat bij welke vorm top, of weet ik veel wat die op papier hebben staan (dat weet Josine wel, die heeft dacht ik een dergelijke opleiding gevolgd) maar het is logisch dat ze verder zoals ieder mens gewoon hun persoonlijke smaak volgen en dat zal niet ieders smaak zijn.

afbeelding van Mathilde

Mathilde

donderdag 18 okt 2018 - 11:48

Lina, een goede stylist volgt niet haar eigen smaak en zéker geen regeltjes!

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 18 okt 2018 - 12:26

Interessante discussie.
Wat doet een stylist dan? Hoe bepaalt die dan of iets kan of niet?
Bijvoorbeeld, die zal een klant toch niet in iets gaan laten lopen wat zij/hij zelf afschuwelijk vind? En ik denk dat er voor alles wel wat regels zijn anders zou er geen opleiding tot stylist zijn maar iedere stylist zal zelf bepalen of ze die volgen of niet.

En wat ik ook bedoel met regels, je kunt iemand die 1m60 is vaak niet hetzelfde aantrekken als iemand die 1m90 is. Of iemand met maat 48 kan over het algemeen niet hetzelfde aan als iemand met maat 36. Dat zijn toch “regeltjes” die je dan moet weten.

afbeelding van Mathilde

Mathilde

donderdag 18 okt 2018 - 13:07

Ha, Lina, jij noemt het regeltjes. Ik noem het : " Er kijk op hebben ". Verstand hebben van proporties, lichaamsbouw, noem maar op.
En ze zullen zéker niet iemand laten lopen in iets dat ze zelf niet mooi vinden.
Ze hebben "de kunst" om iemands persoonlijkheid te onderstrepen.
Kijk eens naar de koningin, als zij zo,n klein hoofddeksel draagt. De verhoudingen klóppen gewoon niet.
Vergelijk het eens met de Hertogin van Luxemburg! Haar staat het prachtig, omdat de verhouding klopt.
Nét zo min als een V-hals bij iemand met een lange nek.
Kijk eens op internet, er zijn zóveel voors en ná te vinden.
Met een kleine "kunstgreep"zie je zóveel verschil!

Ohhh, Lina, wat móet je veel van me , hihi, dat komt door mijn enthousiasme over het onderwerp!

afbeelding van Chiqui65

Chiqui65

donderdag 18 okt 2018 - 14:31

Geen V-hals bij een lange nek?? Maar juist weer wel met een grote boezem, toch?? Dan heb ik nu een probleem, want lange nek en grote boezem...

afbeelding van Mathilde

Mathilde

donderdag 18 okt 2018 - 22:44

Hallo Chique 65, hihi, je hebt écht een probleem. Maarre, niet onoverkomelijk hoor!
Een V-hals kan inderdaad prima bij een wat forsere boezem! Daar heb je gelijk in.
Zit je alleen nog met dat "nekje" van je.
Ik heb wat zitten snuffelen op het web. Er is zóveel te vinden. Heel leuk om te lezen en goeie tips te vinden.
Tik maar gewoon in: welke halslijn past bij mij, en je bent úren zoet :-))

afbeelding van Chiqui65

Chiqui65

vrijdag 19 okt 2018 - 15:48

Ga ik doen, bedankt voor de tip.

afbeelding van Mathilde

Mathilde

donderdag 18 okt 2018 - 22:36

Hallo Chique 65, hihi, je hebt écht een probleem. Maarre, niet onoverkomelijk hoor!
Een V-hals kan inderdaad prima bij een wat forsere boezem! Daar heb je gelijk in.
Zit je alleen nog met dat "nekje" van je.
Ik heb wat zitten snuffelen op het web. Er is zóveel te vinden. Heel leuk om te lezen en goeie tips te vinden.
Tik maar gewoon in: welke halslijn past bij mij, en je bent úren zoet :-))

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 18 okt 2018 - 17:07

Mij hebben ze altijd gezegd geen v hals bij een scherpe kin maar wel bij een ronde kin of rond gezicht . Echt boeiend al die weetjes.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

donderdag 18 okt 2018 - 14:55

Chiqui65 hiha

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 18 okt 2018 - 13:28

Dat is nou wat ik dus bedoelde toen ik zei dat het toch ook (in ieder geval voor een deel) eigen smaak is :-) omdat ze iemand niet met iets zullen laten lopen wat ze zelf afschuwelijk vinden.

Wat mij betreft is dat ook wel “er kijk op hebben” maar blijkbaar heeft niet iedereen daar uit zichzelf kijk op anders zouden die opleidingen niet bestaan.

Ik denk dat ik er wel aardig kijk op heb, in ieder geval voor mijzelf ;-) ik weet grotendeels wel wat ik met mijn lichaamsbouw wel en niet kan dragen en toch gebeurt het me af en toe dat als ik dan een foto van mezelf zie ik dan pas op die foto zie, oei, dat zit toch niet zoals ik in de spiegel zag, dat moet ik niet meer zo dragen.
Dat is het vervelende dat je het voor de spiegel vaak anders ziet dan het in werkelijkheid is.
Dus als ik een publiek figuur zou zijn dan zou ik eerst een foto van mezelf laten maken, staand en zittend, om te zien hoe iets valt voordat ik met dat kledingstuk de deur uit zou gaan.

Maar een voorbeeldje over eigen smaak, wel leuk om te vertellen vind ik.
Laatst was er een programma op tv met Monique de Bouvrie. De presentator ging met haar door een huis wat zij had ingericht (of laten bouwen, ik kwam er te laat in dus daar wil ik even van af zijn) voor een klant. Ze vertelde dat ze er al 10 jaar mee bezig was en er zo trots op was en als ze daar kwam ze zich zo thuis voelde.
Ze vertelde dat de bewoners veel met kunst bezig waren en daarom een lichte neutrale woning wilde hebben. Wat je te zien kreeg waren volkomen witte grote kamers met bijvoorbeeld alleen een bank en tafel in 1 hele grote ruimte. Het hele huis had een soort van “blokmuren” alles recht en alles volkomen wit. Ik vond het áfschuwelijk! Je kreeg bijna hoofdpijn van al dat wit terwijl terwijl ik zelf ook het meeste van heel licht hou.
Écht alles volkomen wit in kale grote hoge ruimtes, ik zou daar na een seconde gillend weglopen. Zó abnormaal ongezellig, het had meer een ziekenhuissfeer eigenlijk.

En dan een grote kale ruimte met alleen een zwembad er in en verder niks, daar deed ze ook lyrisch over.
Ik bedoel er dus mee te zeggen, ook al heb je ergens voor geleerd, daarom hoeft wat jij mooi en gezellig en perfect vind een ander nog niet mooi en perfect te vinden :-)
Je zou dan denken dat je iemand die er voor geleerd zijn/haar gang kan laten gaan, blijkt dus niet zo te zijn.

Wat bedoel je? Waar zijn voors en tegens over te vinden?

afbeelding van Mathilde

Mathilde

donderdag 18 okt 2018 - 14:52

Ha, Lina, héérlijk om onze gedachten te proberen, onder woorden te brengen.
Toch blijkt dat nog knap lástig.Volgens mij is er sprake van een kleine Babylonische spraakverwarring!
Ik bedoelde n.l. dat de stylist je niet iets zal aansmeren wat je zélf niet mooi vindt!
Als je via een zoekmachine zoekt bij stylist vindt je veel informatie en foto,s van voorbeelden hoe het beter kan.

Wat betreft Monique, zij zal zéker in samenspraak met de bewoners het huis zó hebben ingericht.
Hahaha, ik zou er zelfs niet willen logeren!

Ik denk dat we het samen eens zijn dat kleding niet állesbepalend is.
Het gaat uiteindelijk om de persoon die het draagt.
Er zijn belangrijker dingen in het leven, alhoewel je idee om vóóraf foto´s te maken een lumineus
idee van je is.
Hartelijke groet.

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 18 okt 2018 - 19:54

Mathilde, Haha oeps, ja daar heb je natuurlijk gelijk in dat Monique met de eigenaren samengewerkt zal hebben dus dat het iets is wat die zelf ook wilden.
Toch, ik kan het niet laten om te zeggen ;-) ik kan niet begrijpen dat iemand dan zo vol trots en vervoering kan praten over een paar kale witte kamers (waar ze tien jaar aan heeft gewerkt zoals zei...) alsof ze iets gemaakt heeft wat niemand anders had kunnen bedenken ;-)

Ja het is lastig om een goeie discussie te houden via tekst, krijg je ook vaak misverstanden van, vooral omdat je iemands gezichtsuitdrukkingen niet ziet.
Maar, we zijn er wel een beetje uit nu :-)
Groetjes terug.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 18 okt 2018 - 18:37

Wat een fantastische reactie! Hartelijk en gezellig kan niet anders zeggen. Ik heb er van geleerd en dank

afbeelding van Jantje R

Jantje R

donderdag 18 okt 2018 - 09:53

Ik vind deze jurk niet mooi, tuttig. Wel goed gecombineerd met schoenen Haar haar zit ook mooi

afbeelding van Rick

Rick

donderdag 18 okt 2018 - 00:34

Uhm. Patroon van schoonmoeder gestolen? Brrr, wat truttig!

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

woensdag 17 okt 2018 - 23:28

Wow, mooie look! En ik word helemaal blij van haar kapsel :)))

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 17 okt 2018 - 23:24

Leuke jurk met geinige stof. Stofje is druk, voor mij hadden die roesjes op buik en onderkant er niet aan gehoeven. t bovenstuk is t mooist.
Goed verzorgd!

afbeelding van car

car

woensdag 17 okt 2018 - 23:11

Mooi afgestyled...kweet niet of ik de jurk behalve de kleurtjes ..wat voor maxima vind doen....
Ik kijkk btw uit naar 23 oktober : ) :) :)

afbeelding van Leana

Leana

woensdag 17 okt 2018 - 22:15

Prachtige jurk! Lekker fleurig en kleurig. Mooie pumps. Haar haar ziet er verzorgd uit. Mag ze vaker doen.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

woensdag 17 okt 2018 - 22:11

Leuk! Dit klopt qua kleuren, kapsel, gelegenheid... Top.

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 17 okt 2018 - 22:10

Ik vind het op zich echt een leuke jurk maar de kleuren niet echt flatterend. Naar mijn gevoel zullen die kleuren niemand écht goed staan. Ik vind Maxima er ook een beetje in verdwijnen.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 17 okt 2018 - 22:07

Whow veel beter dan de geruite dekenrok van vandaag. Om 21.30 uur las ik op twitter idd dat dit Saloni is. Nooit van gehoord....

afbeelding van Suus

Suus

woensdag 17 okt 2018 - 21:36

een heeeel (erg groot nogal veel) klein beetje te duur voor mij helaas ;-)

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 17 okt 2018 - 21:46

We wachten gewoon op de Zara imitatie ;)

afbeelding van Frederike

Frederike

woensdag 17 okt 2018 - 21:36

Knap en snel gevonden Merel! Ja hoor, die is het. Een mooie jurk, flamboyant en qua kleuren en schnit passend bij de herfst. En hij staat haar ook nog eens goed. En (de goede styling met) het hulphaar en de mooie schoenen dragen ook zeker bij aan deze classy uitstraling. Het plaatje klopt.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?