Hare Majesteit Koningin Máxima is donderdagmiddag 28 september aanwezig bij het congres World of Health Care in de Fokker Terminal in Den Haag. Tijdens deze bijeenkomst staat het verbeteren van de wereldwijde gezondheidszorg centraal.

De World of Health Care richt zich op de bewustwording en verbinding van internationale zorgvraagstukken aan Nederlandse oplossingen. Koningin Máxima woont de panelsessie 'Lets go Global Health' bij over de ambities van Nederland op het gebied van wereldwijde gezondheidszorg. Daarna ontvangt zij de nieuwe 'Health~Holland Guide'. Deze gids heeft als doel de Topsector Life Sciences & Health internationaal te promoten. Tot slot brengt Koningin Máxima een bezoek aan de 'Smart Solutions Expo', waar meer dan 40 Nederlandse producten, diensten en concepten zijn opgesteld die een bijdrage leveren aan de kwaliteit, betaalbaarheid en toegankelijkheid van de wereldwijde gezondheidszorg. 

World of Health Care is een initiatief van de Task Force Health Care (TFHC) en wordt ondersteund door Health~Holland. De TFHC, het platform voor de Nederlandse Life Sciences & Health sector, organiseert conferenties die gericht zijn op uitdagingen in de mondiale gezondheidszorg, internationale trends en export. Tijdens het event kunnen aanwezige Nederlandse Life Sciences & Health organisaties in contact komen met meer dan 100 buitenlandse zorgbeslissers uit Duitsland, België, Polen, Zuid-Afrika, Kenia, Oekraïne, Schotland, China en de VS.

Outfit: koningin Máxima draagt tijdens het congres een gebloemde midi-jurk van modehuis Natan. 

Foto: Yvonne van Woudenberg 


Foto: Monarchypress.com 

~Advertentie~


~einde advertentie~

Máxima droeg de japon eerder in New York en tijdens de oratie van een hoogleraar.

Bekende calot van Fabienne Delvigne:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

zaterdag 30 sep 2017 - 20:11

Mijn vader noemt verpleegkundigen zusters. Dat is zeker helemaal een doodzonde dan?

afbeelding van Maxi

Maxi

zaterdag 30 sep 2017 - 19:47

Ja, dat meen ik! Maar ik kom terug op mijn opmerking over haar hoofddeksel. Op bewegende beelden (Blauw Bloed) vond ik hem enig staan.

afbeelding van Kate

Kate

zaterdag 30 sep 2017 - 14:35

Hahahaha ,ja je moet hier op eieren lopen hoor !

afbeelding van Helena

Helena

zaterdag 30 sep 2017 - 13:52

Mag ze aub zenuwachtig zijn,dat is menselijk en de associatie met verpleging kan ik niet vinden.
Een leuke jurk, maar dat hoedje vind ik truttig.

afbeelding van Carmen

Carmen

zaterdag 30 sep 2017 - 13:11

Hahahahahaha deze site is soms echt om te gieren. Neem je een kijkje en ineens is er een hele discussie over het woord 'verpleegster' losgebarsten. Nooit saai en voorspelbaar hier, net als Máxima! :D: D: D

afbeelding van Kate

Kate

zaterdag 30 sep 2017 - 11:53

Verpleegster is een verpleegkundige geworden HBO of MBO .

afbeelding van zara

zara

vrijdag 29 sep 2017 - 20:51

Ik vind het een heerlijk degelijke jurk om naar een gezondheidscongres aan te trekken, met lekker veel 'verpleegsterswit'. Waarschijnlijk zit hij ook nog eens heerlijk, en hoef je nergens aan te denken (te korte rok en inkijk op het podium, en dergelijke).

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 30 sep 2017 - 08:49

Snap helemaal niets van deze reactie Kareltje.
Wat is er mis met de benaming verpleegster? De inhoud van het beroep en de opleiding zijn toch hetzelfde als die van verpleegkundige; beiden zeer nobele en (te) hardwerkende en vaak ondergewaardeerde beroepen?

afbeelding van zara

zara

zaterdag 30 sep 2017 - 07:24

Sorry, Kareltje! Het was zeker niet mijn bedoeling mensen te beledigen. Omdat ik zelf al wat ouder ben, heb ik bij deze jurk (overigens heel positieve) associaties met het imago van de verpleegster uit vervlogen tijden. Maar je hebt gelijk, tegenwoordig zijn het moderne hoger opgeleide verpleegkundigen met veel technische en medische kennis. Ik ben overigens wel benieuwd hoe deze beroepsgroep over hun uniform (broek en top) denkt, of het fijn zit en of ze het zelf mooi vinden.

afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

vrijdag 29 sep 2017 - 15:51

Mooie verzorgde outfit. Hoed alleen echt verschrikkelijk.

afbeelding van Maxi

Maxi

zaterdag 30 sep 2017 - 22:13

Ik vind de lengte van deze jurk teveel nadruk leggen op Maxima's enkels, die ik niet heel erg smal vind. En het lijfje zit naar mijn smaak te strak. De lap over haar hoofd had voor mij ook niet gehoeven.

afbeelding van Babs74

Babs74

vrijdag 29 sep 2017 - 22:34

Haar enkels niet erg smal? Meen je dat?

afbeelding van Margriet76

Margriet76

vrijdag 29 sep 2017 - 12:05

Mooie lengte maar ik ben echt uitgekeken op Natan. Zo voorspelbaar. Maxima, show your fashion skills!!!!

afbeelding van gambetta

gambetta

vrijdag 29 sep 2017 - 11:54

Mooie, verzorgde outfit; ze oogt fris en fleurig. .
Persoonlijk vind ik het 'dingetje' op haar hoofd wat afbreuk doen aan het geheel. Iets in wit misschien was rustiger denk ik. Maar dan niet weer zo'n raar dingetje.

afbeelding van Kate

Kate

vrijdag 29 sep 2017 - 07:20

Dat je dit niet draagt naar deze gelegenheid ,zoals elisel schrijft ,daar ben ik het mee eens.
Maar dat vind ik vaak met Maxima ,fans schrijven dan : Maxima is nooit saai ...! Tja
In dit geval had ze er een kort zwart jasje van bv leer over kunnen dragen ,haalt het "ouwelijke "of klassieke van de jurk weg en maakt het vrouwelijk en zakelijk .
Ik vind het iig veel beter dan een een gedateerd model peplum !

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 29 sep 2017 - 12:12

Ik denk dat het door de 'gordijnstof'-bloem tuttig/ouwelijk wordt. Letizia draag heel veel zwart-witte jurken/pakjes, en ik vind het bij haar eigenlijk nooit tuttig, en ook best heel zakelijk. Misschien omdat Letizia vaak een wat meer geometrisch dessin draagt, een kortere roklengte en het vaak combineert met een wat spannendere schoen en een knalrode lip, en soms met een tas in een afwijkende kleur. Ik vind een zwart-witte jurk best lastig om te dragen; zwart-wit staat niet veel mensen goed (mij ook niet, en ik vraag me altijd af: Welke schoenen? Kleur toevoegen of niet? Welke kleur panty?). Deze midi-jurk in dit dessin: ik vind het lastig te bedenken hoe ik dit zou willen dragen. Hoge zwarte laarzen en een kort zwart leren jasje? Zou ik wel ook de kreeft van Maxima moeten lenen, anders zie ik eruit als een lijk.

afbeelding van Suus

Suus

zaterdag 30 sep 2017 - 06:27

Ik moet grinniken om hoe je het verwoord en sluit me aan bij je visie.

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

vrijdag 29 sep 2017 - 06:53

Nu ik de foto's nog een keer bekijk zie ik in haar linkerhand de bijpassende (strik-)shawl van een eerdere gelegenheid en een zwart of donkerblauw vestje. Of is het een omslagdoek?

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 28 sep 2017 - 22:51

Ik vind het een beetje een soort verpleegster in het leger, weet niet waarom. Waarschijnlijk door de calot; lijkt een beetje zo'n legerbaret
Zoiets uit de jaren 60

afbeelding van Marga

Marga

donderdag 28 sep 2017 - 22:17

Marja, Ik ben het met je eens. Mooie jurk, maar had iets korter gemogen. Dat is net iets pittiger. Maar ik wil niet zeuren. Het kan ook best zo; zo valt Maxima ook een keer in de smaak bij de fans met een voorkeur voor een iets langere roklengte. Je kunt het nooit voor iedereen tegelijk helemaal goed doen.

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 28 sep 2017 - 22:18

Het is zeker zeer verzorgd maar eerlijk gezegd vind ik dit weer echt zo´n truttige Natan outfit, helemaal met dat vaatdoekje dat ze op haar hoofd heeft. Met zo´n ouwe dames outfit ga je toch niet meedoen aan een paneldiscussie? Dit is meer geschikt voor een theekransje. Ik zie haar bij dit soort gelegenheden liever in een zakelijk broekpak. Past bovendien veel beter bij haar.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 29 sep 2017 - 12:15

Ben het bijna helemaal met je eens;. Ik vind de jurk geen "ouwe dames" jurk maar het ziet er zo uit door dat tut ding op haar hoofd. Als ze dat niet op had zou het erg leuk gevonden hebben, hoewel ik de blote armen weer erg vreemd vind.

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 29 sep 2017 - 14:10

Met jou eens Iris. Dat hoofddeksel vind ik echt helemaal niks. En blote armen....Het blijft een dingetje bij Máxima.

afbeelding van Babs74

Babs74

donderdag 28 sep 2017 - 22:15

In eerste instantie dacht ik: nee...die lengte is niet wat. Zojuist bewegende beelden gezien en moet zeggen dat het haar mooi staat.

afbeelding van Merel123

Merel123

vrijdag 29 sep 2017 - 07:30

Heb ik wel vaker, vind ik iets op de foto maar zozo. Na het zien van de bewegende beelden ben ik helemaal om en vind ik het zelfs mooi.

En juist bij dit soort modellen vind ik de iets langere rok chique staan. Als hij net op of boven de knie valt staat het zo meisjesachtig.

Zo hoop ik de groene midi-outfit uit Singapore nog eens terug te zien, was ik helemaal weg van.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

donderdag 28 sep 2017 - 22:11

Ik word heel blij als ik naar deze verzorgde, klassieke outfit kijk! En met calot ;). Ook die vind ik er goed bij staan. De roklengte is idd wat ouwelijk, maar het staat haar wel!
Helemaal leuk!

afbeelding van Marja

Marja

donderdag 28 sep 2017 - 21:52

Ik vind 'm voor het mooie eigenlijk te lang. En daardoor vind ik 'm erg ouwelijk staan. Ze is nog maar 46, geen 60.
Haar haar zit mooi en de accesoires verder ook. Maar valt jullie ook op dat ze altijd zo vreemd met haar vingers aan het trekken is? Haar handen zijn vrijwel nooit ontspannen.

afbeelding van Babs74

Babs74

vrijdag 29 sep 2017 - 22:33

Is gewoon een houding denk ik. Spanning wellicht? Logisch denk ik omdat alle aandacht op haar gericht is denk ik...

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 28 sep 2017 - 22:17

Meestal toch omdat ze een clutch vasthoudt?

afbeelding van Marja

Marja

vrijdag 29 sep 2017 - 14:06

Nee juist niet de hand met de clutch, de andere hand. Vaak haar duim op een onnatuurlijke manier naar binnen.
Zoals bv op de 2e foto hier. Als of ze zenuwachtig is voor ze begint.

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 29 sep 2017 - 14:14

Ja, dat zie ik ook heel vaak, vrijwel op elke foto eigenlijk wel.

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 29 sep 2017 - 16:58

Denk omdat daardoor haar armen gespierder overkomen!!
It runs in the family; de koning heeft een tic om een soort schijnbeweging te maken
alsof hij zijn hand in zijn jasje wil steken; en als daf niet lukt zit hij even met zijn hand aan zijn das

afbeelding van Sjanine

Sjanine

donderdag 28 sep 2017 - 21:41

Ik vind het leuk!!! ; )
En zeker het meest geslaagde geheel, vergeleken met voorgaande keren.
Kapsel verzorgd, ondanks de simpele uitvoering van knot.
En zelfs de calot vind ik nu goed staan. (ondanks mijn afkeur onder de blog van Josine over de Calot van enkele dagen geleden.)
Blote armen stoort me niet, het was gewoon heerlijk buiten vandaag met het zonnetje!!

afbeelding van DEP

DEP

donderdag 28 sep 2017 - 21:37

Mooie vrouwelijke jurk. Fris en goed verzorgd.

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 28 sep 2017 - 21:23

Model vind ik mooi, maar in deze stof is patroon zo vaak doorgehakt dat ik het niet zo geslaagd vind. Werken met een print, zoals Dries van Noten kan, is hier niet gebeurd. Hoed vind ik er niet echt bij staan; door de blote armen, door de "informelere" shawl en vestje in haar hand? Ik ben er niet uit. Wel veel mooier met de nude benen dan met de zwarte panty.

afbeelding van Kate

Kate

donderdag 28 sep 2017 - 19:16

Mooie jurk en mooi kapsel ,verzorgd geheel!
Minpuntje vind ik de zomerse uitstraling die blote armen geven ,het is niet koud maar wel somber en regenachtig .

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 28 sep 2017 - 19:04

Mooie jurk, dit staat haar goed. Prima gecombineerd met de schoenen en het kapsel. Het hoofddeksel vind ik er erg afbreuk aan doen. Had van mij niet gehoeven. Het mooiste droeg ze het in New York, parel oorbellen ook beter dan de zwarte.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 28 sep 2017 - 18:19

Heel mooi verzorgd plaatje. Deze roklengte staat haar goed, maar is voor weinig vrouwen weggelegd.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 28 sep 2017 - 17:59

Wat een mooie klassieke outfit. Staat haar heel chique, vooral met het mooie opgestoken haar. Geen favoriet. Ik snap dat ze ondanks de plensbuien niet voor een vestje gekozen heeft: het is warmer dan je denkt buiten.

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

donderdag 28 sep 2017 - 19:38

Het was er droog! En ze was maar een paar seconden buiten.

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

donderdag 28 sep 2017 - 17:26

Erg leuk jurkje, mooie roklengte! Wordt dit de nieuwe najaarslengre? Die mevrouw naast haar heeft het ook al zo. Wat ik minder vindt is dat nu het wat herfstachtig wordt in Nederland, juist deze jurk wordt herdragen. Een jasje eroverheen of een vestje had er wel bij gemogen. Maar dit is Máxima, altijd weer een verrassing!
Vandaag naar mijn smaak veel beter dan van de week met dat kobaltblauwe ensemble!

afbeelding van Merel123

Merel123

donderdag 28 sep 2017 - 16:32

Mooi verzorgd geheel. Veel mooier dan met die zwarte panty.
Persoonlijk zou het voor mij net iets te koud zijn met die blote armen, maar zo te zien heeft ze een vestje en sjaaltje bij zich. De handschoenen steken uit haar tas, zoals ook Beatrix dat altijd deed.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 28 sep 2017 - 16:31

Mooie outfit vandaag. Verzorgd kapsel.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 28 sep 2017 - 16:03

Ik vind m ook mooi! Deze langere lengte staat (ook) goed. Een zakelijke tas?

afbeelding van karpathos

karpathos

vrijdag 29 sep 2017 - 08:56

De tas is van Susan Gail.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 29 sep 2017 - 20:27

Een nieuwe? ik ken het merk niet.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 30 sep 2017 - 17:17

Oh ja die! Een favoriet van haar. Goed herkend van jullie!

afbeelding van Sanne

Sanne

donderdag 28 sep 2017 - 15:41

Ik vond het eem mooie jurk! Mooi geconbineerd met de zwarte calot. Haar haar zit ook mooi!
Ik denk dat ik er een vestje over had gedaan, maar echt heel koud is het eigenlijk óók weer niet.

Pagina's

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?