Hare Majesteit Koningin Máxima neemt dinsdag 25 april in Berlijn deel aan de paneldiscussie ‘Inspiring women: Scaling up women’s entrepreneurship’. De paneldiscussie maakt deel uit van de ‘Women20 Summit’ van de G20 die van 24 tot en met 26 april in de Duitse hoofdstad wordt gehouden. Duitsland is momenteel voorzitter van de G20. Koningin Máxima is speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling en erevoorzitter van het mondiale samenwerkingsverband voor inclusieve financiering 'Global Partnership for Financial Inclusion' (GPFI) van de G20.

Outfit: koningin Máxima draagt een nieuwe japon met een gebloemd dessin van modehuis Natan. 

 

Ontwerp van Natan:

-Advertentie- 

- Einde advertentie-

 

Máxima draagt vandaag nieuwe oorbellen van Lott Gioielli: 

Foto's met dank aan Monarchy Press Europe 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Alida

Alida

woensdag 26 apr 2017 - 19:31

De jurk van Ivanka is volgens mij van Michael Kors collection, via Net a Porter een soortgelijke jurk gezien voor €1600,--

afbeelding van Lies

Lies

woensdag 26 apr 2017 - 14:57

Ik vind Maxima er tiptop uitzien, echt prachtig! Ivanka verbleekt naast onze Max.
Ik vind het gevlochten patroon van Maxima's clutch ook erg geslaagd.

Even iets anders: kun je ergens de paneldiscussie terugkijken? Ik ben erg benieuwd, maar was niet in staat live mee te ijken.

afbeelding van Arianne

Arianne

woensdag 26 apr 2017 - 12:47

Geweldig wat mooi is dit. Alles klopt, ook het haar:-). Leuk hoor. Ik zie dit jurkje toch ook graag terug met een mooi opgestoken kapsel. En over de vergelijking met Ivanka: Maxima's ogen lachen mee en die van Ivanka niet. Verder ken ik Ivanka niet, dus over haar karakter ga ik geen uitspraken doen, misschien is ze heeeel erg lief, haha!

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 25 apr 2017 - 23:47

Ik vind de kleding van Dutch Design wat ik laatst hier op een rijtje zag, niet erg hoopgevend. Het merendeel hád 't voor mij niet. Zolang Natan zich steeds vernieuwt, blijf ik een fan van die kleding. Neem vorig jaar Koningsdag, die Diorlook, een plaatje. Ik heb genoten en me niet geërgerd aan geforceerde kleding van Nederlandse makelij.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

dinsdag 25 apr 2017 - 21:31

Maxima lijkt in haar element. Ze straalt. Het haar los ziet er verzorgd uit. Het jurkje is fleurig, staat goed afgezien van de kreukels. Dit kan ze prima herdragen bij een werkbezoek. Dat ze nu geen DutchDesign draagt, is jammer, maar ze is in ieder geval goed aan het netwerken en pakt de aandacht met haar verschijning. Als grijze muis in een stijf pakje had ze het qua media-aandacht afgelegd tegen Lagarde, Merkel en nieuweling Trump.

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

dinsdag 25 apr 2017 - 21:19

Maxima ziet er zeker goed uit vandaag, mooie jurk, maar voor mij springt Christine Lagarde er echt uit, zij is echt een vrouw van statuur met een enorme staat van dienst. En dat heerlijke lachen, zo echt en ongekunsteld - haar leeftijd is haar aan te zien maar het staat haar goed. Zo elegant ook.

afbeelding van Stijl

Stijl

dinsdag 25 apr 2017 - 23:53

Grappig dat je dat zegt.
Ik vind dat ook.
Wat een kei van een vrouw met een kei van een functie en dan altijd er bescheiden elegant uitzien: in alle opzichten klasse.
En inderdaad ( zie discussie hierboven) ik heb ook wel eens het idee dat de dames tegen elkaar op zitten te bieden.
Bijv. Maxima vandaag: ja echt prachtig, maar voor mij veel te veel voor deze gelegenheid; doe eens gewoon wat rustigs aan denk ik dan.

afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

dinsdag 25 apr 2017 - 21:08

Maxima ziet er goed uit vandaag! Ook de haren zitten verzorgd.

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 25 apr 2017 - 20:37

Ja. Ik natuurlijk. Maar een mens kan niet altijd zeuren. Toch?

afbeelding van Sarah Kay

Sarah Kay

dinsdag 25 apr 2017 - 20:26

Jurk met een prachtig patroon!
Schoenen vind ik leuk aan de voorkant:)

afbeelding van Margriet76

Margriet76

dinsdag 25 apr 2017 - 19:24

Ik wil deze even met jullie delen: ik vind persoonlijk dat de huidige prinsessen, first ladies en Koninginnen lijken elkaar af te willen troeven door er steeds mooier en slanker uit te willen zien. Het worden vaak bijna mode events. Komt dat door dat de meeste van hen burgermeisjes zijn geweest en daarom de druk als erg hoog ervaren? Ik vind het bij madeleine en victoria van zweden persoonlijk altijd veel natuurlijker dan bij de rest. Laten dat nou net 2 dames zijn van koninklijke komaf. Wat vinden jullie?

afbeelding van Mijtje

Mijtje

dinsdag 25 apr 2017 - 21:35

Nee, ik denk niet dat de koninklijke komaf doorslaggevend hierin is maar meer de druk van alle (social) media. Vergis je niet, Diana, van koninklijke komaf, heeft enorm te kampen gehad met die continue aandacht en fotografen. Nu is die druk nog tig keer groter, ook voor de dames van koninklijke komaf. Vergelijk alleen al de twee voorbeelden die je zelf noemt, Madeleine en Victoria. Madeleine is een echte mode-pop in vergelijking met haar oudere zus Victoria. Victoria heeft niet voor niets te kampen gehad met een eet-stoornis, net als Diana. Het is denk ik meer het karakter van de persoon of ze erg gevoelig voor die druk zijn. Ja, natuurlijk doet n Máxima even extra haar best voor zo'n bijeenkomst als vandaag, de foto's van vandaag gaan echt de hele wereld over. En er zijn tig sites als deze die de aanwezige dames even haarfijn langs de lat leggen over hun haar, kleding en sieraden.

afbeelding van Merel123

Merel123

dinsdag 25 apr 2017 - 20:30

Ben ik wel met je eens. Neemt niet weg dat ik het altijd leuk vind als de dames hun best hebben gedaan.

Maar naast Victoria en Madeleine zou ik ook Mathilde van België en Stephanie van Luxemburg willen noemen. En ja, dat zijn beide dames van adelijke afkomst.

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 25 apr 2017 - 20:39

Ja. Ik natuurlijk. Maar een mens kan niet altijd zeuren. Toch?

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 25 apr 2017 - 18:20

Wat een super leuke outfit!! En top Máxima weer zo gepassioneerd bezig te zien met haar VN werk!! TOP!

afbeelding van LG

LG

woensdag 26 apr 2017 - 14:21

Merel het is wel grappig maar er is een groot verschil. Maxima heeft niets kunnen doen aan hetgeen haar vader gedaan heeft en Ivanka werkt volop mee aan hetgeen haar vader doet. Ik weet niet of je het ergen kunt vinden maar de uitzending van Jonathan Oliver "Last Week Tonight" slaat de spijker op kop wat betreft Ivanka en haar man. Sorry dit is niet over het bloemgordijn maar het moest mij even van het hart. Weg halen van deze post is prima.

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 25 apr 2017 - 19:42

Ha ha, geweldig Merel. Bedankt voor het delen want zo is het maar net!

afbeelding van Mijtje

Mijtje

dinsdag 25 apr 2017 - 17:34

Ik denk niet dat het te strak zit. Maar meneer Natan maakt schijnbaar graag kleding voor vrouwen die in een paus-mobiel vervoerd worden...... Zodra ze gaan zitten komen er kreukels! Zit m toch echt in de keuze van de stof.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 26 apr 2017 - 00:08

[email protected] En toch overtuig je mij niet, ik heb ook strakke kleding gedragen en als ik wat dikker werd ging de kleding kruipen, als deze japon aan beide kanten ietjes wijder was geweest hadden we niet al die vele ribbels/kreukels gezien!

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 25 apr 2017 - 17:00

Maxima: fris, vrolijk, vrouwelijk: mooi! (Als het wat minder zou glimmen, zou ik het nog mooier vinden, zeker voor een werkconferentie.)

Christine Lagarde: elegant powerhouse: chapeau voor de shawl als accessoire.

En Ivanka draagt een bloemetjesgordijn (van het plafond tot het deurkozijn).

(Merkel is hors categorie)

afbeelding van Merel123

Merel123

dinsdag 25 apr 2017 - 16:11

Ik zit hier helemaal trots te zijn op "onze" Maxima.

Verheug me op Koningsdag en hoop voor de koninklijke familie dat het droog blijft.
Zelf zit ik dan met een oranje gebakje voor de tv.

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 25 apr 2017 - 15:42

Zo zeg! Maxima is hier een mooi visitekaartje voor Nederland. Mooie outfit, haar waar zorg aan is besteed en inderdaad, een natuurlijke, spontane uitstraling vergeleken bij de plastic uitstraling van Ivanka Trump. Mijn complimenten hoor!

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 25 apr 2017 - 17:49

Ik sluit me helemaal bij Elise1 aan. Mijn eerste reactie: ohhh wat fleurig en wat ziet ze er mooi uit. En dit keer duidelijk zonder teveel accessoires, dus bijna naturel. Jurk is prachtig, wéér die mooie, feestelijke glans van Natan. De schoenen zijn niet mijn favoriet maar een kniesoor die daar op let. Maxima steekt er met kop en schouders bovenuit (letterlijk en figuurlijk).

afbeelding van zara

zara

dinsdag 25 apr 2017 - 15:38

Ik vind haar keuze voor een zachtglanzende witte stof met een prachtig bloempatroon in rood echt geniaal! Het straalt tegelijkertijd onschuld, macht, warmte en natuurlijke schoonheid uit. Uitstekend gedaan!!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 25 apr 2017 - 15:29

Ik vind Maxima er goed uitzien in deze outfit. En fijn een nieuwe. Natan heeft zoals hierboven al vermeld t printje afgekeken van Lkbennett.
Ivanka kan veel beter dan deze outfit. Dit is echt niks.
Lagarde altijd stijlvol. En Merkel: dacht ik doe een opvallende kleur om nog een beetje op te vallen.
Bovenal hoop ik dat hun conferentie wat oplevert!

afbeelding van Mijtje

Mijtje

dinsdag 25 apr 2017 - 17:37

Dat vind ik bijna een belediging voor Máxima.... ;-)

afbeelding van Eftichia

Eftichia

dinsdag 25 apr 2017 - 17:33

[email protected] Pfffff....... dat mocht Ivanka willen, ik zie dag en nacht verschil tussen de 2 dames!!

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 25 apr 2017 - 16:59

Eens. Dit is bijna laster.

afbeelding van karpathos

karpathos

dinsdag 25 apr 2017 - 15:12

Wat jammer dat er zo negatief geschreven wordt over Ivanka. Ze staat met Máxima prachtig op verschillende foto's.

afbeelding van Mijtje

Mijtje

dinsdag 25 apr 2017 - 15:33

Dan zie je andere foto's dan ik..... En hoezo is het 'jammer' dat er zo 'negatief' wordt geschreven over Ivanka? Ze schuift zichzelf naar voren als first lady, daar hoort bij dat je beoordeeld wordt. Part of the job. Van Máxima zeggen we toch ook dat kritiek er nu eenmaal bijhoort als je koningin bent? Dan moeten we ook kunnen zeggen dat de plastic uitstraling van Ivanka is wat het is.....Fake! So sad.... ;-)
Smaken kunnen verschillen, maar je kunt niet ontkennen dat er flink aan haar uiterlijk gesleuteld is en dat er weinig natuurlijks over is van een, naar men zegt, intelligente vrouw. Dan zie ik liever Máxima, die 10 jaar ouder is maar er stukken beter uitziet....

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 25 apr 2017 - 15:54

Maxima hoeft zeker niet onder te doen voor Ivanka, Maxima ziet er heel goed uit en inderdaad aantrekkelijker dan Ivanka; maar dat er zoveel is gebeurd aan Ivana dat betwijfel ik toch. Ze heeft een nose job gehad (boobs trouwens ook denk ik), dat is zeker maar de botox kan ik niet zo snel ontdekken als je foto's van nu met vroeger vergelijkt. Ivanka is tenslotte ook 10 jaar jonger dan Max en dat kun je gewoon zien. Verder vind ik het vreemd dat er wel veel kritiek komt over het zogenaamde botox gebruik en gesleutel van Ivana maar hier nooit iets over gezegd wordt als het bijvoorbeeld over Letizia gaat, zij is in een en al plastic terwijl er dan gesproken wordt over natuurlijke schoonheid! Sorry, dit moest ik even kwijt.

afbeelding van Mijtje

Mijtje

dinsdag 25 apr 2017 - 16:12

Oh, aan Letizia is ook echt niets meer echt of natuurlijk! Dat is ook een belangrijke reden dat ik helemaal niets met haar heb, net zo goed een plastic pop als Charlene en Ivanka.... Van Mary hoop ik van harte dat ze niet Koningin Silvia achterna gaat....
Dat gezegd hebbende, aan Ivanka is voor heel veel geld gesleuteld hoor. Behalve de nose job, en fake books zijn haar tanden nep, kin is aan gesleuteld, kaaklijn is aan gewerkt, liposuctie aan wangen en n spuitje hier en daar bij de jukbeenderen. Toegegeven, het geheel is goed gedaan, maar wat wil je met zoveel budget ter beschikking.... Voor wat betreft die Botox: als jij 1 recente foto kan vinden waar ze haar wenkbrauwen optrekt of waarin haar ogen meelachen (met bijbehorende lachrimpels) dan neem ik die opmerking over Botox direct terug....

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 25 apr 2017 - 16:59

Ik zal eens op zoek gaan Mijtje naar zo'n foto! ;-)))) Misschien heb je wel gelijk over Ivanka, het was mij nooit zo opgevallen, en ik screen mensen toch vaak redelijk streng hun gesleutel hoor!

Maar hoe dan ook. Maxima ziet er super uit vandaag en ik hoop dat zij voor altijd van de botox afblijft!

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 25 apr 2017 - 15:05

De gezichtsexpressie van Maxima is veel mooier en natuurlijker dan die van Ivanka. Dit geldt ook voor haar lach.

afbeelding van Carolina

Carolina

dinsdag 25 apr 2017 - 14:44

Maxima ziet er prima uit, leuk! Ivanka is wel heel erg Amerikaans.....en erg onecht.

afbeelding van Stijl

Stijl

dinsdag 25 apr 2017 - 13:57

Zonder meer een mooie jurk van Maxima, maar voor deze gelegenheid???
Het is een serieuze conferentie, geen cocktail party ( en ook geen wedstrijdje met Ivanka T.)

afbeelding van Marja

Marja

dinsdag 25 apr 2017 - 14:52

Ik vind het een prima jurk voor de gelegenheid, geen saai mantelpak achtig iets, maar gewoon een leuke vrolijke voorjaarsjurk zonder al te veel tierlantijnen. Als je iemand ziet staan hoor je ook de boodschap eerder.

Een gekleurde vlinder herinner je je sneller dan een saaie grijze muis.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 25 apr 2017 - 13:55

Wat ziet onze koningin er super uit! Prachtige jurk. mooie schoenen.
Het maakt mij super nieuwsgierig naar donderdag!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

dinsdag 25 apr 2017 - 13:50

Yes!!!! Maxima op haar best!! Make up subtiel. Het haar verzorgd. Prachtige lengte vd jurk en geweldige schoenen. Ze lijkt op de bruid met bruidsmeisjes die ze ver achter zich laat. De jurk van Ivanka begrijp ik niet. Zo'n mooie meid maar dan een jurk die door een 80 jarige nog gedragen kan worden! Maxima zet dit voort. Weinig toeters en bellen heeft u nodig!

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 25 apr 2017 - 13:46

Uitstraling is niet te koop, dat blijkt maar weer uit de foto's van RU. Wat een geweldige Koningin hebben wij, ze ziet er prachtig uit vandaag. Mag ik een piepklein minpuntje opmerken: jammer dat het bloempatroon bij de taille niet beter aansluit. Verder top! Zelf zou ik nooit iets combineren met rode accessoires, maar het staat haar geweldig.

afbeelding van JoJo

JoJo

dinsdag 25 apr 2017 - 13:35

Wauw! Hier wordt ik hebberig van :)
Haar haren zitten ook echt mooi!

En dan het verschil met Ivanka en de rest van de dames.. Máxima op haar best!!

Ben zo benieuwd naar donderdag... Hoop op warme kleding voor iedereen!
Zijn Marilene enz. ook aanwezig?

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 25 apr 2017 - 21:44

Ja, Marilène is aangekondigd door de RVD.

Bericht RVD:
27 april 2017
Tilburg
Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, de Prinses van Oranje, Prinses Alexia en Prinses Ariane zijn aanwezig bij de viering van Koningsdag in de gemeente Tilburg, in het hart van Brabant.

Prins Constantijn en Prinses Laurentien, Prins Maurits en Prinses Marilène, Prins Bernhard en Prinses Annette, Prins Pieter-Christiaan en Prinses Anita én Prins Floris en Prinses Aimée zijn ook aanwezig bij Koningsdag in Tilburg.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

dinsdag 25 apr 2017 - 13:33

Maxima ziet er super leuk uit! Ik zou deze jurk ook wel willen hebben. Een fleurig geheel en dan met rode accessoires, erg leuk.
En inderdaad, haar losse kapsel staat prima (foto's Robin Utrecht). Het ziet er verzorgd uit (of misschien alleen maar net nog even een kam doorheen gehaald en wat haarlak gespoten zodat het niet piekerig toont). Het kan dus wel, wat mij betreft helemaal goed zo!

Pagina's

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?