Hare Majesteit Koningin Máxima is woensdag 27 juni 2018 aanwezig bij de ondertekeningen van de lokale samenwerkingsconvenanten muziekonderwijs in de Liemers (Gelderland) en in de provincie Limburg. Koningin Máxima is erevoorzitter Méér Muziek in de Klas.

De convenanten vloeien voort uit het programma Méér Muziek in de Klas Lokaal. Het programma is opgezet door de stichting Méér Muziek in de Klas. Deze landelijke organisatie heeft tot doel dat alle 1,6 miljoen basisschoolkinderen in Nederland in 2020 goed en structureel muziekonderwijs krijgen. Het project Méér Muziek in de Klas Lokaal draagt hier aan bij door regionale partners te stimuleren om een officiële samenwerking aan te gaan. Hiermee kan muziekonderwijs duurzaam verankerd worden. In november 2017 werd het eerste convenant getekend in de stad Groningen.

Zevenaar
’s Ochtends is Koningin Máxima aanwezig bij de ondertekening van het convenant waarin verschillende samenwerkingspartners in Gelderland beloven dat 9000 basisschoolkinderen in 2020 structureel muziekonderwijs krijgen. De basis hiervoor is gelegd door culturele organisatie Kunstwerk!. Deze organisatie is tien jaar geleden gestart met het geven van muzieklessen door muziekdocenten op de basisschool waardoor 75% van de Liemerse basisscholen nu muzieklessen krijgen. Voorafgaand aan de ondertekening wordt ze voor theater Het Musiater ontvangen door duizend Liemerse kinderen met een speciaal lied uitgevoerd door het Liemers Jeugdorkest, een kinderkoor en musici uit de regio.

Ittervoort
Koningin Máxima woont ’s middags in Ittervoort een tweede ondertekening van een convenant bij. In het convenant staan de afspraken vermeld en laat zien hoe het muziekonderwijs in de provincie Limburg de komende jaren structureel een plaats krijgt op alle basisscholen. In de provincie Limburg heeft DOOR!, de Limburgse campagne voor muziekonderwijs, er voor gezorgd dat deze afspraken gelden voor alle schoolkinderen, waaronder 77.800 basisschoolkinderen in de hele provincie. De ondertekening vindt plaats in Adams Muziekcentrale waar Koningin Máxima een SamenDOOR!concert bijwoont met bijdragen van onder andere de philharmonie zuidnederland, een kinderkoor en Pabo-studenten.

Outfit: Voor de ondertekening heeft koningin Máxima een bekend, donkerblauw jumpsuit van modehuis Natan uit de kast gehaald. 

Máxima met de outfit in Washington, april 2018.

Jumpsuit van Natan:

Máxima's clutch komt vermoedelijk van Glorinha Paranaguá:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Jantje R

Jantje R

vrijdag 29 jun 2018 - 11:20

Pak staat Maxima goed. Maar ik houd niet van grote sieraden.

afbeelding van Marja

Marja

donderdag 28 jun 2018 - 12:58

Prachtig, ik hou hier van.
Als ze 'm niet meer wil mag hij naar mij toe, ik denk dat we dezelfde maat hebben dus dat moet geen probleem zijn.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 28 jun 2018 - 08:40

Super broekpak! Ik vind de mouwtjes ook zo leuk! Oorbellen iets te grof naar mijn mening, maar verder echt helemaal top gecombineerd. Persoonlijk vind ik het losse haar bij een strakker broekpak prima combineren. Leuk tasje ook; hebben we daar meer informatie over?

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 28 jun 2018 - 06:39

De chunky matgouden sieraden bij een diepdonkerblauwe zwierige vrouwelijke jumpsuit met mooie revers: geweldig. Deze wat “meer pit minder froufrou” stijl staat haar zo goed.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 27 jun 2018 - 22:50

ik ook Margot, vind het juist heel mooi staan als je een beetje een klein kleurtje hebt maar ook als je dat niet hebt om donkerblauw en zwart te dragen. Is ook in zuidelijke landen vaak de keus van de lokale bevolking

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

woensdag 27 jun 2018 - 21:28

Heel leuk pak en grappige sieraden. Eens met mrs. Duck omtrent de staart bij deze oorbellen. Ze is vrijwel alleen buiten gefotografeerd maar er was ook nog een concert in een zaal en ondertekening door de revers ziet deze jumpsuit er heel zakelijk en dus geschikt uit. Overigens draag ik in de zomer ook vaak donkerblauw of zwart, ook naar strand of terras.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 27 jun 2018 - 21:21

Ja!! Ik hou van deze look. Zakelijk en de sieraden maken het des Máximas.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

woensdag 27 jun 2018 - 21:16

Ze ziet er prima uit. Misschien tikje te donker voor het seizoen en de gelegenheid, maar door de accessoires wordt het niet saai. Bij dergelijke oorbellen had een lage, eenvoudige staart ook mooi geweest.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

woensdag 27 jun 2018 - 19:57

Leuke outfit hoewel het ietwat herfstachtig aandoet.
Iemand, ik dacht dat het TWOR was, zei recentelijk dat Maxima hier waarschijnlijk ook wel eens meeleest. Ik kan mij zo voorstellen, als ik Maxima zou zijn, het vervelend wordt om steeds opnieuw re moeten lezen van mensen die ik niet ken dat mijn sobere donkere outfit te maken zou hebben met mijn stemming? ! Naar en confronterend als derden steeds mijn outfit denken te koppelen aan mijn eventuele gemoedstoestand.

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 28 jun 2018 - 08:52

Ja het is vaak hilarisch om te lezen wat mensen al niet bedenken waarom Maxima een bepaalde outfit zou dragen, zware of minder zware make-up op heeft, veel of weinig sieraden draagt, enz. enz.
Als je dat zo leest dan zijn er héél veel mensen die weten wat Maxima denkt ;-)

afbeelding van Babs74

Babs74

donderdag 28 jun 2018 - 08:01

Eens!

afbeelding van Marga

Marga

donderdag 28 jun 2018 - 00:11

Super leuke outfit. Heb net ook een donkerblauwe jumpsuit voor de zomer gekocht. Niet van Natan, maar zeker van een stof die niet warm genoeg is voor de herfst of de winter. Prima kleur. Gewoon chique. Ik ben het verder met je stelling eens Hendrika. Geldt voor mij ook voor de wijze waarop sommigen af en toe hun mening durven te geven op deze site.

afbeelding van Suus

Suus

woensdag 27 jun 2018 - 21:52

Ja, dat gevoel heb ik er ook bij HendrikaB. Misschien analyseren we soms wel een beetje teveel ;-)

afbeelding van marinde

marinde

woensdag 27 jun 2018 - 23:30

En ik heb soms het gevoel dat we niet zozeer teveel analyseren maar wel eens teveel interpreteren.
En overigens vind ik deze jumpsuit Máxima geweldig staan. Mooi gecombineerd met de sieraden! Het geheel maakt op mij geen sombere indruk.

afbeelding van Suus

Suus

woensdag 27 jun 2018 - 23:41

Inderdaad, het is interpreteren, niet analyseren. En ik vergat nog te zeggen dat ze er inderdaad mooi uitziet.

afbeelding van marinde

marinde

donderdag 28 jun 2018 - 12:30

Zijn we het helemaal eens, Suus....

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 27 jun 2018 - 20:09

Dat heeft Josine me wel eens verteld, en heb ik hier inderdaad vorige week gezegd, dat Maxima hier wel eens mee leest.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 27 jun 2018 - 18:50

Even off topic, maar wie weet een leuke stoffensite? Ik zoek tricot voor rompertjes voor Jesse.

afbeelding van Wilhelmina57

Wilhelmina57

woensdag 27 jun 2018 - 20:17

De Stoffenkraam in Sliedrecht!

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 27 jun 2018 - 19:04

Neem eens een kijkje op www.driessenstoffen.nl. Daar bestel ik ook regelmatig stoffen. Je kunt er ook voor een paar cent een stofstaaltje bestellen, zodat je kunt kijken hoe de kleur is etc.

afbeelding van Kaat Mossel

Kaat Mossel

donderdag 28 jun 2018 - 07:57

Ik gebruik vaak een microtex naald (heel spitse punt) en voor deze stof zou ik denk ik nr. 80 kiezen.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 28 jun 2018 - 09:56

Ja, ik denk dat ik voor een nieuwe nr. 80 ga. Even afwachten hoe kwetsbaar de stof is. Het plan is een kort kokerrokje voor Lieke. Ik heb een halve meter besteld, dus dat moet met maat 104 wel lukken. En als het past qua stof nog een handtasje of haarband erbij. Ik vind dat zo leuk staan met een eigenwijs knotje: https://www.modekoninginmaxima.nl/sites/default/files/lieke_3.jpg

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 28 jun 2018 - 10:22

Geweldig!! Wat een prachtig en vrolijk meisje!! Volgens mij heeft ze haar lach van haar moeder! Geniet ervan, Josine!

afbeelding van Marleen Dreesens

Marleen Dreesens

woensdag 27 jun 2018 - 20:20

Josine, ik zou dit met een dunne naald doen. De stof lijkt me erg kwetsbaar. Je kunt eventueel advies inwinnen bij een fournituren winkel.

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 27 jun 2018 - 18:17

Ik sluit me graag bij bovenstaande reacties aan. Mooi sober en stijlvol pak. En grappig gecombineerd met grote opvallende sieraden. Goed gedaan!

afbeelding van Frederike

Frederike

woensdag 27 jun 2018 - 22:44

Ook ik ben het hier mee eens.

afbeelding van Johannetta

Johannetta

woensdag 27 jun 2018 - 17:53

Supergoed.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 27 jun 2018 - 17:25

heel mooi! niet meer maar zeker ook niets minder! oorbellen en armband lekker opvallend, ze ziet er heel goed uit en valt op door haar sobere en daardoor mooie kledingkeuze

afbeelding van Eyecatcher

Eyecatcher

woensdag 27 jun 2018 - 17:10

Ze moest ondertekeningen maken. Misschien is het zakelijk bedoeld, wat er toch weer een andere blik op geeft.

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

woensdag 27 jun 2018 - 17:02

De jumpsuit is niet zwart, maar donkerblauw, zag ik in Ittervoort

afbeelding van zara

zara

woensdag 27 jun 2018 - 16:15

Mooie snit heeft deze jumpsuit! Ook mooi gecombineerd zo, met die stoere gouden sieraden. Het gaat om de feestelijke ondertekening van een convenant, daarom vind ik dat zwierig-zakelijke ook heel toepasselijk. (Grappig om te zien hoe de meeste volwassenen best stijfjes zijn, en de kinderen heel enthousiast!)

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 27 jun 2018 - 15:34

Staat haar supergoed. Beetje stemmig. Past goed bij de andere beetje stemmig geklede dames. En bij haar emotie stel ik mij voor.
Een goede Natan!

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 27 jun 2018 - 15:17

hier bij ons (Belgie )is het bloedheet maar ja voor een beetje gekleed over te komen , het is wel een mooie jumpsuit

afbeelding van Helena

Helena

woensdag 27 jun 2018 - 14:49

Nou, hier schijnt de zon niet. Helaas.

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 27 jun 2018 - 13:13

De zwarte/donkerblauwe outfit is op zich prachtig, maar op een zonnige dag als vandaag had ik persoonlijk iets kleurrijkere kleding aangetrokken. De oorbellen zijn van Monies. Máxima droeg de oorbellen/clips voor het eerst op 20 april in Washington.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

woensdag 27 jun 2018 - 18:41

Ze blijft voorlopig nog stemmige kleding dragen....het zal nog wel even duren.
Voordat ze weer toe is. Aan wat anders....
Haar lach is er weer!

afbeelding van Esther6

Esther6

woensdag 27 jun 2018 - 20:04

Vorig week was er een mooi lila paars jurkje....

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 27 jun 2018 - 17:06

Altijd mooi een donkere outfit. Prachtige jumpsuit van Natan (die ze eerder op 20 april droeg bij een vergadering van de Wereldbank) en de clutch is echt een toppper. Leuk om te zien hoe ze echt straalt in het contact met kinderen.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?