Hare Majesteit Koningin Máxima woont dinsdagochtend 27 maart in de Rijtuigenloods in Amersfoort het 10-jarig jubileum bij van de stichting Het Begint met Taal. De jubileumviering bestaat uit een landelijke conferentiedag 'Leve de taalcoördinator’, waarbij de lokale taalvrijwilligersorganisaties uit het netwerk van de stichting samenkomen. Het belang van taalcoaching aan anderstaligen in Nederland en de rol van de coördinator staan centraal.

Tijdens het programma gaan zo'n 300 deelnemers (coördinatoren, cursisten en beleidsmakers) met elkaar in gesprek over hun ervaringen met taalcoaching. Tijdens de bijeenkomst is ook aandacht voor het programma Taal & Toekomst, dat jonge nieuwkomers voorbereidt op leven en werken in Nederland.

Het Begint met Taal is in 2008 door vier taalvrijwilligersorganisaties opgericht om het organiseren van taalcoaching te versterken. Inmiddels is het een platform met meer dan 160 lokale partners op ruim 260 locaties. Zij zorgen ervoor dat wekelijks 15.000 vrijwilligers zo'n 28.000 anderstaligen begeleiden bij het leren van de Nederlandse taal en cultuur.

Outfit: koningin Máxima draagt vandaag een roze japon van Natan en een relevé (hoed met opgeslagen rand aan de voorzijde en neerwaartse aan de achterzijde) van Fabienne Delvigne. 

Máxima droeg de jurk in 2017 drie keer. 

Máxima's hoed is gemaakt door Fabienne Delvigne en werd eerder gedragen tijdens het streekbezoek aan het Eemland. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Jens

Jens

zaterdag 31 mrt 2018 - 16:54

Mooi totaalplaatje dat felle roze jurkje met het bordeauxrood. Leuke oorbellen.
Ik mis alleen een paddd bh.

afbeelding van Frederike

Frederike

woensdag 28 mrt 2018 - 23:56

Het lijkt me heel vervelend als je voor deze precaire zaken nooit eens zelf de winkel in kunt, rustig kunt kijken en ‘voelen’ wat er te koop is. Via een website bestellen is toch lastig hiervoor. Enkele tips: Marlies Dekkers, Prima Donna (Twist), Chantelle. Of mogen we geen merken noemen?

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 28 mrt 2018 - 19:32

Dan laten ze gewoon iemand thuis komen met dat soort artikelen en kunnen ze thuis passen, of ze sturen iemand van hun staf om spulletjes te kopen. Of, wat ik ook weleens heb gehoord, dan kunnen ze daar terecht buiten de normale winkeltijden zodat niemand ze ziet.
Internet bestaat nog maar ongeveer 18 jaar voor het grote publiek dus zo ging dat vroeger ook.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 28 mrt 2018 - 18:07

Ik vind de kleuren prachtig. Alleen iets te mekkeren over de plooitjes, de zuidwester, en de te tuttige handtas. De ring en de oorbellen: lovelovelove.

PS Kunnen we ophouden over Maxima's lichaamsdelen? Bovendien, vrouwen hebben tepels, mooie, handige dingen, waarom loop je voor gek als iemand ze ergens door ziet priemen? Al dat padded ondergoed, om over shapewear maar te zwijgen: een vrouw is geen plastic pop.

afbeelding van M

M

zondag 01 apr 2018 - 22:25

Bepaal jij dat

afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 31 mrt 2018 - 14:15

Haha die Merel.... Maar een 'kouwe tietenbeha' (zoals mijn dochters zo'n padded beha noemen) , is toch geen gek idee hoor!

afbeelding van Helena

Helena

woensdag 28 mrt 2018 - 17:31

Maxima gaat echt niet zonder lingerie, beha, naar buiten. Dat geloof ik niet.

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 28 mrt 2018 - 17:50

Nou dat weet je niet, we weten zolangzamerhand wel dat je alles van Maxima kan verwachten ;)
En als ze er mee zou zitten dat er iets door haar kleding heenschijnt dan had ze daar alláng iets aan gedaan, aangezien daar al ettelijke malen over gesproken is hier, maar iedere keer schijnt het weer door haar kleding heen.
Maxima schijnt hier te lezen, Josine heeft dat geloof ik een keer verteld, en de landelijke pers neemt ook steeds meer reactie van hier over dus het is onmogelijk dat Maxima die opmerkingen niet kent, dus, het kan haar niks schelen dat er wat te zien is anders had ze er wat aan gedaan.

afbeelding van M

M

zondag 01 apr 2018 - 22:24

Jouw reacties en meningen gaan te ver. Maxima zou het niks kunnen schelen. Buitensporig.

afbeelding van Helena

Helena

woensdag 28 mrt 2018 - 17:31

Maxima gaat echt niet zonder lingerie, beha, naar buiten. Dat geloof ik niet.

afbeelding van M

M

woensdag 28 mrt 2018 - 15:38

Vraag me ook af of het niet een effect is van de foto zelf of dat ermee gerommeld is...

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 28 mrt 2018 - 17:53

Haha ja hoor, fotografe Yvonne van Woudenberg plakt een paar tepels op Maxima haar boezem....

afbeelding van M

M

zondag 01 apr 2018 - 22:23

Ik beschuldig hier niemand en niet zo naïef doen...

afbeelding van Lina

Lina

maandag 02 apr 2018 - 10:34

Naïef? Je vraagt je letterlijk af of er misschien met de foto gerommeld is. Dat houdt duidelijk in dat je je afvraagt of de fotografe dat gedaan heeft, iets anders kan ik er niet van maken.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

maandag 02 apr 2018 - 11:36

Ik heb inmiddels meerdere foto's groot gezien (van verschillende fotografen) en 1 ding weet ik heel zeker: er is niet met deze foto gerommeld. Maar het zou niet de eerste keer zijn als dat wel zo zou zijn ;)

afbeelding van Lina

Lina

maandag 02 apr 2018 - 12:04

Josine, ja misschien een rimpeltje wegshoppen of zoiets. Maar (zeker een vrouwelijke) fotograaf gaat toch niet bewust een verandering aanbrengen waar het hier nu om gaat?

afbeelding van M

M

woensdag 28 mrt 2018 - 15:36

Heel erg om te zeggen maar onze prachtige koningin heeft een andere beha nodig. Is er dan niemand om haar heen die dit zegt of ziet? Zelf zie je dit niet altijd of weet je van te voren, maar een kleedster zou dit onmiddellijk moeten weten. Het is ‘koud’ buiten namelijk, heel onprofessioneel van haar staf! Ze heeft het druk en dan heb je goede mensen nodig. Ze kan hier zelf niets aan doen, je kan niet alles onder controle hebben als je haar baan hebt. Ik zou het zeker niet beter doen dan zij. ik vind dat onze majesteit betere hulp verdient, ze wordt zo voor aap gezet.

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 28 mrt 2018 - 17:18

Wij moeten het allemáál zonder kleedster en staf doen en hebben het allemaal druk maar wij kijken ook in de spiegel voordat we de deur uitgaan.
Maxima is het nu al jaren gewend zich in het openbaar te begeven dus dan zou ze de “valkuilen” wat kleding betreft nu toch wel een beetje moeten weten. Ze heeft een gezond verstand dus het gaat te ver om te zeggen dat zij hier zelf niks aan kan doen en het de schuld is van haar staf, ze is geen kind van 5 die door mamma aangekleed moet worden.

Trouwens, ik heb eerder het idee dat er onder het bovendeel helemaal geen lingerie aanwezig is, anders had zich dat toch waarschijnlijk ook afgetekend onder die jurk ;)

afbeelding van Maxi

Maxi

woensdag 28 mrt 2018 - 13:52

Eens met M: de jurk zit te strak. En hij kruipt daarom op, op zoek naar ruimte. De hoed vind ik mooier als hij minder
relevé is ;-)

afbeelding van Arianne

Arianne

woensdag 28 mrt 2018 - 13:51

Ze ziet er geweldig uit! En zoals ze vaak doet, ze combineert prachtige kleuren met elkaar. Dat zie je niet zoveel in het dagelijkse leven.

afbeelding van M

M

woensdag 28 mrt 2018 - 13:23

De jurk zit haar nu wat te strak, kijk op de eerdere fotos ze is wellicht wat aangekomen. Ach ja wie heeft hier geen ervaring mee....

afbeelding van Suus

Suus

woensdag 28 mrt 2018 - 13:21

Ik vind dat ze er gewoon prachtig verzorgd uitziet! Totaalplaatje prima. En ik ben vast preuts, maar al die letterlijke verwijzingen naar het bovenstuk dat wat tekent vind ik lichtelijk gênant (helemaal als ik bedenk dat Maxima misschien zelf ook meeleest of me indenk dat het over mijzelf zou gaan). Neemt niet weg dat ik het ermee eens ben dat je zoiets probeert te voorkomen.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

woensdag 28 mrt 2018 - 10:39

Ze ziet er verzorgd uit. De hoed is een voorspelbaar model, maar dit model is prima voor haar. Haar gezicht is goed te zien voor het publiek. Het jurkje is prima qua kleur voor de lente. Al vind ik dat de plooitjes in de taille het wat truttig maken en haar heup en onderbuik niet flatteren maar benadrukken. Dat ze tepels heeft, lijkt mij niets bijzonders maar met een goede bh of voering in de jurk hoeft ze dat niet te laten zien. De tas is te rood tov haar hoed en schoenen.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 28 mrt 2018 - 08:45

Ik was gisteren bij Natan en zag daar geweldige nieuwe jurkjes en jasje met een palmblad print... ik verwacht Maxima daar zeker in te zien..dat groen wat zo fraai.
Wel weer lampenkappen als mouw maar verder mooi.

Dit ensemble van vandaag, best leuk maar te strak en de rimpeltjes rond de buik niet flatteus evenals de zichtbare tepels

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 28 mrt 2018 - 08:36

Fijn weer, Maxima met haar handelsmerk: de opgeslagen hoed! Jurk sluit mooi aan en wat heeft ze een goed figuur. De lente loopt zó je kamer in als je haar ziet, heerlijke kleuren. De tas had voor mij een clutch mogen zijn; te lomp en hij lijkt volslagen leeg ;)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 28 mrt 2018 - 10:23

WAUW at een mooie combinatie!! En wat super leuk dat ze deze prachtige oorbellen eindelijk weer draagt. Zo zie ik haar echt hetliefst! Top Máxima!

afbeelding van Marthe

Marthe

dinsdag 27 mrt 2018 - 20:33

Mooi! Jurk vind ik iets té fel. Maar verder netjes. Het haar mooi, mooie hoed. Hoed is idd wat te ver naar achteren. Weet iemand of die hoed al eerder is gedragen?
Ja dus ;-)

afbeelding van Carmen

Carmen

dinsdag 27 mrt 2018 - 19:15

De outfit is in orde, maar dit soort hoeden ben ik helemaal beu.

afbeelding van petra

petra

dinsdag 27 mrt 2018 - 19:05

Ik vind dat onze koningin er hier heel mooi uit ziet...ik zou zeggen...ga zo door!!!!

afbeelding van Fina

Fina

dinsdag 27 mrt 2018 - 19:02

Het stemt mij tevree. Inderdaad rustig met de sieraden ook wel eens mooi. De oorbellen zijn idd schitterend. Het roze met bordeaux kleurt prachtig. En die tas wil ik wel hebben. En o ja deze hoed vind ik haar super goed staan dus mij verveeld die nog niet.

afbeelding van Maribrune

Maribrune

dinsdag 27 mrt 2018 - 18:54

Een perfect totaalplaatje..... mag gezien worden..

afbeelding van zita

zita

dinsdag 27 mrt 2018 - 18:08

Het totaalplaatje is best leuk, maar... de hoed zit te hoog, de binnenstebuitenfiguurnaden bij de boezem vind ik niet fraai, de rimpels bij de taille geven een lelijke bolling bij de buik, bij de schouders is de jurk te smal en ze kan beter kiezen voor een padded bh. Pluspunten zijn de frisse kleur, de combinatie met bordeaux (beter dan met cognac!), de rustige styling (schoenen, tas, handschoenen en hoed in dezelfde kleur), en het is een outfit die passend is voor de gelegenheid. Een zeventje, wat mij betreft. Absoluut geen wow, maar gewoon wel netjes.

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 27 mrt 2018 - 18:01

Het wás een mooie jurk geweest als die plooitjes er niet voor hadden gezorgd dat de stof zo opbolt bij haar buik. En aan alles zie je dat de jurk gewoon een maatje te klein is, alles trekt.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

dinsdag 27 mrt 2018 - 20:21

Whoehahaha Iris, ik lig dubbel, hilarisch die schuit zo haar hoofd hihi toppie haha, ja ik ben deze hoed ook flink zat, Maxima heeft hem zo vaak op dat het niet meer bijzonder oogt! handelsmerk of niet.

afbeelding van Merel123

Merel123

dinsdag 27 mrt 2018 - 17:05

Wat staan deze kleuren Maxima geweldig mooi.
Het hele plaatje klopt, mooi verzorgd kapsel en geen overdaad aan juwelen.

afbeelding van Elles

Elles

dinsdag 27 mrt 2018 - 17:00

Spontaan,zo als Maxima de bloemen aanpakt van de mevrouw bij aankomst en dan zegt: "Dankjewel,oh,koude handen."
Prachtkoningin!
Mooie outfit!

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 27 mrt 2018 - 16:33

Mooi verzorgde look. Prachtige oorbellen. Terug van uitgeleend! En die relevé blijf ik echt geweldig vinden. Haar handelsmerk. Alleen het tasje is tuttig.

afbeelding van Eyecatcher

Eyecatcher

dinsdag 27 mrt 2018 - 15:55

Het is wel verstandig om die klassieke bordeaux rode kleuren erbij te dragen, anders wordt die felle fucsia kleur heeeel goedkoop. Ik vind het jurkje zelf ook goedkoop, maar smaken verschillen.

Die oorbellen zijn fantastisch!!

afbeelding van Jantje R

Jantje R

dinsdag 27 mrt 2018 - 15:21

Deze combinatie van Maxima vind ik erg mooi. Alleen het lijkt dat je weer alles ziet bij de borsten.

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

dinsdag 27 mrt 2018 - 15:33

Ongelukkige lichtval.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 27 mrt 2018 - 14:16

Een van haar mooiste recente combinaties. Zo zou ik haar graag zien als ze bij mij op bezoek komt. Leuk die kleuren gecombineerd. Mooie hoed en schoenen. Slechts 1 armband. Haar haar mooi. Die Delvaux tas inderdaad wat groot zoals Karpathos zegt. Heeft ze die een keer gekregen van t Belgisch koningspaar? Een clutch houd je makkelijker onder je arm.
Wat leuk dat ze zo uitpakt.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

dinsdag 27 mrt 2018 - 13:56

Wat ziet ze er mooi uit en wat heeft ze een leuke oorbellen in!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 27 mrt 2018 - 13:39

Als ik het goed zie, draagt Maxima geen beugel meer.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 28 mrt 2018 - 10:22

Dat dacht ik laatst ook, maar het is maar net welke foto’s je bekijkt. Op de foto’s van PPE agency is de beugel duidelijk te zien.

afbeelding van Johannetta

Johannetta

dinsdag 27 mrt 2018 - 13:20

Fijn dat de hele outfit rustig is gehouden (ondanks de felle kleur). Geen afleidende ketting, riempje etc. Mooi!

afbeelding van Meike

Meike

dinsdag 27 mrt 2018 - 13:03

De jurk lijkt een beetje Neonkleurig steeds, ik hou er niet van.
Ik blijf de hoed prachtig vinden. Het is een kenmerk van Maxima.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 27 mrt 2018 - 12:55

Wat staat deze jurk toch fris!! Prachtige kleur voor Maxima. De hoed vind ik er ook mooi bij passen. Het is gewoon echt Maxima. Ik wordt ook blij van haar kapsel. Ze krijgt hier een prachtige bos bloemen, schitterend!

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?